Chokladpudding (AA) är nåt som (Latex)Linnea gillar.

Hm. Eh. Jag är trött. Dagen som varit: tog en najs sovmorgon, lyssnade på great musik och fixade. Sen drog jag på mig bikinin och smorde in mig med lite stekfett ;) haha. serre, sololja. och tog den rosa sprrayflaskan i handen , .
REDO, för stekning. Vaaaarmt. Blev typ halvsur ibland, dumma moln kom och förstörde.. Hm, men lite brun blev jag allt, lite. Vad har jag gjort mer.. euhm. Läst lite, ätit god laxpasta, sovit middag, pluggat lite (hm), sms:at, träffat Linn&Andréa - ha! Vi gick på en promenad (som vanligt :D) och jag kom igång och blev så där estetisk som bara jag kan bli på söndagskvällar. Så vi tog en hel del kort.. otrooooooligt fina. Jag&Andréa : hoppar, klättrar i träd, står på järnrör (?), har pinnar+löv i ansiktet. Kolla in bilddagboken säger jag bara.. jihnn (hon kmr lägga upp nån bild, jag lovar. ) Sedan drog jag hem till Andréa och vi åt sjukt god cheesecake DDD. Ella var söt och gåsarna (jag vet att det heter gäss,) jagade mig. Som vanligt alltså.

Fredagen var najs. Jag hade spanskaprov.. och det var ju roligt ja. Hm, jag skrattade en del ja. Nog talat om det.
Efteråt drog jag till mammas jobb, dom hade nåt öppet hus och det bjöds på snittar och champagne. Trevligt, trevligt. Jag spöade Bella i ishockey, gryym jag är. Efter drog jag upp på stan, skulle till la Baguette för att träffa Malin, Emma och Dannyboy. Bella blev akut kissnödig, och jag likaså hm, haa. Vi gick förbi Thomas + syskon som satt och åt GLASS utanför Gottis, lågt! Bella blev typ rädd för thomas, naaaw. Sen drack jag latte och vi snackade lite skit och drog sedan till Markurells för att se en dansföreställning med; piltar... hjälp. Den var jättebra, annorlunda och sjukt kul att se. Sen drog vi till Videobiljarden för att hyra film, blev efter mkt om och men, She´s the man (som jag redan har sett..) hehe. Yes, drog till Klippet, köpte käk. Typ, glass (AA), chokladpudding DDD, jordgubbar (jordgubbskvinnan..), grädde, bananer, dricka, avokado. Mums! Hem till Emma, -> film-brottning-catfight-flyga-äta-vattenflaska-fäktning-mys-kallt-fett varmt-dega-kittla-nypa-trötta. Kvällen var najs. Sov väl typ 4-5 h lr nåt, mamma kom och hämtade mig, och vi åkte till Willys. Ha, va jag såg rolig ut.. Heta killen på Willys bara skrattade på mig. "Är du här så här tidigt"? -flin. "Nyss vaknat?"  Dåååligt. Sen hem, .. och jag har inte en blekaste aning om vad jag gjorde igår. Alltså inget vettigt. Jo! Kom på, var ju på en dansföreställning igår kväll med. På Svänghjulet med dansare från Danscenter i Sthlm. Helt tokgrymt bra företällning... Med humorinslag, härlig dans och kul inslag. Gött. Bara jag där från Risbergska (eh orka, ? okej, Vikson också men han var typ tvungen att vara där..) , så värd att se. HAHAHAHH! En sjuk grej som hände precis innan föreställningen. Det ringer på mobilen, Dolt nummer. Jag ba; okeej., svarar. Nån som typ heter Anna eller nåt, hon frågar mig om det är LatexLinnea. Jag blev helt stum. va? Euhm, svarar typ: jag heter linnea.. men vadå latex? :O. Hon: jo, nu är det såhär att du har ju beställt 3 m latex som vi vill att du hämtar ut genast! Jag ba: -lol- haha, vet inte vad jag svarade. Hon babblade på om latexen, om mig och mtit nummer och nån jävla Mikael. Jag såg ut som ett jävla frågetecken och la typ på.. för i slutändan skrek hon typ. Orka idiot. Jag, LatexLinnea? Sexigt! -ASG.

"Jag vill ha dig, jag vill ha dig, jag vill ha dig här hos mig"  - Linda -86. Toksöt .

Imorrn äre Valborg. Gött! Först blire lite shopping, plugg och dans - Entré, Yeyy! Efter det; hem till Malin och käka gott. Upp på stan, till brasan vid Slottet, kolla in lite folk och sen hem till Malin igen. Mysa.

Kärlek, många kramar från mig!

Linnea Lena PH, ? tsssss. SMISK!

--

Jag känner mig som en glasspinne.
 


Liksom värdelös. För vem fan vill ha en jävla glasspinne?




Ingen.

Jag pallade.

Det trodde jag faktiskt inte att jag skulle göra.. haha. Satt upp med biologin och msn igår till typ 01.30 eller nåt. Somnade vid 02-tiden.. upp idag - började 8. Ojoj... va trött man var då. Ville verkligen ligga kvar i sängen.. jag låg och tänkte på om det skulle gå att vara hemma idag, kom fram till: matte; behöver jobba.., biologin: var tvungen att lämna in hemuppgiften som kostat mig hela min fria helg, engelska: muntliga nationella med ylva, dans; orka missa dans, NO. sen dans efter skolan också; entré. DDD. Så, jag gick. Men flumm idag alltså.. Shit. Allt var jobbigt att göra.. sa liksoom på fet svenska på N.P - ASG. dansen var fruktansvärt jobbigt. Men, jag pallade. (AA).
Hade på mig min fina skor idag också.. :D Små som attan, .. skavsår var nära vill jag lova.

STÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRT skön kväll på msn igår (AA). <3.

Tusen tack Emma för låtarna, DDD. Gryyyymt bra ju! Sötaste ungen i hela världen... Linda -86 is the shit.



Idag blire plugg = noll. Inte en chans att jag pluggar.. ska äta sockerkaka och se PB om jag inte somnar.. som förra gången, första pausen..... dålig jag är.

 <- Sjukt längesen det här var... hjälp va tiden går snabbt.

PussLove! / Linnéa

Gitt med helg, dock mkt plugg .

Gaaalet trött är jag. Och sjukt mätt. Har vart inne i stan och firat min bror som fyllde 31 igår. Han hade krympt och var bakfull efter gårdagens partaj. Han var skithet i stora brillor som jag sedan tog kort i. Inte lika hett men fan så kul. haha..  Vi åt god mat och god efterrätt: kladdkaka, kolatårta och mjuk pepparkaka. ORKA äta typ massor. Svar: Ja. Sedan skjutsade vi farmor till second hand, hon skulle dit och fixa lite.. Vi stannade utanför och jag blev genast blixtförälskad i skorna som fanns i skyltfönstret. Så jag följde med in och kom ut med två helt underbara skor. Bruna, söta. Det ena paret är 36 ½ och det andra 34. -ASG. Orka att jag kan ha typ alla storlekar :D. Sjukt. Fast dom är små. Och sjukt söta. Innan vi åkte hem till bror min svängde vi in på Marieberg där jag möttes av galen Crazy Frog, stoooor som fan. Jag köpte en väst - svart med ljusgråa ränder till dansen. Skitsnygg är den. 200 spänn, galet bra alltså.
Fredagskvällen spenderades hemma hos Emelie och firande av hennes födelsedag. God mat, god efterrätt och trevligt folk. Det blev dans: rock´n´roll och skratt. Katten deras var sjuuuukt stor , min idol!  - haha. ¨
Gårdagen: plugg-plugg-plugg! Biologin=inte rolig. Satt rätt länge med den... segt. Sen träffade jag även Linn och Andréa, vi gick på promme i solskenet. Mysigt! Ska träffa dom nu, vi ska göra Kiwidröm (en frukdrink), sen blire hem till plugget igen. Palla PALLLLLLLLLLLA.
Bara att bita ihop.
Love. / L

AVTRYCK, Sthlm, frusen!

Kom precis hem från stan, var på Engelbrekt och kollade in när åttorna där hade dansuppvisning i miniformat. Jag blev positivt förvånad. Dom var duktigare än jag trodde.. och jag visste sedan innan att dom var duktiga. Dom körde på ordentligt och utstrålade ren och sann dansglädje. Man blev själv taggad på att gå upp och vara med. Speciellt på den afrikanska dansen och streeten, grymt bra jobbat... ^^
Jag sprang sedan till bussen i haglet för att hinna med den som gick 20.02.. men icke. Jag missade den, och på köpet blev jag sjöblöt och iskall. Fick vänta 1 och ½ h på nästa... SKOJA INTE att jag är kall nu. Dricker te nu och ska duscha ...

Igår var vi i Sthlm med klassen och N3orna.. Vi kom upp vid 12-tiden och då gick vi en stund i Gamla Stan och på söder - köpte jättefina svarta, låga lackskor- naajs! Sen var det dags för Medeltidsmuseet, fett galet. Kära guiden Tommy, han - Han pratade fort . Ojoj. 25 ord/sek. Och jag skojar inte... jisses. Sedan var det mera fritid, åt glass för 73 spänn, åt god mat, åt goda jordgubbar - hade det allmänt skoj. På kvällen var det dags för Dramaten, Ett drömspel, det var en riktigt bra föreställning med dans-teater-sång ~ allt i ett. " En grön sänkhov, en GRÖN."
Masken/Barnet var gryyyymmast. Vilken inlevelse...
Bussresan hem var kul, jag var rätt trött - hahah. Men fyyy va kul vi hade det .. ojoooooj.

AVTRYCK - Jag fick danssommarjobbet, iiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhh aaaaaaaahhhhhh jaaaaaaaaaaah!
Fy va skönt ... Cash. Den 25/6-22/7. Diggadiggadigga!!

PussPussPussPussPuss!


Bara för att Drottningvinken is the shit.

Riktigt hett idag

Fy 17 va varmt det har vart idag.. himmel och pannkaka. Helt sjukt ju! Skönt att man slutade rätt tidigt så man kunde vara ute i solen och pressa lite (AA).. haha. Var och hälsade på min gamla skola för att sätta upp Entréaffischen, träffade Eero (han tyckte vi skulle gifta oss...), Niklas (stadgad och solbränd, och pigg; as always), Catharina (hur glad som helst, kom linnéa kom på nån föreställning. kom.. ) Samuel (stolt över mig och tyckte jag var fin..) EUHM. konstiga lärare man har haft alltså.. pratade gamla minnen och hade det sjukt kul!
Dansen gick bra idag.. jag var grymt trött innan så jag sov en stund.. Måddan väckte mig, .. grr.  Haha.. men när vi väl kom igång med allt så var jag pigg.. hade mina fina jordgubbsstrumpor från Top Shop (yeyyy). (A), alla tyckte jag var såå fin . -ler. 'Du satte det Näset.. bra jobbat. -Är det så? -Verkligen. -skrattar. Skönare kvinna är det svårt att finna..
Provet idag gick.. vetinte. har förträngt det, .. men gick nog helt okej.

Wooowo, jag taggar inför onsdag ---- ! heldag i storstaden, DET är najs.

Pusskramkäärlek, Nea.

Lista (.. gör allt för att slippa plugga..)

Namn: Emelie-Linnéa Margareta Lindgren                   
Piercingar: hm.., hål i öronen..     
Tatueringar: neej, men en på ankeln skulle sitta fint.. fast nej.
Längd: 161 cm
Skostorlek: är en 36:a på alla sätt och vis
Hårfärg:  färgat mörkbrunt
Fräknar: nope, nada.
Vikt: alldeles lagom.. njae, nästan..
Motto: "Den som vågar - Vinner allt"

Kär: Neej.
Önskar du att du bodde någon annan stans? nej, Örebro är najs..!
Tänker du på självmord?  Nej.
Tycker du att du är attraktiv? Vilket skämt.. haha. Jo, när jag har solglasögon uppochner och gör en Olindamin, Då är jag het, farligt het.
Dricker du? Ja, det är väl tur att jag gör det .. annars dör man .  gott; trocadero, juice, cider, kaffe och milkshake.
Använder du droger? Never.
Röker du? Ååh nej.
Vilket schampo använder du? L´Oreal Elvital tror jag..
Vilken parfym använder du? Dolce&Gabbana - light blue
Vad är du rädd för? Att inte hinna med allt jag vill göra..
Gillar du att tvätta? haha, nej..
Gillar du berg och dalbana? aa, fett mkt!

Senaste?
Filmen du hyrde?
ooj, ingen aning..
Filmen du köpte? RENT kanske.. minns inte.
Låten du hörde: euhm, Everybody dance now.
Låten du laddade ner?  laddar inte ner.
Personen du ringde? Jeanette (svarade inte den jäveln, okej- hon var ute..)
Personen som ringde dig? Maria
TV-program du såg? Pippi Långstrump imorse med Bella
Person du tänkte på? HA, Thomas.

För eller emot?
Långdistansförhållanden?
jag skulle aldrig fixa det.. men visst.
Utnyttja någon? sjukt emot
Självmord? emot..
Ungdomar som röker?  Orka..
Använda droger? emot, palla ffs. - inte.
Sex före äktenskapet? Individuellt, men för min del, javisst.
Köra onyktert? ALDRIG.
Förhållanden? digga,.

Favorit?.
Mat:
 Oj. Älskar mat. Tacos, grillat, lax, tapas.. banan, guacamole + mkt mer
Låt: favoriten, haha; Värsta Schlagern.. och theark, yey.
Sak att göra:  dansa, schlagerfjolla mig, träffa vännerna, gå på konserter osv.
Sport: DANS, volley, brännboll, bowling.., innebandy, fotboll..
Dryck: kall trocadero..
Kläder: fina klänningar (AA), shorts är najs.. skor <3.
Film: Livet är en schlager och Dirty Dancing
Bil: hm. Kanske en .. blå?
Serie: Prison Break äger allt och alla.

Har du någonsin?.
Gråtit över en pojke?
Ja.
Gråtit över en flicka? Ja.
Ljugit för någon? Ja.
Varit i slagsmål? Haha, måste slå thomas ibland .. han är lite bråkig av sig.. magda likaså.
Blivit arresterad? Nej.
Träffat någon från internet IRL? Javisst : )

Antal?
Gånger du vart kär?
OJ. Vet inte.. riktigt kär.. kanske., 3.. ellernej, jag vet inte.
Gånger ditt hjärta brustit? typ en gång.. hm,.
Hjärtan brustet på grund av dig? haha, vet inte.
Tjejer du kysst? kysst? noll.
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Kanske 10 st..
Gånger ditt namn varit med i tidningen?  Typ 6..
Ärr du har på kroppen? Fett många tyvärr, pga. dom jävla vattkopporna jag hade nyligen.. och sen några från allt dansande.

Senaste?
Boken du läste?
Gossip Girl och biologiboken..
Personen du fick e-mail av?  Emma
Personen du fick brev av? Snyggingen.. (Malin R.)
Personen du fick sms av? Andréa
Gången hela din familj åt middag tillsammans? äter tillsammans nästan varje dag.. :P
Saken du köpte? glass (AA)..
Vad har du gjort idag? solat (bränt mig), gått promenad, träffat vänner, spelat brännboll och sovit.
Var det kul? Stört kul, ja.
Brukar du svära mycket? det händer, men inte så ofta..
När stiger du upp på morgonen? vid.. 06.30 .-tiden.
Gillar du att slåss? Aa, ., men bara på skoj.
Vad har du på dig? nyduschad, så.. handdukar- bruna -ASG.
Vad ska du göra ikväll? Plugga lite, sova sova sova..
Vad är du allergisk mot? Inget.. lögner kanske.
Var har du ont? Sjukt ont i mitt ben, bakhuvud och är stel i axlar och nacke. ajaaj..
Använder du hårspray? Yes I do.
Kan du stå på händer? mm, men inte så länge ..
Håkan Hellström eller The Ark? The Ark ffs.
Salt eller socker? Båda. Älskar båda.
Gillar du ketchup? Njaae. slinker väl ner..
Är du glad nu?  Ooh ja, oerhört glad.
Var du glad igår?  Yesbox, en höjdardag.
Vad dansar du till? allt, gärna schlager -ler.
Stockholm är... ? väldans najs, ska bo där när jag blir stor.
Göteborg är?? najs det me..
Kan du sjunga? nej, tyvärr.. vill kunna.
Spaghetti eller makaroner? Spaghettilätt.
Land du vill besöka? (just nu:) jag är taggad på utomlans, värme.. typ Turkiet eller Spanien - men sen finns det ju drömresemål som t.ex. Australien

Sommar

Vilken STÖRT skön dag jag har haft alltså... jisses..  Rena sommaren ju... <3. Har solat (AA), ätit guacamole med vänner + en massa annat. Har bränt mig .. Inte så najs..; haha.. gulddag!

"Dom raggar på pilten.... hm, alla raggar... jag raggar omedvetet xD. inte bra alltså... och desperat är jag också, vad ska detta sluta med..?

Varma sommarkramar från mig!

PSST.
Jag har fett ont i mitt ben.... tycksyndommig.

Henke är speejsad .

22.23
Hallå hallåå.... Idag har jag varit inne i stan och träffat vänner. Vi solade-spelade fotboll, brännboll, kastade frisbee, gungade galen kompisgunga, åt glass, åt pizza, letade efter Pappa, och mycket mycket mer. MYSdag.
Jag, Emma och Malin var först... vi stod och lattjade lite fotboll i det grymt sköna vädret när plötsligt en pojke i gul mössa och MagnusUgglabrillor dök upp. Han log och sen var han med i spelet.. Han heter Henke och är 9 år gammal. Sköning, fräck och lite allmänt galen. Vid 18-tiden tyckte vi att det var dags för han att leta upp sin pappa, för vi skulle gå och köpa glass. Men Henke visste inte vad Pappa hette-hade inga nummer, visste inte var han bodde och visste inte hur han hade kommit dit. Man ba: okeeeeeej. Lite panik. .. lr nej, men nåt. Så vi sprang runt där och frågade folk: Hej, är Du Henkes pappa? ;). nejmen, typ. Sen kom Henke plötsligt på att hans pappa jobbade i närheten.. Vi tvingade honom att visa vart han jobbade, så vi gick dit, sa hej och sen gick vi tillbaka .. helgalet.. Men skön var han. Fick värsta tacklingen av Emma när vi spelade fotboll idag, så nu har jag fett fett fett ont i mitt högra ben, typ på sidan i knähöjd; känns inte bra alltså..

Morgondagen,.. måste plugga.. men först ska jag ta en rejäl sovmorgon.. och så ska jag sola lite.. behöver städa också.. palla. Nu ska jag .. se på tv.

Stört många pussar till mina härliga vänner, ni vet vilka ni är <3. Kärlek från Nea.

Pssst. Pilten raggar............................ hahah ;)

Godmorgon!

Vilken uuuunderbar dag det är! Tjoho. Jag är taggad på brännboll , yeesbox!

Palla att min blogg har fel på nån inställning.. när det står att jag har bloggat vid 8 är klockan i själva verket 10.. så 2 h fel, så ni vet.

Pussokram!

...

... "För det är Robin Hood jag vill ha!"
Vilken kväll asså... vilken dag .. kort sammanfattning: skola, solning, shopping av present, vårkonsert med Grisbergska, fixade klart present, åt god baguette med mysiga vänner, hem till Marcus-firade honom ... hahah. "Du har blivit bröstad!" Av det finfiiiiina bröstet.. stressbröst. Spännisarna i mitt hjärta, haha ;). Hem med buss, hade en livvakt vid min sida till busshållplatsen, Thomas. Tack. (AA). Somnade en stund på bussen, -ler. Nu, äter en macka. Sjukt trött. Imorrn blire brännis och glass i solen, orka att jag inte har ätit nån glass idag. Förjävligt.
Icke att glömma... Tuppen Magnus, han är fin och låter så underbart kul, speciellt när man är trött (övertrött) som jag är nu.. Det är MSN:s fel. Jag ska skrota Msn, (AA). ... -troligt...

Pusss!

Ingen slår han <3. (okej, uppenbart - håller med.)

<3

-Allt väl i vårvädret?

Kärlek.

En typisk ORKA-dag..

ORKA att skolan är igång igen, ORKA att jag ska ha biologiprov på måndag..
ORKA att kärringen på bussen tryckte på knappen före mig.
ORKA att cykeln jämt ramlar, så jag la den ner på en gång...
ORKA att jag är fjollig och skickar dumma sms .
ORKA ha N.P i Engelska typ väldigt snart + biologiprov (redan nämnt), kemiprov, spanskaprov, biologiinlämning, svenskaskit och en massa matte som vanligt.
ORKA .

Men jag ORKAR att det snart är sommar :D. Det är FETT najs.
Sthlm nästa vecka, onsdag med N3orna. Vi ska gå på museum, gå på Dramaten - Ett drömspel och så ska vi shoppa (AA), äta glass DDD i Gamla Stan - en självklarhet. Mysiigt!

Fira Marcus på fredag, eventuellt brännboll eller nåt i solen på lördag - det är najs.
Nu ska jag,. plugga lite... ORKA. Pusskramkärlek från mig!
(förlåt för alla ORKA, men jag orkar verkligen inte.....)

Påsklov; slut... stön.

Jaha. Då var detta lov över.. fattar inte att det kan gå så snabbt :O. ORKA. Idag har jag inte gjort nåt vettigt alls, sjukt skönt .. Gårdagen var mkt trevlig... Var hemma hos min bror och åt god mat, badade - hade lite hemmaspa :), sen var jag på stan fastän typ allt var stängt -ASG, men Åhléns serru.. köpte en bok om Smoothies och Juicer, vadå taggad på sommaren.. ?!!? Sedan kom Magda upp på stan och vi åt en lagom god lunch (haha..) på Melkers, jag åt veg - lasagne... undrar verkligen vad det var i den... euhm ja.
Dansen gick sjukt bra DDD, vi verkligen nötte o nötte på Cellblock Tango för att få allt att sitta och fixade slutet. Jag lovar, det blir hett. -studs. Efter dansen, snabbt in i duschen och tog sedan bussen hem till Saghar där det firades med tacos-tårta-folk-kram~leken och mkt annat kul. En höjdarkväll! Jag drog dock hem tidigt, den var ju "söndag" och var tvungen att hinna med den sista bussen hem, men myys var det.

Och imorrn äre skola, pallaaaaaaar inte. Men rätt soft vecka ändå. Vårkonsert och firande av Marcus på fredag som faktiskt fyller idag; Graaatttis Marcus!

"O jag själv bara chillar" ....  , vadå störtskön? -ler stort.

FETT hård smäll jag fick av Anton, jisses! Han ska få igen, .. eller ja.. han fick ju typ igen, men det gjorde ju mest ont på mig xD -dålig. hahah.

aaa, lite promotion... (haha, jag litar på er tjejer... klart <3)
Entré har sommarkurser och även workshop...

Sommarkurs v. 24, 11-15 juni, pris 500 kr/5 ggr
Streetdance med Frida Odenå för Nybörjare/Fortsättare och Fortsättning 2 och 3
V. 25, 18-21 juni, pris 400 kr/4 ggr
RAGGA med Jennifer Angbah för Nybörjare och Fortsättare
Streetdance med Hanna Jansson för Nybörjare/Fortsättare och Fortsättning 2 och 3
Workshop med Hanna Rumyantseva, Lördag-söndag 25-26 maj, pris 400 kr/alla klasser eller 150 kr/lektion
Balett, fortsättning 1 från 15 år
Showdans, fortsättning 3 från 15 år
Anmälan senast 24 maj (workshopen) och sista anmälningsdag angående sommarkurs den 6 juni.
Anmälan görs på Medborgarskolan, tel 019-764 14 00, www.medborgarskolan.se

Kika även in på den heta hemsidan, www.dansskolanentre.com  Gryyyym dansskola!

Nu ska jag.... plugga (javisst..) ska nog ringa Dolken, sakna <3. Imorrn blire solning och guacemole med Linn&Andréa, yeyy!
Pusshej från mig

Snöar ..

Orka att det snöar en massa ... usch va trist det var att vakna och se det, ingen bra start på morgonen... Det kom redan lite igår kväll, men jag trodde aldrig att det skulle komma mer.. ;S .
Ska snart in till stan och hem till min bror, fixa lite och sedan gå på stan o så. Sen äre dans , DDD, weeeei.
Hoppas vi blir klara med Chicago-dansen, hur grym som helst! Efter dansen; hem till Saghar och fira henne - hon fyller 18 år idag, Grattis!
Frullebulle NUUUUUUUUU. Megahungrig. Kramis så länge. / L.

Majken i mitt hjärta

Störtskön Linda var i morse på Nyhetsmorgon ! -älska. Hon och Marko körde Värsta Schlagern och jag *pangpangade* hur mkt som helst, fan va röj alltså. -glad. Efter all dans och sång (bella och jag äger på den dansen) så pratade dom lite... hah. SHIT va brun hon är.. ! SKOJA INTE.. inte så konstigt egentligen efter sin vistelse i Thailand med ändå.... vadå avis? (AA). Och kär har hon gått och blivit också. Hon lyckas med allt ;).
Majken.... han vill man ju träffa.... -ASG. Hört att han är rätt stor ..... och gillar att bli masserad....

Sen var det påskfrukost hemma hos Andréa, hur mysigt som helst! Hon hade färgat äggen lila, haha, och sen pangade hon dom i pannan. Fatta dumt det såg ut... Sen kom det en ursöt påskkärring vid namn Isabella. Vi drog sedan vidare hem till Linn för att hämta mera godis (AA) som jag sedan åt upp. Psst! Skvallra inte för Bella, tack. Sen hoppade Bella studsmatta och vi tog kort. Fy 17 vilka klockrena kort alltså. Jiiiiiith Jiiinnh? - som Bella skulle sagt det. Jag har typ pluggat lite idag också.. euh,. lite ja.. väldigt lite, MEN jag har iaf pluggat lite, -haha.

Nu kom jag precis in från korvätning med familjen, 5 st. lyckades jag få i mig.. hungrig. Det tar på krafterna att dra slanor, elda och hålla på med veden... Och så här i efterhand känner jag mig väldigt duktig (AA)...... typ.
Riktigt trött nu asså... ändå så sov jag på da´n... börjar bli en vana. En najs vana.

Hörs, Puss och Kram / L.

GRAAAAAAAAAAAAAATTIS MAGDA 18 ÅR :D !

Glad Påsk

Påskafton.. Känns helt SJUKT att det redan är påsk, vad hände liksom? Idag har det varit en lugn dag; jag och Isabella har gått påskkärringar, ätit påsklunch, varit på promenad, sovit påskmiddag (AA), sett på film med Andréa. Mys och riktigt kul med She´s the man. Gilla! Morgondagen: blir lugn den med. Najs att liksom bara ta det lugnt, 3 prov och 1 inlämning när man kommer tillbaka till skolan, men palla att plugga på lovet... nepp.
Imorrn bitti äre påskfrukost hemma hos Andréa (ägg, yes!) haha.. jag, linn, andréa = ska måla ägg och ha allmänt mys. Ooh, Magda fyller 18 imorgon, Grattis tjejen!

Neh, nu blire lite tv och chokladpuddig (gottegris javisst!) Grisar, grisar, grisar - Nöff, nöff, NÖFF. (haha, älska Grisbergska <3...)

Juste, imorrnbitti.. Linda och Marko på Nyhetsmorgon, Värsta Schlagern :D . btw, var och kollade på Marko idag på Marieberg xD. Euhm.............. vet.

*Pussipåsk and peace out!

<3

                   +      = the shit.

Flickan och kråkan
(Text & musik: Mikael Wiehe)

Jag satt häromdagen och läste min tidning,
en dag som så många förut.
Och jag tänkte på alla dom drömmar man drömt,
som en efter en har ta'tt slut.
Då såg jag en bild av en flicka,
med en skadskjuten kråka i famn.
Hon springer iväg genom skogen,
så fort som hon bara nånsin kan.
Hon springer med fladdrande lockar,
hon springer på taniga ben.
Och hon hoppas och tror och hon bönar och ber
att det inte skall vara försent.

Och flickan är liten och hennes hår är så ljust,
och hennes kind är så flämtande röd.
Och kråkan är klumpig och kraxande svart,
och om en stund är den alldeles död.
Men flickan hon springer för livet,
med en skadskjuten kråka i famn.
Hon springer mot trygghet och värme,
för det som är riktigt och sant.
Hon springer med tindrande ögon,
hon springer på taniga ben.
För hon vet att det är sant, det som pappa har sagt,
att finns det liv, är det aldrig försent.

Och jag började darra i vånda och nöd,
jag skaka av rädsla och skräck.
För jag visste ju alldeles tydligt och klart,
att det var bilden av mig som jag sett.
För mitt hopp är en skadskjuten kråka,
och jag är ett springande barn,
som tror det finns nå'n som kan hjälpa mig än,
som tror det finns nå'n som har svar.
Och jag springer med bultande hjärta,
jag springer på taniga ben.
Och jag bönar och ber, fast jag egentligen vet,
att det redan är all'es för sent.

 
Mysig låt. Och när Linda sjunger den... Ja, då är den klockren. Tack Emma för ljudklippen ..

Trött... Och glad!

Shit va trött jag är.. hela dagen har jag varit (typ) superaktiv... storhandlat, städat och fixat. Men pust och STÖN va trött jag är... 
Gårdagen; Stockholm med brudarna som sagt.. Vilken lyckad dag. TACK sötnosar <3. Klockan 8.00 (vadå trött....) åkte vi från Örebro, framme vid 10.25. Gick på stan, shoppade en del... Åt god lunch. Och sjuuuukt god glass (AA), i Gamla Stan - kulglass ~ Dulce de leche och Citronsorbet (dreglar..) . Träffade även på grabbsen , kul att träffa dom :).
Fyy tusan va många heta killar vi såg också.. Ja, ellerhur Malin ;)? TOKsnygga. Nåväl; shoppingen: en offwhite tröj-klänning (het=yes!), en vit t-shirt med fjärilmotiv, smycken, strumpbyxor och jordgubbsstrumpor. Visst var jag duktig? Ja, det var du Linnéa. (alltså, inte shoppade så mkt, ..) :P. Vid 17-tiden fick jag mäkta huvudvärken :S, inte kul.. släppte på vägen hem i bussen.. som tur va. Emma och jag satt brevid varandra och skrattade ikapp till SOS, Lasse Åberg. Så skön! Har du karra? Vadå karra? -Karameller..? - Nej, men jag har tuggummi." Guld. Stig-Helmer är min idol ! HAha. Skön resa hem med telefonsamtal... från mysiga personer. <3<3<3.
Hemma i Örebro vid 20.30-tiden. Hem till dolken för att kissa och sätta på oss turbaner (no questions..) och sedan bar det av till Magda. Firade att hon fyller 18 på söndag med mkt folk, god mat och grym stämning. Körde kram-leken. Fy va den leken är kul... vadå taggade? shit. På asfalten och allt.. Åhoj, vad jag flög.. fett stort blåmärke har jag idag och en konstigt märke på axeln.. ser ut som ett sugmärke xD! haha. (<-- jag blev klämd...)
Flera telefonsamtal under kvällen (DIGGA).. och promenad (AA). Mys. Folket drog och jag skulle med bussen hem vid 01.43 men jag hade inte kollat så noga på busstidtabellen, för den tiden går bara på fredagar...... surt. Mamma blev halvglad.., hheehe. Jaja, jag sov kvar hos Magda. Sov och sov vet jag inte.. för vi pratade-städade-åt-kollade på bilder-m.m till klockan 04.00... jag som skulle upp till 9 (mamma kom och hämtade mig då..) Palla. Inte pigg då kan jag lova. Men värt. För sjukt kul hade vi det..

Nu ska jag nog sova lite... måste. Ögonen orkar inte hålla sig öppna -asgarv. Skönt att presenten till Saghar är klar, tusen tack Amanda.
Höres och synes, pussbajs ;) / L.

Utan dig

image42


Utan dig; tinar det, regnar det, gräset gror.
Utan dig; får frön rot, blommor går i blom, leker barn, tänds stjärnor, poeter drömmer, örnar flyger.
Utan dig; snurrar jorden, värmer solen.
Men jag dör; utan dig.
Utan dig, värmer vinden, flickan ler, molnen rör sig.
Utan dig; vänder tidsvattnet, pojkar springer, havet dånar, publiken vrålar, dagar går, hörs barnet gråt.
Utan dig är månen ljus, hörs flodens sus.
Men jag dör; utan dig.
Allt får nytt liv, väcks åter nu.
Men var är du? Bara du saknas du, Var är du nu?
Utan dig. Utan dig; handen griper, örat hör, pulsen slår.
Utan dig; spanar blicken, benen går, man andas, tanken glider, hjärtat svider, tårarna torkar.
Utan dig; livet har sin gång, men jag är borta, för jag dör; utan dig.
Utan dig.
Utan dig..
Utan dig...
Utan dig....

Estocolmo.. jagärsugenpå.. - -

Yes box. Nu är jag typ färdigfixad inför morgondagen.... svårt och veta hur varmt det blir, om man ska ha jeans eller inte.. blir nog det, men palla om det blir soligt.. jaja. Imorgon blir det alltså Stockholm med brudarna:  Jeanette, Emma och Malin. MEJL. Kommer bli hur mys som helst. Och jag ska INTE shoppa, men det är ingen som tror mig... skumt, -not. För som alltid, jagljuuugersåbra! haha. jaja.. Heldag i Sthlm, kanske träffar på grabbsen, aight Dolk? Härlans.. Direkt när vi kommer hem från Sthlm så bär det av till Magda och partyparty... yeyy.

Niiinen mår prima. Smeknamn just nu: Pricken, Snygging, Jerker (HAHA!), Bengtzing (inte jag, okej?) :P.

Idag har jag städat... hela mitt rum. Var bara tvungen att skriva det.. Känner mig duktig... (AA).


1. Vinnargänget på fotbollspelet. Thomas (AA), och jag förstås,. Emma är söt. 2. Jag, Malin, Jeanette - skolavslutningen i 9:an. Minne. 3. Gråa-fina-billiga skor. Ska inhandlas. 4. Söt Linda, showen i Vänersborg.

Nu ska jag käka lite nachos som Bella säger. Tacos, muuuuuuums.
Puss, höresochseses ..

Kotteligan på språng! ---och vi har baaaaadat!

Shiiit. Jag har en kanin hemma hos mig nu, -asgarvar. Vilken kväll! Jag, Linn och Andréa var på promenad som vanligt till Säbylund. Jag utbrister: Är det en katt eller kanin? (på skämt..) Vi går närmare och ser att det är en kanin... och det var en sjukt fin kanin . Så vi jagade den i sisådär 1 h, skoja inte att vi såg roliga ut, xD. Sedan fångade jag den med min speciella "kotte-teknik" (hemlig.) . Så nu har jag kaninen brevid mig. Den äter och ser rätt... glad ut. Lite skrajsen, men det borde den vara efter allt.. Vet inte om fam. Lindgren ska behålla den,.. men Isabella är mkt förtjust i den.. bådar inte gott. Vad ska den heta, förslag?

D
agen annars,.- var inne i stan imorse och köpte 18-årspresent till Magda :) Mys.. Det var jag, Emma, Malin, Jeanette och Sara. Åkte hem med pappa på hans lunch tillsammans med Bella. Vi har spenderat dagen utomhus - spelat krocket, fotboll, brännboll och plockat blommor. Mysdag!
Helgen... i fredags hade vi redovisningsdag.. Helt okej. Kladdkakan var bäst. Och filmen av grabbsen, kundvagnochskottkärra i mitt hjärta. Hur kul som helst. Sedan bar det av till Skytteparken för brännboll. Fett kul. Längesen ju... vadå chicken marcus? xD. Aa, det var en röj dag alltså i solen. Och så åt vi glass! :D
Jag blev rätt lerig, (vadå, man måste ju slänga sig :P), så jag tog ett najs bad hemma hos Emma. Vi slog in presenterna till Warbom och cyklade sedan hem till honom. Rätt fett långt för att vara mig, . (AA).
Hemma hos John: god mat, FINA människor, mkt folk, roliga presenter (våran var bäst... = Här är mitt PAKET..)
Blev rätt sent.. kom väl därifrån vid 01.30--02.00 nångång. Cyklade hem, med våran ... hm. matcho friend i toppen med ett brännbollsträ - härliga Thomas. Kände oss rätt säkra om man säger så.. Hem till Emma, säängen. Fett ont i benen o så.. Vaknade sedan på lördagen med en otrolig träningsvärk (pinsamt!) .. Jag som skulle iväg och göra danssolo... dålig tajming. Danssolot - improviserade, skrattade, hade ont. Ja, det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig. PALLA. Efter det, tröståt jag glass :D, sedan var det dags för F-linjens föreställning - Carpe Diem. Sjukt bra, fin, härlig. Sedan hem med bussen - SOVA SOVA SOOVAAAA.
Söndag? Ingen aning om vad jag gjorde... solade nog lite kan jag tänka mig... (A). Och åt självklart glass. Min favoritsyssla nu förtiden. Juste, läste en hel del... skön avkoppling.
Nu ska jag gosa med "niiiiiiinen" och sedan se lite tv. Imorgon blire hemmadag, najs. Och på onsdag: Sthlm med vänner och sedan hem till Magda och FIRA :D.
Puss&Kram Linnéa

PSSSSST. Glömde ju det typ viktigaste. Vi badade igår i Säby, :D. Feeeettt kallt. Men vi gjorde det. Bilder kommer upp om du inte tror mig...... woooho. vi är frääna!


RSS 2.0