Julkort och skadad fot..

Gårdagen gick bra.. Till en början. Precis innan vi skulle in på scenen för  att dansa Hark så stod jag och värmde upp lite. Lyckades på nåt jävla sätt att slå i min vänstra fot i kanten på dörren. Oj, det blöder visst tänkte jag och ja smärta. Satte på ett plåster, helt dåsig och "sprang" in på scenen. En kort dans och när jag kom av scenen... Nämen oj, lilltån står åt fel håll... den pekade sjukt mkt åt vänster. Gjorde ONT ONT ONT. Den har dock "gått tillbaka", jag äter smärtlindrande, måste ha en tejpad fot - för den är blå och svullen.... så mycket orka över allt.
Efter allt rep igår hade vi omdömen-snack med alla lärarna. Gick jättebra, 40 min med tårar, skratt och hopp. Det har varit på tok för mycket den här hösten, det känner vi alla. Vi diskuterade vad jag är bra på och vad jag ska träna mer på.
Så värt med sådana samtal. Dom är bra bra bra.
När jag kom hem mådde jag inte så bra, helt seg i hela kroppen... Gjorde iallafall klart biologirapporten och somnade gott runt midnatt.

Tänkte gå upp vid 6 idag men klockan 7 låg jag fortfarande kvar i sängen. Kläder på och till skolan för julspel, fika och lunch på The Planet med stora delar av klassen. Underbart!
Klockan 13.30 var jag på Konserthuset för att göra mig iordning; lockar & smink. Hade genrep mellan 14.30-16.30 som gick ganska bra med tanke på min fot... trist att inte kunna dansa ordentligt.
Hypersöta tomtebarn får vi gå in med på avslutningsnumret. Love them! Så idag har jag lärt mig ett nytt trick, yeah! Och jag har lärt dom att vinka med "drottningvinken" - dom är så taggade på den..! *nöjd*
Vi haltade till ICA för att köpa lite juledricka och gottegott innan föreställningen kl. 18.
Föreställningen gick bra och det var väldigt kul! Hem med buss efter att ha typ dött i logen....
Och nu sitter jag här..... Mor kom precis hem med en typ superbra gel som jag ska smörja in min fot med, yeey.
Kollar lite tv och är allmänt osocial idag. Så får det va. För jag är trött.

annat stuff ;
- grattis daniel till körkortet!!!!
- mys för prinsessan! <-- värd.
- fredag kmr bli grymt.
- imorrn är det öppet hus hos jeanette, skoj!

Julkort imorgon med alltså. Föreställning kl. 14 & 18..
Imorgon stavas alltså S O V M O R G O N !

Puss and lot´s of love!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0