Regn och rusk.

Idag är det en typisk "sitta-inne-hemma-dag-och-inte-göra-nånting". Det satsar jag ganska hårt på... sov länge imorse, har kollat på Melodifestivalen 2005 DVD:n, ätit massor med mat och godis, ätit jordgubbar-blåbär-hallon med socker ... Sovit middag, lyssnat på musik och suttit framför datorn. Skönt att bara vara...


muuumma!

That´s it people. Tja...

Nattbad

wooooho. kom precis hem från Säbylund och bad. Det var kallt, men inte så där sjukt kallt som man trodde det skulle va. Yeah vi är fräna! Nu äter jag en macka., orka att pirogerna var slut *arg*, ska bli skönt att krypa ner i den varma sängen och sova länge.....

Sov gott snyggingar!

DDD; kolla in .. jag kan!

host. Sofie kan :D. Tusen tack för hjälpen finast! Nu är min blogg fin (AA)... med blommor och bilder och allt.. ojoj. Nu ska jag sova en stund, sen blire nattbad.. Puss och tjaaaa!

Linnéa (`v´) helg.

Nu var det ett dags sen jag skrev.. har vart rätt trött och bara inte orkat.. men jobbet rullar på och är jättekul! Vi har bland annat tagit kort till affischen (yeah hett med orange färg.. haha), vi har vart ute i stadsparken och improviserat - skrivit ord med våra kroppsdelar överallt (en idé från min fras, yeah.), vi har gjort en övning som vi kallar "överochunder" två&två. Jag var/är med sköna Emelie och våra 5 "överochunder" är snygga! Idag har vi vart lediga på grund av att vi en lördag framöver ska jobba och ha föreställningar på. Under dagen och helgen ska Mia och Ingrid koreografera material, nu när dom har fått sett hur vi dansare tolkar just AVTRYCK, så med hjälp av våra idéer (dom har filmat mycket av det vi har gjort) så ska dom nu göra koreografi åt oss och planera med film och annat. Ska bli grymt spännande att se vad som händer nästa vecka, då föreställningen AVTRYCK börjar ta form...
btw. så är Ingrid och Mia så gryymt tokhärliga. Pratade lite med Ingrid om framtiden; Kulturama osv. i och med att hon har gått där.. och gjort otroligt mycket mer. 

Igår var jag hemma hos Linn och kollade på Italien och Stundentenbilder, mys! Vi spelade även lite spel på datorn (AA). HHA! Älska... Det blev en rätt tidigt kväll, jag var trött.. juste, innan jag var hos Linn så planerade jag, malin och sofie på msn - NKPG - akta ;). jag vill åka nuuu.

Idag.. har jag inte gjort mycket.. var på mammas jobb och fick massage imorse, vi drog sedan till lager 157 för lite shopping. Jag köpte en skitsnygg tröja och ett najs linne - wohoo.
Sen.. åt jag goood med betoning på god rabarberpaj hemma hos Linn och vi snackade skit. Jag har fixat lite hemma och i natt.... då ska vi bada DDD . haha, nattbadning YEAH. Fan va kallt det kommer att vara.. 

See you later!

 

Drottning Ingrid

Chokladboll är väldigt gott.

Helt slut idag med, det tar verkligen på krafterna men fy så kul vi har det hela tiden..!
Idag fick vi göra egna fraser och vi skulle utgå från våra papper som vi skrivit om vilka avtryck vi gör/vill göra/har gjort i vår omgivning, tid osv. Kul! Sedan fick vi en och en visa upp frasen inför Mia och Drottning Ingrid, efter att alla hade visat så parade dom ihop oss två o två - vi fick då lära oss varandras fraser och sedan satte vi ihop det till en lång fras. Jag och Rebecca är ett par och det är naajs! Annars så har vi arbetat en del på golvet och imorrn ska vi ut och göra "nåt", men det är tveksamt med detta väder.. men håller tummarna.
Nu ska jag lägga mig en stund med en vetekudde och försöka slappna av lite, kroppen är väldigt trött och det är liksom bara andra dagen, ojoj. Träningsverk på träningsverken, eller hur Carro? *ler*

GRATTIS TILL:
-
Milla som fyller år idag! :)
- Thomas som fick jobb, yeah!
- Tobias, körkort. Brao..

Och; välkommen hem säger jag till D.


Kramis så länge!


 


AVTRYCK 2007

... kommer bli så sjuhelsikes kul! Och ballast.
Första dagen på jobbet och jag är helt slut i hela kroppen, känns att man har dansat ett par timmar idag kan man säga.. vi hade en del galna övningar idag, som till exempel; värderingsövningar, ligg ner och räkna i 60 sek, skrik i 30 sek (man skulle alltså själv gissa hur lång tid 60 respektive 30 sek var,.) och vi hoppade runt som apor. galet men fy va kul. Helt underbara lärare - Mia och Ingrid. Det känns som att lektionerna framöver kommer bli en aning flummiga med dom, på ett positivt sätt - dom är såå sköna. Hela gruppen känns great, en del folk från tha old gang (yey!) STAMMAR 06, känns kul !
Känner redan nu att jag kommer ha ont imorgon.. ajjjaj.
Mina arbetstider ser ut så här:

v.26 = tis-tors .9-16.00, ledig fredag..
v. 27 = mån-fred. 9-16.00
v.28 = mån-fred. 9-16.00
v.29 = föreställningsvecka; måndag ännu ej klart. tis-lörd. 13-19 och framåt.
Föreställningarna kommer äga rum på Nya Teatern kl. 15 & 19.

* Emelie, ha! Vi är grymmast på lunchpasset -ler.. gött med kudde och lite galenskaper.. och så är vi duktiga (AA).

Sitter och bokar tåg, buss osv. inför sommarens spektakel, lika bra att boka nu; blir billigt och bra ju ;). Sofie, tagga. Boka ;) haha. söt!
Måste göra en uppgift tills imorgon, en skrivuppgift om AVTRYCK och det är en rätt svår.. fråga.
Så jag ska klura på den en stund, sen blir det förhoppningsvis en liten (måste sova..) stund på msn med Malin, Sofie... yeah. kärlek!

Men först ska jag äta lite och bara blunda lite, bara en stund..

linnéa är sur.
MEN BRA ATT HON INTE SKA TILL KALMAR. Sääääääääääääämst!
hm, malin förstod inte. lika bra att förtydliga:
DET ÄR INTE BRA ATT HON INTE SKA TILL KALMAR.
hhhhhhaa. delfinar du het?
btw. du kommer som sagt få ett stört fint kort av mig (AA), Puss!

Bamsekramar!

Jobb!

Nu ska jag iväg till jobbet, önska mig lycka till och ha en bra dag, hörs ikväll! Puss!

Sol, svampskit och annat.

heelllo!

Vilken soft dag jag har haft idag alltså.., yeah. Tog en rejäl sovmorgon, shoppade lite med familjen.. shit vilket kaos det var., grymt långa köer överallt, surt. Drog in på skopunkten och sa TJA till Andréa som slet hårt. Jag blev blixtförälskad i två par nya skor... haha. Vidare hem för typ solning och jordgubbar. Klippte även gräsmattan *stolt* och en helt vanlig vit svamp lyckades typ skita på mig. : | .
jag fattar inte vad som hände. jag körde på den och sen helt plötsligt hade jag typ bajs på benen, hur äckligt som helst. då la jag ner allt med gräsklippning kan jag meddela.. åt sedan en goood lunch i solen och badade&solade sedan, först med bella och sen kom Andréa . mys!
 
imorrn äre dags för jobb...! ska bli grymt kul att se hur det är upplagt! weeei!

Dags för glass. Ha en trevlig kväll!


Filmtajm

Det blev en promenad.. lyckades få med mig Andréa också (tack!). hur skönt som helst.. verkar bli kanonväder imorgon och det gillar vi, skarpt.. nu ska jag se på en film, närmare bestämt;

image130
Som handlar om:

Hämnden har aldrig varit så ljuv som när tre tjejer upptäcker att de allihop dejtat skolans snygging. Nu är det endast deras uppfinningsrikedom som sätter gränsen för hur långt de är villiga att gå för att smutskasta honom, förstöra hans rykte och slutligen krossa hans hjärta.

Så tja.... puss!


Planering


Godkväll ... Midsommar är för min del förbi, . Har ätit så mycket den här helgen så jag vill aldrig mer se mat.. (AA). Vilket aldrig kommer funka, haha. huuuuuuungrig. åkte hem från stugan idag, typ seg.. typ lite halvt sjuk eller nåt. tror det beror på vädret, it sucks. orka mer regn liksom... hade ju tänkt och sola lite och så innan man börjar jobba (måndag..) men det verkar inte bli så..
dagen har spenderats framför min käre vän Nils aka Datorn. Och med planering inför ..... *trumvirvel* ...
SOMMAREN 2007 .
Jo,. jag, sofie och therese (som btw har valt den bästa linjen man kan gå, natur med dans..., och vad säger du, melodifestivalen.... (AA).. haha! ) har planerat på msn, -garv. men seriöst. det blir ju hur bra som helst om vi får som vi vill. ... hehe. ska inte avslöja nåt ännu, men många samtal har gjorts och det ser lovande ut.. DDD.

ska nog typ ta en promenad nu, uppehåll från allt regn och jag känner mig lite rastlös, fast å andra sidan så är ju sängen väldigt skön.. med tanke på att jag ska jobba 4 v framöver och ska dansa så är det nog rätt bra om jag vilar mig... (AA).

några bilder från igår;

  jag och familj tog oss till detta ställe - Gullvik i Regna.

 " det börjar bra, nästan intressant.. jaja, men kanske lite väl bekant?"

 midsommardans; jag och isabella ~små grodorna..

 trädkramaren .. stammar ´08, ? , haha.

 kolla vad mycket jag vann på lotter *stolt* !

 7 sorters blommor.. jag drömde om .. (AA).

image129

" ååh det är kärlek ... "
 

Glad Midsommar!

Färdigpackad för att åka till stugan nu, kransar-fina kläder-mat-dans-regn.. haha. Det blir nog lyckat.

Hoppas just Du får en underbar midsommarhelg !


Kramar i massor .

Bli normal igen, tack.

busigt värre .

har checkat in lite tv; project runway & pussycat; whooh, anspelning på sex, nej vadå..
nåväl. vad har linnéa gjort idag.. är en bra fråga, . tappat bort en cykelkorg, hm. *arg* , solat&badat, ätit smultron från ett strå i vattenkanten, läst, sovit och ätit.
igår kväll så cyklade jag (observera cyklade.) hem till magda för lite filmmys. det var en härlig tur med för lite luft i däcken och några genvägar som visade sig vara inte så bra genvägar, men fram kom jag; stolt som en tupp.
mys med magda, sara och thomas. film: vi började med en snutt av: den tredje vågen, men nä, sedan lite av saw 3, men efter skrik och slag i dörrar av magda, så nä, vi satte på day after tomorrow och alla var nöjda och glada. och en del av oss trötta, haha söt! vi åt goa pannkakor med glass och moccabönor DDD, och trängdes i soffan. mitt hörn; tss. mitt . så grymt mitt. sov kvar hos magda, orka cykla mer.. (AA), nejmen. skönast så.

Jag tycker det känns så grymt tråkigt att folk förändras så.
Till det sämre. Till det fjolligare. Till det hej-jag-vill-ha-uppmärksamhet.
Till det att hon tror att hon kan säga vad hon vill och man bara liksom ska ta det. Nej tack.

uuh. jag känner för shopping. ett par dansbyxor mm.. och en klänning ja.. och en tunika,. och det där linnet på indiska och en badring. nästa vecka, yes.

*taggad*
Jag börjar jobba på måndag och jag är så här (!!!!!!!!!!!!!) taggad!
Kommer bli så grymt. Fyfan.

Imorgon händer detta:
- mys med linn&andréa på förmiddagen.
- mys med jeanette&emma på eftermiddagen.

Midsommar.. vad händer då..? Jo, jag tar mig till sommarstugan med mor, Isabella och mormor - :).


Natti, tjing, puss!

"Hon bjuder på sig själv.."

Vi börjar med att gratulera Linda på namnstagen idag, ! Hoppas du har en underbar dag :)
Ja, den här Bengtzing.. Linda Bengtzing. Det är något alldeles extra med den tjejen.. det liksom lyser kärlek om henne. Som hennes mamma svarade när jag sa: Hon tar sig verkligen tid för allt och alla. Mamma: Aa, hon bjuder på sig själv.. det gör hon allt. Det kan man lugnt säga att hon gör.
Nu ska hon ha lite välförtjänt semester - ev. en mallisresa, - det behöver hon.
Sen är det dags för D I G G I L O O. Skoja inte att jag är taggad. Och icke att förglömma; RIX FM turnén. Jag har tänkt att ta mig till: Göteborg, Eskilstuna, Norrköping, Linköping och Örebro (givetvis.)

Kryssningen 17-18/6 bjöd på många härliga ögonblick. Många ögonblick som jag vill hålla för mig själv.
Men höjdpunkter var: karaoken med Martin&Isabella - VS goes totally crazy. så grymt kul!, träff med L på söndagen - visade tröjan - wooho., mycket dans på kvällen - dans och dans.. hoppande-skrikande-skrattande., god mat, L körde två låtar (Ingenting att förlora - vadå hoppa in? och Jag ljuger så bra) och pratade - yeah, det badades och solades med passionsfruktjuice i ena handen och stekoljan i den andra ;), shoppades bland annat jordgubbslikör (AA).., åt ingen mat - haha, talangtävlingen med kidsen och L, L så sjukt (!) grym som konferencier och körde: skulle köra medan du sov - men blev nåt fel med skivan; så bröt efter typ en stund, körde alla flickor och såklart Värsta Schlagern. Och ja; vi dansade hejvilt och sjöng ! Indianerna hann hon också med och en hel del råa skämt om bland annat Carola och Bert, och den vanliga frågan: brukar din mammaochpappa pussas?
hon visade att hon var vig och gick ner i spagat efter att en tävlande visat upp sina danskunskaper, bör noteras att hon hade jeans på sig.. jag är imponerad. hon hade ingen BH på sig vilket hon berättade glatt för alla - hon hade glömt den... höhöö. hon hade jättefina kläder och jenny var som alltid väldigt glad och trevlig. det såldes en väldig massa med t-shirtar, det togs kort och gavs autografer - det tog sin tid. kryssningsvärden tittade chockerat på när linda lika glatt hälsade på alla- log på alla kort, var personlig och verkligen visade vem LB är.
stressigt blev det för alla, mat-blommor-bagage till sviten. sedan hem med buss för fam. lindgren; och det tog tid. 4 h. - har väl aldrig tagit så lång tid, men jag sov och åt en massa (AA).
en riktig dunderresa . som kommer finnas i mitt hjärta. länge. j'ärnvägar vilken underbar kvinna hon är .

image121
ohh. vi är mycket tveksamma.... haha. sötaste!

Morrnmorrn!

Idag blire sol&bad för hela slanten !

image120

"Du har ingen BH på dig.." - "Det stämmer det, jag glömde den"...

FY bubblan vilken klockren kryssning ... ! Linda, du är gryyym och toksötast!
Orkar inte skriva mer just nu, berättar imorgon vad som hände.
Men kan meddela att jag äger den hetaste tröjan, är drottning (!!) på VS-karaoke och att Linda är typ galen.
Men så jävla (nej, det får man ju inte säga.. så;) järnväg ÄLSKVÄRD.

image117

Typ.. vääldigt söt är vad hon är. Och vig, fy fan! Spagat, det trodde man inte ;).. jag menar; i jeans..:O. ha!

 
1. Hur sjukt glad kan man vara egentligen?!! 2. Tröjan med stort T.

Men hörni, vi hörs imorrn. Måste ta igen lite förlorad sömn.... Puss!


Kryssning

gooooodmorgon!
jag är färdigpackad, apataggad och tyvärr fett hungrig, ska käka frullebulle nu; sen drar vi.
Kommer hem imorgon, antagligen trött-ont i fötterna-mätt och glad.

image116

tjoho, riktigt najs med kryssning alltså..

Hare så trevligt i Grekland mannen. jag är inte avis. . .

Puuuuss, !

Abou

image115

Så här glad är jag över att det är sommarlov!


Bengtzingartikel

I dagens Aftonbladet så är Linda med som "lördagsintervjun". En bra intervju, lite konstig på något vrickat sätt, men kul att läsa.. En grej som är helt jävla galet.. att (vi kan kalla henne; Mrs Fjolla..) hon håller på som hon gör. Beställa en massa saker i Lindas namn, tro att dom är bästa vänner, åka hem till henne.. etc. Jag vet vem det är och kan absolut hålla med om att hon är komplett galen.
Hoppas så innerligt att hon tänker efter och slutar att trakassera Linda., hon har inte gjort dig något.. du kanske läser det här.. så snälla, sluta.. för allas skull. Skaffa dig ett liv - en stalker är inte ett liv. ..

Nu ska jag på fotboll ... Pusskramas !

Kärlek på hög nivå

Jag har haft en helt underbar dag.. Vilka toksköna personer det finns alltså.
Dagen spenderades hemma hos Marita & Simon. Vilgot var självklart där också, men Ebba var på utflykt.
Vi pratade, grillade, skrattade, myste och lekte i brunnen. .. haha. poolmästarn, yeah!
Dom bor sjukt fint, värsta huset med trädgård - pool, lada, båt, växthus, lekstuga.. m.m.
Simon är urskön och hur trevlig som helst. Har burit runt på Ville en hel del, nästan så man har träningsvärk, gaalet. men det är ju liksom muskler som man annars inte använder, eller nåt...

  
1. Huset. 2. Bella vid poolen, yey.
 Ja, nog är hon vackrast allt.


image114

Kärlek på hög nivå. Tack för en underbar dag!


Fredag och solsken

Godmorgon!

Mitt internet har på den senaste tiden levt sitt eget liv, vet inte riktigt vad som är fel.. men funkar just nu gör det iallafall. Igår skulle jag och några till sola lite vid Säby hade vi tänkt, men mja. vädret var ju inte det bästa. Blåste så sjukt mycket! Andréa ringde mig och bad mig ta med en svart sopsäck. När jag kom dit tog vi tag med hårdhandskarna ;) och städade hela stranden och JA det tog väldigt lång tid, var äckligt och lite jobbigt med allt glas, men efteråt; åh så fint. Kan verkligen inte förstå varför människor inte kan ta med sig skräpet hem? Hur svårt är det egentligen? Dom fick ju med sig t.ex. maten dit, eller ölburken, solstolen, snusburken (listan kan göras lång..) så varför inte ta med det hem också? Väger antagligen mindre också.
Så pissigt sur, seriöst.

Nåväl, efter städningen drog vi, en aning kalla, hem till Andréa och drack kaffe och åt goooda bullar&kakor. Hade det mysigt med mkt skratt, planering av kryssning, det slogs lite hejvilt och det pratades i telefon (AA). haha!
På kvällen läste jag lite, fixade lite hemma och sedan såg jag en film. Så grymme med lov alltså.

Ska snart iväg och träffa Marita, mys! Bada, sola, prata, leka & äta. (AA). Kommer bli en grym dag!
Imorrn blire fotboll för hela slanten! (eh). Ska se VIG-MATCHEN på Behrn Arena. *yeyyy*

Nu är det frulletajm! Ha en najs dag i solen kära vänner!

Lite bilder från våran sköna dag i Askersund..


    




 

Chill.

Skum dag alltså.. minns knappt vad jag har gjort.. men förmiddagen spenderades mest i telefon..
Har nu officiellt tackat nej till Kultis, vilket känns helt jävla bajsigt fel (ursäkta att jag är omogen.)., men så känns det. Bara att bita ihop --> nästa år. Då jävlar.
"Du är väldigt mogen i din dans, så ung som du är. "  Milda Matilda.
Nåväl. Sedan städade jag rummet och fixade typ med garderoben och rensade lite, ser en aning bättre ut nu iaf :P.
Sen har jag vart iväg och köpt gryym sololja (Hawaiian Tropic) och presenter till gullungarna.

Känns GREAAT att jag ska iväg på en kryssning på söndag. Hade nästan glömt bort det...
Måste börja planera (AA).... skriva lista. Haha..

Grrrrattis Daniel DDD. Du är grym!

Juste. Jag har läst en bok idag. Haha. Duktig (A). (varning .. jag är uttråkad. hitta på nåt att göra åt mig. .. tack. )

Fasiken. Höjden av ironi. Seriöst. Men , sån´t e liiivet !

Sov gott, kramis!


PALLA ..

.... palla tacka nej?

Men tack för dom orden!

Idag blir det en mysdag ... pussis.


Kvällsdopp & Askersund

Puh. Har lugnat ner mig lite nu, haha. Känns verkligen skitkul! Men vet inte hur jag ska göra, ska ringa och prata med dom imorgon; hoppas vi kan lösa situationen på något sätt.. hur? haha. eh aa.
Dagen har spenderats i Askersund - mycket trevlig och framförallt mysig dag! Tusen tack tjejer!
Vi åt en massa, shoppade lite (digga snäckbåten (AA)), åt lite till, ankor anföll oss och vi fikade... :D. , yeah!
Kvällen spenderades sedan med glädjetjut, telefonsamtal, Sunes sommar, och kvällsdopp i Säbylund.
Lätt det skönaste som finns!

Lite bilder! Haha, mest på mig (AA), skolavslutningen.

    
           
  
image104

Kärlek från en extremt lycklig Linnéa.

iiiiiiiiiiiih. träffa finast på fredag, härlans!

HELT JÄVLA SJUKT!

Jag fattar ingenting?!?!?!?
Jag kom in????????????????????????????????????????
Vad ska jag ta mig till? Jag som inte ens............ :O. *ögon stora som tefat*
Fränt!

Grillning vid Säbylund !

Ska iväg och grilla, bada, mysa med linn&andréa nu, fasiken va najs!
Var inne i stan idag -> färgade ögonfransarna, så fina ;F, haha..
Måste dra nu innan dom slår ihjäl mig, kommer nog försent.. hm.
Men puss...!

Varför kan man fråga sig .

Pirates var helt grrr(!!)yyyyyyyyyym. Fasiken va najs alltså. Grät (AA), skrattade och hade det urmysigt med Emma, Jeanette och Malin. Tack!

Jag frågar mig själv; varför. Orka känna som jag gör. jag vill ju inte.

Yeah! Askersund på tisdag med linn&andréa. Mm, gilla!

Kärlek / L.

Kulturama, bad och bio

Hur är läget i hettan?!
Med mig är det toppen... imorse/förmiddags var jag på en dansaudition; kulturama, men bara för att prova på och se hur jag arbetar under press osv. bra inför framtiden --> då jag ska söka för att komma in. 3 pers. var vi, med en jury på 4 pers + Marita (underbaraste!) och Edvard. galet!
Först var det modern - gick jättebra. Jazzen sedan - en fras ~ hur kul som helst! Och sen var det dags för street. aa, jag lär ju ta några streetklasser ..... haha. men fett najs!
kanske blir nåt i sommar, vem vet. mkt dans framöver blir det iallafall.
Först Dansjobbet v.26-v.29 --> vi har föreställningar v.28&29. Kom och checka in! Mer info sedan.
Och sedan i höst: 3 ggr i veckan i skolan och 3 ggr i veckan med fördjupninglinjen. Måste försöka att få in Entré också, sann dansglädje med Maud.
Kul att bit. rektorn verkligen såg och kände att jag verkligen vill. Skönt att det syns...

Kom precis hem från Säbylund., var där med Linn och även familjen hittade dit. Hur skönt som helst.
Ska byta om och käka nu, sedan in till stan för bio med Jeanette, Emma och Malin. Najs. Piraterna, yeyy!
Hörs och ses, pussen!

Underbara.

Tjing!
Nyduschad och taggad inför morgondagen och just för tillfället väldigt sur på mig själv. Hur dum får man va?
Riktigt pissigt jobbigt. menmen. Har haft en underbar dag idag, igår likaså. Grymt  varmt idag ju..! Tokskönt med samtidigt väldigt jobbigt. Går ju knappt att andas.

Tusen tack alla för fina sms.
"Fast jag är inte förvånad, vilken miss om de inte antagit dig." (Tack!)

Känns ofattbart med sommarlov. Har inte riktigt fattat det än.. men åh så najs.
Ska bli riktigt kul med dansjobbet, uh vad jag är taggad.
Emelie; fyy fan va vi ska röja i sommar och i höst-vår. Kärlek!

Ett STORT GRATTIS till Studenten tjejer: Malin, Carro, Linn. Bra jobbat! Hoppas ni hade det helgrymt!



Härmed läggs all kärlek ned för tillfället. Jag går och lägger mig.
Måste sova inför morgondagen, träffa finast och *xxxxx*. Hjäälp .

Pussisar!


Skolavslutning, Studenten och F-linjen.

Fett najs med denna värme, men man blir nästan lite tokig.. dricker och dricker, hjälper knappt..
Skolavslutning igår, sjukt najs. Fika med klassen, marknadsafton på stan, sen till sjön för bad. Och senare; grillning-kubb-bad-skratt osv med ett helskönt gäng! "Moona Linnéa!", :D!
Studenten idag, Linn (älska!) ska firas nu.. med paket o mys :)
Ska sen in till stan för att träffa Jeanette, Malin och Emma. Järngänget liksom. Tokmkt kärlek.
imorrn blire en lugn soldag med mat och vänner, haha... och städa säbylund (AA), haha. behövs ju..
var precis där och tog ett dopp, sjukt skönt!

btw. kom in på fördjupningslinjen och ja, jag är glad!

Ha det så bra allihopa, ut i solen och stek!
Puss från mig .


Dannyboy 18 .


Idag gratulerar vi Daniel som fyller 18 år.
Du är nog den skönaste personen jag känner.
Tveklöst . Hoppas du får användning av presenten.. ni som vet vad vet.
jag bara ler......................
Puss!

Slutar skolan imorgon och jag är apataggad!
Nu ska jag käka chokladtårta med jordgubbar ! Så tjaaa!

Helgen & KRAMPEN !

Tjaaa!
Läget just nu är: gah. varm. röd. trött. glad. hungrig.

Som jag skrev igår så var helgen helt underbar. Kom till Sthlm på lördagen och tillbringade dagen med shopping (bilder kmr..), mkt glass (Gamla Stan, yeah!) och sol. Senare på eftermiddagen drog jag till Grönan för att träffa snyggingarna (!).
Vi chillade runt där, kollade genrepet till Sommarkrysset osv. sen var det dags för sändning av Sommarkrysset, vadå vi var med i tv ? (AA). haha. Dansade och skuttade, det var najs! Åt korv, gitt! Söndagen spenderades så här: vaknade seg, drog fort som attan upp till typ Drottninggatan och Dress Mann, konverserade med snygg-Rasmus som jobbade där - köpte 6 st. gråa kallingar i storlek 3XL och vad vi gjorde med dom är en hemlighet............
men orka att jag provade dom framför honom -ASG.
nåväl. sen, hem och duschade. tog färjan till grönan, en dag med sol-väldans många åkturer-kort-dans-mat. Riktigt nice! Kl. 16.00 var det dags för Childhood (en massa artister + Drottningen var där och typ samlade in pengar till barn som har det svårt..) Bengan var ju självklart där, gött! Så sjuuuuuuukt söt som Madicken. Och vadå vi öste fett hårt på VS och jagljugersåbra?! HHAHa. shit alltså.
Vi flummade runt - heldag med tha gang!
Måndagen.. mera shopping. mera vänner. ren kärlek! digga jordgubbar (AA). haha!
Hem med buss vid 18.30, lagom pigg då alltså... hem och tagga inför KRAMPEEEEEEN. trycka (AA).


       = kärlek .


Och idag... så var det dags för .... KRAMPEN. Risbergska vs. Karolinska .

Gissa vilka som vann? Grisarna förstås. Som alltid. 5-0.  SEGER! en så kallad: SUGGCÉ.
Riktigt najs att bada i likkistan, haha. halt och mysigt!

Jag taggar inför nästa år; 6-0

  image91 
1&2. Jag i mina fina kläder.. 3. Jag syns typ lite, i dragkrampen. Som då avgjorde hela skiten, ja; vi är bäst.


Puss and piskout!


Hemma .....

Jag är hemma från Sthlm och jag är helt sjukt trött . Har haft en helt underbar helg med vänner. Obeskrivlig.
Nu taggar jag inför KRAMPEN imorgon där piltarna kommer få smisk. Jobbigt för er.
Men NU ska jag sova. Skriver mer imorrn om jag pallar.
Men Puss på er alla som var med i Sthlm - ägde så fett hårt. / Linnéa

Stört taggad

Abou ! (..ler...)
Hur är läget?! Jag är som du kan läsa ovan, stört taggad,  på; Sthlm imorgon!
3 dagar i Sthlm kommer spenderas på detta vis: med shopping (har skrivit lista (AA)..), grönan^2 - sommarkryss&childhood, mys med vänner. Och det ska bli strålande väder - kan det bli bättre? Nej, jag tror inte det.
Sedan på tisdag är det dags för Kraaam(p)en. .. vi kmr äga piltarna så hårt.
Onsdag: fira D, fira M - kalas o tjohejsan, fotboll?
Torsdag: friiiiiiiiii!

Allt känns väldigt gitt!
Rätt nöjd över mig själv att ha fixat allt.. många listor som är avklarade. Duktig flicka (AA). haha.

Och nu är det dags för sängen, oh. jag är lycklig!
Kärlek L.
Vi hörs på måndag kväll!

RSS 2.0