Jag är glaaaasssig.

ORKA att jag har ätit:
~
Kulglass - citron/apelsin och choklad utanför Slottet idag i solskenet med härliga vänner vid 13-tiden.
~ Kulglass - mörk choklad, saltlakrits, jordgubb&cheesecake. Jag och Magda delade vid 17-tiden.
~ GB-glass - Sandwich. Jag och Magda kunde inte hålla oss. Åt den vid 17.20 tiden. Låt mig garva.

Nu ska jag grilla korv! Höres och synes!
Ps. Hoppas du får det sjuuukt sjukt bra i Thailand bruden. Så värd. Kärlek.

/ L.


PA - inte så kul precis. Glass och soldag :)

God kväll.... Nyduschad, helt slut. Ska se på tv typ snart och bara dega. Idag har jag verkligen inte gjort nåt vettigt,. Jo, har dansat 90 min * 2, sjukt kul. Speciellt Entré med Maud. Dagen har vart lugn med PA i tankarna... var hos tandläkarn och fick ny båge, fix... Så har typ ont  :S....  Solat en hel del idag, vilket sjukt bra väder! Varmt som  bara den ju! Vi var ett gäng som tog en sväng till Willys och köpte glass, mys. Åt Magnum kaffeglassen igen, diggar den..  Efter dansen i skolan, in til stan med bror min. Gick till Louise H och beställde tid, med vet inte om jag ska ha den.. min vanliga frisör hade dragit till Australien så jag skulle få nån norsk. Tveksam, mkt tveksam. Sedan åt jag en glass till (:D...) den nya Solero med bananglass och typ björnbär+svartvinbärssorbet eller nåt. Helt ok, men ingen jättehit. Betyg: 2/5.

VAD SKA JAG HA SOM PA? Nån som har någon idé, ........? För jag kan verkligen inte komma på nåt.
Tema: Dans.....

Godnatt sötnötar! / L.

Allt annat som hänt - *pang pang*

Efter kryssningen var jag helt däckad... måndagen när jag kom hem gjorde jag inget vettigt... tog det mest lugnt - sov. Tisdag morgon var det dans, sjukt kul! Längesen ju.. började på en jättefin kombination. Mys.
Fixade och trixade med audition till AVTRYCK, den var igår (24:e ..) och då var ju jag i Sthlm så jag hoppas att det löser sig ändå, inte så troligt - men hoppas. Tisdag dag panikskrev jag William Shakespeare texten som var till onsdagen, jag skulle inleda till hela. Gick väl inte riktigt som jag hade tänkt mig.. men pjäserna var helt sjukt grymma. Mina favoriter i alla kategorier: Thomas och Linus. Outstanding ! Den förstnämnde var även väldigt snyggt klädd - såg riktigt fresh ut. -ler. Efter alla redovisningar bar det av till Svänghjulet och Dans - och teater utbudsdagen. Föreställningar och pjäser. Kul och intressant. Riktigt mys att träffa Annette och Aleksandra. Så söt i kort blont hår.. längesen vi sågs. <3..
Torsdag,... hm. Pluggade matte inför provet... orkade typ inte. planerade helgen osv.
Fredag.. matteprovet då, jag var helt ofokuserad tyvärr. Satt och tänkte på en massa annat.... surt. Sen hade vi typ lunch och idrott - stod på händer - ASG. och hade teori och så. Sen var det spanska tillsammans med ca. 20 pers från Spanien - Alicante. Vi lekte lekar (Björnen sover , och ja dom filmade) och sjöng vackra visor. Eller ja, Lollo sjöng vackert , jag mest log. hahaa... lång lektion och hon drog som vanligt över tiden. Sedan upp på stan, träffade Emma-Dolk-Malin :):):). Jag och Jeanette åt på La Baguette, -MUMS- , kycklingbaguette så man doftade curry rätt fett mkt., sen till Deed (oh yes indeed..) vid 19-tiden. Blev inte så många, men mys ändå. Jag, Fhager och Jeanette var först. Gabbe kom och slog sig ned en stund - snygg och trevlig. Sedan kom Emma och Malin, Thomas och John W. Även Amanda och Josse dök upp och sa hej , och Sara + alla från England kom på slutet. En trevlig kväll med tankar om "Rolig fredag" med Spice Girls, hett. -not. Jo, kanske nån av dom... eller inte.
Vi spelade fotbollspel, tjejerna vs. killarna. Girlpower, tog hem det hela till slut. Som vanligt. Hem med 23 -bussen. Träffade Linn- myys.
Lördag - till Sthlm vid 11 tiden, gick på stan där sen. Kalabalik inne på H&M - Madonnakollektionen var alla som helt galna i....! Aldrig vart med om maken. Min shoppinglust dämpades med all stress. Jag köpte en skitsnygg grå keps och gråa shorts. Hem till Micke&Mats och böt om och fixade. Skulle alltså vara värdinna på Mickes 50-års fest. Klockan 17.30 dök de första gästerna upp och sedan rullade det bara in mer och mer folk. Blev en aning trångt med det var verkligen supertrevligt! God mat-dryck-sällskap. Lillbombarn till er tjänst. Jag hade en urmysig kväll och det tror jag alla hade. Sista gästen (Barbro, sjukt kul att träffa henne igen..!) åkte hem vid 04-tiden. Då var man trött asså., ont i fötterna och helt slut .. Kröp i säng och vaknade förvirrad i morse, vi skulle ju ställa om klockan o allt :P, haha. Åt god frukost, plockade undan efter festen och drog upp på stan vid 12. Köpte den svarta dräkten från Madonnakollektionen och en vit typ dansdräkt även den från Madonna. Och så köpte jag en scarf. Kul!
Hem med tåg vid 13, hemma in Orebro - typ 15. Trött. Hem och sedan ut på promenad med Linn och Andréa - jättefint ute... solen sken och vi planerade påsklovet, eller ja.. att vi ska premiärbada och käka guacemole, hurra!
Sedan hem till en galen mor och hjälpte till med att hugga ved - o så.. kämpigt. Så nu; SJUKT TRÖTT. Ska sova närsomhelst....
Hade gärna vart i V-borg idag alltså, men hoppas Malin-Sofie-Therese hade det mys. Linda <3.

Kul grejer:
- Körde fruksallad i torsdags med klassen. En lek som man verkligen borde köra oftare.
- Jag är numera glassprovare - haha. Eller nåt.. Håller på och provar alla nya sorter från GB, hittils har jag provat:
Magnum med kaffe (beyg: 5/5 helt klockren om man gillar kaffe och magnum, mättande..) och Sandwich Jordgubb (betyg: 3/5 , lite dålig smak.. men ändå helt okej..) Så nästa blir nog en Solero . Weeeei..-

Nu kallar sängen, jag har säkert glömt något, men en liten uppdatering iallafall ;)
Vecka 13 imorrn alltså - Temavecka och jag ska börja på mitt PA, projektarbete. Vilket projektarbete? Ett skämt.

God natt alla söta. Puss!

Kryssningen - Bruna handdukar is the shit .

Pust. Blogga ja, det var tanken... då börjar vi med kryssningen (L).
Hm. en vecka sen och det känns som igår. Har nog inte riktigt hunnit återhämta mig efter allt *pangpang*, vågorna, dansen, karaoken och allt annat. Det var en mycket lyckad kryssning. Jag åkte med mor min, men henne såg jag inte mkt av... Var mest med gänget (ni vet vilka ni är ..) och vi hade det sjukt kul! Kvällen den 18:e : det skrattades en hel del, vi sjöng karaoke - Jag ljuger så bra+Alla Flickor, kollade på Californiashowen, efter ; den stora showen med artisterna: Linda, Rikard Herrey, Magnus Bäcklund, Kikki Danielsson, Cosmo 4. Riktigt kul! Linda var ju såklart skönast med klockren sång (åh . älska Om igen...! ) och störtsköna kommentarer som tex. "Hej Malins föräldrar!" Helt spontant mitt i låten, verkligen sååå Linda-aktigt. Kvällen fortsatte med dans*1000, för shit va vi dansade....! Makalöst. Kul-röj på golvet. Blev sent, sängen var obeskrivligt skön - sov gott och vaknade trött. Haha.
Dagen efter.... vad hände då? Gänget drog runt på båten och hängde, taxfreen - Konferensrummet . Yey.
Träffade Linda vid SPA:et och firade henne på vacker sång och grymma presenter ! Bra present vi köpte asså ;)...
Utdrag ur Lindas brev:


Och nu till det viktigaste... Tack till er alla underbara som firat mig på min födelsedag i dagarna 7.... För alla presenter, blommor, kort och inlägg på hemsidan! Jag kan inte tacka er nog.. Emma-speciellt tack för din suveränt ihopklippta DVD! Men ni är alla i mina tankar, pussar och kärlek.... Jag har det extra fint i mitt hemmaspa nuförtiden.. jag säger bara, bruna handdukar!

HAHA. -ler stort. aa, dom bruna handdukarna var inte lätta att få tag på asså... sjukt.
Så, hela kryssningen var verkligen superb. Tack Gänget och Tack Linda,   kärlek.


- Jag och Linda utanför SPA:et. - Så söt. - Öser järnet. - Gänget. - När hon fick presenterna.

Myyyyyys på hög nivå.


Back in Örebro, trött...

Herrejisses vad jag har haft det kul! *tänker på allt*...
Är sjukt trött nu.... Uppdatering om vad som hände och så kommer när jag får tid... vilket jag inte vet när, för just nu är det tokmkt att göra.... :S.
Men, fyyy faan va kul vi hade det.... Gänget <3.

TACK ALLA (L).

Hörs i veckan eller nåt.... Pussar !

Söndag - KRYSSNING ... !

Klockan är 08.48 och jag sitter och pluggar. Då är det kris. Hinner verkligen inte med allt jag ska göra... Massa prov ju :(.
Inte lång tid kvar tills vi åker, tjooho, först buss i x antal h, segt. Men sen; storstan och Cinderella = Kryssning med Bengtzing och gänget. -hoppar högt.
Nu ska jag fortsätta med plugget, ......... , Puss så länge!

NU ÅKER JAAAG :D:D:D! Hejsvejs!


Kryssning imorgon!

Hallå hallå....
Idag har jag mycket att fixa.. gick upp redan 08.30, har; duschat, slagit in paket, dammsugit hela huset...
Ska; städa lite till, skriva packlista, packa, PLUGGA, och en massa mer...
Är sjukt taggad inför morgondagen... poppar Linda och verkligen taggar.  Älskvärd.

Nu måste jag fortsätta, skriver mer sen.. om  jag hinner :$ . Pusshej!


16.25

Gah. Jag äär tokstressad. Pallar inte allt plugg... jag ska sätta igång nu ordentligt. Tror inte jag hinner åka till Josse ikväll vilket känns sjukt trist. :(.. Svårt att fixa skjuts o så.. så seegt.
Haha igår på Willys; fy fan va Erik är klockren! Störtskön. Han tyckte jag och mamma såg uppklädda ut xD ! Vilket skämt. Vi såg ut som yrväder och skrattade åt allt. Han tyckte vi var knäppa som skulle åka på en schlagerkryssning, han ville absolut inte följa med (haha!) men han önskade oss en trevlig resa och log sitt varma leende. Okej, lite svårt att återberätta märker jag, men kul var det... -småler.

Fick en present av mamma förut, kul att jag gått och kollat på "denna saken" länge... Mamma är bäst. Ett schlagerspel -studsar högt. Wiiiho. Nu ska jag bara hitta nån att spela det med, -ASG. Tar med det på kryssningen, kanske nån som vill spela med mig.............. (AA).
 
Var ute lite i solen förut, skönt. Tog några vårbilder. Sommaren närmar sig ....... 

 Snödroppe. Fin. 

Okej, seriös pluggtid nu. Vill inte. Hinner inte. Hjäääääälp.
Tänk på kryssningen = kärlek.
Tja så länge.... / Linnéa.


22.11
Nu är jag trött... konstigt. Har ju inte gjort så mycket idag... iallafall inte det jag absolut var tvungen att göra: plugga. Har lyckats gjort allt annat känns det som... vilken skämt. jisses. Nu är allt folk hemma hos Josse, hoppas dom har det mys. Hade gärna vart där... men icke. Nej, jag har.... gjort nåt. Packat typ... och kollat lite på tv, kollade på Stina; Lena&Orup gästade programmet - och dom körde en liten snutt av Månsken i Augusti. = sommarkänslor.
Var även inne på Fröjdans sida för att kolla in om sommarjobb (dans) och såg att audtion är nästa helg (!?! HJÄLP.) jag är ju hemma den helgen, ska ju till Sthlm för att vara värdinna på Mickes 50 årstillställning... sista anmälningsdag är imorgon, så tajt med dig... har försökt fått tag på Anette. Hoppas på svar.. det måste ordna sig ... fasiken. Kom in på nån modesida och hittade helschyssta kläder.. och helgalna dessutom. Kul.. här kommer några smakprov..

<- Ruskigt taggad på att köpa alltså... finns i svart också. <- Het bikini. Måste nog ha en sån kropp för att bära upp den bikinin.. men het.
<- finfin grå klänning med silver = partydress perhaps. <- jag är svag för vita lite oversize-klänningar.. är den inte söt?
<- helspeejsad baddräkt - "Flamingo Park Suit" 1649 spänn.... <- rosettprydd. söt..

Nu ska jag fixa lite till, sedan sova.. lång dag och natt imorgon , kmr bli så röj! Hörs imorgon innan jag drar....
That´s it people. / L.L.

Helg, Så ska det låta, skööning ..

Åh va skönt med helg.

Fredag kväll, äter jordgubbar -sjukt gott. Taggar inför Så ska det låta nu snart... 20.00. Yeah. Linda Bengtzing är med... jag var även på den inspelningen i höstas (november....) sjuuuuuuukt kul (!!). Så checka i publiken efter en brunett iklädd vårkläder ; färgglad skjorta och vita jeans om jag minns rätt... jaja, det ska jag se iallafall :).

Vilken skön dag idag alltså... yeah. Lyssnade på en massa projektarbetredovisningar... riktigt hett. (Snygg 1 och Snygg 2 redovisade...) vadå dreglar....? (AA). haha. kul! hade även snöbollskrig-sprang en massa-tog galna kort-brottades. Så alltså; en skön dag. På idrotten spelade vi volley och så hade vi gym.. typ. Haha. Jag är stark. Not.
Efter idrotten har jag då spanska... men ..... jag vågade inte möta alla spanjorer som idag var på plats så jag stannade i säkerhet i idrottssalen och spelade lite mer vollley, röj röj! Efter det drog vi upp på stan för att äta glass som jag har tjatat om .... i flera dagar. Men åt vi glass? Nej, eller jo!! Yttepyttelite. Vi hamnade på Bara Vara, sisådär 10 pers kanske. Åt chokladtårta med glass och jordgubbar och drack te. Mys. Sedan gick vi på stan och köpte present til Josse som btw. jag kanske ska hem till imorgon kväll... om jag får skjuts. men jag kan ju alltid cykla som thomas sa, eller inte.... (A).

Thomas är skööön.

Nu ska jag gå till tv:n, kmr sen och berättar mer om vad som hänt...... vilken vecka alltså... haha.

Puss tja.......

Psst. Malin R; het bild . Grr, rabbit ;)



21.09
Hej igen.. härligt med SSDL :P. Men shit va mycket dom inte tog med från inspelningen.... ! Fast det är inte så konstigt, inspelningen höll väl på sisådär.. 2,5 h kanske. typ.. *minnen*

Igår var jag på stan och köpte presenter ... bland annat till tösen. Vilka presenter (AA). Jag är grym på shopping.... HAHA. jaja, det blir nog bra... blev dock en aning dyrt... men det löser sig.

Kryssning på söndag!!!
Fatta hur sjukt kul det kommer att bli... ?!? Hela gänget-schlager-Linda = succé.
Jag taggar ... nu ska jag skriva packlista. Yes! Måste planera, måste ....

Kort om veckan:
Onsdag;
sjuk.. missade biologiprovet och baletten. Jag = ledsen. Vad jag gjorde? Ingen aning, jo... var ute en hel del i solen och mös. Spelade lite fotboll med Isabella som också var sjuk...
Torsdag; skooooola. Matte, matte, = pluggade igen det jag hade missat. Klassråd+lunch= lattjolajban. Svenska.. = lattjo., pratade shit med en massa folk istället för att göra nåt vettigt. Nån som blir förvånad? Haha. Sen hade vi kemi... juste. Åt kexchoklad -ASG. Man blir alltid hungrig på den lektionen... segt. Sen upp och sprang på stan, Ylva så sjuhelsikes långa ben, jag hann knappt med. Ont i fötter och ben när jag kom hem; hade högklackat på mig dum som jag är.. Trött i huvudet. Tidig kväll.

Palla skriva mer .. jag är seg och borde verkligen, med betoning på verkligen plugga... :/. mycket att göra; eng/sve.., matte, spanska, biologi (gaaaaaaaaah.) Hjälp.

JUSTE! Ha! Jag tyckte att jag såg Markus Fagervall på stan igår när jag sprang runt... läste i tidningen idag att han hade en spelning i Örebro just igår?!! HA, så det var ju han . Fränt. haha... Jag har ett öga för att se kändisar.

Avslutar med en bild från SåSkaDetLåta-inspelningen;

image24

Pusshej.

Jag skulle sova ja... bara några bilder :)



Min mobil, med min turstrumpa.... oh viktig <3. haha.


Förra schlagerkryssningen, okt -06. Taggar inför söndag ...

QX
Het bild på födelsedagsbarnet, eller ja; kvinnan. Rockar.


Bloggen är skum och jag är sjuk

"Cooolt." <- dagens citat.

hmm. bloggen funkar inte jämt ... segt. Jag skriver en massa och när jag väl ska publicera allt så blir det nåt fel.. men det verkar funka nu igen... bra.
Jag mår sisådär. Har tagit det lugnt hela dagen, orkar inte göra så mycket mer... sover mest. Har prov imorrn, vet inte om jag orkar gå.. men måste ju typ. Man har ju liksom inte tid att missa prov.., fan.

Var på IKEA idag för att köpa handdukar (bruna), sjukt svårt att få tag på... jisses. Fanns inte på IKEA heller, drog til Jysk och fyndade där - mycket bra utbud.. blev rätt billigt också . -nöjd.

GRATTIS LINDA 33 år    :).
Hoppas du har och har haft en underbar dag , -kärlek.

Gött att Linda&Marko ligger etta på svensktoppen förresten... Värt.





Nu blire mat och sedan sömn. Puss&Kram / Linnéa

Lilltån har makten.. Melodifestivalfinal. &.. snart kryssning! Vår (L).

Gårdagens blogg som inte gick att spara...

Pust. Stön. Palla. Jag är sjuk.... hostar så sjukt mycket. Huvudvärk och halsont. Har inte tid... !

Sitter och poppar Linda B, tösen fyller 33 år imorgon. Grattis heting! (L). Helt slut efter två danspass, dansade inte fullt ut men ändå helt... väck. På jazzen idag med Tuva,så gjorde vi en diagonal då lilltån skulle leda.. (..) -> Lilltån har makten. sånivet. Ska sova snart.. behöver dock plugga. Biologiprov på fredag. Och eng/sve behöver skrivas på.. och spanskan&matten. Varför går man natur?.... Bra fråga.
Hände förra veckan...? Vi hade redovisning på Antiken - gick jättebra :). Jag avr dock sjuk (ovanligt..) i början av veckan då vi skulle träna.. men redovisningen gick utmärkt efter ett litet hostanfall. Vi kunde tydligen förvänta oss ett högt betyg. Tack . Höll även i en danslektion i fredags med Magda, samma som vi gjorde veckan innan typ.., gick helt okej.. alla var inte lika taggade (speciellt inte jag..) men Anton var fin i vita tights och Marcus i lila... Oj.

Fredagkvällen tog jag det lugnt och letade schlagerkläder... Idéer: Herreys, Afrodite, Sonja, Anna Book... Alltså, vi skulle klä ut oss till nån schlagerstjärna.. weei. 
Lördag morgon kl. 10.00 hemma hos Sara; jag-Sara+hennes familj åkte till Sthlm för att kolla på Melodifestivalen - genrepet. Hurra. Bilresan dit var hur mys som helst. Spelade schlager och taggade med The Ark - The only.
Efter lite förvirrning i Sthlm (det är omöjligt att komma rätt direkt...) och så var vi då framme; Globen. Klockan var mycket - så vi fick äta snabbt... och såklart var toakön minst 20 m lång. Segt! Fattar inte vad människor gör på toaletten- det tar ju en sån sjukt lång tid... nåväl. Genrepet - superkul! Hade jättebra platser :) .. Sedan hem; ännu mer : tagga The Ark. Väl hemma i Örebro igen så gjorde vi oss iordning inför kvällen. Allt folk skulle komma kl. 19
Jag var lite halvt frånvarande under kvällen för min mobil försvann på lördagmorgonen.. Kort sagt: jag hade tappat den då jag skulle köpa halstabletter och jag hittade den på söndagsmorgonen - helt okej. Dock lite småskador och blöt. Men tack strumpan, -ler.  Kvällen: kollade på finalen (fett lätt rätt låt som vann, men palla att Sebbe kom så dåligt...? :S), jag och sara drog alla skämt innan Luuk = dåligt xD. , åt en massa god mat, kollade in Barca - Real M. Najs. Thomas hoppade högt. På Magda. Haha... Kul kväll.
Folket: Jag, Sara, Magda, Emma, Jeanette, Malin, Elin, Jennifer, Emelie, Robin, Amanda, Josefin, John F, Thomas.
Attans att inte Thomas tog på sig skinnbyxorna jag hade haft med mig........ det hade höjt kvällen^10. ;).
Nåt som var hett. Elisbeth Höglundfrillan - Jeanette. Hetast .
Söndag - minns inte vad jag gjorde. Antagligen inget vettigt - tog det lugnt mest.

Veckan
Måndag - Josse fyller år, Grattis! Dans*2. Mår uselt...
Tisdag - dans med folk från Danshögskolan, biologiläxa. Shopping på IKEA. Linda fyller år :)
Onsdag - biologiprov, balett, ....
Torsdag - allmänt jobbigt dag... shopping på stan - födelsedagspresenter.
Fredag - volley på idrotten - yey, KICKOFF inför projektarbete (just fan...!) och.. kvällen.; Deed? Vänner iallafall.
Lördag - hmm... pluggdag. Och packdag :P eventuellt fira Josse ..
Söndag - KRYSSNING...! Fatta najs?! SCHLAGER. (L). Träffa alla underbara människor. Yes.

Fy fasen va skönt med lite vår idag... Mös i solen. Man blev helt upprymd och varm. Sprallig liksom... haha.
Tankarna bara flög i väg.. på allt som händer - kommer hända. Sommaren 07 - ska bli den bästa. Jag taggar....


Nää. Nu ska jag plugga lite, sen sova... och kanske äta nåt. Och msn-nörda lite.. shit. Nej. Ska Sova.
Puss&Kram.
Kärlek / Linnéa




Balettbild, sommarklänning (jordgubbar - yes!) Linda på efterfesten- Mello.

Dans, Passionsfruktjuice och .. 2:a chansen.

Hello ... ! 
Denna helg har jag druckit sjukt mycket passionsfruktjuice, läskigt gott ju ! Det och gifflar, -gör linnéa nöjd-
Igår var det ju Andra chansen; jag är nöjd med resultatet... Sonja sjöng så fint och Sanna, ja... bättre än Jessica iallafall. Jag hade en hemmakväll, så sjukt skönt. Haft en rätt jobbig vecka, somnat på lektioner-konstant hungrig-halka-trubbel. Så; helgen, tack. Såg på Helens små underverk igår, mysfilm. Jag grät inte.... (jag ljuger så bra...)
haha.

Söta Malin fyllde 19 år i fredags, ett stort Grattis till bruden!

Jag borde verkligen plugga lite idag... typ matte, biologi och dans.
Juste! Dans :D. Haha, jag och Magda hade ju en danslektion på idrotten i fredags! Vilken syn....
Killarna dansade ju som sagt till Queen med hattar. Gick förvånansvärt bra. Iklädda: underställ. -ler stort-
Vi började med en uppvärmning, fortsatte med styrka som inte många klarade av, ha!, sedan var det diagonaler och sedan dans. Succé. Samma sak för tjejerna, men utan styrka. Dansen; Moulin Rouge - Lady Marmalade. Riktigt kul var det.. och Christer var supernöjd med oss. Så, vi ska köra nästa vecka med.. ojoj. nice.

Jag har blivit värsta pysselmänniskan på sista tiden... gör egna halsband nu, egna kort med glitter o sånt. Många idéer, mysigt att bara sitta och ta det lugnt efter all stress i skolan..

I veckan:
Måndag - Dans*2, + träna på Antiken, biologiläxa.
Tisdag - Dans, träna på Antiken i aulan med Anton.
Onsdag - Universitetsdag, Dans. Antiken?
Torsdag - redovisa Antiken, kolla igenom inför fredagens danslektion
Fredag - danslektion, snart Mello :D
Lördag - antingen hem till Malin och Sara, mys - Mello o så. Eller till Sthlm för att se genrep och sen hem till Malin/Sara. VI får se...
Söndag - plugg och vila .

Stammarträff ikväll ! (dansjobbet..) Vi ska se på inspelningen av en föreställningen, filmen om oss typ, fika och prata. Hur kul som helst!

Nu ska jag försöka göra nåt vettigt, typ... plugga. Börjar med en dusch.

Skön låt förresten: Everybody dance now. -tihii.

Pusshej!

 
Semla, mini .

RSS 2.0