grattis!

Idag är det ingen vanlig dag...
Stort grattis till Sofie och Michael som fyller år idag! ♥

Idag har jag varit full av energi.
Nästan läskigt taggad och målmedveten. Det går verkligen upp och ner...
Klockan 6 imorse ville jag gå upp och äta frukost, men la mig igen och väntade in att mobilen skulle pipa.
Upp och hoppa vid 7.15. Åt en massa, ilade runt och log.
Väl framme i skolan så klappade jag rytmer med händer och fötter, framkallade olika sound med hjälp av pengar och svor lite åt enkronorna som for runt överallt.. Klurigt.
Baletten var grym. Grym på olika sätt..
1. Idag dansade jag balett. Jag gjorde inte bara rörelser. Försökte tänka på mitt uttryck samt känsla. Kändes.
2. Hoppen i manegen var inte att leka med.. Hej konditionsträning!

På lunchen skrev jag listor & kort samt drack gott kaffe som gjorde mig väldigt kissnödig. Var riktigt taggad på jazz och vilken lektion sedan! Koreografin kändes så rätt, övningarna rullade på, styrkan funkade och diagonalerna var roliga. Topp! Dock helt slut, som vanligt, efteråt.. Djupa andetag. Med ingen energi i kroppen var det då dags för modern klass. Benen kändes som gelé och jag kände av lite illamående, så jag tog det lite lugnt i början, men sen så..
All releaseteknik kändes vettig, berodde nog dock på att jag var helt slut i kroppen. Men ändå, så värt.
Styrkan var helt sjuk, och den blev ju inte precis lättare av att man hetsades av Brask till bristningsgränsen. Men aaaah, jag fixat. Heja mig!

Väl här hemma har det ätits gott, med firande av M.
God blåbärscheesecake och glada miner.
Presenten, (en iskross) och mitt rim var perfekt. Skönt... ♥

Nu ska jag packa inför helgen, för att sedan titta lite på tv och skriva balettfrågor.

» Jag och Sabina har kommit på den otroligt underbara idéen att vi ska ses tidigare imorrn bitti för att värma upp och stretcha lite. 
+ att vi har skapat (hör hur vackert det låter...) en stretch-ring (för de oviga personerna i klassen, jag platsar - så att säga..)
Vilket hon om någon verkligen inte platsar in i, men hon är ju underbar så..
 
Jag ska bli vig!
Rättare sagt: Jag ska bli vigare iallafall!



Vi ska ses 8..
8!
Vad har jag gett mig in på?

hjärta.

Det var en väldigt mysig kväll igår. Intensiv, men mysig.
Andetag.
Hjärtslag.

Känns.


Vardag

Det är redan onsdag, och det tackar vi för...
En fartfylld vecka på alla sätt och vis, men det är svårt att hänga med när man inte riktigt har energin som krävs för att köra på helfart.
Känns som vardagen bara rullar på, väldigt inrutat.
Fast å andra sidan så är väl vardagen ganska så bra? Det känns som jag borde vara mer nöjd än vad jag är.. Borde uppskatta allt mer..
Men det är väl så det är, att man alltid vill ha mer/ha det lite bättre/etc. än vad man har. Men lite segt är det allt att man till exempel jämt och ständigt går i mjukiskläder, för vem orkar byta om när man kommer hem?
Men framförallt vore det härligt om man hade lite mer tid till att hinna med att träffa vänner, familj m.m. Det är tråkigt att man inte har orken..
Men ni ska veta att jag tänker på er, och vill..

Veckan började iallafall riktigt bra då vi fick träffa: Barbro.
Alla borde ha en Barbro i sin omgivning. För vad hon än säger så är det vettiga saker eller saker som gör att man blir glad och motiverad. Och det behövs i vardagen.
Det var prat om målsättningar, hur man t.ex lägger upp sina mål, vad man bör tänka på och hur man använder sig av ens resurser till sin fördel. Vettigt stuff alltså. Ännu en klass med henne på fredag, samt metodik-klass med Katarina. Kom just på att jag måste skriva en lista på vad som är bra med balett, samt frågeställningar.. Kanske lika bra att göra det ikväll.

Lektionerna rullar på som vanligt, med en ny riktigt rolig koreografi på jazzen samt en skönt flöde på de moderna klasserna.
På baletten fick jag även fina ord om mitt fokus, det var tydligen: fantastiskt! Vilket det inte brukar vara.. Måste träna på att dansa mer utåt, för en publik och inte för mig själv. Det blir verkligen en helt annan sak.

Föreställningen som vi ska ha i vår är för tillfället i obalans. Ändringar av datum sker var och varannan dag, men just nu ligger det i vecka 16, alltså precis efter påsk. Men jag blir inte förvånad om det ändras ännu en gång.. Starka viljor i klasserna och bland lärarna. I helgen ska jag försöka prova på min idé som jag har, om det ens går att utföra. Hoppas på det... annars blir det kanske ett schlagermedley - det är ju inte helt fel det heller...

Helgen ska spenderas i Örebro.
SKÖNT.

My angel

What a day!

Det är en riktigt trött Linnéa som sitter här framför datorn just nu.
Det känns som jag har varit igång hela dagen, stämmer väl kanske inte riktigt, men det har varit en riktigt bra dag.. ♥

Dagen började med frukost, för att sedan snabbt ta sig till Skanstull där jag möttes upp av två taggade tjejer: T & S.
Vi spenderade 3 h på Erikdalsbadet med en massa badade, lite lek, skönt bubbel, simmande, härlig bastu och ansiktsmasker. Man kände sig otroligt mjuk efter det. Soft! Vrålhungriga tog vi oss därifrån och slutade på Brasco där det fikades gott. Trötta men glada. Efter solning för min del och lite mer planering så var klockan plötsligt efter 18 och tvättstugan väntade på mig där hemma...

Väl här hemma har jag hunnit med en hel del:

- dusch o jordgubbskroppssmör.
- tvättat, o stryka stryka stryka...
- städat mitt rum, bytt lakan, vattnat blommor.
- rensat och organiserat alla min papper, satt in i pärmar.
- lagat mat samt gjort matlådor.
- lagt in musik på Ipoden. (hej teknisk!)


Skönt att få lite fixat.
Nu är jag redo att sova - helt slut i hela kroppen.
Somnar till: My Angel med Irya´s Playground. Favvo.

Kärlek L.

Cirkus

Lördag kväll och jag sitter här lite frusen, otroligt mätt och ganska så trött faktiskt.
Det har varit en mysig dag på stan med Linn och Andréa.
Vi har kollat runt i en massa affärer, ätit gott och frusit häckarna av oss.
Det shoppades på alla håll och kanter, men jag höll fingrarna i styr och köpte endast det som stod på min lista.
Nämligen: ansiktsmasker, kollegieblock och pärm.
Det är dags att jag får ordning på alla mina papper som jag har, speciellt alla danspapper, och jag vill samla allt i pärmar och lådor så det blir rent och snyggt. Ordning och reda...

Kvällen har spenderats här hemma med en massa mat, efterrätter och tilltugg.. Körslags-tittande och lite film. Mysigt värre. Helt rätt att Team Magnus åkte ut och vinnaren måste väl bli Segerstedt? Han stavas ju Seger..
Och när vi ändå talar om Mr. Seger.., så är det nu klappat och klart med bokning av kryssning! Tillsammas med Therese och Sofie bär det av och båten gästas av EMD. Lägg till lite glitter (attans, kom på att jag köpte glitter på Panduro idag.. stod inte på listan... nåväl, nödvändigt.) lite planering, lite glada leenden och lite karaoke på det - så stavas det succé..

Igår kväll blev det inte musikal utan Cirkus Cirkör på Dansens Hus.
Utsålt, helt enastående bra, underbart liveband (som jag för övrigt efter showen köpte en skiva av.) och så mycket känsla.
En fantastisk föreställning, det var så värt att se den.
Men nu, så här dagen efter, så känner man ju självklart att man väldigt gärna vill vara sådär otroligt akrobatisk, så stark och sådär vig som flera av de är, vilket är rent ut sagt omöjligt. Iallafall om men heter Linnéa Lindgren. (Är inte bitter.)
Men en sak vet jag, och det är att Cirkus-konster - det är något för mig.
För åh så kul det verkar. Det skriver vi till på min lista.. att prova på alltså.



"Inside Out" är ett svindlande cirkusdrama för hela familjen om att våga mer än man vågar. Cirkus Cirkör är äntligen tillbaka med en föreställning fylld av cirkushjärta, kärlek, magi, härlig livemusik och sin sedvanliga energi och skruvade komik.  
Här möter du två personer som är rädda för att misslyckas. När de träffar ett cirkussällskap fyllt av fula, vanskapta, udda men också magiska, roliga, varma och eleganta karaktärer ställs mycket i deras liv på ända och en svindlande resa tar fart.



Efter föreställningen åkte jag hem till Kjersti där hon och tjejerna drack vin framför Let's Dance. Myskväll!
Lite otippat att fröken Blond åkte ut, då jag trodde, som så många andra, att Kitty eller kanske Scott skulle åka ut. Överlag så är Laila utomordentligt bra (bättre än en del av de professionella kvinnliga dansarna), Höglund har ett skönt smile (kan bero på att jag gillar charmören Tobias..) och att Almenäs ännu en gång misslyckades med sin outfit är väl ingen förvånad över?

Morgondagen stavas: bubbla, ansiktsmask, basta, simma, sola, prata och fnissa lite flickigt sådär med Therese och Sofie.
Sedan är det dags för lite fix här hemma, städa undan lite och tvätta. 
Snart ny vecka, nya tag. . .

Tråkigt värre, men mina bud på Tradera vann inte. Jag som var så taggad.
Men vinnarbuden - ja de var inte att leka med..

Kärlek L.

gratulerar.

Jag kom ganska nyligen hem från skolan, hade bara en klass idag.
Det känns ganska skönt att kliva upp och köra ett modernt pass och sedan tralla hem igen. Hade jag inte haft någon klass idag hade jag nog fortfarande sovit..

Idag fick vi veta att vårt underbara energiknippe är gravid!
Inte fy skam... Hon skriver på Diggiloobloggen:

Linda meddelar: Jag missar Diggiloopremiären

Delar av Diggiloo-familjen

Hej alla underbara Diggilooare!


Jag måste idag meddela att jag inte kommer att stå på Diggilooscenen i sommar! Och även om det känns fruktansvärt tråkigt så är jag ändå så fantastiskt glad, jag ska nämligen bli mamma. Det är stort. Jag vet att ni kommer att få en underbar Diggilooupplevelse i sommar, och även om jag inte står på scenen lär jag inte missa Diggiloo i år.


Jag hoppas att vi ses i publikvimlet!

Kramar från Linda

Och ur dagens Aftonbladet Klick ser vi denna söta bild:
Linda Bengtzing, 34, väntar barn tillsammans med pojkvännen 
Linda Bengtzing, 34, väntar barn tillsammans med pojkvännen Peter Ståhlgren, 34.


Ja, vad var det vi sa tjejer? Ler..
Åh, det är verkligen otroligt kul, hon är så värd det och hon kommer absolut att bli en kanonbra mamma.
Massa grattiskramar och kärlek till henne och Peter.



Fikan i onsdags var lovely.
Och allt skratt, all planering, allt prat som vi hade därefter.
Ja, det var sjukt kul...

Igår var det en tuff dag. Men nu, nu är det fredag...
Kanske träffa Mia något sen, om hon har tid.
Annars blir det nog musikal och vin ikväll.

Ha en underbart bra helg!

Tufft.

Just nu sitter jag här och är känslig, har lyssnat på gamla Bengtzing-låtar som förövrigt är bra mycket bättre än de senaste. Eller ja, de är bra på olika sätt..
Funderar på om man ska mejla tillbaka till Roomservice, om jag ska ta mig en nattmacka och jag hoppas på att mina bud på Tradera vinner.

Det har varit en riktigt tuff början på denna vecka.
Och otroligt lång. Känns som dagarna aldrig ska ta slut.
Det flytet jag kände av förra veckan är som bortblåst.
Idag känns benen som gelé och ångesten över framtiden svävar som ett moln över mig.

Funderar på vad jag ska söka till hösten.
Danshögskolan har gjort ändringar, så nu kan man söka jazz även i höst, hur tänkte de där? Jag vet inte om det är bra eller dåligt just nu..
Allt känns bara kokos.

Jag är iallafall glad för Andréas skull, hoppas det går bra med utbildningen!
Och så tycker jag att Mia är så värd det. Hjärta!

Helgen var lyckad och ganska galen.
Med bland annat shopping av gråa jeans o paljett-tights, middag och fest hos Maria & Niklas som varade hela natten lång. Så det kan gå.

ÅH. Jag älskar introt till Does You Mother Know! Ah, lovely.
Christine Baranski är förövrigt riktigt härlig i den scenen.
Man kanske skulle ta och se den filmen för att bli på lite bättre humör?

Eller gå och lägga sig känns som en bättre idé.
Börjar 8.30 och slutar 16.30. Med street, hål, lunch, balett och modernt på schemat.
Och jag undrar: var i hela friden ska jag få min energi ifrån?

Jag har ingen. Ingen motivation.
Dessutom har jag hiskeligt ont i min höftböjare och jag kan typ inte utföra ett danssteg normalt.

På gång:

- Brasco med tjejerna.
- Föreställning elr Musikal á la vin på fredag
- shopping, mys och prat med Andréa o Linn på lördag.
- simma o sola på söndag?

By the way, det kommer att bli en sjukt snygg bakgrund här på bloggen. Heja!

Jag har så mycket som jag vill säga, som jag vill göra. Men jag känner mig helt tom.


TGIF.

Ja, Thank GOD It's FRIDAY...
Helt otippat så fick jag en helt ledig dag idag då även Micke ställde in sin lektion.
Men det känns som jag behövde det, för den träningsvärken som jag vaknade med imorse..  den är inte att leka med.

Det har varit en väldigt rolig vecka
. Det känns jättebra att vara tillbaka, jag känner mig genomarbetad och jag har fått flera fina kommentarer under veckan som gått. Jag satte diagonaler på baletten och var musikalisk, hör och häpna..
Diagonalerna på jazzen gick riktigt bra de med, jag försökte koppla av (de stunder då jag inte andades febrilt) och bara ha kul. Och jag tror att det hjälpte mig att prestera. Det känns amazing. På de moderna klasserna har jag varit helt slut, men har skrattat lite och kört på ordentligt. Han har ändrat klasserna lite, på gott och ont måste jag säga. Men det blir nog bra..

Planerna är redan i full gång inför vår föreställning i mars.
Den kommer bland annat att bjuda på en tolkning av EGO och ett rytmik-nummer vid namn Money, Money, Money - och det kan bli hur coolt som helst.

Jag hade tänkt att ta en sväng på stan idag, fixa lite och köpa byxor.
Men det var så kallt ute, samt att det var mycket skönare att ligga i soffan och kolla på film.. Får bli imorgon. Imorgon kväll ska jag även hem till Maria och Niklas, för firande av N som fyllt år. Mys på det!

Brasco med tjejerna i onsdags var precis lika mysigt och härligt som jag trodde det skulle bli. Mer sånt! Planering, glitter, skratt och funderingar. Heja oss!

Igår var jag på Dansmuseet med Micke, Mats och Barbro och tittade, samt blev guidade, på utställningen av Rolf de Maré - konstsamlare, balettledare, museiskapare. Det var intressant och kul, dessutom inhandlades det lite roliga saker där på plats. Vi styrde därefter mot Operabaren där vi åt god mat, och sedan vidare till en bar. Underbar och trevlig kväll.

Nu ska vi käka lite smått & gott från Hötorgshallen, kika på Let´s Dance och kanske därefter se någon film.. Eller somna till en film, som jag gjorde igår.
Men det är ju fredag - då får man vara trött.

my day.

Idag:

Har jag haft en riktigt bra dag utan hosta. Hurra! Konstigt nog så glömde jag ta hostmedicin imorse, så varför jag inte hostade är en bra fråga.
Både baletten och jazzen gick bra, skönt att komma igång igen och åh vad jag känner av, i främst ben och fötter, att man har haft ett uppehåll.. Hoppas dock på att jazz-koreografin hinner landa innan torsdag, den är klurig och rysligt snabb. Men det gillar jag! Dock helt slut efter den klassen.. hej-ligga-på-golvet-och-andas.

Ikväll:

Väl hemma så drack jag lite mer smoothie och åt lite annat gott.
Det är helt sjukt men jag är hungrig hela tiden. Eller ja, det är väl inte så sjukt.. Men det konstiga och jobbiga är att jag typ aldrig blir mätt.. Och om jag väl blir det, så är jag hungrig igen inom en 30 min. Inte hållbart.

Har skrivit en lista på saker som ska fixas och funderas på.
Denna gång blev den väldigt lång. Men en hel del roliga saker finns på listan, det är nice. Ska försöka bocka av lite i helgen.
Ikväll var det nämligen roligare att planera och fundera på resa. Vilka otroliga resemål det finns.. och som dom kostar.
Nåväl, jag måste iväg nånstans.

Imorgon:

Dagen börjar med street, sen har jag en långt hål. Funderar på kaffe o lite skrivande, kommer nog dock sova på en träningsmatta... Sedan har vi lunch, gemensam balett och modernt. Krävande dag...
MEN, efter det är det dags för: BRASCO med Sofie och Therese.
Och som jag har längtat!

Just nu:

Sex and the City och till det: lax. Mm, va gottttt!




23.28
Uppdatering:
 
Kollade in ett sjukt program på 4:an där människor opererar in ringar och andra grejer in under huden, tatuerar på de ställen du inte tror man kan tatuera samt hänger upp sig i kött-krokar. Herregud, man blir ju illamående.

Måste även tillägga att jag har målat mina naglar i en sjukt snygg rosa färg.
Piffigt värre.

Godnatt.

Godmorgon!

Idag har jag prövat en av mina nya vanor. (Ska se till att det blir en vana...)
- Att gå upp lite tidigare för att hinna med allt (t.ex. äta frukost..) och inte behöva stressa till skolan.
Känns riktigt bra, vi får se hur länge det håller i sig.
Jag är redan klar och behöver inte åka förrän typ om en halvtimme, kanske lite felberäknat, men nåväl.
Just nu sitter jag och dricker min nygjorda smoothie och känner mig redo för balett och jazz. Heja mig!

Ha en bra dag!


Jordgubbssmoothie med banan känns som en bra start på dagen..

day 1.

Första dagen är alltså avklarad. Och vilken dag sedan... ler.
Ja, precis som jag trodde så kom jag inte upp klockan 9, som jag hade ställt mobilen på. Utan jag pallrade mig upp vid 11, la mig igen vid 11.10 och gick upp 12. Att man aldrig lär sig... Man blir ju bara tröttare.
Så, en tung förmiddag med no ork, no motivation, no happy smile.-

Vi hade bara jazz idag, då även streeten var inställd.
Eller ja bara jazz.., det var inte bara så bara.
Maggie är verkligen helt otrolig. Grymt duktig, väldigt annorlunda stil och man arbetar verkligen på hennes klasser. Vi alla fick nästan hjärtklappning ett par gånger, var helt röda från topp till tå och svettades. Underbart att vara igång igen, men det kändes, precis som jag trodde, och hostan är inte att leka med.
Får ta det lite lugnt imorgon.

Efter skolan gick jag på stan en stund. Kikade in på Cheap Monday där det är REA överallt. Och jeans i alla färger. Ska nog gå dit på fredag för att inhandla ett par gråa o ett par mörka jeans. Vi får se...
Nåväl, jag inhandlade iallafall idag: ett rosa nagellack, svart body från Monki och svarta låga skor. Och maaat.
Jag var sugen på allt. Men fick med mig hem saker till tacos och smoothie. Mm, gottis.

Men nu blir det middag här hemma.
Sen bad. Sen ... tv. Och kanske lite fix. Men mest tv. 
Om man redan är trött idag, hur trött kommer jag inte då att vara på fredag?


Charmtrollet!
 

Sthlm

Det är med blandade känslor som jag återgår till vardagen...
Ena halvan av mig är taggad på att äntligen få börja dansa igen, efter ett uppehåll på fyra veckor. Vilket innebär att jag inte bara känner mig som en fet häst utan även ser ut som en. Men hey, mat är ju livet....

Det har varit ganska mycket den senaste tiden, har väl som vanligt tänkt en del.. Har spenderat den sista veckan i Örebro, med vänner, familj, mat och sömn som huvudingredienser.
Åkte ju på en dunderförkylning á la hosta & feber för lite mer än en vecka sedan och det har hållt i sig kan man väl säga.. Sitter här och hostar o snorar om vartannat, det kan bli tungt att dansa....

Back to vardagen var det ja.
Ja, jag börjar med en mjukstart iallafall.. Första lektionen är inställd imorrn, så börjar lite sådär lagom vid 14 med härlig Maggie-jazz, fortsätter med street och slutar 17.30.
Har tänkt att hinna med lite saker imorgon på förmiddagen, som t.ex. att gå och handla: mat, kollegieblock, pärmar, trikåer, tights. Samt fixa lite annat.
Men känner jag mig själv rätt så kommer jag sussa gott i den nybäddade sängen...

Den som lever får se.

Måste bara tillägga att gårdagen var väldigt mysig.
Seriöst pyssel med Sofie o My. Det gjordes askar, fotoböcker, tavlor...
Vi var otroligt kreativa, heja!
Kvällen fortsatte hemma hos Wiborgh med MEJL samt Anton o Marcus.
Pizza, glass, mys, skratt och Guitar Hero World Tour (eller något liknande...) 
Jag ägde på trummor, utklassade alla på bas, sjöng gudomligt och lirade gitarr som en gud. Rättare sagt; jag sög på allt. Men kul vare!

Puss and nighty nighty!

2009

Nytt år. Nya utmaningar. Nya tag.
Ja, det är väl det hela svenska folket säger i kör.
Och jag håller med. Det är 2009 och det är helt galet.
Galet kul. Mycket kommer att hända, det känner jag på mig.
Det blir ju vad man gör det till.....

Jag har haft ett par riktigt bra dagar... Härligt avslut och en bra början.

Här följer en fet uppdatering:

- Söta Isabella förgyllde mina dagar med skratt och tårar. Att ha henne hemma, ja.. det betyder så mycket för mig.

- Annandagen var en helt galet härlig dag och kväll. Började med lite bio med mina syskonbarn där vi grät glatt till Chihuahuan från Beverly Hills. Och hur man kan gråta till den, ja det undrar jag med..

Därefter bar det av hem till Jeanette för träff med MEJLA.
Vi åt gott, gjorde oss vackra, gjorde iallafall snygga drinkar.. och sedan stavades det utgång på Klaras. Vilken kväll! Massa dans, härligt folk och många leenden.

 

 
 
  

- Dagen efter var det dags för kryssning. Min fina Linn som skulle åka med hade blivit sjuk, så hon kunde tyvärr inte följa med.. Men trots sjukdom kom hon som en ängel och lämnade en present till mig... Och vilken present sedan!
En tavla med en bild på mig&Isabella gjord av enbart pärlor. Den är otrolig..!

Ja det var alltså dags för kryssning.. Jag, mamma, My och Isabella - mys.
Det blev en kryssning med god mat, lite gnäll, lite stjärnor, lite shopping, lite bling och en fet överraskning.
Där stod en bekant på dansgolvet, 1 år senare. Oh my god tänkte jag.
(Bekant är förresten helt fel ordval...)
En väldigt dansant natt fram till ca 04 med ett mycket härligt gäng, !
Mer mat, mer shopping och mer gnäll dagen efter. Samt sol&bad och samtal. 
Dags att säga hejdå till Isabella.. Klarade inte riktigt av det. Men ah.

  


- Elitenträff den 29-30:e som var lika underbar som alltid.
Den 29:e var det som sagt Jensen, bowling och middag. Och den 30:e slog vi till på: shopping, skridskor i Kungsan och därefter en mysig fika. Ren kärlek!

 
 

 
 
Eliten on ice!

- Nyår var helt galet. Precis som nyår ska vara..
Jag fixade, städade samt sov lite på dagen, kl. 17 var det dags att möta upp dessa snygga brudar: Sofie, Therese och Tessie.
Vi inhandlade all mat inför kvällen. Väl hemma hos mig så gjorde vi oss iordning, vilket resulterade i att hela mitt badrumsgolv är täckt av glitter som jag typ inte får bort... Vi lagade mat, poppade musik, lockade hår, tog kort och hade det mysigt.
Klockan 20.30 anlände de resterande tjejerna: Idaa, Bragge, Saga, Karolina. Gänget var samlat, dags för party!
Goood mat, härligt sällskap, goooood dricka och ja, det var lyckat.
Såg fina fyrverkerier vid Slussen 00.00 och begav oss sedan ut på stan och slutade på söder.
Det som hände där - stannar där.
Gott Nytt 2009..!

    
     
 
 
 
 
 
   

- Dagenefterfikan den 1:a på Brasco varade i 5 h.
Alla tjejerna var där och vi åt i omgångar och log.
Därefter följde Sofie och Therese med mig hem där vi pratade en massa, både deeptalk och mindre seriösa saker.
Läste några saker som gjorde oss fulla i skratt.. Humor! Mysig dag.
På natten var jag fundersam, sentimental och glad i hågen. Samtal, sms och ja..

- Idag lunchade jag, Marre, Therese och Sofie. Därefter grinade vi i 2 h 45 min till Australia. Iallafall jag.. Men inte många ögon var torra. Bra film!
Och som vanligt - mysigt att träffa tjejerna ♥..
Är dock väldigt hostig, har feber och är allmänt seg just nu.
Orka vara det nu? Jag som hade planer för morgondagen.....

Jag välkomnar 2009 och hoppas ni alla får ett underbart år !

RSS 2.0