F-linjen. Mera dans. Skola.

Heeeeeeey!

image89        *vink!*


Jag är riktigt trött och har ont typ på de skummaste ställena alltså.. typ, halsen - jag menar = what? har typ sträckt mig, palla liksom. Ska sova närsomhelst.. orka duscha, får bli imorrnbitti... orka hinna , euhm aa. (ja, jag är fjollig.)
Men seriöst då. Igår var det en låååååång lång dag. Den började med svenska/historia - det var meningen att jag skulle skriva på min novell, men icke. jag babblade bort lektionen med magda, .. hah. sen vare biologi, vi fick tilbaka våra Etologistudier - jag studerade ju då; min katt, eller ja; Bellas katt. Fick väldans bra på det.. men vet icke vad jag får i slutbetyg, man vet aldrig med Anders.. Sen hade vi lite rep med Tuva o så, vi rullade dansmattor och fixade. Åt lunch på cirkus 5 min och jäktade runt som galningar - ajaj.. När klockan slog 12 hade vi lunchkonsert och vi dansade Because of you (alla danspare) och vi Dansp2or körde även Right now, fett grymt. Vi öste på och hade verkligen apakul. Efteråt togs det kort, mattorna rullades bort och jag och magda drog till engelskan för att se på film. Jag sov istället, gitt! Efter det vare balett; men bara betygssamtal.. så vi köpte med oss fika och drog dit. Fick ett bra betyg, ja. 
Sedan var det dags för pepp... oh vi peppade. Eller inte. Men nåväl. Vi käkade, snackade skit och värmde upp. För sedan var det nämligen dags för audition för fördjupningslinjen och jag vet inte hur det gick. En salig blandning av folk var det som sökte. Men kul och svettigt var det iallafall! 
Idag torsdag är allt bara segt. Torsdag stavas nog segt egentligen. 
Jag började med kemi-labb, 8.10-9.30 typ. Sen vare hål till 14.00 ...... behöver jag säga att det blev lite långtråkigt?
Nämen, .. det funkade. Några i klassen hade lunchkonsert - hej duktiga! Det var kul att se..  :).
Nu borde jag egentligen skriva novellen som då inte är klar, hm. Men oh nej. Jag ska sova!
God natt alla söta!!

*PPPPPIP. Palla att Hon ska vara där. Både glad och nervös. Men iiiiiih. Shit alltså. *

Snart är det heeeeeelg. Då ska jag till Stockholm. Då ska jag shoppa. Då ska jag träffa underbara vänner. Då ska jag till Grönan. Då ska jag på Sommarkrysset och Childhood. Då ska jag träffa Drottningen^2.
DET SKA BLI FETT KUL!

btw.
ÅH va spö ni piltar kommer att få på tisdag.

Un beso, L.

 <-- Open Stage - Maria-Magda-Jag.
 <-- Jag och Malin <3 på Eurovision.
 <-- Magda och Jag på vildmarksturen, andra dagen.. sol&mys.

Ont. Tagga. Spejsat. Gaaah. Galet.

Hallå hallå.. jag har precis packat klart alla kläder inför morgondagen, mycket dans alltså.. två stora väskor.. undrar om jag har fått med mig allt? tveksamt.. det ska bli sjukt kul med samtidigt fett jobbigt. vill inte... hm.
Jag är typ sjuk.. eller jag vet inte vad det är... jag kände redan igår kväll att jag var seg och sen idag efter kemin som var helt värdelös typ, eller nej.. men aa, så åt jag och åkte sedan hem.. Gick och la mig med vetekuddar och sov mellan 13-17.. hej jag är seg. Sen dess har jag käkat tacos, mums.., duschat o så.

Mäkta taggad på helgen alltså. Storstan på lördag till Måndag, yes. Ett gäng från klassen kommer upp på måndagen <3. Mysigt!! Så en dunderhelg.

* Håller på att bli knäpp (AA). hhaa, har ätit mat till frukost nu i nån vecka. bl.a. pizza, pirog, paj, chili con carne.. och imorrn blire tacos ;F. -ler..

* Imorrn äre lunchkonsert, yey! Kl. 12 i aulan ;). Röj!
* Sen, PIIIIIP. Håll tummarna, please! :)

Nu blire lite kemi och svenska -- tror jag.. eller nåt annat (AA).

Kramis så länge!


Grått är hett när det gäller kallingar .....

                                                             image85

Här har ni min idol! -ASG. Bruden; vi ses på söndag!  ♥

MÅNDAG .

Moget med måndag liksom, vart tog helgen vägen?? Lite färg har jag allt fått iallafall efter helgens sol.. idag var det ju fett sämst väder, palla. Vill ha sommar Nu. Dagen .. ja.. lämnade in biologiarbetet, skönt att kunna bocka av en sak.. ett par saker kvar dock att göra.. :S. nåvääl, såg på en film på engelskan, eller ja.. jag messade typ med min bror och Magda mest (AA). `Vadå jag är bäst på att fixa bilar?!? -ASG. Hihi. Sen hade vi dans, DDD, körde på .. provade lite kläder och skor, hm,. spårade ju typ ur - så det får nog bli barfota. (A)..
Sen hem, riktigt trött alltså.. vet inte riktigt vad jag har gjort .. har mest ätit *oj..*. åt visst upp en halv sockerkaka i natt utan att typ märka det ;F. Bella imorse: Milda Matilda ! Har råttan ätit upp sockerkakan, mormor?!?!
Jag ba: ooooooooooops. ...

Nu sitter jag med BLÄKEMI och vill bara få allt klart.. väntar på att Magda ska logga in på msn, så jag få hennes delar .. medan jag väntar; kan man ju alltid prata med härliga personer .. (AA).

Sofie! Hah, jag vill med till Bingolotto ;), jag ska ringa mormor, hon om någon borde vilja åka dit tycker man (AA), men .. fasiken, inte bra dag alltså. Mendu, VS goes totally crazy oooooon; Saturday and Sunday! Weei.

*Jag fick brev om ansökan till *PIIIIIIIIIIIIP*. Jag är fett nervös alltså. Blä.

*Och onsdag; jag pallar inte........... vill jag? Vill jag inte? Vill nog inte.. Fan.

Puss med smak av banaankaka !
Är du avis Danny?! ;)

Bengtzing goes superblonde

Oj. Hon är inte lite blond alltså, shit... haha. Och kalsonger gillar hon att ta på sig (AA), vilken kvinna! Träffa om en vecka, DDD. Jag taggar som faaaaaaan.

Har bränt mig. Ajaj.... inte bra. Mina kinder ser ut som jag vet inte vad.. Men mys idag, sjukt varmt och sen helt plötsligt slog det ju om? Då gick jag in och sov.. . haha.

Måste duscha, men orkar inte. Får bli imorrn bitti. (eh..)

* Fett underbarast och hetast ni var tjejer på krysset i lördags alltså, ojoj. succé. Drottningvink, snurr, VS goes wild. Längtar och saknar er, en vecka som sagt. yeyy!

Jag är extremt shoppingsugen just nu.. har skrivit värsta listan inför storstan (AA), måste diskutera med plånboken först.. vi är inte överens. Men klänning blir det, ohh ja.

Sängen nu! / L.

Tropisk värme, jisses!

Sjuuuukt varmt ute ju ! Går ju knappt att andas normalt.. Bikinin är på, jag är insmord i olja ... här ska stekas och senare ska det pluggas! Pussis!

Solen skiner

Hurra för helg. Hurra för sol. Hurra för jordgubbar. :) Igår blev det en lång natt på msn, med många intressanta samtal (AA). Haha. En del är störtsköna, andra lite smått.. euhm. speciella. Men trevlans! På kvällen var jag hemma hos Andréa och hade mys, vi såg på film, drack te och åt popcorn. Perfa när man är lite seg efter skolveckan.. Fredagen annrs, vi hade piltar på besök.. Malin och Mia-Carin, naajs! Dom gick med oss hela dagen för att se hur det är att vara en gris ;); dom verkade gilla det. Vi hade reodvisning på spanskan, puh. den gick rätt bra.. jag hade spanskasamtal, tydligen rätt duktig.. -not. Vi planerade Spanienresa i oktober, det vore riktigt najs ju!

Idag då... tänkte gå upp vid 9.. men eftersom jag gick och la mig efter 3 nångång så ville kroppen tydligen inte det, jag snoozade X antal gånger och kom upp vid 11.30. Seeg... duschade och åt lunch. Sen kom det en massa folk, orka. Vi åt värsta sommarlunchen (ja, lunch igen.) - Sill och färskpotatis o.s.v och till efterrätt jordgubbar med mjölk, grädde och socker -nöjd. Sen solade jag lite med Pilo (min brors hund som är mindre än en råtta..) det slutade med att han somnade på mitt bröst inlindad i filt och allt. Hur mysigt som helst!

Nu ska jag plugga lite biologi. Snart ska jag, Linn och Andréa dra ner till sjön för lördagsmys; korvgrillning, mys, prat , kanske bad (AA), och så.. Sen blir det nog en tidig kväll, för imorgon måste jag seriöst plugga.

Puss från mig!


Sicken höjdardag

Uhh lallaala. Idag har det vart en bra dag. Det började med sovmorgon, först hemma och sedan i bilen ;), haha. älska att sova i bilen ! Sedan skolan för att ha fett mkt matte, hm. I början var det segt, vi skulle börja på ett fördjupningarbete eller ja ett litet miniprojekt som fanns i Matte E- boken, palla... Jag kom väl inte riktigt igång på en gång, trött.. men efter lunch så yeah, på god väg.... Vi fick tillbaka MatteDkursproven, hm. Jag var inte taggad asså, men shit. Det gick ju. Fy fan va skönt asså. Aldrig mer matte säger jag bara. *puuh*
Sedan var det dags för kemi, och kemi på torsdagar är alltid flummigt. Speciellt idag när vi var trötta. Uppgiften där går väl inte så bra.. orka keramer :S... Jag drog tidigare för att åka på Solparty.. på Isabellas dagis. Jag kom dit och visste att vi skulle fika. Inget mer. När jag anländer ser jag en hoppborg, fett mkt folk, ungar överallt  - rena kalabaliken. Sedan kom iallafall barnen ut och sjöng fina visor, det fikades, fiskades i fiskdamm, lottades (vann en blomma..). När jag kom hem sov jag nån timme, oh trött alltså. Vaknade och drack caffe latte och den känner jag av nu, inte alls trött.. (eh..). bra liksom ? Nu ska jag plugga spanska.. redovisning imorgon, va kul!
... ... .. . . .

gilla!
* Mamma har bokat buss åt mig idag, -> 2-3 juni. Storstan here i come! Sommarkryss, shopping, Childhood & galenskaper.
* Mamma har bokat kryssning.. det jag gilla mkt.
* Att solen har tittat fram den senaste veckan, heja!
* att det är mkt dans nästa vecka!
* att Hon tror på mig och tycker att jag är bra för gruppen.

jobbigt..
* biologi, kemi, spanska, historia, matte ~uppgifterna. Nödvändigt liksom ..
* att det är mkt dans nästa vecka.. hm. palla F-linjen onsdag. 16.30-20.00. Och sedan intervjuer, om man går vidare. eeh ja.

Snart helg. Det gillar vi...............

Puss och dask!

Kärlek till Spice Boys

Heeeej.. Hemma från Vildmarksturen -07 med N2A, yeah. Riktigt najs har vi haft det. Sjuk tur med vädret, kanon!
Tisdagmorgonen började med dans med Anna, som bl.a. har jobbat på Wallmans. Hon var hur söt som helst och jätteduktig. Helkul klass och spejsad dans. Mmm, vi gilla. Sedan bar det av till skolan för fix med ryggsäckar och sedan lunch som smakade pyton. Magda och jag handlade i cafeterian, som vanligt.
Sedan var det dags... bussen rullade iväg tillsammans med RMS2A (emma <3..) mot Tiveden.
Väl framme, kisspaus (AA), toaletten var ju sönder på bussen. *nävar*
Vi skildes från RMS2A, och min grupps etappledare Anton tog täten. Vi gick en sträcka på typ... ehh, 6 km kanske. Terrängen var uppochnerhejochhå. Berg, halt, rötter, långt. Med ryggsäcken som vägde 16 kilo var det faktiskt rätt jobbigt. Men orka klaga... Klassen är toppen men sen så finns det ju idio... äch. Väl framme på Näbben som lilla udden hette flummades det runt, vi åt god mat, byggde vindskydd och en massa mer. Redovisningar hade vi om allt mellan himmel och jord. Underhållningsgruppen slog nog ändå allt ;D. haha.. vi hade planerat rätt mkt faktiskt och fick ihop lekar, uppdrag, utmaningar och överraskning. *iiiiiih* jo, överraskningen.. 5 pojkar i klassen skulle klä ut sig till Spice Girls och framföra sång och dans inför klassen. OH YEAH. *hett* Jag hade med mig 5 outfits till dom, bl.a. en silvrig paljettklänning, svart klänning (emmas..) + fjäderboa, kort röd klänning, rött linne med nät.. Vilken syn! Tack pojkar :D .. Det blev lite allsång runt lägerelden, korv-banan med choklad-majs m.m. Hur mysigt som helst. Kom i säng (eh...) vid 03 kanske.. lr nåt. Hej va kallt. Trångt. Problem. Sen bra. Tog inte Linus liggunderlag (AA).... *puss* haha... sov kanske 3-4 h lr nåt, för upp kl. 8 för frullebulle, fix och sen dra. Vägen idag var mkt enklare och kortare. Vid ett tillfälle vadade vi.. vattnet nådde nästan till rumpan, halt och skönt.
Vi åt efter det god mat och glassade i solen en stund. Vandrade vidare och sedan hem med buss. Jag somnade på bussen trots hög sång av fhager.. jisses.
Nu ikväll var jag på Engelbrekt för att spana in deras Öppet hus.. vi kom dit. Och gick rakt in i danssalen för foxtrot med Catharina och Niklas. Ojoj , duktiga.. haha. sedan blev det brännboll och jag var taggad..! Sen fika, film, prat. Myys!
Nu ska jag sova snart...
*luttar = bästa ordet ever. så ni vet. ;/ . ha!
Pusssss!!!

Packar

Imorrn äre dags för Vildmarkstur med klassen till Tiveden. Jag håller på att packa för fullt, får inte riktigt plats.. hm.
+ att jag är : iiiiiiiiiiiiiiiiiiih väldigt glad :D
Hörs! Ciao!

Morrn .

Isabella har en sån där leksaksgitarr som man typ kan spela melodier på, och man kan även själv leka att man är en rockstjärna. Det upptäckte hon nyss att hon är. Vilket underbart sätt att vakna på!

Ombyte

Nu byter jag om från nattlinne till kläder. Ska på promenad med L&A. Sen hem, nattlinne. Mysa. Sova. Läsa.

Åter bytt om till nattlinne som luktar lite knepigt efter att jag har grillat revbensspjäll... det var gott.
Nu ska jag krypa ner med Boken med stort B och :

image83
+
image81
=
image84

Lördag

Yeeees! Nu är jag äntligen klar .. har lagt in bilder och videos från mobilen. Och ja, det tog väldigt lång tid. Skönt att det är gjort, nu ska jag bara börja att radera allt.. Efter det har jag tänkt att plugga lite, vi får väl se hur det blir med den idéen... Sitter just nu på msn och pratar med het (Malin).. vi planerar sommaren (AA). Rix <3. Haha..
Några bilder;

                                  Härlig blandning av bilder .. haha. Skriver mer sen, käk nu. Puss!


Dansuppvisning

Hey gomorron! Åt god frukost i morse (AA)... Pizza från Tha Planet, yeeeey! haha. Sov länge... helt slut efter gårdagen. Det kändes att jag inte mådde riktigt bra, helt utpumpad.
Men det gick sjukt bra och det var sjukt kul igår DDD. Vi öste verkligen järnet på Ain´t no other man - shake it! Och på Cellblock Tango gick det också bra, . Jag var lite skakis ~ men fan så kul.
Måddan var helnöjd och blev glad av presenterna som jag då hade inhandlat igår på förmiddagen. En vrålsnygg svart vas från Duka och vita rosor och lila kvistar från oss i gruppen. Fint! Träffade även Niklas, HEJ kul att se dig! Långt hår (A).. haha. Nu är jag riktigt taggad på Wallmans, måste kolla upp.. Och Nöjeskrogen i höst, succé.
"Fan, du var helt grym på scen. Härligt!" (tjohho!)
Jag säger som alltid, bilder kommer.. men nu jävlar. Idag kommer det bilder, senare.. Annars kmr jag få skäll av Malin för att jag är så seg.. *hih*
Jag köpte en jättefin klänning igår.. som jag nog ska på avslutningen.. *vadå planera..* . Ska bara köpa dom där pumpsen och örhängena så är outfiten fulländad.
Nu ska jag gå och ta hand om kaninen; Jerker Bengtzing. Hörs senare , då det även kommer bilder ;D.. haha. Puss!

22.35
Heej... precis hemkommen från Andréas hus där jag, linn och andréa har kollat på film och käkat popcorn. Vi såg en helkonstig film som typ skulle vara bra (eh.....) jag är skeptisk. Men trevlans var det. Annrs idag; spenderade ca. 3 h med mamma och Isabella på: IKEA, Toys ´r´ us, Skopunkten och Willys. Jisses va trött jag var efter det. Vi köpte en superfin cykel till Bella. Jag köpte ett urfint (fult!) påslakan.. med färgerna, gult&svart&vitt. *iiiiuh*
Pluggade lite även med L&A. Eller ja, kollade i tidningar (AA). Nu sitter jag och äter jordgubbar med mjölk, grädde, socker. MUMS. Ska läsa lite, sen sova. Först unos fotos....
       
1. Maud´s blommor och jag laddar med Zoo. 2. Lite brudar iklädda Ain´t no other man-kostymer.3. In action. 4. Maud och presenten. Hej du är bäst! 5. Jag efteråt. Trött, glad, med min boa som jag fick av mamma (AA)..

Och den här bilden för avsluta allt:



*PANG PANG*


spyr på Matte - D .. tyvärr sant.

Hej. Jag är sjuk. Och inte lite sjuk. Har haft ont i magen i ett par dagar, typ nervig/stressad inför allt.. Idag brast det typ. På alla sätt och vis. Helt svag är jag.. Jag som har dansuppvisning imorgon. Så surt. Jag hade ju som sagt MatteDkursprov i dag.. 08.00-12.00 . Vilken upplevelse. Tur att jag hade mkt mat med mig och att det fanns fina grejer *haha..* att kolla på. Nej, det gick väl inte så bra.. precis som jag trodde. Bajs.
Efter provet drog Magda och jag upp på stan.. Kollade in bikinis. Hittade fina shorts och fin tröja på Cubus som ska inhandlas (AA). Digga jordgubbar -ler. Vi drog till Stadium där Magda köpte en jättefin bikini. Då mådde jag så jävla dåligt, helt sjukt. Ringde mamma och åkte hem. Kom hem och sov i typ 3 h. SÅ; jag missade Kävestas dansföreställning = blä. Jag missade MontyPythonkvällen med klassen. Det känns riktigt trist..
Så nu är jag bara less på allt och vill bli frisk nu, nu , nuu!" Imorgon måste jag fixa present till Måddan.. men främst vila inför uppvisningen. För jag bara MÅSTE vara med.


 Hej vi är snygga.
 Hej jag ser helt nedstämd ut.. xD. men icke!

Pussis

!

Finns inte en chans att jag klarar det... helvetes jävla piss. Ursäkta..  men BLÄ .
Som Bella skulle ha sagt:

"Jag är ju helt hopplös!" (och slår sig på pannan..)

Hon är förresten min idol. Senast när tandborstarna var borta: Milda Matilda! Vart har dom tagit vägen? (med ett pillemariskt leende.. )
Och nuförtiden så sjunger vi alltid Indiansången innan vi äter... 1 och 2 och 3 indianer, 4 å 5 å 6 indianeeeeeeer!
Eh, plugg var det ja.


Hej, jag är en apa...

                                   image54

Det krävs en Bengtzing för att kunna njuta av livet. Hon kan både sjunga, dansa (eh..), flörta, vara galen, vara urtrevlig, vara för snäll, vara otroligt snygg, säga klockrena kommentarer och dra vitsar som ingen annan förstår. Och grädden på moset. Hon kan leka apa. Hon är unik.

Jordgubbskräm är mums

Ååååååååååååååh va gott det är med hemmagjord jordgubbskräm. Min favorit! Kan äta hur mkt som helst, dvs. inte lite...
Söndag.... regnig dag. Jag har varit seg hela dagen.. orkade typ inte ens gå upp i morse.. men förmiddagen ägnades väl typ åt; mat, plugg, telefon, dator och eh nåt.. sen drog family till IKEA och åt korv (AA). .. haha. Och sedan bar det av till stan för dans DDD. Repetion --> Cellblock Tango och Ain´t no other man... Gick bra. Lite flummigt men väldans skönt att köra igenom på scenen och så.. rätt halt, :S. Det får la bli coca-cola under teknikskorna ;)

PALLA gårdagen och Eurovision. Vilket fiasko! Vad hände?! Jag blev helt stum och bara gapade. Orka Serbien? Orka att Ark fick så lite poäng? Seriöst, skit! Mysigt hade vi det iallafall hemma hos Malin *puss*, vi var ett gäng som laddade upp med Livet är en Schlager och snacks. Hur mysigt som helst. Sedan var det dags för ombyte, smink och hår för Sara och mig.. Vi blev huuuuuur fina som helst DDD. Bilder kommer.. Buss hem där jag träffade en mycket otrevlig man. Nog pratat om den saken.

Nä, nu ska jag hämta mera kräääääm.
Puss och Kräm.

NU VILL JAG HA SOMMARLOV. Vill ha sommarjobb, vill träffa härligt folk (AA), vill sola.. vill mkt.
Nuuuuuuuuu. Snälla.
/ Linnéa med magen full av kräm :D

Prygel - Rix FM festival - Schlager

Morrn morrn! Nyduschad och har precis ätit frukost. Vaknade sent (10.30) och var allmänt sur på min mamma som inte hade väckt mig.. jag har ett späckat schema. Inte för att jag hade sagt till henne att väcka mig, men det borde hon ju ha förstått ... eller inte. Menmen. Ska snart sätta igång med allt, orkar inte. På tok för mycket plugg.. men det är bara att bita ihop, inte många dagar kvar.. *puuh*
Hänt...:
Onsdags;
infokvällen gick jättebra. Hela 12-14 nya Danspare inför hösten 07. Great! Träffade även Marita, Ebba och Vilgot - den sötaste familjen i Sverige. Jag dör. Så sjukt fin & liten han är.. <3.
Torsdag; tog en liten sovmorgon.. hm. trött. Skippade Universitetet och försökte plugga lite, gick inte så bra.. dubbeltimme i Kemi, fett segt. Sen hem snabbt och käka -> in till stan för att se Karolinskas Vårkonsert. Usch va det luktade ;) haha. Nejdå, en del var grymma - andra var konstiga. Men otroligt kul att se! Somnade sent p.g.a prygel.
PRYGEL = bestraffning med slag av käpp. (ja tack (AA) ) -haha!
Fredag; vanlig skoldag.. idrott; beachvolley-najs.. spanska - såg på film. ovanligt.. gör aldrig nåt vettigt .. nåväl. sedan till donkan med familjen och sen upp på stan för att träffa Emma :), vi åt god Örebroglass och sedan bar det av till HjalmarBergmanteatern för Kulturskolans Dansföreställning där bl.a. Magda var med. Lång föreställning med mkt fin och bra dans. Riktigt kul att se och Magda - du är superb!
Lördag; idag. Yeeeees. Idag äre dags för Eurovision och jag är taggad! Yeyy! Dagen; ska plugga, planera sommarn 07 och sedan ikväll ska jag hem till Malin för att tillsammans med vänner först tagga med Livet är en Schlager och sedan se Eurovision och mysa. Kläder: utklädd till Ola Salo. Oh ja!

TACK TACK TACK för detta:
- Framöver; barnvakt. Hur mys som helst ju. -kärlek.
- Att Linda ska medverka på årets Rix FM´s festival. Sommaren är räddad. Jag taggar på Eskilstuna, Göteborg, Linköping. Tack.

P.A................ intressant. Lutar åt Askungen. Fatta fint med Mössens arbetarsång där dom är utklädda till söta möss .. ? Åh.
Allt för mig just nu. Höres senare!
Kärlek (`v´) . 


14.55
Tror ni jag har pluggat? 'hahah vilket skämt......! Fy va sämst jag är. Blä.
Har bestämt Ola-kläder (AA). Föreställ er detta, bild kommer sen.
Lacklinne, silvertröja-bolero, svarta strumpbyxor, svarta shorts, fluga, fluffig krage, silverarmband, lila stora örhängen, smink: lila-glitter-svart med fina stjärnor och spejsad frilla. Souunds good yeah.

Plugg nu! Pusskram!
             

Outstanding

Orka att jag skrev bananskrutt i förra inlägget, finns ju inte ens något som heter det.. bananskal okej, men skrutt, euhm.. nåväl..

Outstanding.. -ler stort.

Hej vad jag ligger efter med allt plugg.. speciellt matten, palla kursprov om en vecka, matte D. Varför...?
Plugg: biologiinlämning, kemiredovisning, spanskaredovisning, matteprov, engelskaprov, historisk novell.. Fett stora projekt. Nu liksom?! Åhhh va beskt.

Händer:
Onsdag - balett;yey , infokväll på skolan; berätta om Dansp.
Torsdag - seg dag - Universitetet + mkt kemi, på kvällen Karrokonsert.
Fredag - lång skoldag, kvällen: Kulturskolans föreställning: Årets Dansföreställning där bla. Magda är med :)
Lördag - tagga, tagga, tagga inför Eurovision.. plugga apamkt matte. Kvällen; schlagerförfest+eurovision efter. *haha*
Söndag - dansrep på Entré mitt på dagen, innan&efter ~ pluuuuuugga.

Betygsprat och P.A -prat. Gick väldigt bra.. iallafall det första. P.A - jag är grymt osäker än. Inte bra.....

Pusspåallasöta!



Dagens bild;
image53 - Bara för att hon är bäst. Och hetast <3.

P.A - panik

Bananskrutt. Vi ska ha bestämt P.A ; imorrnbitti, hur går det ihop?!?! *pust*
Det blir antingen:
- Gatushow
- Dansföreställning med barn
Meeen, jag kan inte välja.............. panik.


Tusen tack M, för att du finns. Kärlek. Och mycket saknad. <3

GREEEAT att Malin aka Ekorren är hemma igen. Nu är allt som vanligt. Tack och lov för det. / Gris


Puss, plugg nu!


Steka, steka - steeka. And; Magda&Linnéa goes wild.

Puuuuh vilken varm dag! Giiiiiittt! Har stekt mig lite, spelat brännboll, plockat blommor (AA).. trevlans.
Har faktiskt (!!) ridit idag också.. hemma hos Andréa.. Jag och Bella. Shit va läskigt det var.. sjukt högt ju! :S
Annrs, helgen. ja.. i fredags var jag och vänner och såg: Spiderman 3, gryyym. Och jag grät inte :D. Haha, jag ... grät floder.. -ler. Seriöst. Måste skärpa mig. Innan bion var vi och fikade och kollade in när Lollo och Victor sjöng&spelade. Mycket duktiga :) Jag drack te och latte på samma gång, det bara blev så.. hm.
Efter bion drog vi till donkan och jag drack milkshake, jordgubb. Muuuums. Hem med bussen vid 01.30, rätt seg då...  Lördag. Vaknade seg.. tänkte typ plugga och sola, men icke. Skulle vara inne i stan redan vid 14.30, VA? Ljussättning... Oooookej. Nåväl, jag och Magda lyckades spendera tiden rätt bra där.. 14.30-19.00. vi gjorde oss finare ;), köpte mat på Rosali´s och åt ute i Centralparken i det sköna vädret. Kl. 19.00 var det dags för Open Stage på Nya Teatern, där dansare fick visa upp ej färdiga och färdiga koreografier. Det var folk från Risbergska, Karro, Kävesta.. trevlans! Vi Dansspec. dansade till Kelly, - Because of you ~ Efter att sagt hejdå till Emma och Jeanette (great att ni kom och kollade!) så fick Magda och jag värsta (!) inspirationen om hur och var vi ska genomföra vårat P.A. Shit, - det kommer att bli crazy vill jag lova. En gatushow utöver det vanliga. Hiihi. Checka in detta:


                                       
                   1. Jag och stolpen. 2. Magda och busskuren. 3. Jag och bänken.

Puusssss!!!!

Tjena lancy - SMIIIISK!

Godkväll !
Jag är fruktansvärt seg. Somnar snart.. Borde verkligen plugga, men vem orkar det...?
Mina känslor : pissigt sur-glad-fjollig-trött-ORKA-sweet.
Valborg var en mycket trevlig tillställning. Dagen började med sovmorgon, lite fix hemma... Sedan drog familjen in till stan för att kolla in Lager 157. Helt okej outlet, stort-hög musik-mkt bra stuff. Jag köpte ett Frank Dandy-linne och en svart tunika. Åhh, jag hittade en rosa t-shirt med jordgubbstryck. Det bästa: om man gnuggade på det så luktade det jordgubb.. Härlans. Vidare hem till Malin för att lämna lite saker och sedan till donkan för QP och Flurrrrry! (yes!) Sen var det dans DDD, Entré. Jag hade med mig alla kläderna (inför vårshowen..), + massa annat... Fett mkt att bära, blä . Dansen gick superb, sjukt kul! :) "Tänk er att ni står utanför McDonalds, tänk er att ni har hemmamys. -GARV. -visar gester." <-- Maud är bäst.  Sen dusch, fresch. Gick (observera, jag gick.. rätt långt..) hem till Malin. Där åt vi god mat och pratade i telefon (A). Rullade upp på stan till Slottet för brasa, fyrverkerier, tal och sång. Trevligt, trevligt. Flummade runt på stan en stund, sjukt mkt folk. Drog till donkan, Fluuurrrry! (DAIM, såklart.) -hih.
Dannyboy anlände snygg i skinnjacka medan jag stod i en typ 20 meters toakö. Eller minst 5 m .. Segt. Vi gick över stan, till Karro (luktar äckligt där..) och sedan gick vi hem till Malin. Thomas kom ifatt oss på nya fina skor. Kvällen hos Malin - film-gura-piano-glass-skratt-sova-ryckningar-kuddkrig-BAMSE-sms. Verkligen gryym imitation av Danne, Sthlm live+Bamse = kärlek. Trevlans. Icke att glömma, SMISK!
Alltid trevligt.
D&T drog rätt sent, orka att D gick hem.. -låååångt. Men korven kanske gav energi? -ler.


SÖTAST; D&T när dom sover. Ryckningar och mummel. (AA).

Abou folket. Jag måste plugga nu. Ligger lite efter, -HOST. rätt mkt.... jag som hade planerat så bra (AA)... sämst.
Kram och smisk, love. / Linnéa, jordgubbskvinnan iklädd jordgubbsstrumpor, .


RSS 2.0