Saft och Heroes

Sitter just nu och dricker varm saft, skönt för halsen och dessutom gott! Kollar på Heroes, det är braaaaa.
Har typ packat klart inför morgondagen.. eller ja, det är ju inte så mycket jag ska ha med mig, men ändå.

På söndag blir det rep med Avtryck inför Kulturnatten. Kommer bli bäst!

Stört taggad på morgondagen....!

Ganska så fundersam är jag.... vad är det som pågår.. ja det kan man fråga sig. hihiHIIHIHIHIHih. orka tänka så mycket linnéa.

Och trött är jag också.. borde sova snart. Blir till att sova på bussen imorrn också, jag som tänkte plugga.. det är ju troligt att jag kommer göra det ja.

Sov så gott.
Kärlek. / L

Tjiiiiiiiingeling...

Oh herre jissaness vad jag är seg. Hjälper inte ens med allt kaffe jag har hällt i mig .. jag är *död fisk*.
Gårdagen var lövely.
Åkte hem till Emma på eftermiddagen och vi myste. Åt good lasagne, heja! Och folk började komma vid 19. Vi blev väl runt 10-12 pers. Jättemysigt! Gott med chips, kul med galna filmer. Det blev sent.. den största delen av gänget drog runt 03, men jag-emma-malin-jeanette-danne-thomas var uppe och kvar till runt 05.30... Eller ja, jag-emma-malin-jeanette sov över, men T och D cyklade hem där på morgonkvisten. Galet.. .

Det var verkligen väldigt mysigt.

Wiiiiiiiiiiih. jag vet inte riktigt vad som händer.........

En grej som jag vet är att, orka egentligen... Men, Nickelodeon-vinnarna har utsetts och Linda vann rap-tävlingen. Så GRATTIS till henne.

Galet att jag gick upp vid 06.30 igår morse och gick o la mig runt samma tid imorse.. kommer somna lätt ikväll. *skönt*
Hostan är fortfarande jobbig, verkligen... orka att jag kommer hosta på inspelningen imorrn :S. Får hosta när det är applåder, jag menar, det är ju lätt att bestämma när man ska hosta och inte... höhö....

För imorgon smäller det. Tar bussen till Stockholm för shopping, umgås med dom bästa och gå på inspelning av Så ska det låta.
Oh, måste packa lite....
Oh, måste plugga lite...
Oh, ska bara blunda och vila huvudet en stund på kudden först.

Vi hörs sen.
Kärlek . / Linnéa

Tjing!

Hej på er alla..

Just nu har jag lunch och har precis ätit en skum kotlett... hm. Är på mammas jobb och får tokslag på alla pärmar. Ont i ryggen får jag också av att bära alla.. det är ganska tungt.
Cirka 190 pärmar när jag kom hit imorse, och jag har väl runt 80 kvar. Bara att jobba på.. Men först ska jag sätta mig en stund i massagestolen.
Orka att jag har lite träningsvärk ifrån igår...

Och till en KUL grej.
Jag har bokat biljett till Stockholm International Horse Show!
Brudar här kommer jag. Bengtzing här kommer jag.
Jiipppppppppppiyeeeeeeeeeeey. Söndagen den 2:a dec kommer Bengtzing rocka Globen med hjälp av oss, The Bengtzing Crew. 

Ikväll blir det mys!

Kärlek L.

Bröst, Bröst, Prostata, Prostata. ÅÅÅH - CANCER!

Hon kom till mig.
Marre the Star.

"Det är lördag eftermiddag och jag är glad. För idag kommer Marre!" Jag och Bella vinkade in henne från tåget och vi tog oss hem, tog en sväng förbi ett stängt Marieberg först.
Kvällen tillbringades med skratt, prat, musik och galenskaper. Vi var klockrena och gjorde om texten till "Hej, jag heter Bengt!" till "HEYY , jag heter Linda!". *ser oss sjunga den låten och garvar, det är tre verser nämligen - ler stort.*
Mycket sång till underbara RENT. Minne föralltid <3. Haha, juste.. orka att jag dansade 70-tal.. fick inte alls plats och hade problem med att klä på och av mig.. men kul var det.
Humor! Vi var båda ganska trötta, inte konstigt för Marre var vild på fredagen vilket medförde till att hon missade sin tvättid, så bland det första vi gjorde när vi kom hem var att tvätta.. haha.. Och jag var och träffade vänner på fredagskvällen som verkligen var kul, firade att det var höstlov.. Så jag kom hem sent. Så vi somnade ganska så tidigt.. not.

Söndag. Vi satte klockan för att komma upp.. men på något vis vaknade vi innan, galet. Kanske berodde på att vi tjänade en timme - vintertid ju för fasiken! Vi åt frullebulle, jag åt julskinka *nöjd*. Vi tänkte duscha, men orka liksom. Drog till Marieberg. För jag skulle köpa klänning (wiiiiii..) och Marre skulle köpa tröja. Orka glömma sin tröja Marre ;). Marre blev vild igen och shoppade loss. Tre tröjor, två par skor medan jag köpte min finfina klänning - silver goes fluff från Gina Tricot och vi båda åt god glass.
Åkte sedan hem för käk framför Sing a long, sedan fix och tagga med grymmisch låtar - Rent, Prince, Linda och Sexy Back. Vi tog helt galna kort, hett! Och tog sedan bussen till stan för GAAAAAAAAAAAAAAAALA!

Klockan 18 var det dags. Bröst och Prostatacancergala på Conventum. Vi var taggade till tusen, kissade och fixade. Köpte program, lotter och så. Visste att vi hade ganska bra platser,.. hhaha! Ganska... Rad 1 , mitten-mitten. Tjoho! Träffade snyggMaud och finEmelie, kärlek! Första akten var ganska seg, men med höjdpunkter. Som till exempel en viss Bengtzing! Hon kom in som en ängel med Jenny G vid sin sida och körde Himlen är Du. Marre och jag blev typ blödiga och bara log till varandra. Hon gjorde låten helt underbart bra och avslutade med en slängkyss till oss. Sen var det paus, och jag var fruuuuktansvärt kissnödig. Men först hann en vimmelfotograf få tag på oss och han tog kort. Jag: är det O K? Han: nej. Jag: ööööh. *försöker se fin ut*. Nåväl, kissade, flummade, pratade med folk, köpte choklad. Och gick in igen. Träffade Linda, solbränd - sprallig och söt som vanligt. Hon var verkligen jätteglad över att vi satt på första raden och babblade på om allt och inget. Som vanligt. Blev bestört över chokladen vi hade köpt (orka tro att vi skulle ha gjort godiset själva..) och som vanligt; NI FÅR JU INTE KÖPA NÅT...! *slåss*. Och orolig över sin vikt blev både hon och JennyG, ganska mycket orka över det. Hon har noll koll på vad hon ska göra och har gjort , haha.. "Så ska det låta, på TORSDAG? Är det inte på fredag?", Top Ten? *ser ut som ett ? med öppen mun* - Vad är det?" . Med mera.. med mera.
Söt och pratglad var hon iallafall, kul! Tog kort och sa byebye då andra akten redan hade börjat och dom skulle piffa till sig...
Andra akten. Som Marre och jag se efteråt så hade dom lätt kunnat ta bort några saker.. Men Hot Shoes var grymma, Husvagn var kul och Peter&Jenny var KUL. Men bäst var... bli inte förvånad...
Linda! Hon körde Lögnhals i en helt ny version med storbandet och allt. Nice! Och hon var VRÅLHET. Värsta frillan och heta kläder.
På finalen kom alla medverkande in och Linda spexade som vanligt. Gick konstigt, kunde inte stå still, HHIHI, sprang ut till publiken m.m. Allt var slut runt 21.15 och bussen skulle gå klockan 23.15. Hey vad spelar det för roll? Vi kissade (..jag..), dansade och skrattade. Drog till donken för lite käk. Och sedan hem med bussen. Massa underbart snack på kvällen, lite MSN, packning och musik. Underbar kväll. En kul gala...

Imorse åkte Marre hem, Linnéa goes sad.., runt klockan 6 gick hennes tåg så det var bara att pallra sig upp tidigt. Hon åkte med min pappa in till stan och jag kan tänka mig att hon är trött nu. Det är iallafall jag.

Det har varit en underbar helg. Jag finner inte rätt ord som beskriver hur mysig den har varit.
Men TACK, Tusen TACK för allt Marre. Du är oerhört älskad och saknad..
Du är mycket betydelsefull och värdefull för mig. Tack för lappen.. Tack detsamma.
Du är min stjärna.
Marre the Star.

Lite bilder:

        

1. Jag goes 70 tals dans. Hot hot. 2. Marre och jag, ganska normala.. haha. 3. Flumm! 4. Linda i sin första outfit. Söt som socker. 5. Allt godis vi köpte, hihi. 6. Linda i sin andra outfit. Like! 7. Linda igen, så sweet. 8. Skåda snygg Jennstig. Och duktig! 9. SnyggPeter , haha.. var bra!

image271

Marre, Linda och jag.
K Ä R L E K.


image272

Marre och jag på Conventum.
Åter igen, tack.......


Mys.

Jag har på den senaste tiden kännt av värsta julstämingen. Hur mysigt som helst.
Vi i familjen Lindgren har redan börjat med julmat - julskinka, jansson, sill.. köttbullar.. pepparkakor.
MYS MYS MYS.
All denna julstämning kan nog bero på allt prat om jul i och med Tea. Kommer bli stört kul..
"Julstök och vit rök, eller vart tog julen vägen?"

Mer jul åt folket!

Kärlek L.

Mycket på gång!

Ojoj. Det är mycket på gång och det har hänt mycket.
Jag mår jättebra!! Är fortfarande sjuk men livet leker just nu - så jag bryr mig inte om hostan.. fast det är jobbigt att man inte får sova så mycket som man vill, behöver.


Idag har jag dansat, först var det hiphop mellan 14.30-16.30, stört kul! Jag kom dit och tänkte gå direkt. Orka liksom tävlingsdansare på HÖG nivå o så kommer Linnéa Lindgren, hej jag dansar inte hiphop.... men det gick bra! Och det var så sjuukt kul. Drog direkt vidare till La Baguette, för baguette och sedan til Entré. Nostaaaalgi.
Saknat det stället, HAHA. Klass med underbara underbara Maud mellan 17.10-18.40. Kändes så bra att dansa showdans med gänget och Maud igen.. något jag verkligen saknar. Det är så skönt att bara kunna dansa ut och ösa järnet.
Aa, måste börja där i höst.. får tokslag annars.
Hem med buss, planerade morgondagen på bussen...

För imorgon ska jag:

- till tandläkarn.
- jobba på mammas jobb.
- hem till emma för myskväll med dom bästa. , sover kvar.
Onsdag.. blir det dans?..... Måste prata med Eklund..

Och på torsdag åker jag till STOCKHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLM.
Det ska bli oerhört kul...
Shopping och mys med Malin på dagen, på Så ska det låta-inspelning på kvällen .. btw, så är det gryyymt coolt att det är exakt ett år sedan vi var på Så ska det låta inspelningen med Bengtzing.. 1nov. Hem på fredagen runt lunch.
Fredag kväll - träffa Linn och Andréa hoppas jag.

Lördag och söndag... GAH. Pluggpanik råder....................

Kärlek L.

Heeeej.

Dansspecialisering efter FN-dagen.

image260 

Magda, Kerstin, Maria, Sandra och jag.


image261

Efteråt var det dags för klassens eftermiddag. Min grupp hade Indien. Linnéa goes lite indisk... Eller nåt. Gott käk och mys med folk.


Jag är rrrrriktigt lack på hostan.

Godnatt babes.
youtubeklipp är kul. checka in bilddagboken; Rockhulda för lite bilder. Iaf, nån bild.

Mjuka, fina fötter. Hostar och är glad.

abou folket.

jag har varit hos ulla, *nöjd*. Så nu har jag helt sjukt mjuka och fina fötter. Så stört skönt.. och behövligt. Man går så lätt nu, som på små fluffiga moln.
Idag var det FN-dagenfirande. Dagen började med att vi värmde upp och fixade till oss. Föreställningar kl. 11 och 12.30. Gick jättebra och vi fick höra många positiva kommentarer efteråt. Kul!
Jag dansade med en halstablett i munnen och vattenflaskan fanns i närheten.. för det är sinnesjukt, jag hostar och hostar. Och snorar.
Men är glad. För höstlovet kommer bli grymt.

Fatta nice:

- träffa Marre och gå på gala, Bengtzing. Vi ska rocka!
- dansa street och show. kuuuuuuuul.
- träna inför kulturnatten med avtryck.
- kanske jobba lite..
- hänga med emma, jeanette och malin.
- hänga med linn och andréa.
- klasshäng?
- sthlm torsdag till fredag. ev. till lördag.. träffa babes, bengtzing .. blir grymt.
- sen måste jag hinna plugga...................................... orka.

Och Teadans kommer bli stört kul och BRA!

Torsdag imorgon... konstig skoldag. Föreläsning och uppföljning.. hm.
Ska inte på dansen imorgon , känns VÄLDIGT trist.
 


Nu är det dags för Heroes och mera glass....!!!
ALLT ÄR VÄRSTA MYS.

Julstök. Julbök. Troll hit och dit. Svavelrök. Trampmobil.

aa, det är bannemig dagens ord: TRAMPMOBIL av och med Mia.

- Jobbat idag på mammas jobb med Jeanette. Stört ont i benen efter att vi har stått så länge och arbetat hårt .. . bilder kommer, haha.
Det var en kul dag med mycket prat, kaffe-choklad-bullar-bilar och skratt. Kärlek.
Vid 14 åkte vi till skolan och lämnade pengar. Rullade dansmatta och repade inför morgondagen. Yey. Åkte upp på stan.. köpte lite stuff inför morgondagen på Alibaba och sen till M. Prat med M om Tea, Avtryck och annat.

Dagens kvällsmat: Äppelpaj, vaniljsås, chips, banan och vatten. <-- HHAHAHHA. Sweet!
Inga kommentarer., *ler*

Balettade ytterst lite, bara kollade igenom det inför Julkort. Och vi fick papper om en massa rep i december.. jag längtar inte till dec. alltså.. shiet  va mycket det är då. Men samtidigt så ska det bli kul med allt, men ojoj.

På gång..
Kulturnatten! AVTRYCK kommer vara med.. tjoho! Och Dansp. kommer vara med. Och F-linjen kommer vara med. Alltså, kom och titta den 16 nov. - Konserthuset. Yeah.

hihiihiihihihiihihiihihiihihiihihi.

Usch.... jag har ont i min fot och hostar typ ... ihjäl mig. Orka bussresan hem, höll på dö.. och orka att klockan är apamycket. Jag borde sova.. känns som jag har glömt nåt. Måste packa en massa till morgondagen - FN-dagen.. Ska dansa.. Förvånad?
Nej, tänkte väl det.. men det är skojskojskoj!

Ska planera lite Julstök och vit rök, eller vart tog julen vägen innan jag sussar.
Hm. Orka leka Kishti imorrn alltså.... men ok!

Jag älskar er. / L.


Prison Break

najs. najs. najs.
Kul att det har börjat igen.. jag satt som klistrad. Wooho. Spännande!
Jag åkte ju som sagt in till stan förut idag.. men åkte hem ganska snabbt igen. Lite telefonsamtal under eftermiddagen, Eklund.. Catharina.. Amanda.. och Jeanette som var på virrovägar..
Lite planering inför onsdag och Indienmat o så.. Imorrn blir det Operation Gambia för hela slanten. Jag och Jeanette ska jobbajobbajobba på mammas jobb mellan 8-14. Sen ska jag till skolan för att rulla dansmatta och repa..
Sen till M för att prata lite med M om framtiden... Sen baletta - no, bara kolla på .. om jag inte drar hem..

GULLIGULL är Malin Rosén.

image257
jag måste klippa mig.. hm. skåda mysig tavla i bakgrunden. På M, as always..
med...;
nåväl. jag tänkte sova nu så jag orkar med morgondagen, men jag är verkligen vrålhungrig. ORKA.
men sov så gott söta ni. / Linnéa


Bullar och Tv ...

Hej hopp!
Det senaste dygnet har jag ätit minst 18 bullar.. sjukt gott med hembakat!
Tack Mamma :)
image256 

Det blev ett litet avbrott.. Marre ringde och jag åt en bulle till. Heja!
PRISON BREAAAAK NUUUUUUUUUUUUUUUU!
tjing så länge....


Måndag

Hemma idag från skolan. Tog en rejäl sovmorgon och idag har jag... inte gjort så mycket. Tar det mest lugnt, vilket jag behöver. Ska in till stan nu, för att plugga lite.. och sen kolla på (!) dansen.. Åka buss med Linn hem, *klappklapp* - haha.
Men .. vi hörs senare!
Hoppas just du har en grym dag :)
Love L.

Hon är grymmast!

image255
Tack för lovely blogg-design. Du är grymmare än grymmast.
Ren kärlek till Sofie!


Hösten är underbar på många sätt.

image253
Fotograf: Thomas Borgenfalk.
Poserande flickor med löv: Linnéa Lindgren och Magdalena Ericsson.

helgen är över.

den här helgen har varit lugn och skön. gillagilla.

Fredagen med all dans gick jättebra och det var skoj! Åt en massa god mat, umgicks med vänner. Kastade löv, myste.
image245
Hela gänget; Battla... haha. Eld och Luft. Stört skönt gäng!

Lördagen spenderades hemma med städning.. jag läste lite. Tog det lugnt. Var ute i solen. En slapp dag.. Oerhört skönt.
Idag har jag varit och simmat/badat och solat med Emma och Jeanette. Vi spenderade ca. 3 h på G-vik och det var mys. Åt pommes, pratade och som pappa sa; Järngänget träffades..? yes!
Sen träffade jag Linn och Andréa, på tok för längesen.. Pratade och pluggade lite. Drog till Mosjö kyrka för en körkonsert med Risbergskas Vokalensemble - duktiga!

Lite bilder..
      
1. Ja, jag vet att jag är omtyckt.. *haha*. 2. Söta Ellen (spelade cello på konserten). 3. Ja, som sagt. Stört skönt gäng. 4. Kristina och jag. 5. Thomas är någon jag gillar, ja. 6. Amanda är sweet. 7. Lovely.

Dags för v. 43. Kulturvecka.. tjohooooo. -not.
Eller ja., både kul och tråkiga saker..
Nu ska jag käka nybakade bullar och dricka mjölk .. hoppas det är nån bra film på tv..
Och yeah, såg att Prison Break ska börja snart igen - äntligen!

Puss & klös från mig, en hostande Linnéa.

MELODIFESTIVALEN 2008 !

HERE WE COOOOOOOME!
GREAT att vi fick biljetter till finalen. Vi ska röja. Vi ska röja. Åh, va vi ska röja.
Hoppas allt löser sig....
Bra jobbat Sofie, Milla och Micke. Strongt. Förstår om ni är trötta ;) . Jag var helt övertaggad imorse, som mina klasskompisar kan instämma med, och hoppade typ jämfota runt. "Måste boka, måste fixa.. trallllallaalala. dom är slut. finalen är slut. aaaaah. delfinalen är slut. och nu den med...! ojoj."
Helt crasy. Och sen när vi hade genomgång inför N.P provet fick jag ett mess av Milla där det stod: Ring Sofie. Och jag blev helt; woooh. Jag gick och "kissade" , HAHA, och fick höra, biljetterna är klaraaaaaa. Yey!
uj, va knasigt det här blev, men så var det iallafall. Hade handledarträff idag.
(. . . . . .. . )
Käkade lunch o så... Drog till Markurells och sov med värsta huvudvärken. Åt lite. Åkte till en fot - specialist. Och ORKA att jag har en infektion. Orka äckligt var och usch.. Orka överansträning. Allt detta lika med = LUGNA NER DIG LINNÉA. Foten säger ifrån för att kroppen inte orkar mer. Har typ dansförbud, men hindrar det mig...? haha. nej, det är ingenting jag skrattar åt, verkligen inte. utan jag gråter. för hela jag är trött.. verkligen hela jag. Behöver ett break, och det blir på slutet av höstlovet....... Ska försöka ta det lugnt nästa vecka också.

Nån som vill joina ORKA (msn-gubben) allt-klubben? Men du måste ha bra skäl-. hahah..
Hedersmedlemmar är:
Malin Rosén
Linnéa Lindgren
Ansökan sker via bloggen. Tack på förhand.

En grej...... som är ganska mycket orka över (mitt standarduttryck och överanvänt, jag vet, men passar så bra.) är att Bengtzing ska medverka i årets Så ska det låta. Eller ja, det är ju stört kul. Men SVT sa att hon INTE skulle det och vill inte säga när inspelningen ska ske... men se upp, vi kommer... och vi är många.

I dagens Expressen så tas detta upp igen, någon som är förvånad?
image242
nej, tänkte väl det. Men som sagt.. tagga på Bengtzing. Tagga på final för hennes del.

Imorgon är det dags för föreställning på Konserthuset på F-linjen med flera. Battla, yeah.
Lång dag.. lunchkonsert och konsert på kvällen. Ska bli skoj! Hoppas foten pallar.. och att jag pallar.

Dans-jazz på kvällen.. jag var inte med (!!!!!!!!!). Eller ja, bara på slutet på koreografin.. (AA) Så fin! Heja Catrine.
Innan hade vi rep inför morgondagen.. svårt att dansa till cello tycker jag, men fint javisst!
Auditionen sen.. Kul! Känns kul att få göra sådana saker. Uppskattat. Tack för gooooood glass!
  Ni ser : god glass. Och mitt hårband till morgondagen. Jag är eld. No comments. " Och som ett vilddjur överfyllt av viljan att döda." och så ser ni en svart liten sak. Till min kära fot.

Nu ska jag sussa. Ska bara säga hejdå till underbara personer på msn. Älskar er MYCKET!
Pussar från / Schlagerfreakkvinnan som ibland leker danslärare.... haha.



GRATTIS MARRE !

Ja må hon leva. Ja må hon levaaaaa.
Hoppas du har och har haft en underbar dag. Du är otroligt älskad och saknad.
Löve you gammelmormor. ♥

image213  kärlekkärlekkärlek.

Krångel inför morgondagen med biljetterna till Melodifestivalen... orka!
Och orka att studentmössan ska vara betald imorrn, eh . . . .
Är helt slut.. pallar inte 8-20 dagar.. Min fot är helt svullen och jag får stört ont av att gå på den.. så jag hoppar fram. Ska lägga mig snart, ska bli skönt. Har haft rep idag på Konserthuset; gick bra.. Skönt att köra igenom på plats för att se med utrymme och så. Imorrn händer: skriva loggbok, mejla folk. Sen är det svenska- fix med N.P, handledarträff, slutar.. Till Marku. för att sova och plugga.. Dansa mellan 16.40-18.00 och 18.10-19.40 och.. auditionen (spex..) 20-21.. Hem med buss. = DÖD FISK. *ler*

EN KUL GREJ:
Fick reda på idag av min mamma att en viss Bengtzing ska till Ö R E B R O den 28 okt.
Bröst och Prostatacancer-gala. TOTALLY CRAZY! hade jag ingen aning om...! Men fatta nice.
Och det bjuder jag Marre på som present................ tagga!

Ta hand om er. Puss!

Feel like a degklump

jag har oooooooooont i halsen. och är hostig. jag vill inte. jag orkar inte.
jag har inte tid.
måndag dag.. började med dans. hoppsan vilket humör.. ojoj. lång dusch, gött! käk och sen biologi. lekte med ett skelett och skickade kul mms. . . . borde göra mer vettiga saker på lektionerna. nåväl, sen på idrotten så körde vi 70 tals-disco inför klassen - kul! svettigt och galet. hade idrott, käkade och åkte till markurells. hängde där med sjuuukt många barn, en galen mike och annat. sov en stund och hade sedan modernt med gunilla.. mådde inte så bra, men rolig lektion. sen var det rep... inför fredag.
min vecka:
kom hem 22 idag, kommer hem.. 22 imorrn, 21 på onsdag, runt 21 på torsdag och fredag.. ja runt 22-23.
ORKA.

nåt som är KUUUUUUUUUUUUUUL är att imorgon får man veta vilka låtar som kommer med i Melodifestivalen 2008! JAG TAGGGGGGAR. missar dock presskonf. Heja Bengtzing!

'sch. måste sova..
puss på er!


me like.

image241
I`M THE MOST IMPORTANT THING IN MY LIFE.
Sakna.

opaaaa opa

hallåj.
söndag idag.. gick och la mig sent igår, såg nån film.. som var bra. så... det blev lite stressigt imorse. men nåväl.
tog mig till universitetet. studentspexaudition. 8 sökande... det var kul. :)
miagalen (för det är hon, så lööövely <3.) var där, jag körde diagonaler och det var en kul timme. tack <3.
käkade hos mormor, längesen man träffade henne... och gick sedan till markurells för söndagsträning. jättemysig promenad dit, fint med alla höstfärger. mysmysmys.
mellan 16-18 var det söndagsträning med johannes. grym lektion på alla sätt.. jag är inte bra på street, men det var nice!
hem med far, skönt...
det blir en lugn kväll.. jag är trött. och det är måndag imorgon, hjälp va tiden går fort.
ta hand om er.
Kramar Linnéa


lovely.

image236 det är väldigt mycket orka över sådana här tillfällen, då man skrattar så mycket att man bara måste lägga sig ner. händer ganska ofta, speciellt på biologilektionerna och speciellt när man har lööv innanför byxorna ;) haha.

 volley är något jag gillar... från kvällen då thomas fyllde.
skönt gäng!
 hm, kemilektioner är knasiga. och jag gillar häckar! dreglar, mohaha.
 en kväll på Deed stavas vänner, kladdkaka, kaffe, fotbollsspel, mys.


50 årsfesten

PARTY PARTY och TRÅNGT TRÅNGT.
Dagen började med sovmorgon, massa frukost och lite fix. Träffade Maria och Klara vid 14.30 och vi checkade in stället, hälsade och lämnade skivan.
Seriöst. Åh vad vi garvade. Helt sjuuukt liten plats att dansa på..
Det var ungefär 2 m i djup...... tjena kicka liksom. Och det var ganska brett.
Men ojoj. När vi väl kom ut så garvade vi ganska så hårt.
Dagen spenderades med prat, skratt, fix, käk. Mysmysmys! Hann även med att snacka med Mia, säger bara HAHA och det ska bli kul imorrn..
Jag och Maria hämtade upp Sandra, fräsching, drog till Wadköping där vi mötte upp Magda. Vi dansade vid 21.45 och öste järnet och det var verkligen jättekul!! Fick 250 kr var och gick nöjda därifrån. Vilken galen skara människor.. Skrattade ännu en gång när vi kom ut. Mycket skratt idag <3.
Morgondagen kommer bli kul!

Tack för idag brudar, lövely!
Missade Bengtzing på Singalong; men vet att hon ägde allt och alla ;) as always.
Löve you all, pleeeeeeenty. / L.

Oktober den elfte

Hjälp va tiden går snabbt! Hösten är här. Och det skulle tydligen snöa idag.. inte än, men vem vet... i natt kanske.
Som min lärare Lena sa idag; Titta det snöööar! jag kollar ut och konstaterar; Nej, det är en vit lastbil.
Hm........ Historiaprov igår. Gick okej. Sen redovisning på historian. Gick okej.
Idag - prov i biologi, gick inte alls okej. Nog det sämsta jag har gjort. Känns piss. Redovisning i religion imorrn. Sen är det över. För den här veckan. Ska bli stört skönt med helg... "To much."
Fredag; kl. 15 -rep inför lördag på Svänghjulet. Sen hem, en sväng till Marieberg för att kolla om det finns några klänningar på GT.. Kvällen; filmmys med Linn och Andréa.
Lördag; sova ut. Runt 15 kanske, till stan för att säga hej till dom på 50årsfesten och så. Hem till Maria för käk, fix, piff & taggataggatagga. Runt 21.30-tiden dansar vi. Yeah!
Söndag; SPEX-audition mellan 12-13. Käka. Söndagsträning mellan 16-18 med Johannes, kul!
Annat; GRATTIS till Emma och Thomas som klarat teorin i veckan, ni är grymma <3.
Kul att träffa Marita i måndags, saknad. Villesöt börjar bli stor.... wooh.
Fick gulligaste sms:et i tisdags. Åh. Blev så glad. OPAOOOOPA - I love you! jagärnyfiken!

Ska läsa igenom religionen nu.. måste fixa med talet ihelgen kom jag på.. hm. pust.
Take care. Kärlek. / Linnéa

...

Det är ganska mycket orka över att jag typ inte har någon aptit ..
Att jag inte är hungrig .. lika ofta..
Jag äter - det gör jag., men det är inte lika kul.. inte lika gott.
Kroppen och jag är skör. Jag är väldigt känslosam just nu och hinner inte med allt det jag ska göra.. vill göra.
Den här veckan kommer jag leva i min lilla bubbla, så jag kommer tyvärr inte hinna med att höra av mig till alla jag vill.. Men jag tänker på er! Och älskar er.

Tack för kramar idag.
Jag är på gång... envis som jag är. För envis...
Eran Linnéa

Död fisk

Giv mig ork.
Giv mig styrka.

Dagen har varit lång och jag har ont. Speciellt i fötterna..
Dans i cirkus 8 h gör en trött.. eh ja.
Och typ förkyld är jag också.. dethållerinte!
Men... f-linjenrepet gick bra, lite strulig musik bara - enligt mig. Och vi har satt koreografi till det mesta inför lördag. skönt! Mycket skratt - mycket kul. Sen var det dags för söndagsträning, jag var typ då redan slutkörd. Men körde på.. 2 h modernt med Tuva. Fin dans, kul övningar. Och jobbigt..
Väntade på 21.15 bussen på mitt nuvarande hem; Markurells.
Tillsammans med den sköna damen M. OPA OOOPA, OPA OPA! *jag bara garvar*
Jag börjar med dans imorrn bitti kl. 8.
Så, som sagt.

Giv mig ork.
Giv mig styrka.

Tack för löve. Tack för stöd.
Grattis till alla Birgitta på namnstagen! Speciellt Bengtzing, du vara saknad, ja!
Puss på alla..... opaopa!

Söndag stavas dans

Nyvaken, ska käka frulle.. Mycket dans idag. Dagens schema ser ut så här:
10.30-13.00 rep med f-linjen inför 19 okt.
13.00-16.00 käka lunch och koreografera tillsammans med magda och maria inför 13 okt.
16.00-18.00 söndagsträning med tuva
buss hem vid 21.15..... ganska så mycket orka över det. menmen..

vi två kommer umgås mycket idag, mys;
 
  yeah!

Ha en bra dag! Hörs ikväll kanske..
Puss!


!

hon är skönast!!!!!
:)

Skönaste vädret!

Riktigt skönt ute idag.. lovely. Sol. Fint. Mys.
Nu fungerar det att komma in på bengtzings sida igen.. hm. skumt det där.. nåväl. borde inte sitta här, borde göra en massa annat. Kom precis fram till att veckan som kommer .. kommer bli den jobbigaste på länge. Med tanke på allt som händer. Vill inte att helgen ska ta slut.. shit asså.
Nu ska jag.. dricka kaffe för att vakna till.

Men .. ORKA.

vad i helvete är det här:

defaced


seeing this instead of the real page?
ofcourse you do, it was hacked...


Dan Egerstadt the @security@ guy can go fuck himself
and all backloghaquers can burn in hell
message delivered.

så står det på bengtzings hemsida när jag kollar... + en massa namn.

SÅ mkt orka över det.
btw. så är jag astrött.. har käkat frulle. ska nog sova lite mer... blev sent inatt. fan. måste ju plugga..

Spex och Deed

Kom precis hem från en helkväll..... underbart!
Fredag startade med religion, sen hål med lite planering inför 13 okt, kemi, lunch (GOTT), och slutade med biologi. Helflummigt. Lövkrig... kul! Jag har löv innanför byxorna ;). haha. humor...  aa det var faktiskt kul. Hem med fam. i bil. Duschade bort allt lööv (..), åt och fixade lite. In till Universitetet för Studentspex.... helt galet kul! Skrattade så jag storknade. Tack för kvällen Mia. Orka söndag, Ja. tack. Tog sedan bussen in till stan (yes, jag är duktig. lyckades gå på rätt buss, hade pengar på kortet och gick av rätt.) Deed - fika, fotbollsspel, skratt med vänner. Mys.
Hem med buss,.. snart sova. Morgondagen = plugg och sova. Söndag = dans.

Puss!!

kanelbullens dag

Torsdag. Ganska seg början på dagen med biologi och historia. Men dock i het outfit...
image232
yes! våra overaller är klara. Svarta med guldtext. Goldbrudar aight!
Drog sedan upp på stan och köpte block, pennor och tights. Åt lunch på la Baguette och träffade Maud en kortis; saknad! Tog mig sedan till Markurells, fast först fick jag en sån här på stan av donken, yeah 8-)...
image233
den var god. jag pluggade lite och pratade med folk.
Rep-träning med f-linjen 16.40-18.00. Gick bra., fin dans!
Jazz 18.10-19.40. Puh, sketasvettig. Kuuuuuuuuul. Svårt. Kulturnatten... och 19 nov. Detärnice!
Hem med buss. Trött.. käkat. Checkat Heroes. Msnar.. planerar 13 okt. med låtar, tänkbara outfits osv...

Love you all.
Imorrn är det fredag! JISSES. helg, tack gode gud.

Tankar

Idag är det alltså onsdagen den 3:e oktober och dagen har spenderats hemma. För jag sov nästan ingenting inatt, ont i halsen, huvudvärk- så jag låg bara och vred och vände på mig. När jag vaknade vid 6.45 imorse så kände jag direkt; det finns inte en chans att jag orkar gå till skolan. Så mamma ringde och sjukanmälde mig och jag somnade om. Vaknade efter mycket om och men, vid 10.30 nångång. Eller rättare sagt så blev jag nertvingad av mamma som trodde jag typ var död. Det var jag nästan. Kunde knappt hålla ögonen öppna och satt mest o stirrade. Gick och la mig igen och sov länge... Fick en massa goa sms, samtal under min sovstund. Thanks. Vi 14 nångång ringde Magda, dom hade balett och hade precis fått veta att vi blivit tillfrågade att dansa på en 50årsfest den 13:e oktober. Vi (Dansp 3) tackade ja till det, och vi får cash för det, yeah! Men det är lite som ska koreograferas tills dess, ca. 10 minuter tror jag.. Men, det löser vi. Ska bli kul.. 
Sen har jag sovit lite mer, kollat mejl. Och ätit lite. Sen tog jag en dusch. Och i och med den duschen (utan att detta ska låta hm, vad säger man, fjolligt...) så duschade jag av mig alla tankar som funnits i mitt huvud den senaste tiden. Jag ska från och med nu, ta hand om mig själv bättre, plugga mer och inte tänka jag är dålig . Jag har varit rätt instabil dom senaste dagarna, vilket ganska många har märkt. Och jag vill tacka alla för att ni bryr er så mycket. Ni är verkligen älskvärda. Och ni ska veta att ni finns i mina tankar och jag är ledsen över att jag inte hinner höra av mig till alla som jag verkligen vill och behöver göra. Vill prata, träffa er.. men tiden räcker inte till. Och jag blir så arg. Just nu hinner jag knappt med mig själv. Men jag ska klara detta. Har ju mångas stöd och det är jag verkligen glad över.

Vill tacka speciellt en person, för oroligt sköna pratstunder.. Pratstunder som jag verkligen behöver. 
Du är amazing. Du är LÖVE. Thanks Mia.

En tankeställare... man har ju hört att om man dansar för mkt under en period, alltså väldigt intensivt så kan det bli så att man t.ex. stannar i utvecklingen. Och det kan nog stämma. Och blandar man det med lite prestationsångest och en vilja som är stark och vill göra en massa saker.. ja då blir det inte så bra.
Min kropp är trött. Jag har ont i min fot. Kroppen säger alltså ifrån, jag borde därför lyssna på den.. 
Tror ni att jag gör det? Ni som känner mig vet. 
Framöver;
- 13:e oktober. 50 årsfesten. Måste koreograferas..
- 19 oktober på Konserthuset. Jubileumsshow. = extraträning på:

Torsd. 4 okt. 16.40-18.00

Sönd. 7 okt. 10.30-13.00

Månd. 10 okt. 21.00-21.30

Torsd. 11 okt. 16.40-18.00

Månd. 15 okt. 21.00-21.30

Tis den 16:e och/eller torsd den 18:e innan våra vanliga Flinjelektionerna.

Fred. 19 okt. - ta ledigt från 11.
- FN-dagen, onsdag v.43. Dansa i skolan..
- Kulturnatten 16:e november. AVTRYCK, Risbergska och F-linjen.
- Annat: Teadans, Jubileumsshow den 8 dec. Massa rep innan..., PA klart; hålla workshops..
Sen är det jul. Hej vart tog denna termin vägen....
+ all dans i skolan, all dans med F-linjen och allt plugg.
Hej när ska jag hinna träffa vänner?

Önska mig lycka till.
Love you babes and take care! Ni betyder mycket för mig ♥


Helgen var LÖÖÖVE.

Helgen kan bara beskrivas LÖVE LÖVE LÖÖÖVE!
Som sagt. Stockholm och brudarna. Tack!

Igår var det plugg på förmiddagen med Linn.
In till stan vid 15, träffade Mia. Dans mellan 16-18 - kulkulkul. Sen AVTRYCKshäng; vi åt : glass, chokladsås, maränger, kex. Mums. Och vi såg vi på film, *garv*. Det var riktigt kul.. Hängde kvar med Maria och Mia, 11 frågor... hihi. mer glass. mys.
Hängde kvar .. med Mia. Pratade..... tack. Pommes och hem med buss sent.

Idag måndag. Började med modern dans. Sen samtal med Monika. Skönt. Till skolan för lunch och sen taxi till Eklundavägen 1. För studiebesök där.. Vi hann med ett besök på Max, kaffe! Hade en liten kris på dagen.
Drog till Markurells. Vad gjorde jag där.. hängde med folk. VAR teknisk (bli inte förvånad Malin R..)<-- hjälpte M med datorn alltså.., åt, lekte orm och jagade barn - tog näsor och gömde. åt glass... fnittrade. Sen modern dans. Jag är dålig. Så känner jag ungefär. Så nu går jag och lägger mig.
Kul: dansoverallerna är klara!!!!!!
Jobbigt: stört mkt extraträning inför 19 okt. fasiken att man åkte på det......

Godnatt Sverige.

RSS 2.0