Stockholm

Hallå...
Hemma från Stockholm, heldag där med underbara vänner. Åkte dit tidigt imorse med fam. kanflod, mysig resa. Vädret i Stockholm var sämst, blåste och småduggade. Usch.. Runt 11 träffade jag Malin och vi gick runt i affärer, kollade och myste. Sen mötte vi Sofie och Lollo. Vi har haft en helt underbar dag, med en massa prat, lite shopping (grå tröja, örhängen och te). Natalie Nachos kom, så vi hann ses också :).
Under dagen träffade jag också: Cissi och Helen H. Mina gamla lärare.. helt galet! Otroligt kul att träffa dom. Sen träffade jag även Simon, Linn, Elina och annat folk. Och Mats Bengtzing, HAHA. Yeah Gullspång buss is the shit. Orka tanterna, eller hur? haha.
Vi fann under shoppingen heta tröjor där det stod; I´M THE MOST IMPORTANT THING IN MY LIFE. och en till. typ jag ljuger så bra. *ler*
Verkligen en heldag med brudsen. TACK TACK TACK för allt. Hoppas ni har en underbar kväll, var ju tvungen att åka hem med 17bussen, sov på bussen och åt sjukt mycket när jag kom hem.

Pussar till Malin, Sofie, Lollo och Natta för ren kärlek.

Nu ska jag snart sova, jättetrött.. Imorgon blir det plugg, dans, och AVTRYCK.
Hörs imorgon! Puss på fina <3


image231
Här har vi en snygging!

Helg stavas kul

Äntligen är det fredag och helg. Underbart. Veckorna går sjukt snabbt nuförtiden, och det gör även helgerna.. nåväl, denna helg kommer bli härlig - det vet jag.
Veckan.. vad har hänt. Torsdag; PAmöte med Kajsa, skola och sen till Engelbrekt för att prata med Catharina om PA; jättepositivt inställd till allt- yeah. Träffade även Niklas och Anna-Lena. Tog mig sedan till Markurells där jag typ bor. Som Mia och jag säger, kan ju ha en madrass där och sova kvar. .  haha. Nåväl jag pluggade lite och pratade med härligt folk. Sen var det dans med Catrine, stört skön dans som jag verkligen inte är bra på, hm, som vi tydligen ska visa upp på Kulturnatten..? Eh. -stort frågetecken- . Fredag: tamefan idag ju. Oj, hm. Skola, massa labbar. Sen upp på stan, kollade balklänningar och studentmössor o annat. Väl hemma- träffade Linn och Andréa. Vi såg en dålig uppföljare till en galen film och hade mys.
Imorgon bär det av till huvudstaden, med fam. kanflods bil dit och lindbergs buss hem. Där ska jag: träffa SKÖNA BABES (!!!!!!!!!!!!!!!!!) och shoppa lite. Men åker dit för de otroligt härliga människorna som befinner sig där imorgon... Tack för att ni finns.
Söndag stavas P L U G G !, fet stil, understruket och storlek 72.
Fram till kl. 16 för då är det nämligen dags för Söndagsträning med MIA EKLUND, jazz.
Från 16-18, sen är det mingel eller snarare AVTRYCKshäng slääch återträff. Vi ska få vidoes, bilder.. ojoj, taggad till tusen.
Sen är det plötsligt måndag och inser att gah.,:
-borde ha pluggat mer.
-borde ha sovit mer.
-borde ha städat rummet.
-borde ha gjort det jag skulle kort sagt.
-men vafan. Man måste få ha det mys och bara njuta ibland.

Take care / L.
btw. Kajsa äääääääälskar min loggbok! Grattis Linnéa, ... toppklass... imponerad.
hej jag är bra... haha nejdå, men kul . !

Lång onsdag

Jag är helt slut. Det har blivit alldeles för sena kvällar de tre sista dagarna.. runt 01.30, 01, 01. Jag pallar inte då.. så ikväll ska det bli en tidig kväll. Yeah right... Dagen började med redovisning av vildmarksturen 07, kul ! Fortsatte sedan med bokdiskussioner, och jag hann faktiskt läsa klart R.C igår... inatt. Nåväl. Gjorde biologilabben, diskuterade bal och skolfoto och drack kaffe också. Sen klassråd, typ värdelöst. Lite info om kulturveckan, sen lunch. Tacos! jatack. Kemi after that, jag satt och vägde på stolen och halvsov. Slumrade till och med till ibland, ryckningar. Obehagligt.. tänk om jag hade typ ramlat bakåt eller nåt. haha. Cykeltur till Svängis, balett med Dansp. 4 pers, hej va mycket uppmärkssamhet man får. Men det är bra! Till M-berg med fam. Köpte intensivtoning, sovkläder, danskjol och örhängen. Hem och fix. Skolfoto som sagt imorgon.. Ska ha klänning (AA). Tema.. hm, vi får se. Har ju en ganska så klockren idé .. haha!

Nu blire käk, sen lite PA-plugg. Och så ska jag måla naglarna.. i denna fiiiiina färg:



Kärlek . / L.

Stress

Oj. Va mycket jag har att göra . . .  borde inte sitta här, så tjaaaa.
Dansen idag var kul. Jazzen; yeah och baletten var ganska.. jobbig.
press.. press.. press..
Sova nu. Nej! Robison C. Fuck .

Kul grej... eller ja. Fördriver tiden med annat.. host.
Jag blir:
L = Alla älskar dig.
I = Helt underbar i sängen.
N = Du kan behålla hemligheter.
N = Du kan behålla hemligheter.
É = Oh, jättebra kyssare.
A = Gillar att dricka/fest.

HIHI. *lättroad*

A. Gillar att dricka/fest.
B. Alla vill ha dig.
C. Riktigt barnslig.
D. Gillar att dansa loss.
E. Oh, jättebra kyssare.
F. Bra personlighet och utseende.
G. Skiter i vad andra tycker.
H. Sådär kyssare.
I. Helt underbar i sängen.
J. Alla avgudar dig.
K. vild och galen!
L. Alla älskar dig.
M. Kanske inte så jätte smart.
N. Du kan behålla hemligheter.
O. As sexig, grr
P. Populär bland alla.
Q. Ful.
R. Helt GALEN.
S. Lätt att bli kär i.
T. Omtänksam och bryr dig.
U. Kingen på att bara tare lugnt.
V. Bästa kyssaren som finns.
W. Tänker sig inte för el nått, sjuk i huvudet.
X. Jätte bra i skolan/jobbet.
Y. Bästa pojkvän/flickvän kan begära.
Z. Alltid redo


Vad blir det för dig?


PUSS PÅ ER.
taggad på helgen.
skoja inte!
:D

härligt trött.

eller nåt åt det hållet..
blev rätt sent igårkväll (UNDERBART.) så idag blev det en hel del flumm. började med sovmorgon, åkte till skolan lite tidigare för att läsa- slutade med att jag drack kaffe. hm..*tänker* biologi! oj va flumm. lyssnade inte alls och känner; HJÄLP och skärp dig linnéa. sen... hål. drack lite mer kaffe och läste lite. emeliefin kom, mys! sen idrott, var inte peppad men fy så kul det var! fotboll och ultimate, hej yeah! drog upp på stan, köpte nagellack, till markurells, träffade miasnygg, åt-pluggade-pratade-vilade innan dansen. Vikarie.. stort orka.  haha... Maria som vi hade på audition. men det var kul! hem med buss, med linn! *klappklapp*

sitter och garvar åt bengtzings brev. ja det är kul. hon är lite knasig alltså.. and we like it! a lot!

orka intala sig själv en massa. . och sen : hej va mys. skääääääärpning.
jag är sämst.

Åh söndag , kulkulkul!
Och lördag, MOHHAHA. *hoppas det går....*

oh yeah, kul med komplimang :) jag kan. jag utmärker mig. jag är någon man ser.

mor fyller imorrn . .  ska slå in paket nu. Sov så gott alla fina. / Puss Linnéa

Kärlek. Kärlek. Kärlek.

image229
Malin. Jag. Marre. Emma.
Ren kärlek.
Och ni andra, ni vet vilka ni är. Ni är betydelssfulla ♥

Senaste nytt från Bengtzing

Bengtzings senaste brev:


FLYG ...PLAN I DUBBEL BEMÄRKELSE

(2007-09-24) -Ja tack, jag flyger gärna hem från Tallinn... ska gå på överraskningsfest för en kompis....
Den meningen skulle jag få ångra-eller kanske inte!
Så här var det! Fredag.Jag följde med en kompis och hans band för att gästsjunga på en abonnerad Finlandsfärja. Båten skulle vara borta 48 timmar och det passade inte riktigt mig. Min bästis Emma ska flytta till Åre och med några fler vänner var det överraskningsfest lördag kväll. Och jag hade bokat den kvällen åt Emma sen väldigt länge tillbaka. Men de var snälla och bokade flyg åt mig, så jag skulle vara hemma redan kl.13 på lördagen. Skulle flyga SAS hem från Tallinn. Inga problem. Svenskt företag. Tryggt. Lyfter i tid och serverar svenskt kaffe!
Inte trodde jag att ofrivilliga landningsställskollapser tidigare i veckan skulle påverka mig och min Tallinn tur-eller rättare sagt retur... Men jo. Fredag får jag veta att mitt flyg är inställt på lördagen. Ok. Vad göra? Kommer jag inte hem lördag kan jag inte åka överhuvudtaget och då blir det massor av sura miner. Men ibland, för sällan i mitt liv, är privatlivet viktigare än ett roligt jobb! Nu löste det sig fick jag veta då det gick att boka om mig via Helsingfors. Det skulle ta 3 timmar hem, men skit samma. Jag skulle i alla fall få vara med på festen lördag kväll. Men shit vad fel allt blev.

Mellanlandningen var i Warszawa. POLEN! Vad i fåglarna.. Vilken Europa turné! Först Stockholm via Finskt farvatten till Estland-Tallinn sen till Polen och så tillbaka i Stockholm igen. På 48 timmar. Och inte med SAS heller. Icke. Med LOT, Polens egna flygbolag. Som jag gärna ville ha till att det liknade Aeroflot, det ryska bolaget som störtat flest gånger i hela världen.. Ok. Så nu ska jag störta också. Tråkigt..Emma som ska flytta till Åre och allt. Nu får jag inte säga hej då... Nej. Stopp. Nu får jag lugna ner mig.
Första flighten gick galant! Förutom att mina stövlar stämplades som mordvapen och blev checkade in i sömmarna i säkerhetskontrollen. Man känner sig så viktig och snygg i strumplästen! Just det, förutom stövlarna hade nån snott min plats i planet. För någon hade snott hans. Är det så illa ställt med läskunnigheten i Estland.. . Det är inte så viktigt var man sitter men hade jag bara satt mig vind för våg hade jag väl snott nåns plats i min tur. Och den människan kanske inte reagerat med samma svenska lugn som jag gjorde med den icke läskunniga polska mannen. Jag fick i alla fall min plats och allt kändes bra. Jag landade i Polen mätt och belåten på polska kex, bröd och pastejer. Klockan var mycket och jag skulle snabbt till nästa plan, hann nätt och jämt trampa ner klacken lite extra för att kunna skryta om att jag faktiskt varit i Polen en gång.....

Ok. Warszawa flygplats. Såg ut lite som Wiens flygplats. Där har jag satt ner klacken ordentligt! Fyra gånger till och med. Varför... Ja det kan ni klura på...
Det blev lite väntan och jag försökte få tiden att gå genom att spela spel på min nya telefon. Nåt som jag ärligt talat aldrig gör. Finns alltid något bättre att göra. Men inte den här gången.
Jag valde nåt Snowboard spel med nån fräsig kille som skulle hoppa upp på konstiga lådor, kana på räcken och peaka sig.. Jag läste som vanligt inga instruktioner så det blev en mycket rolig resa för den fräsiga killen. "Eric med hjälmen" döpte jag honom till. Han hade ingen hjälm förstås för han var för fräsig för det...men han passade med det namnet! Han b o r d e haft hjälm om jag säger så för den där bänken han skulle hoppa upp på kom han aldrig upp på. Jag hittade aldrig hoppknappen. Men räckena kanade han snyggt över. En gång. Sen stöp han på dom med. Ja, är inte jag död efter den här resan med polska Aeroflot så har en avlidit idag i alla fall och det är den fräsiga snowboardåkaren som bor i min telefon. Jävlar vad han åkte på stryk. Han har nog flisor i både röven och näsan och pannbenet. Han skulle fasen i mig haft hjälm!
Detta spel fick mig att skratta högt. Det var så roligt varje gång han slog sig. Som att kolla på "Americas funniest homevideos". Det är nåt väldigt roligt med folk som plötsligt trillar, välter eller slår sig. Dom räknar inte riktigt med det-och det ansiktsuttrycket är obetalbart! Men nu var det jag som orsakade skadorna. Det var lite sorgligt-men hela situationen var så rolig. Jag åkte nyss Tallin färja, vill bara hem och överraska Emma, och nu sitter jag på Wien, nej Warszawa flygplats och orsakar en fräsig snowboardåkare skador! Jag fnittrade hysteriskt. Folk runtomkring kollade försiktigt men precis som hemma i mellanmjölkens land låtsades de som att de ABSOLUT inte tittade. Som att de alltid satt på flygplatser med hysteriskt fnittrande främlingar...
Eftersom jag kan berätta den här resehistorien så kom jag självklart helskinnad fram och med ett trött men leende fejs. Emma blev överraskad och festad av rejält den kvällen trots min försening. Men är det nån som är van vid att jag är försenad så är det min bästis Emma! Åh jag kommer sakna henne så-men det går ju alltid flyga till Åre...

ORKA vara detaljerad ! ASG. Fy fan va klockrent.
Humor på hög nivå. Riktig hög.
Tack Bengtzing för att du är så skön och tack Malin för msnkvällen, med allt vad den innebär.
Lööööv.


Ja.

Känns bra. Känns bra. Känns så mycket bättre. Oh. Tacktacktack.
JAAAAAAAAA.

Malin Rosén

image228
Du är underbarast .

När kärlek är som bäst.

L.

Idag har Tea namnstag så vi firar TeaDans , haha . Eller hur Mia? *ler*

Söndag.. idag har jag pluggat lite, träffat Linn&Andréa.. vi gick på promenad tillsammans och pluggade som sagt ja.. hm. Fixat hemma lite, gjort present till mor som fyller år på tisdag, dansat lite med dansboxen, beställt ur H&Mkatalogen, dansat lite till och slappat. Nice! Söndagar är sköna tycker jag. . . .

Fin bild på Linda med ett fint armband . . .
image226
Kul!

Veckan är späckad.
Måste plugga nu - boken måste bli utläst.. typ idag.
Sov gott vackra. / L.

Dansboxen

haha. ja.. den är speciell. enkel och väldigt förstående. och jag ser ut som en tönt när jag står framför tv:n och försöker dansa...... (*ler*), fortsätter imorrn med den...
kuL: Bounce instruktions DVD ska jag lätt köpa! Lär dig dansa som Bounce.
Ja tack!

trött idag.. har inte gjort så mycket. städat, tvättat, pluggat yttepyttelite, telefonat, smsat, ätit, ätit lite till, ätit chokladbollar.
imorgon måste jag verkligen plugga. har fucking biologi, svenskabok, PA, historia att göra och säkert mer därtill. . .  förträngt.

- mys med linn förut idag. planering av livet, plugg & prat.

the lööööv is complicated. ja det är den. . .

btw. så ska jag kolla upp balklänning i veckan, och .. studentmössa!
yeah, STUDENT 2008.

nu ska jag käka upp bellas chokladbollar.. tjing!




hahha. aa humor.

22 september

lördag. trött. ont. vill sova. måste göra annat.


igår hade jag en fruktansvärd träningsvärk men idag är det ännu värre. . . eller alltså, jag har ont. på helt knasiga ställen..
fredagen; religion (redovisningar), sen ett stört långt hål (pluggade... inte. ) lunch och sen biologi. Galen lektion, fast det är det nästan alltid, vattenkrig och kul. Åkte hem och sov en stund. Pratade i telefon (orkade knappt hålla i telefonerna, aa pratade med två personer samtidigt - kul.) Klädde mig och tog bussen in till stan, träffade en massa folk på Deed. Drack en sjuhelsikes massa kaffe, körde fotbollsspel, kollade på en konstutställning, åt pommes, regn och annat... Lyckad kväll. T slutade runt 23 nångång så vi hämtade upp honom and Danny kom. Vi såg på film.. hm, minns inte vad den hette.. dom slogs en massa iallafall och kul var den . . !
Kuddkrig, kittla, smisk, trötta, ont . Sov och gick upp ganska tidigt imorse. Emma skulle på fäktningsträning med lite folk.. Och jag följde med och kollade på. Första gången jag såg henne fäktas.. helt sjukt. Det var nice!
Jag och fam. drog till IKEA, Koooooooorv. Nu hemma, städar-fixar-chillar.

Nu ska jag dansa lite till Dansboxen .............. jag bara ler. Hörs ikväll! :)

Ska köpa i helgen:
- ur H&Mkatalogen
- toning/färg
- lådor från IKEA
- Bounce instruktionsDVD, yeaah.

Kärlek till er!


Studiedag & Inaff

hey people!
Idag har vi haft studiedag, grymt skönt. Sovmorgon och sen drog jag till Vivalla för att se föreställningen Inaff med Kompani Raande-Vo, koreograf Lena Josefsson.
Jättehäftig föreställning, annorlunda.. checka in deras masker!

image223
 <-- grym dansare!

Sen fix med overallerna, beställda och klara nu. Kommer bli så grymt. Guldbrudar ;)
Drog sedan till Gröna Grodan - käkade kycklingwook och myste med Emma och Jeanette. Somnade när jag kom hem, heelt slut.. Kollar på Heroes nu, BRA BRA BRA.
Sova snart... ja. Imorrn är det dags för Khosro - , sen flinjen, därimellan mys ♥ .

Therese !

Idag gratulerar vi en snygg brud vid namn Therese. Stort GRATTIS på födelsedagen! Hoppas du har och har haft en underbar dag. Kärlek!

image222
Hoppas du gillar linjen NaturDans ;)
Du&Jag; dansande i Ulriksdal. Underbar dag.

Idag har detta hänt:
-redovisning med religionen ja, skönt att det är klart.
- dans med tuva ~ jazzimpro. häng-attack-snurr-tyngd.
-
käkade nudlar.
- skrattade med mia. hon är helt crazy! så spontan.. kreativ.. gillar äventyr. jagbaraler!! och! TeaDans is the shit!
- haft balett med svetlana. hej vad vi snurrade, och snabbt! stört kul.
- stått på huvudet på golvet. på en stol. på ett bord.

Imorgon är det studiedag. . . Dagen; först dansföreställning, sen --> film/mys/prat/fika/baka/ses/nåt/kanske. Eller hur Jeanette ? ;). haha. något styrs upp iallafall.

Kollade in So you think... (såklart.) förut btw.. grymt! Sabra is lovely. Final. Ja.

Sova typ nu... stört ont i:
- låren. (kan inte resa mig från stolen utan att utropa: AJFAN.)
- ryggen, speciellt sidorna. (kan inte vrida mig, alls..)
- fötterna (så ömma.)
- hm.. nej, inget mer.

Kärlek till er ♥.

Dagen efter..

Hallåj.
Har precis käkat lite afterwork - mat, (eh...) eller nåt. Nudlar och avokado. Mums!
Lång dag idag.. började med modern med Monika kl. 8.00, ganska seg då, men kom igång ordentligt sen. Kul! Sen var det hål, M och jag stannade kvar och dansade, pratade och fixade lite med PA, sen till skolan för lunch. Biologi (HAH...) sen... hål. sen idrott; utomhus i stekhet sol - vi körde lacrosse och lekar. typ stört jobbigt och kul. Sen snabbdusch, in till stan, lite shopping; klänning (sockersöt. . .), 2 par strumpbyxor och en mössa och ... la baguette-baguette (..) ! På Markurells hittade jag en Eklund som är go! Vi pratade, skrattade, fixade, Teadans! *ler*, massa mys ♥ I löööv her. k. 19.30, modern med Gunilla. Svetten lackade, kul . kul . kul .
Hemma, stört ont i låren... imorrn; redovisning på religionen, sen dans-jazz, sen dans-balett, sen film?
nämligen, LEDIG onsdag! hej tack! men..... vi ska upp ganska tidigt och kolla på en dansföreställning.. men, det är ju dans så ;)..

Seriöst. Gårdagen var verkligen guld.......
Ni måste kolla in klippet på Soffisch blogg; www.s0fies.blogg.se
Vi är stört hetast!
Tack igen brudar ...


Älskvärd.

Sängen kallar..... sov gott.

Shake it!

image220

Vi är het, hetare, hetast !

Senaste nytt .

NORRKÖPING ROCKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADE! image219

Var bara tvungen att börja bloggen med det. Så. Klart.
En helt underbar dag.. Nu tar vi allt från början.
Kl. 10 åkte jag, mamma och Bella från Näset --> Norrköping. Resan dit beräknades ta en timme, HA ; vilket skämt! Det tog mer än två timmar... seriöst, riktigt jobbigt. Men åh så värt. När vi väl kom dit, HEJ MARRE *kram, kärlek!*, köpte hamburgare för 5 kr (yeah!) och kissade och allt (AA). Sen träffade jag brudsen: Sofie and Milla - lovely girls! Deras chaffis Nicklas fanns även på plats, haha. Vi flummade runt, som vanligt, och rör oss sedan fram till den stoora scenen, sofie utropar: undrar om bengan är här? hon står ju där! *pekar till höger* jag: hon står ju där! *pekar till vänster* och där står hon, haha. hon krockade med Bella och sa: MEHH medan Bella gör sin typiska Bellamin. Bengan+folk drar därifrån och vi chillar vid scenen, diggar musik, skrattar och har mys. Kl. 13.30 var det dags för BENGTZING. Yeah 8-). Hon började, as always, med Ingenting att Förlora, sen Flickor, Medan du sov, Lögnhals och sist men inte minst VS. Vi skrek-sjöng-dansade under hela tiden, det  var kuuul! På lögnhals bjöd hon upp alla barnen upp på scen, galet mycket barn! Sen på VS, säger hon att nu ska det dansas, pekar på oss och säger: NI SKA DANSA! Vi: JA! Hon: Vill ni komma upp på scenen och dansa? Vi: JA. Haha, så vi gick upp och öste verkligen järnet. Hur kul som helst. Och Linda var stört nöjd över oss efteråt. Dom bästa fansen. Ey yo, jag är dansläraren... haha! Sen var det dags signering med Mrs. B., en sjuhelsikes lång kö blev det. Vi snackade lite med LICHÖPING - hon är en go brud! Hon fick present; "men jag ser ju gravid ut?! kolla BRÖSTEN..?" haha, ja och KUL är hon också. Bellan ville ha en autograf så vi stog i kö, hon fick fin auto på armen och så tog vi till några andra. btw så sjöng Bella i mikrofonen när Linda körde och hej va söt hon är! och så pratade Bella om sina röda naglar, så nöjd med dom.. haha. När kön var slut, eller ja, när det var dags för annat och Linda var tvungen att flytta på sig, skulle hon fotas med the boss, det fotot tog en jävla tid, orka gulla med chefen...... haha ;).
Sen kom hon ner, stört snygg och stört glad och allt <3. Vi tog fina och fula kort, pratade en massa, kramades och mysmysmysmysmys och lite mer mys.
Runt 16 var det dags att åka hem, orka.... Inte kul nånstans att säga hejdå till brudsen,
NI STAVAS VERKLIGEN KÄRLEK. Tusen tack för allt.
En underbar dag. Ren kärlek.

Tokstress nu med allt som ska göras, fixas... eh ja allt. Så nu ska jag nog..... sova? NEJ. Äta.. (AA).

först lite pics;

    

LOVE. LOVE. LOVE. LOVE. LOVE.

I like it!

jag är hemma frisk (!!!!!!!!!). tack alla för att ni bryr er, sänder kärlek till er. kanske därför jag mår sjuhelsikes mycket bättre idag, okej,. jag är inte helt frisk, men skam den som ger sig! imorgon ska vi rocka norrköping, kom snart jag är desperat, är där, *ler*  och åh, marre-milla-sofie, finaste grejerna vi har DDD.

har sovit sketans mycket inatt och idag, har nog sovit för mycket, för jag känner mig inte utvilad :S, menmen. håller på med PA och en kostnadsplan, planering, skriver loggbok o så.. borde verkligen plugga en massa annat, men mja. orkar inte. kl. 17 blire party, taggad!

Kärlek till er alla, hoppas du har en bra dag! / L.

orka vara trött ..


jag är hemma sjuk. kunde inte ta mig upp ur sängen imorse, kroppen och huvudet var och är helt slut... idag ska jag bara ta det lugnt. har mycket och göra i helgen...
ser verkligen framemot söndag och att träffa denna tös, för hon är underbarast.
och så kommer ju gänget dit; marre, sofie, milla. nån mer?
ren kärlek från mig, ska sova en stund. / L.





image214

känslor

jag känner mig som (eh) - gubben på msn. oerhört förvirrad just nu. mina känslor är... konstiga. förstår verkligen inte.. förstår verkligen inte! giv mig svar.


dansen idag på flinjis var grymt som vanligt . catrine rockar!! helt slut, svetten lackade - hjärtat dunkade - sann dansglädje när den är som bäst.

helg, nu tack.

jag tycker om er! / L.

Pure love stavas Marre

Tack. Tack. Tack. Tack. Tack.
                               Tack Marre för underbar skiva&kort.                                 
Sitter och poppar nu och dansar, yeah!
1 månad. Plenty of love!



Soft dag.. eller ja. Helt sinnersjukt trött. Somnade på svenskan (AA), hah. längst fram, bra Linnéa. Balett sen med brudsen, yeah vi röjer! Svetlana verkade rätt glad.. kul! Sen fix med overaller, guld 8-) aa. för vi är snyggast! Sov när jag kom hem, promme med girls, fix här hemma, tv; heroes (bra. bra. bra!), checkade lite på top model sthlm också, och nu so you think you can dance.. sabra är grym!
Vill sova... sova... sova... Sov gott! / L.


so you think you can dance?

- can I dance?
"
haha, du är så söt!", "du var så fin". duktig tjej!
jodå.. jag kan nog dansa, men åh så mycket jag behöver träna på.. ibland känner man sig bara så dålig, storhäckad (garv...), sne och allt. jobbigt men framförallt kul när man har ett par extra ögon på sig, som idag. men tjejen jag tycka mycket mycket om!
nåväl, jag kör på , jag satsar. jag kan om jag vill.

skola idag. det flyter på som vanligt.. rutiner hit och dit, kan ibland bli lite långtråkigt, tur att man har dansen då som piggar upp en! eller iallafall tröttar ut en ;) . idag var det jazz med tuva och kombinationen är snygg och framförallt fin! efter dans, hängde jag och magda kvar och utövade akrobatiska konster med tuva.. yeah, börjar bli bättre på handstående osv, like it! sen käk, vrålhungrig och åt alldeles för mkt - ont i magen... sen balett kl. 18.40 med svetlana, alltid kul och jobbigt. snyggmia kom , yey. sen hängde vi i trappen och hade kul ... hhaa. väl hemma, typ kl. sent. så blev det dusch, käk och tv. topmodel-maraton och nu är det so you think you can dance? dom är grymma. helt galet bra danser!

helgen... lördag - party; fira andréa. love! söndag bär det av till norrköping om allt vill sig väl. tågen vill inte, vill mamma?

känner redan nu att jag kommer ha mäkta träningsvärken imorgon.. och det är balett imorrn, puh. det kommer kännas i mina arbetarlår (orka dom,!) .. dom måste bort, på nåt sätt.

   åh. sakna detta. AVTRYCK 07 var ju så himla bra. Och Dom var så himla bäst.

eller asså. Dom ÄR så himla bäst. tack <3.

ren kärlek, från den dansande lasagnen linnéa.

hej, jag saknar bengt . . .

godförmiddag!
lovely day.

image212

Gårdagen var underbar. Pluggade lite,  *.......*, tog det lugnt... Träffade Linn och Andréa på kvällen - och hej va trevligt det var! Först gjorde vi ansiktsmasker, sen gjorde vi iordning ostbrickan - sinnessjukt mycket ost ;), sen såg vi på film, efter att T hade sett den här har jag länge vart taggad på att se den, så det blev: Deja vu. Den var mycket spejsad, annorlunda, kul och absolut BRA. Jag var så inne i filmen! *hah* Sen målade vi naglarna, pratade och hade mys. Dansade runt, musica och skratt. "Jag har lärt mig ett nytt danssteg!! Kolla här! Först gör man så här: *sätter i högra handflatan på golvet sen...* Sen minns jag inte mer . . . hm" Ja, fy fan det var kul. Sen cyklade vi hem i mörkret, väl hemma ångrade jag all ost jag hade ätit, haha, gick och la mig i sängen (älska!) och läste typ två sidor i R.C, orka mer liksom... sov bäst och vaknade sent idag. I löööv it!

Idag ska jag:
- Bränna AVTRYCK:s bilder till lite folk.
- Plugga: PA, R.C, biologi och kanske lite kemi...
- Ta en promenad.
- Träffa L&A.
- Städa mitt rum. . .
- Planera NKPG.
- Övertala min mamma om shopping, HAHA.
- Sova.
- Se på Save the last dance.

klockrent:
Häxan Surtant (som jag och min familj är mycket goda vänner med..)
var på TV imorse. Hon är helt crazy. Och det är hon i verkligheten också.. från dagens program:
Trollet med den trummande magen Tryggve: T
Häxan Surtant: H

T: Vad blir det för pizzan?
H: Ja, vad kostar en pizza nuförtiden...?
H: 12.000 kr!
T: Det var mycket dyrt för en pizza.....
H: Aa, för en pizza, men billigt för en bil!
T: Ja, det är sant så sant..
T: Här har du 12.000, du har rätt. Billigt för en bil!
H: Tack. STICK!

Ja, det är humor det.

Love from me.
 hon är fin.

det är helg!

Det är lördag idag och jag är glad. Hemmakväll igår, med film, mys och god mat. Helt underbart. Min lördag: vaknade sent i morse, så stört skönt att sova ut... Jag ska plugga lite idag, fixa lite med PA och så.. ikväll blir det mys med Linn och Andréa. Måste läsa svenskaboken också.. hm. Behöver städa lite också.. kort sagt, jag borde inte sitta här. Men iallafall, åh vad jag älskar helg.

And friends, ni är helt underbara. Ni vet vilka ni är. Ni är verkligen ren kärlek, tack.

                      

     CRAZY              and               CUTE                    ♥

Hoppas du får en grym lördag, love L.


torsdag, .

Grymt grymt grymt!
är beskrivningen på dagens jazzlektion. huuuuur kul som helst. funkig och åh jag är inte bra på det, men jag röjde DDD.

Och MIA är typ bäst. Skönaste kvinnan ever.  planering sker, fredagkvällar, ja?  ganska lika, hhaaha.

Emelie. VI ROCKAR. Love!

En kul grej.. 4/6 av mina danslärare börjar på bokstaven M. Marita, Mia, Monika och Maud. Och så ha vi Tuva och Svetlana ;). eh, helt onödig info men så är det.

Projektarbetet rullar på faktiskt.. igår lämnade jag in min projektplan. Och jag fick Kajsa som handledare och det känns stört bra. Hon och jag förstår verkligen varandra...
Idag har jag mejlat lite folk, sökt fakta osv...

Jag är helt slut i veckorna, mycket med allt känns det som. Kanske är det så i början också.. men allt känns så kul - så det kommer bli ett bra år. Skam den som ger sig...

Hur ser helgen ut.. förutom att jag ska plugga, så blir det nog en träff med M, eller ja.. det är lite osäkert. Jag SKA ha en spa-film-ostkväll här hemma med brudsen, Andréa och Linn på lördag kväll. Det ska bli mys!
Idag träffades jag och Linn, köpte present till Andréa, fixade lite på stan och så åt/fikade vi på la baguette - the one and only place. gooooooooooooooott!

Nu blir det nattmacka. Och sockerkaka. Tack Mamma.

Rosén, vi löser allt... duärsaknad.älskad.bäst.underbar.ja, allt. <3
Olsson. vi hörs imorgon, want to know allt om karl ;), diggade han min lasagne eller? *med turkröst*


Kramis!


 


.

Jag saknar och minns.

image207


Ren kärlek.


Stört sköna pics

man kan väl säga att det här är mina favoriter...

                .. iallafall några av dom.

F-linjen

godkväll.

måndag... en ganska soft dag. började 11.50 så jag tog en rejäl sovmorgon. åt god frukost, fixade lite här hemma och fick skjuts av pappa till skolan, thank you! lektion: biologi. genomgång och prat av anders, som vanligt. mycket prat om mat vilket gjorde mig fruktansvärt hungrig. efter biologin hade folket fysik/miljökunskap - orka. jag chillade med emma, prat i telefon med Marre ♥ och läste lite . sen var det idrott, hej baseboll är kul! typ thomas och danne är gryyymma. akut kissnödig blev jag, sedan bussen in till stan, köpte lite käk på lucullus, sedan bänkade jag mig på markurells. massor av barn som sprang runt fann jag där, jag lagade mat, läste lite, träffade mia :). Kl. 19.30 var det dags för första lektionen med flinjen ~modern med Gunilla. En helt underbar lektion. Det känns som lektionerna med G kommer vara väldigt utvecklande för mig, ett annorlunda danssätt som jag inte är så van vid - och det känns hur kul som helst! Frukt och prat-stund efter, sprang till bussen. Hemma. Trött.

Need to planera. Need to boka. Want to göra allt. Har inte pengar och tid.
Är arg över det.

Nu ska jag kolla runt lite efter billiga och bra ställen att beställa overaller ifrån.... nåt tips?

Pure löööv from me.

Pure love

hej o hå hur ska det gå.

mycket som har hänt, vet inte var jag ska börja.. men kan väl börja med lkpg som rockade i torsdags!
hur kul som helst! kom dit med tåg till 9tiden, trött, kallt som bara den! olafamiljen och emma på plats, väntade på insläpp... efter "insläppet" som inte var nåt insläpp typ så satt vi as always längst fram i mitten, vi satte upp vårat fina lakan, degade, skrattade, Marre the Star kom och förgyllde dagen, sen kom Malin Underbar och vi drog till La Kantarell för pizzatime. Mums! Sketans stora pizzor, skratt som ledde till "Hejrabatten!", lapp, roligheter och galenskaper. Pizzakartonger tog vi med oss tillbaka till Rixområdet......... vi gjorde heta skyltar; HET HETARE LINDAS NYA FRILLA, Grattis till körkortet Roger. Yeah bilar, skitsnygg bild gjorde vi (AA), lööv! ;) Vi rockade loss till Ramsells - DAADDDADDDADDA DADADA! = love! haha. riktigt kul! vi bråkade lite med en, hm typ, vakt om att vi inte fick ha nåt lakan, orka? Men vi hade lakanet sen när Linda körde ändå (AA)..  kl. 19 drog allt igång, !  bengan var påå plats, blå och fin, dock lite bråkig så han dissades senare på kvällen... ramsells körde, sebbe körde (värsta ögonkontakten, HAHA, orka linnea.........) sen var det dags för BENGTZING och hon är stört snygg i sin nya frilla. sinnesjukt het! hon tokdiggade våra skyltar och log sitt varma leende som bara hon kan göra.. hur go som helst! hon&jennyG körde carrie och hon tappade texten, haha.. sen var det dags för sistamorgonen.ljuger. hon röjde! sen sprang hon ut, och kom sedan in igen och körde VS med Marko, yeah najs! piruett is the shit! innan marko så körde Anders J, Bosson och nån mer... värsta trycket var det under allt, orka LarsWfans (eh). Roger hade tagit körkort så vi höll stolt upp vårat mästerverk, titti&gert uppmärksammade skylten och sa till Roger som blev apaglad, kul! Vi drog efter att Linda, gick knappt att ta sig ut - heelt galet. Väntade på Linda, som antingen drog tidigt lr jävligt sent, kan också vart hon som drog i "grabb.bilen" .. svårt o se när hon har så kort hår ju , haha. vi hade det mys iaf, och drog sedan hem, jag&marre med min mamma i bil till örebro, malin med sina föräldrar och emma (...?) vet jag inte.. bilresan hem var verkligen GULD. vi sjöng, åt godis, skrattade, planerade, diskuterade och hade det allmänt mys. loveyou! väl hemma, var det trubbel med min dator, efter fix med datorn skulle vi sova, för vi skulle upp tidigt.. men det gjorde vi inte DDD, vi pratade hur länge som helst, säger bara 3 veckor och sen säger jag PURE LOVE. och behöver nästan inte säga nåt mer... förutom att jag är sinnesjukt glad över att jag fått lära känna dig. Du är min star, ren kärlek.

Fredag dag var helt crasy. Jag var såå övertrött. Religonen var skitkul. Håltimmen minns jag inte vad jag gjorde.. jo! vi diskuterade kärlek, drack gott kaffe och planerade bal. sen var det kemi... ja! det var kul. vi byggde och byggde molekylkedjor.. *ler*, sen lunch, mums, sen biologi och vi såg på super size me, som jag redan har sett så jag råkade somna... (AA). skönt.. sen stan; köpte presenter till Emma och Sara med Jeanette, Amanda och Magda, härlans! kl. 18 var det dags för middag hos Emma, helt störtskön kväll med helt galet god mat och skratt i mängder. Hem med buss vid 23, helt död.-
Lördag morgon mådde jag sämst, tvingade min själv upp ur sängen, 1 sep, wow, helt seg förmiddag, gjorde mig iordning till bröllopet, åkte till Lerbäcks kyrka med huvudvärk, träffade Eva och Monika och folk, vi dansade igenom o så, fin kyrka! Fick en jättefin kristallvas och 100 kr av Eva för "jobbet"., kändes skumt. Nåväl, kl. 15 var det dags. Och min dans var en överraskning så när det väl var dags för: För Kärlekens skull, så vände sig brudparet om, förvånade och glada. Dansades i mittgången kommer jag och hejohå vad den spanska släkten (brudgummen är spansk) reste sig snabbt. Det fotades, filmades och efteråt tackade alla mig för ett underbart ögonblick. Åh kul! Verkligen lyckat.. hem till Örebro, stannade vid donkendrivein, pinsamt ombyte i bilen (orka att han såg allt, haha!), sen till Alnängsskolan för workshop med Qvinnfolk , folkdans. 2h med blandat folk och kul koreografi, skuttskutt. Magda och jag röjde dansgolvet.. Prat med Martina och Monika efter, sen hem till Sara för att fira hennes 18årsfödelsedag. Vi duschade snabbt, åt god och stark mat. Sedan mys med allt folk, salta pinnar, tv, film, sova, kittla, dega, skratt. En helkväll.. jag var trött och sov en stund, fick sedan skjuts hem till Emma av  Tobias, tack! Hemma runt 3 nångång, sovasovasova. Upp idag vid 10, hem med familjen, stannade och handlade, jag sprang in på Skopunkten och sa tja! till andréa och hittade skor. Handlade: ett par svarta höga stövlar, ett par låga svarta skor, och så fick jag ett par skor av min bror som kom hem från Turkiet idag, ett par vit-guldiga Pumaskor, hej jag gillar skor. Sen storstädade jag mitt rum, kollade tv, slappade, träffade Linn och Andréa ( vi skulle plugga... hm, hittade dator, stundentkatalog och vi pratade, planerade, ♥ . )

Vill:
- åka till Karlstad.
- se på film med hosthost.
- köpa en jacka.

Borde:
- fixa med PA. . .
- boka saker..
- plugga mer.

Ska:
- köpa present till Andréa med Linn, torsdag..
- boka Västerås.
- ha ost-spa-film kväll.
- dansa en massa!

   
Stört snygg i sin nya frilla och oroväckande smal tycker jag..
image190 
I LÖÖÖÖÖÖÖÖV HER.


Käka nu, sen ska jag planera PA. Puss och Kram L.

1 september

Nu bär det av till Lerbäck, för bröllop, ska bli hur kul som helst! Sedan in till stan för en workshop med Martina och skönt folk, dusch hemma hos Sara och fira henne :)
Kommer bli en sjukt lång dag... men kul!
Gårdagen var fantastisk, apakul i skolan, kan ju bero på att jag var övertrött..., sedan stan för att inhandla presenter och sen hem till Emma för firande av hennes 18årsfödelsedag. Guld!

Nu måste jag kila.... Hoppas ni får en trevlig dag! Yeah, digga åt mig i Nkpg brudar ;)
Lööööv, Linnea.

RSS 2.0