ALL IN ELITEN!

Nästan hela Eliten är samlad..
Det är dags för kryssning. Schlagerkryssning.
Bengtzing är där. Vi är där.

Nu kör vi ALL IN! ♥


Hemligheten

Jag tog nyss ett varmt bad med lite glitter i, åt några skumtomtar och lyssnade på lite julmusik. Lite vardagslyx sådär, det behövs i den sega vardagen.
Inte enarmad idag men ändå inte helt okej, hoppas på att må bättre imorgon.
Och sen är det helg! Eliten-helg! High five på det... ♥

Jag fick en rolig bok av mina kära vänner när jag fyllde år som heter Hemligheten av Dan Josefsson och Egil Linge. Den handlar om: Hur man inleder en relation och får den att hålla. Jag undrade direkt om det var en pik eller inte.. Skämt åsido gullungar! Jag har precis börjat att läsa i den och kan inte annat än o le.
I det första kapitlet kan man läsa om att "Alla behöver närhet" och hur människan är indelad i olika grupper beroende på hur man hanterar relationer..
Det finns 3 olika grupper; 1. Den trygga gruppen. 2. Den otrygga-undvikande gruppen. 3. Den otrygga-ambivalenta gruppen.

Här kommer ett utdrag direkt ur boken om de 3 grupperna:

Personer som tillhör grupp 1, alltså den trygga gruppen, tycker att det är relativt enkelt att komma nära andra människor. De oroar sig sällan för att bli övergivna och upplever inte särskilt ofta att någon vill komma dem så nära att det inte känns bra. Den här gruppen känner sig i allmänhet tillfreds med att vara beroende av andra och har inga problem med att låta andra vara beroende tillbaka. Samtidigt trivs de relativt bra i sitt eget sällskap. 
   De upplever inte ensamhet som något hot, även om de oftast föredrar att vara tillsammans med andra. När de väl gått in i en relation är de nöjda med det, och deras relationer blir i regel långvariga.
Deras vänner har ofta svårt för att ens föreställa sig dem som singlar.

Personer i den otrygga-undvikande gruppen är ofta mycket sociala.
De är bra på att ta folk och är omtyckta av sin omgivning.
Ofta är de måna om sitt yttra och tycker om att hålla sina hem i ordning.
   De brukar vara uppskattade av arbetsgivarna eftersom de ofta är mycket ambitiösa och sköter sina jobb på ett utmärkt sätt. Personer som tillhör den här gruppen känner sig inte riktigt tillfreds med att vara nära andra människor.
De upplever ibland att andra vill vara mer intima än vad de själva tycker känns bra. Därför tenderar de att hålla en viss distans i sina relationer.
   I inledningsskedet av ett förhållande är de måna om sin integritet och tycker inte om när saker och ting utvecklas för fort. I mer långvariga relationer får de ibland höra att de är för perfekta och att de är svåra att komma in på livet.
   När de träffar en potentiell partner och försöker bedöma om en relation är värd att satsa på försöker de ofta tänka sig fram till svaret snarare än att undersöka vad de känner. De styrs alltså mer av tankar än av känslor i sina relationer.
   Personer i den här gruppen tycker inte om att vara beroende av en annan människa, och ser ogärna att någon annan är beroende av dem.
De tror sig klara kriser bättre på egen hand än om de måste samspela med någon annan. När de känner sig pressade i samband med en relation har de en tendens att vilja vara för sig själva. Ibland upplever de ensamheten som en skön vila jämfört med de krav på närhet som ställs i en relation.

Personer i den otrygga-ambivalenta gruppen uppfattas ofta som kreativa, dynamiska personligheter som har nära till känslorna.
De har lätt att bjuda på sig själva och kan till exempel våga berätta privata saker om sig själva också för människor som de inte känner särskilt väl.
   När det gäller relationer är den här gruppen på många sätt den otrygga-undvikande gruppens motsats. De tycker om att komma nära andra människor och har snarare problem med att ibland vilja ha mer närhet än andra är beredda att ge. Kanske har de ibland upplevt att deras starka önskan om närhet har skrämt iväg människor.
   När de försöker komma fram till om en partner är något att satsa på utgår de i hög grad ifrån hur relationen känns, snarare än att försöka tänka sig fram svaret. De styrs alltså mer av känslor än av tankar i sina relationer.
Personer i den här gruppen upplever ett starkt behov av sin partner redan tidigt i en relation. De kan känna sig som en halv människa när de är ensamma.
   När de har en relation på gång oroar de sig ofta för om den potentiella partnerns kärlek verkligen är tillräckligt stark, och för att bli övergivna.
De kan ha lätt för att bli misstänksamma och svartsjuka och om partnern vill ha tid för sig själv kan det väcka en stark oro. När de känner sig pressade och oroliga i en relation vill de ofta ha tät kontakt med partnern (eller sin dejt om det är en ny bekantskap). De kan till exempel vilja höra av sig ofta, trots att detta kan få dem att känna sig klistriga och osjälvständiga.
   I lägen då de inte tycker sig kunna lita på en partner kan de å andra sidan bli starkt avståndstagande och stöta bort partnern. De känner sig då mycket upprivna, ledsna och kanske arga. Ibland kan deras oro för att bli övergivna vara så påfrestande för dem själva att de drar sig för att överhuvudtaget gå in i relationer. Resultatet kan då bli en självpåtagen ensamhet.

Intressant. Och läskigt.
Jag vet precis vart jag ligger. Vet ni?
- Jag tillhör absolut grupp 2, på gott och ont..

Det kan vara så att man känner igen sig i mer än en grupp. 
Det beror på att många av oss i själva verket ligger någonstans mellan de olika grupperna.

Nu är jag hiskeligt nyfiken på nästa kapitel..
Godnatt!


Golden Hits

Väldigt spontant drog jag och Therese till Golden Hits i måndags.
Fick nämligen nys om att en viss Bengtzing skulle uppträda,
så då tänkte vi; ALL IN. Det brukar vi i och för sig ofta tänka..

Vi svidade om till svarta WACKO-outfits, sotade ögonen och rufsade till håret.
Väl inne på Golden så var vi nöjda och glada.
Uppvärmning med karaoke-tävling, snygg kille, toabesök, vin och leenden...
Schlagerfeber rockade och vi rockade.

Martin avslöjar sedan att de har en hemlig gäst och jag utropar: Wiiiii!
Han svarar: Vet du vem som ska komma ikväll?
Jag: Aah.
Han: Du är kär i henne va?
Jag: Aah.

Hon kom. Hon sjöng. Hon segrade.
Kramkalas och söt som alltid.
Vi lyckades visst ta 138 bilder kvällen till ära.. Så kan det gå!
Här kommer ett urval;


 

 


Tänk att en helt vanlig måndag kan bli en riktigt bra måndag tack vare vänner och schlager? Det gillar vi.


Enarmad och sjukling.

Inte lätt att bara ha en arm.
Att ha en arm som går att använda alltså..
Svinis-sprutan är inte o leka med gott folk, alla reagerar såklart olika och jag tycks ha åkt på däng. Kan knappt klä på mig. Eller resa mig upp ur sängen..
Eller jo, det kan jag, men inte så smidigt ;) Plus att jag åkt på feber..
Natten var inte nådig. Hoppas på mer sömn inatt.
I och med att jag bara har en arm, och feber, så kan jag inte dansa.
Och det känns piss. Men bara o lee..

Jag skyller på febern att det blev sushi till lunch och att två klänningar följde med mig hem idag. Men så fina så fina.. Nu blir det mys framför tv:n, stryka lite och ett bad tror jag.. Och glass.


WACK-O-LICIOUS BABY!

Jag har haft en helt underbar helg med mina hjärtan Sofie och Therese..

Som kan sammanfattas ungefär såhär
: tacos, planering, high heels, lösögonfransar, glitter, Lady Gaga, Not that kinda girl, WACKO, geek, Coyote Ugly, tårar, ångest, tidig morgon, försök till att bli snygg, lekt modeller, frusit häcken av oss, regn, pose pose pose, tror att man är något, OUF, inte okej!, Brasco, fnitter, mer tacos, godis, myshäng och ja, kärlek i mängder!


PUSS!

PUSS PÅ:

- att min födelsedag igår var alldeles förträffligt bra!
- att jag hann bada & mysa för mig själv, äta god sushi-lunch och att sången gick riktigt bra.
- att underbara Micke och Mats bjöd mig på en helkväll med en underbart god 3-rättersmiddag.. Den innehöll bland annat ostron, vin och chokladmousse.
Succé alltså. Plus superfina presenter. Tack! ♥
- att jag orkade gå upp imorse fastän jag var så trött.
- att jag orkade med alla de 4 klasserna idag, + att jag fick bra och härlig feedback. High five people!
- att wackingen var superkul!
- att Aléx och jag flyttfixade idag, tungt men nu äre klart! Suveränt.
- att ta ett varmt bad så här på kvällskvisten, alldeles pömsig.

Imorgon är det fredag mina vänner!
Jazz och koreografi i skolan. Och en lugn kväll hemma med middag och Idolmys.
Perfekt helt enkelt.


Aaaj!

Tisdag kväll. Snart onsdag.
Alltså min födelsedag. Snart en mogen kvinna... ;)

Tänk vad humöret kan växla?

Igår hade jag en riktigt bra dag, det kändes helt okej att gå upp på morgonen och klasserna var roliga. Fixade och trixade med låtar till sången och planerade barndans. Lagade mat åt mina bögar och planerade helgen.
Sofie och jag larvade oss på msn vilket resulterade i WACKO á la high heels on röd stol och pose. Helt okej alltså!

Idag däremot har jag en riktigt jobbig morgon, lunchen var seg, men sedan växlade det när vi hade Maggie. Sjukt kul jazzklass i 2 timmar vilket gjorde att jag fick kramp i magen och mina fötter blödde. Blåsor, blodblåsor och gud vet vad.. Stressade till jobbet på hälarna, då jag knappt kunde sätta ner trampdynorna, och hann till och med dricka lite varm choklad. Alla utom ett flickebarn ville göra Pippi-dansen så fröken var glad. Efter jobbet hjälpte jag Aléx och flyttfixa lite. Alltså skruva IKEA, besöka grovsopor, galgar och mitt i röran lekte han macho och slog sönder ett bord. Klockrent!

Väl hemma vid 22 åt jag middag medan jag pratade med Therese om helgen. Många idéer, som alltid.. Och det lär bli fler helger framöver som vi kommer att ses och WACKA oss... I hope!


Grattis i förskott.

Det känns konstigt att redan vara tillbaka i Stockholm...
Eller jag kom redan vid 18-tiden. Det blev en kort visit till Örebro, men ack så trevlig! När blir nästa, kan man undra..

Igår firades jag, några dagar för tidigt, med kalas och ståhej.
Dock ganska lugnt, precis som jag bad om, och det blev alldeles perfekt.
Hela tjocka släkten var där (...), lite underbara vänner, smörgåstårta och annat gott. Superfina presenter fick jag också.
Så jag är verkligen hur nöjd som helst. Och jag som inte har fyllt år ännu!
Tusen tack mamma för allt du fixade

Idag sov jag ut på morgonen och en jobbig stund väntade.
Hälsade på farmor på sjukhuset.
Jag kände knappt igen henne och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna.
Men min farmor är stark och jag hoppas att jag får chansen att säga hej till henne snart. Jag håller alla mina tummar.
Efter det så fixade jag, mor och far lite saker som jag nu kan pricka av på listan, vilket är great, och åt sedan en god middag tillsammans.
På vägen hem så hämtade jag upp min brors kamera, då det är dags för en galen WACKO-helg nästa helg.. Dä ni!
Sedan var det bara att hoppa in i en bil, med Putte till chaffis, och åka mot Sthlm igen. Putte har förövrigt 3 hus i Thailand. Det är kanske han man ska prata med om framtida resemål...? Han ska fira sin första jul i Sverige på sjukt många år, vilken skillnad på Thailand och Sverige kring jul.. På gott och ont.

Men nu är det ju nästan natta.
Dags att sussa. Måndag imorgon.
Och min träningsvärk från förra veckan sitter fortfarande i..
Det är inte nådigt.

IDOL 09

Lilla lilla Tove..
Som har en röst för 10 personer.
Liten till åldern men en stor stjärna i mina och många andras ögon.
Helt jävla amazing.

Ikväll imponerade även Calle och Mariette, dom är så otroligt skickliga..
Och Erik är ju hur grym som helst, men det visste vi ju sedan innan.
Eddie bör definitivt åka ut idag.

Nu blir det mer fredagsmys här hemma.
Och så måste jag stryka och packa inför helgen.. Skulle helst krypa ner under duntäcket.
Söndergråten med huvudvärk. Kämpa farmor!

Mitt solo idag gick förövrigt riktigt bra, känns sjukt kul!
Så kul att jag faktiskt ska vara med på föreställningen, dock bara i det numret och i endast 2/3 föreställningar. Men ändå. Och på köpet fick jag en hel drös med galna koreografitankar.. Till nästa förställning, ja nästa år. . . Men hett lär det bli!

Delicatoboll var det va? Till: I wish I was a punkrocker. Gåshud.

Nitar och läder.

Iförd höga klackar med nitar på så känner jag mig väldigt danssugen...
Synd att de är så höga bara att jag knappt kan gå i dom.

Ikväll har jag haft tv-mys med mig själv och delicatobollarna.
Tända ljus och varm choklad. Inte fy skam skulle jag säga.
Den nya serien Glee är nu en ny favorit hos mig!

Huvudvärk hela dagen lång. Varför i hela friden?
Var hemma från skolan och sov ut, sov på dagen och ska nog sova snart.
Måtte jag må bra imorgon.

I helgen styrs Örebro lördag-söndag för lite firande av mig.
Träffa släkt och vänner, äta gott och mysa. Det gillar vi.

Dagens tanke går till farmor ♥


Queen Gaga

Lady Gaga kan inte misslyckas.
Bad romance spelas varmt här hemma och med den här wacko-videon visar hon verkligen hur unik hon är. And I love it!


WACKO

Brasco-häng med mina hjärtan gjorde min dag mycket bättre!
Mat, underbara vänner, prat om framtiden, photos, WACKO, fnitter och planering.



PUSS och tack tjejer!

Ont, det gör ont.

What a day!
Tisdagar är alltid så himla långa och jag är ännu inte klar med allt jag hade tänkt, men ser på klockan och känner i mina ögon att det är dags för sängen alldeles strax. Men det har varit en bra dag!
rytmiken dansade vi till Bad, klappade synkoper och lekte med sextondelsnoter. På baletten dansade vi till pop-låtar då vår pianist Göran var på villovägar, någon som känner igen: Bilen startade inte.. Lunch och matkoma och därefter snabb och skön discojazz samt en kort utvecklingssamtal.
Barnen var glada idag och likaså jag, och lugn.. För jag hade ju en överraskning med mig, då blir plötsligt barnen som änglar. Hm...

Känns dock lite ensamt här på söder.
Och hur kul är det att laga mat till sig själv?
Skittråkigt ungefär.

Juste, det var ju programledarsläpp till Melodifestivalen imorse!
Mumsiga Måns, Coola Christine Meltzer och Den lite mer okända för mig; Dolph Lundgren är de tre personerna som presenterades. Kan nog bli riktigt bra!

Glittriga pussar!


Dressed for success

Idag var jag "back in school" med en fulladdad kropp och med motivation i mängder. YES YES YES!
- Eller jag var där och jag dansade och det gick bra.
Nu känns det inte lika vackert, ont i rygg och nacke och jag känner hur träningvärken i hela kroppen sakta börjar att växa fram..
Härlig morgondag väntar!

Hade tänkt att ta ett bad samt göra en hel drös andra saker men ett telefonsamtal om inte helt otippat; barn, pengar, shopping, sång & dans, med Therese, gjorde att klockan blev lite mycket.. Men åh så värt! 
Så dags att natta kudden snart, för trött som en gnu är jag.

Det var visst inte bara jag som hade svårt och somna igår.
Låg och vred på mig och vågade inte titta på klockan då jag lätt blir så stressad. Vred mig lite till, gick upp och åt, vred mig, vred mig och somnade tydligen tillslut
- x antal timmar senare än vad jag hade tänkt.
Sofie, Therese och Fröberg hade liknande svårigheter, och ingen fullmåne syntes. Varför i hela friden kunde vi inte somna?

Ikväll har jag lagat en delikat måltid, samt sjungit mig hes till Roxette och Mamma Mia-låtar. Alltid trevligt. I och med att jag dock inte har något Singstar så fick jag leka roliga timmen här hemma så bäst jag kunde med min plastmikrofon.
Men å andra sidan så har jag ju ett passande stativ och fjäderboor så det blev helt okej det med.. Grannarna undrade nog dock vad jag höll på med, iklädd morgonrock och raggsocker...


Jag minns..

.. för exakt 1 år sedan.
Det var så mycket känslor, alla var finklädda, man kunde inte låta bli att gråta..

Min bror gifte sig med "Larsson" numera Sofie Lindgren.
Vid samma tillfälle döptes deras son Hugo Per William och jag fick äran att bli hans gudmor.
Min underbara vän Amanda sjöng Du är allt och jag improviserade ihop en dans lite spontant. Det var en underbar dag och en härlig kväll...

Ett underbart minne.



Black is gold.



For you.

Det är söndag och det är sådär underbart grått ute som det alltid är i november.
Denna härliga månad...

Idag åkte min fina Anna hem igen efter en helhelg i Stockholm.
Som jag har saknat henne...!
I fredags var det alltså pubkväll som gällde, och vi körde ALL IN som alltid..
Aléx, jag, Anna och Marit = the old gang dansade runt med trumpinnar, drack vin och skrattade hest åt allt och alla.
Igår gick vi på stan, trötta men glada, kollade runt i affärer och snackade skit.
Tacos och Resident Evil 1, 2, 3 och vi var spända och psycho..
Men en riktigt kul kväll!


Idag har jag vilat, badat och haft lite vardagslyx.
Storhandlat, gjort matlådor och garvat loss med Sofie. Vi alltså ♥

Nu ska jag dricka mer té, mer Spotify och mer mat?
Hungrig och trött hela tiden, crazy!

Fröken Green

Kvällen är ung.
Vi är trötta efter en mysig pubkväll.
Nu ska vi sussa i våra nybäddade sängar, ska la bli gött...

Imorgon blir det jobb och därefter mys på stan.
Älskar att ha Green i stan.

Här har vi henne;



Så snygg att man blir rädd!

Vi kör en lista!

Dagens lunch: sushi, åh sushi.
Dagens bra Linnéa: att halva listan är gjord.
Dagens vill ha: alla skor i hela världen.
Dagens sura: pengar, biljetter, krångel.
Dagens tekniska: att jag lärde mig printa bilder.. ler.
Dagens sjuka: Mammas pojkar.
Dagens hej: till Sofie på hennes jobb, puss!
Dagens väder: snö blandat med regn.
Dagens läskiga: Criminal Minds.
Dagens tankeställare: är jag taggad inför måndag?

Dagens heels:

Topshop kan det här med skor...


Black is hot.

Thailand, Spanien, New York?

Jag vaknade imorse med halsont och en känsla som sa: Det här kommer inte att bli någon bra dag.. Varför i helvete vaknar man med en sån känsla??
Lika bra att gå och lägga sig igen tyckte jag, och vaknade upp lite senare, och lite gladare. Lugn förmiddag med lite tv-tittande och ett långt varmt bad.

Sedan kom snöstormen och jag bävade för att gå ut.
Men jag sparkade mig själv i baken och klädde mig varmt och tog mig till skolan och till min sånglektion.
Och min sångpedagog är verkligen toppen! Man blir alldeles glad av henne.
Med energi och lust till att sjunga allt tog jag mig hem i snöstormen som hade övergått till hagelstormen.., hann med ett hej till Aléx och hej Konsum.

Hade ett långt samtal med min fina Therese på kvällskvisten.
Vi pratade framtid och framförallt resemål. Jag har aldrig varit så sugen på att resa som idag, och idéerna flödade.. Stora som små. Thailand som Spanien. Bamse som sång. Skor som shopping lyckades vi även komma in på...

Nu ska jag sussa alldeles strax.
Lyssnar till O Holy Night med Linda Bengtzing och har julfeeling här hemma.
Imorgon är det dags att rycka upp sig och fixa lite saker. Nu kör vi!

På gång:

Fröken Green kommer på fredag och intar Söder!
Jag är mer än glad.
Det vankas mys, vin, pubkväll, stan, lördagskväll, mer mys och galenskaper.

Puss älsk!


Vi gillar samma pose...


hey pretty baby with the high heels on..

Man skulle kunna säga att det är kaos på mitt rum, men även svinkallt.com
Vad hände? Hur kunde det bli såhär kallt på en gång?
Efter att ha framkallat en hel drös med bilder från sommaren så blev man ju inte mer sugen på att åka utomlands, nej verkligen inte.

Fick höra att jag hade bloggat dåligt... ler..
Det har varit fullt upp i Örebro och jag har på känn att jag kommer vakna sjuk imorgon, det känns inte helt okej, jag håller alla mina tummar och tår att jag vaknar frisk som en nötkärna.

Men nu såhär på kvällskvisten efter en hel del samtal är jag taggad som aldrig förr! Eller det var väl att ta i, men lite sugen allt ;)
Jag och Therese hade ett par trevliga samtal om bl.a. skor, dumma/snälla barn, pengar och hur svårt det kan vara att gå i höga klackar...
Say no more Baby! Ja, där var jag allt bra rolig...

Ikväll har jag ätit en god middag med den ena bögen samt kollat in Melodifesitvalens Årskrönika, schlagergeek som jag är. Det var schlagerigt.
Efter mitt kvällsmål ska jag vara ännu mer schlagerig och inviga min nya sovbindel med svarta paljetter på... Läckert vill jag lova.


Bad romance

Sofie, jag säger det igen..
Du har så bra musiksmak.
Älskar den nya låten med Gaga, hon kan liksom inte misslyckas?!

Söndagskväll i Örebro. Hamnade i matkoma efter middagen, så jag är ganska nyvaken.. Och nu börjar jag bli hungrig igen.. Djävulen bär Prada och låtsas-sushi låter onekligen som en perfekt fortsättning på kvällen.

Halloweenmys igår med Emma, Jeanette och Andreas.
Glögg, kebebpizza special, chokladfondue.. Plus en massa dåliga skräckisar. Underbart! O en hel drös med sjuka kort på mig och Jeanette. . .
Cyklade hem i minus utan vantar, yes!

Idag har fam. Lindgren spenderat ett par timmar på Marieberg, IKEA osv.
Det känns i benen om man säger så.. Köpte en cool Batmantröja, lite annat snyggt svart och pyssel. Pysselkväll imorgon med Sofie o My - nice!

1 november idag..
Och det känns ju inte sjukt alls?! Nejnej..

Gilla: ELITEN träffades för första gången för 3 år sedan..
PUSS på er ♥

RSS 2.0