Klackarna i taket!

Nu är det dags för lite: schlager, Bengtzink!, Bad Romance.., shoot för fan, vin,
Ba barappa ba barappa och vi är såklart lite "rockigt och coolt klädda"... ;-)

Nu kör vi kryssning!


 
   

- Var det nån som sa: Klackarna i taket?!


How hard can it be?

Torsdag.. Imorgon är det fredag! Alltså; L O V.
Mm, så jag sitter här ganska nöjd..

Gårdagen var jättemysig och framförallt lugn - vilket jag behövde.
Hann bland annat med en lång och skön promenad med Mats runtom Söder. Sången gick över förväntan och kvällen var alldeles perfekt. Mys på hög nivå..
Och idag har det bara varit en lång lång dag.. Men imorgon så!
- Först ska jag tvätta kl. 7... Jag kommer dö.
Sedan blir det lunch, fixa kundvagnar inför det moderna stycket och därefter 2 timmar balett. Friday by night; kryssning med fina Sofie! Kommer bli galej.

Nu blir det té och lite lugn och ro, är helt slut som människa.




Silence

Trött på mitt jävla skithuvud. Trött på tårar. Trött på ångest.
Vill bara krypa ner under täcket och gömma mig. Väck mig när det är vår - då jag kan springa runt i shorts och kilklackar utan bekymmer.
Nästa vecka är det lov och jag är redan stressad över hur jag ska hinna med allt
- dags att börja tagga ner lite Linnéa...


Jag ryser.. Sjukt fin låt! Kan nog bli min solo-låt...

Nu ska jag äta min havregrynsgröt, göra mina sit-ups plus ryggövningar och sedan ta en lång dusch.. Duscha bort all oro och funderingar.
Senare idag blir det sång och lite mys på kvällskvisten ♥

Victorious



Hurra det är tisdag!
Kändes dock inte riktigt så när jag vaknade imorse med halsont och huvudvärk. . .
Inte okej! Kurerar mig i soffan med té och halsisar med honungssmak - beroendeframkallande.

Visst är min nya bakgrund snygg?
All in Zebra ;-)

Touch me.


Godkväll!

Sitter här och drar i mig lite blåbärssoppa. Hade för mig att det skulle vara gott, men det smakade inge vidare.. Men nyttigt är det iallafall!
Nyduschad, trots det har jag fortfarande glitter kvar i hela hårbotten efter helgens bravader. Det var en riktigt lyckad helg, fullspäckad och rolig..

Jag hade ju som sagt mina föräldrar på besök över helgen och vi spenderade bland annat ett par timmar på Antikmässan i lördags, vilket var riktigt roligt.
Fyndade snygga galgar och log bland allt fint och fult.
Kvällen spenderade jag hemma hos Therese med fina tjejer, Melodifestival och massa gott. Vi skrek högt när Timoteij gick vidare och chockades över resultatet.. Vad hände?

Igår var det dags för vårat dansjobb med storbandet som vi haft lite ångest över i veckan. Men det gick galant och alla var otroligt nöjda med vår insats :-)
Glada och glittriga gick vi sedan ut i kylan och jag hälsade på hos J för lite mys.

Vilket jävla kaos det är i Stockholm just nu! Går knappt att ta sig nånstans.. Fryser häcken av sig medan man väntar och väntar.. Ibland förgäves.
Kom till skolan idag efter lite om och men, hade sedan en helt okej dag i skolan med lite planering och lite dans. Vi repade sedan våra solon, eller rättare sagt: började på våra solon som vi ska visa upp på onsdag. Ingen stress, ingen stress!

Vad händer med Melodifestivalen kan man fråga sig.. Inte mycket till Melodifestival känns det som. Det känns inte som förr, och det är tråkigt att erkänna det ;-).. Och att låtar läcker ut och bidrag som släpps tidigare på nätet? Hm, jag är tveksam. Och det känns inte som att det är några höjdarlåtar med.. Hur kunde t.ex "Victorious" med Bengtzing och Velvet inte komma med i schlagern? Jag är chockad. Fast jag lever ändå i min schlagerbubbla och är nöjd. Men det är bara jag och Therese i min klass som förstår det här, det här med Melodifestival.. Klasskamrater och lärare kollar snett och förstår inte det här med paljetter, skvaller och glitter..

Det är förövrigt mycket som händer nu.. Och det är galet ;-)

Nu ska jag dejta kudden, ska bara skriva lite på min fördjupning om mitt solo och dricka upp min goda blåbärssoppa.. Hurra, imorrn är det tisdag! (Snart lov..!)


Boys boys boys?

Oh jisses vilken sjukt intensiv vecka jag har haft.. Jag vet knappt vad jag har gjort och vad jag inte har gjort. Det var ju ingen lugn och ro förra helgen om man säger så.., då jag hann med att dejta nästan halva Örebro. 
Åh i och med att jag inte har hunnit med att blogga om det så kommer här en kort resumé: familjemys, fäktning, mysig lunch med Linn, Melodifestival á la vinmys med hela gänget, djupa tankar, mindre djupa tankar, lite sömn, färgning av hår, härlig fika med Mia, godis, god mat och pussar på Hugo. Supermysig helg... Och nu är det helg igen?!

Och min vecka har sett ut såhär:

Måndagen började med svår street och lite ångest över att man inte kan.
Ont i höftböjarna, lite funderingar och sedan en mysig fika i Gamla stan.
Lite middag och vin på det med Sara och en massa mysprat så var det sedan dags för lite schlager, en helt vanlig måndag... All in Golden Hits!
Väl där blev vi ett helt gäng: jag, Sara, Marre, Jossan, Sofie och AC.
Kändistätt med bland annat Bengtzing på plats, Velvet o Tobbe Ek.. Nanne Grönvall och Lovestoned gästade Schlagerfeber vilket var sjukt kul. Kvällen var härlig till en början med slutade inte lika bra. Nog om det, så himla tråkigt bara.

I tisdags var jag kluven, orolig men pigg som en mört. Hur nu det gick till..
Grym rytmik, bra balett och jag ägde jazzen, eller kanske inte - men den var sjukt rolig! Efter skolan repade vi "Storband" vilket mest resulterade i skratt och koreografi som spårade ur.. Men värt med skratt. Telefonsamtal, sms och trötthet.

Min onsdag började med klädprovning och därefter grym jazz. Mer rep och mer skratt.. Och hem för att vila lite. Sång med Guddan som ville bjuda mig på middag, så söt! Kvällen avslutades med en massa mys. Black and White baby! ;-)

Igår var det torsdag och då fokuserade jag endast på att inte tänka och bara dansa. Gick sådär, men jazzen med Elin var riktigt bra. Hon är riktigt bra!
Besök av min gamla gymnasieskola vilket bara kändes konstigt och därefter rep - vi var ju tvungna att koreografera till HAIR.. Så roligt eller kanske inte, men det blev helt okej! På kvällen träffade jag Aléx och vi fikade på vårat hängställe Chokladkoppen där vi pratade och garvade åt allt från Boys boys boys till gud vet vad.. Mys!

Och idag är det äntligen fredag! Och min dag började bra med att jag ramlade i trappen och sopade i häcken rejält. Samt att det drog till ordentligt i sidan.. Nåväl, väl på tunnelbanan satt jag fast och när jag väl kom av så gick inte tvärbanan. Lyckat! Älskar detta snökaos :-)
I skolan repade vi sedan, trots sjukdom. Hinkade kaffe och funderade på koreografier, shoppingsug och planering av våra liv. Lite balett på det var tanken men tack vare min vurpa på morgonen så kunde jag inte dansa. Bara o sitta o lee... Ett hej hos Sofie som jobbade hårt och vi snicksnackade sedan på stan och garvade åt varandra. Ikväll har vi haft myskväll här hemma med musselsoppa och goda ostar (vår favvo!), Let's Dance och ett varmt bad med Cosmopolitan till.

Och imorrn är det lördag och då är det Melodikryss, sen ska jag möta upp mina föräldrar som kommer hit över helgen! Antikmässa står på spel om vädret tillåter... Det sägs att det ska bli snöstorm - kul...!

Och med denna otroligt intressanta uppdatering, (jag förstår att ni verkligen är sjukt nyfikna på mitt liv...), så säger jag nu godnatt!



Livet är en cirkus...



Alla Hjärtans Dag




Det är bara o lee!


Maggie is hot.


Schlager baby!

Imorgon är det Schlagern för hela slanten!
Och jag har tjuvlyssnat lite, snokat runt och fått lite inside-information från Sandviken... ;-)

Först ut och en av mina favoriter är Eric Saade som har en version av Womanizer, vilket såklart bara kan bli bra.. Bjuder dessutom på en härlig dansshow med duktiga dansare och vatten. Nice!


Josefine Blomberg, Poplight.

Min andra favorit får bli Hanna Lindblad som har en härlig låt och en sjukt snygg stil! Att hon dessutom bjuder på en rejäl show med bland annat Vogueing - ja, det kan vi ju inte annat än o gilla..


Josefine Blomberg, Poplight.

Och den tredje favoriten får bli.. Andreas Johnson. Men jag är inte jätteimponerad... Men han sjunger bra, har en helt okej låt och verkar ha en snygg ljusshow. Så ja, han får blir min tredje.
För vare sig Andra Generationen och Dogge, Anna Maria, Highlights eller Orsa och Kalle imponerar.. Vet inte vad dom gör i schlagern. Brett utbud kan man lugnt säga. Och Pauline har en soft men tråkig låt, men är en färgklick. Alltid att gilla!


Josefine Blomberg, Poplight.

Nej, jag har inte Schlagerfeber alls.. Nejnej.
Var det nån som sa Schlagerfeber, Golden Hits, på måndag eller......?


All in?

Vi sa väl ALL IN 2010...?
Mm, det sa vi allt. Och det är galet, men kul!

Det har varit en lång vecka om man säger så..
Veckan har varvats med ont, ångest, huvudvärk, fnitter och dans.
Och nya bekantskaper. Dessutom har jag hunnit med att klippa mig lite, badat bubbelbad, repat koreografier och sjungit schlager med Guddan.
Falskt och härligt, men jag blir bättre säger hon.. Jag är tveksam.

I onsdags hade jag en mysig kväll ute och jag kan inte annat än och lee..
Jag har även hunnit med att rocka loss med Sofie o Marre ;-) och besöka öppet hus på Danshögskolan - mycket trevligt!

Nu befinner jag mig i Örebro för en fullspäckad helg. Och jag som redan är trött..
Imorgon ska jag hinna med att: sola, kolla in när mina vänner tävlar i fäktning, luncha med Linn, mysa med Hugo, middag hemma och Mello-mys med gänget. Och på söndag är det Alla Hjärtans Dag. Mysigt?

Ikväll är jag bara hemma och tar det lugnt.
Har tagit en lång varm dusch. Ätit en massa goda ostar, vindruvor och salami.
Dricker cola. Sitter mest och bara sitter. Lite Let's Dance. Blir nog en tidig kväll... Den som lever får se.


Motto:

Shoota bör man - annars dör man.


Och med det säger jag Tack och Godnatt.


Är en nervös själ.

Jag bara ler... och fnittrar flickaktigt.
Funderar, och funderar lite till.

Men nu är det nog bäst att sova.

Måndag imorgon, ny vecka - nya möjligheter - nya sätt att spåra?


Vilken helg!

Jag har haft en riktigt späckad, men kul, helg med min brorsdotter My!
Hon fick en hel-helg i Stockholm i julklapp av mig och nu var det alltså dags...
Och vilken helg sedan!
I fredags lagade vi mat och dippade gott till Let's Dance, kollade roliga Youtube-klipp och skrattade gott medan vi lekte gömma nyckel.. Upptäckte att min brorsdotter är lite lik mig, vilket jag inte trodde..., då hon glatt klädde sig i paljetter, tog fram fjäderboan och låtsas-sjöng i micken medan jag tog kort. Runt midnatt lekte vi alltså GAGA och filmstjärna med lyckade resultat, på höga klackar...

I lördags gjorde vi Melodikryss o åt god frukost. På förmiddagen shoppade vi loss, läs: hon, på stan och såg sedan musikalen Grease på Göta Lejon. 
En ganska så annorlunda version, om man säger så. Men jag log glatt :-)
Sprang och halkade hem mot lägenheten, shoppade tacos och gjorde tacos i full fart. Vi satt bänkade framför tv:n kl. 20.00 och såg såklart Schlagern.
Och när vi ändå pratar om Schlagern...

- Härligt och pampigt öppningsnummer, med en Charlotte iklädd endast ett silver-linne och en hoppade Nanne, och såklart en fin Sonja. Men I need a hero och schlagertjejer kan ju inte bli annat än bra...
Måns skötte sig alldeles utmärkt, Christine var gapig med ändå rolig, och Dolph är ju ändå bara för skön. Säger inget, han bara är liksom..
Först ut var ju Ola, förhandstippad och min solklara favorit för kvällen.
Bra låt, som satte sig direkt. Snyggt helt enkelt! Silver var urtrist, Linda hade en snygg show och en dansant låt - så det var lite otippat att hon inte gick vidare.. Pain of Salvation sjöng bra, men helt fel forum kanske.. eller? Ekborg kan sjunga, men varför musikal? Jessica hade en ballad.. som jag inte tyckte gav så mycket. Singel - nej tack och Salem sjöng gulligt, helt okej låt.
Så om vi sammanfattar det hela så är jag nöjd med Ola och Salem till final, tycker att Linda skulle ha gått vidare istället för Jessica till andra chansen men har en känsla av att den låten ändå kommer att spelas en hel del.. Pain of S. känns också helt okej. Och Dolphs mellanakt var bra. Det här kan nog blir riktigt bra...

Efter Mello lekte vi en massa, spelade kort och hade mysigt. Somnade sent och vaknade lite trötta idag. Så idag tog vi det mest lugnt, kollade lite på filmen Grease och lekte lite. Det har verkligen varit en supermysig helg... Tack hjärtat ♥

Har jag inte en underbar brorsdotter:


Tankar såhär på kvällskvisten.

Det är på Vickan som allting händer...
Har jag kommit fram till.
Och en hel del andra saker..

Ibland undrar jag hur mitt liv hade sett ut om jag t.ex. inte hade gått dit den kvällen? Varje val vi gör är verkligen så avgörande. Om jag hade valt att stanna hemma den kvällen så hade mitt liv inte alls sett ut så som det gör idag.
Jag skulle inte ens tänka så som jag gör ikväll.

Nästan lite läskigt. Men häftigt.
Varje val...

Absolute Schlager




Dagens bästa köp som spelas flitigt här på Söder...
Någon mer än jag som är taggad?!

Broken heels.

Det är mycket på gång nu!
Och det har hänt så mycket.
- Mycket kul, mycket galet och mycket av allt kan man väl säga...
Firade som sagt Lilla Sofie i fredags då hon fyllde 18. En lyckad kväll med hemmafest och därefter utgång på Paradise. Blåmärken, drinkar, SHOOT, transa, Diamond Dogs, vänner, ont i armen, heels, hångel och mer därtill.
Somnade sent, eller var det tidigt..?


 
 


I lördags softade vi mest hela dagen och hade en myskväll hemma hos Therese ♥
Kravlade mig upp ur sängen på söndagen och åkte hem för att sedan dra i mig en Red Bull innan jag drog till Solna för Streetstar. Kan väl inte säga att jag var mäkta taggad inför det, men när jag väl var där så hade jag en sjukt kul eftermiddag, kväll o natt.. Läskigt grym dans, härliga vänner, lite kaffe på det, kissa X antal gånger, mer grym dans och "vi kommer inte hem ikväll..",
men hem kom jag. Fast jag somnade 02.


 
Mycket folk!


Maggie ägde allt och alla...


Eftersom jag satt i nästan 8 h på söndagen så hade mina höftböjare blivit helt paj, då jag i vanliga fall inte kan sitta i skräddarställningen i mer än 10 min...
Så i måndags och fram till idag så har jag haft skitont. Känns lite hopplöst, men det är bara o lee och ta det lugnt.. Vilket jag älskar ;-)... Eller inte.

I måndags
drog jag, Sofie och Therese på oss klackarna och klädde hos i mestadels svart, lyssnade på Gaga och pratade gamla minnen..
Tänkte styra Golden, men slutade på Vickan där vi beställde in vin. Efter en stund studsade Marre och Josefine in glada i hågen. Och vi med! Dansade, sjöng schlager och hade en helkväll med allt vad det innebär ;-)... Lyckat, men spårat!

  
  
 
Imorgon styrs bio efter skolan. Ska se Avatar i 3D som alla tjatar om... Hoppas och tror att den är bra! På fredag kommer Mysan hit och vi ska ha en helhelg tillsammans. Det blir en lugn fredag med Let's Dance och på lördag dag ska vi gå och se musikalen Grease och sen på kvällen ska vi äta tacos och ha schlagermys.
Nu är cirkusen äntligen igång!

Nu: bestämma vilken låt jag ska sjunga på sången.
Sen: Ut i snöstormen.
Känns inte helt okej...
Var det nån som sa Thailand imorgon?


Golden tonight.

En helt vanlig måndag...
Efter en jobbig dag så flyr vi nu vardagen med lite Golden Hits och Schlagerfeber.
Kan det bli bättre?
Heelsen är på, Gaga spelas på hög volym, vin och mina tjejer på det - succé!

Nu brakar det loss ;-)...


RSS 2.0