Polis, polis, schlagerpolis...







Bengtzing & Velvet

HOLLYWOOD.
Linda Bengtzings video tillsammans med Jenny ”Velvet” Petersson skulle förstärkas av de svenska Hollywoodfruarna. Men inspelningen blev en mardröm.
Lena Jolton och Anna Anka vägrade komma i närheten av varandra.
– Vi fick lirka och lirka med dem för att det inte skulle spår ur, säger en person som jobbade med produktionen till Nöjesbladet. Hollywoodfruarna dök båda upp när videon ”Victorious” filmades i ett hus i Hollywood Hills för drygt en vecka sedan.

OSAMS Anna Anka och Lena Jolton var med på olika hå 

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article6866467.ab

Ska bli sjukt kul att se! Vad har dom nu hittat på..? ;-)


En ganska så seg onsdag.

Vaknade med halsont. Och här sitter jag nu med halsont och är alldeles seg.. Käkar halsisar och hoppas på att vakna upp pigg och frisk imorgon, sista dagen innan lovet - yes box!

Så idag har det varit en tuff dag.. Dagen började med jazz där vi repade inför föreställningen; svettigt värre. Därefter var det ett långt möte angående stämningen i klassen som på den senaste tiden har varit väldigt krystad, vilket verkligen drar ner alla.. Sjukt jobbigt med negativ energi.
Efter tårar, frustration och kramar avslutade vi mötet för lunch, fix och rep.
Helt matt i kroppen sjöng jag sedan med Guddan som verkligen ger en energi, underbart!

Nu ska jag dricka lite té och skriva en lista på vad som ska göras under kommande vecka...


Trendigt diskotek!

Har precis duschat av mig all svett från dagens klasser. Vilken jäkla dag!
Sitter här och blundar om vartannat, jag är helt slut och ska alldeles strax däcka i min nybäddade säng. A dream come true... ;-)

Gårdagen var inte heller den att leka med...
Vi repade och repade och hade lite panik över saker och ting, men det mesta ordnade sig till slut. Via Donken åkte jag och Sofie hem till mig där jag i ett högt (..) tempo duschade, åt och bytte om. All in Schlagerpolis ;-)
En kul kväll med mycket galet folk, lite schlager, fina vänner och fulla människor. Via 7/23 tog vi oss hem och somnade sedan gott i våra sängar.


Idag har det repats rytmik, balett och sedan var det audition inför vår föreställning. Spänning och oro i luften. Älskade "Hjälm mig" kom med och det kommer bli sjukt kul.. Säger bara: "Vi ser väldigt bra ut!" Puss på mina tjejer!

Och sist men inte minst så vill jag säga Grattis i efterskott till pappa som fyllde år igår, hoppas du hade en bra dag! Mor o mormor i England har det bra, och på lördag träffar jag Bella igen! Jag är lycklig. Snart påsk!

Godnatt.

 


Det snurrar i min skalle.

Woooooooooh. Och så var den helgen slut!
Hur fanken kan det redan vara söndag kväll? Jag borde ligga i min säng för länge sedan, men jag är så uppe i varv och har en hel lista med saker som jag borde göra.. Typ träna hundra koreografier..

Det har varit en supermysig helg med blandade aktiviteter...
Har haft fina Sara boendes här så vi har diskuterat allt mellan himmel och jord.
I fredags softade vi på soffan med mat för flera dagar och slökollade på Let's Dance och pratade om livet.. i största allmänhet ;-)
På lördagen åt vi frukost länge och jag drog upp på stan där jag mötte Aléx och shoppade lite inför kommande studentskiva.. Vi drog sedan på innebandy för att heja på Mattias och krama på Anna. Mysigt!
På kvällen styrdes buffé (sushi, mongolisk, asiatisk och frukt) - vi rullade därifrån och hem till mig för att svida om inför fest hos Thea. Dansade till schlager på Zipper och mina vänner är dom bästa!
Inte jättekul att gå upp imorse för att repa - men sånt är livet! Repade 3 nya koreografier idag, eller rättare sagt, började på dom.. Blir nog bra!

Mycket i huvudet just nu. Listor hit och dit.. Ska jag söka dit? Ska jag åka hem då? Ska jag dansa mer? Ska jag gå till naprapaten? Ska jag sova nu? Bör jag äta det?

Jag tänker nog på allt och lite till.
Och jag borde berätta en hel del saker för min familj och mina närmsta vänner. Det kommer snart - jag lovar. (Inget allvarligt!)
Imorgon åker min mamma och mormor till England för att hälsa på min syster och hennes familj. Jag hade så sjukt gärna följt med, känner jag såhär i efterhand.. Men man kan ju inte få allt i livet.

Annars då?
- 3 blåmärken, ont i öra och käke, stel i nacken, tjock efter all mat, trött efter för lite sömn och laddad (?) inför en morgondag som lyder: 08.15-20.00...
Repa, repa, skola, skola, repa o repa... Därefter blir det hem och byta om till
"nåt som sticker ut" för då väntar studentskiva mina vänner! All in!





Stop!

Vad händer?
Jag har tappat aptiten! Det är helt galet.. Det är nåt som är fel.
Dessutom så är jag ständigt trött och jag får ingenting gjort. Det känns verkligen skrutt. I vilken ände ska man börja..? Nog om det!

I måndags koreograferade vi Hjälm mig och det kommer bli riktigt bra om vi får till allt, det är verkligen ploj och jag älskar våra låtar! Får vi bara till outfiten så blir det kalas, det ska vi kika på imorrn.

På kvällen var det alltså Golden Hits som gällde, och vilken kväll det blev...! Otroligt lyckat med härliga vänner och Schlagerfeber körde sin nya grymma show. Alcazar och Safura gästade och det var ett riktigt drag!
Vi glittrade ikapp, log, pratade med allt och alla och hade en fantastisk kväll! Slutade med efterfest hos Kagemark med nya bekantskaper, dusch?, vin, härliga människor och lite fniss. All in!







Hot like wow!

Fick arslet ur soffan och har fixat o trixat med en massa musik, tvättat, duschat och garvat lite till. Kommer ha fet träningvärk imorgon ;-)

ESC-vinnaren 2010 är utsedd av mig och Sofie.
Safura från Azerbaijan sjunger en ruskigt fin låt.. Jag ryser!



Och jag kommer rysa ännu mer imorgon, för då ska vi nämligen se henne live på Golden! Så, för att go lite wild & crazy, så drar vi till Golden Hits imorgon för att fira Schlagerfeber som firar 8 år, för att se deras nya show, glittra och lyssna till Alcazar och låta nackhåren resa sig till Safura. Sounds good - om du frågar mig ;-)

Men imorgon ska det även hinnas med att repa, koreografera och fira fina Amanda som fyller år!

Nu: säga tack och godnatt till Sofie och sova.
Inatt: ska jag sova hela natten utan att tänka en massa.
Hoppas: att jag vaknar pigg och full av idéer.
Borde: göra solo.
Wow: Safura.
Dagens mat: bara en jävla massa mackor, har levt på mackor idag.
Behöver: pengar - slut på kontot!
Saknar: black&white.
Imorgon kväll: kanske satsa på lite glitter?

Söndagsångest?

Eller hur var det nu?
Nej, det har varit en mysig söndag.. Och gårdagen var helt perfekt!
Vi pratade i timmar, drev med allt och alla och garvade så att vi fick träningsvärk. Och åt gjorde vi, och som vi åt! Tacos, godis, kladdkaka med glass.. För tjock för mitt eget bästa ;-) Somnade sent, och vaknade lite sega.. Sofie var duktig och åkte o jobbade medan jag och Therese låg kvar i sängen och bara latade oss.
Men man behöver sådana dagar också...

Fast nu måste jag få arslet ur soffan och få allt gjort.
Varför ska det vara så svårt?

PUSS på mina fina tjejer och tack för ett underbart dygn. Ni gör mig så glad.

Lördagsmys!

Efter en härlig dag med musik, tankar, skratt och funderingar är det nu dags för lite lördagsmys med mina hjärtan. En lugn kväll med god mat och lite mys är precis vad vi behöver...



Happy Saturday Baby! ;-)


Godmorgon våren!

Vilket underbart väder att vakna till!
Solens strålar som smög sig in i rummet, ett helt annat ljus än förut..
Det känns verkligen som våren är här nu, och för att stanna hoppas jag!
Har hunnit med en brakfrukost med mina bögar framför Melodikrysset, bra start på dagen.. Nu har jag precis plockat fram en hel hög med gammal musik som jag ska gå igenom på jakt efter några bra låtar till Hjälm mig! Kul, men fruktansvärt jobbigt.. Och så ska jag fundera på koreografi på det. Pust!

På med hjälmen!


Ge mig!




Jag drömmer om dom.
Jag vill älska med dom.

Please, give me!


TGIF!

Började min lediga fredag med sovmorgon, brakfrukost och Sömnlös i Seattle med Mats. Mysig film som man grät en skvätt till, ovanligt ;-)

Nu ska jag fixa lite här hemma, har en hel lista på G med både roliga och jobbiga saker.. Börjar nog med en dusch för att vakna till lite, känner mig alldeles seg i kroppen.

Det har varit en konstig vecka, den har gått snabbt - men vad har man gjort? Mysigt att träffa Aléx i onsdags och fikan igår med Sofie var super - tack för att du finns gumman! Har vilat en hel del i veckan, då min rygg känns fucked up - så det blir till att vila i helgen också. Plus repa lite och koreografera en hel del...
Eller rättare sagt: koreografera allt. Känns väl sådär.. Men bara o lee!

Nu kör vi!


Övertrött?

Nej, vadå övertrött?
Jag och Therese flippade ur lite i skolan idag - att man kan ha så kul med lite felsägningar och dialekter? Mycket värt med lite, eller rättare sagt, mycket skratt :-).. Annars då? Bra rytmik, tråkig balett och härlig jazz.
Och lite Augustibrun på det, eller var det Kristi Brud? ;-)

Väl hemma har jag städat, tvättat, fixat, badat, lagt en ansiktsmask och pysslat om mig själv. Kände att jag behövde det. Skulle behöva en massage också..
Och kladdkaka har jag ätit! För gott för att vara sant.

Nu ska jag däcka i sängen för att vakna pigg!

Schlagerhelg

Det har varit en schlagerhelg utan dess like och en rolig sådan!

I fredags blev det utgång på Kolingsborg med Marit och hennes vänner.
En dansant kväll med glada miner, härligt folk och lite Victorious på det - lyckat! Somnade sedan gott och log lite till. På lördagen tog vi det lugnt och på kvällen vankades det Schlagerfest med Sofie och Vitryssen! På ett hotell minglade vi runt, drack skumpa och njöt sedan av en god middag framför Schlagern.
Vi drog sedan vidare till, inte helt otippat, Kolingsborg där bl.a. Jossan, Marre, Dagny, Carro redan var på plats. Vi stängde stället, efter att ha dansat till schlagers och sett Nanne Grönwall, Linda P., Neo och Shirley showa loss. Somnade gott även denna natt, dock inte så mycket sömn - men sånt är livet ;-) Lugn söndag- det behövdes.
I måndags gick jag till skolan med glittriga naglar och med ett leende på läpparna, lite dans på det och lite planering - bra måndag!
På kvällen drog vi förbi Golden Hits lite sådär otippat ;-).. Schlagerfeber hade en riktigt bra kväll och gjorde att vi garvade gott. Det gillar vi!
Mysig kväll, tack mina tjejer ♥

















Friday baby!

Åh va gött det är med en ledig fredag! Tänk om man kunde ha så jämt?
Jag tog en rejäl sovmorgon, softade på soffan, somnade på soffan och åt en rejäl frukost. Tittade ut och såg solen skina - snart är det vår! Tacka gudarna för det.. En mysig promenad och fika har jag också hunnit med idag, lovely!

Nu ikväll har jag ätit en god middag med bögarna, kollat in Let's Dance och nu är det Solsidan. Sjukt kul! Sen lutar det åt utgång, you never know.. ;-)

Imorgon är det galej!
Stor schlagerfest med Sofie och Vitryssen. Kan bli hur galet som helst!
Men framförallt kul. All in Mello!

Men jag saknar detta i finalen:



Puss och glitter!

I'm a Rockstar!

Min dag:
- Sovmorgon.
- Koreografi.
- En kort lunch.
- Balett i 2 h i en sal utan luft.
- Frisk promenad i solen.
- Hem och vända.
- Sånglektion.
- Sprang på Jöback på stan med Sara och därefter en lång fika.
- Fixat inför lördagen.
- Och nu borde jag sova.



Men är konstigt nog inte så trött, så jag sitter här istället och bara ler..
Och tänker på en väldigt fin person ♥

Kirrat:

- Gaykryssningen den 29 april är bokad & klar!
I hytten ska jag, Therese, Sofie och Aléx glittra, leva livet och klä oss i Prides färger, hoppa i sängarna och sjunga schlagers med bl.a. Schlagerfeber.
Leva la dolce vita ;-)...



- Biljetter till Lady Gaga den 7 maj!
Då ska jag och mina tjejer skrika oss hesa till Bad Romance.
Om jag längtar? Ja, så skulle man kunna uttrycka det.


Grattis Säfsund!

Hon är inte bara snygg och störtskön.. Och en jävel på att sjunga..
Nu väntar hon dessutom tillökning!
En mini-Säfsund är alltså på G, det gillar vi..
Stort grattis till Snygg-Sanna!




Man lever bara en gång?















Förra veckan i Örebro hände detta:

- Jag fick åka tåg i 4 h hem till Örebro pga. x antal fel, och kom hem trött som en gnu, och hungrig!
- Jag var på stan med mamma och fick med mig ett par tights och en fin jeansjacka hem tack vare mamma ♥
- Jag och mamma var på flera promenader i den sköna vårsolen.
- Jag kollade in vad Schlager-Örebro hade att komma med, vilket inte var så mkt..
- Jag fikade med Mia och vi snackade en massa skit, dansade lite, tog foton och åt lite mer. Och så planerade vi våra liv..
- Jag gick upp tidigt för att besöka ett solarium då det var kris.
- Jag och Andréa firade Linn med en middag på Hellas och lite vin-o-ostmys hemma hos A. Mysigt och lyckat!
- Jag hann bli orolig då mina "döttrar" inte gick att få tag på.. ;-)
- Jag fick ett superfint kuddfodral av mamma.
- Jag och mor besökte IKEA för lite shopping och mat.
- Jag besökte en skapligt pigg farmor, mysigt!
- Jag fikade med Emma, Adde och Jeanette och skvallrade om livet.
- Jag och Jeanette drog hem till Johanna för födelsedagsfest.
- Jag var i Antikaffären och gjorde Melodikrysset och svor över att jag inte kunde.
- Jag och Hugo lekte zoo och Gaga och hade lördagsmys.

Plus att jag åt en hel del till, tog sovmorgon och sov så ofta jag kunde, drömde om våren och log åt livet och allt o alla i Örebro.


Seasons of love.

Iförd raggsockor och filt sitter jag här och lyssnar på Rent. Grymt bra låtar!
Har ont nästan överallt, huvudvärk och är sådär allmänt seg som man är alltför ofta nuförtiden.. Funtar på att sova snart - som om det hjälper?
Ja, man kan ju hoppas iallafall.

Igår repade vi ett par timmar på det moderna numret. Det kan bli farligt bra!
Men det kan också gå käpprätt åt helvete, det gäller att vi är skärpta och gör rätt - vad nu rätt är..
Fet träningsvärk såhär dagen efter, mina lår är inte att leka med.
Att dansa på kundvagnar är ingen dans på rosor ;-)

Det har varit en lång dag som började med lite ångest-rytmik och sedan fortsatte med balett där jag hoppade lätt och bra tydligen..
- "Vad har hänt Linnéa?" Ja, vad har hänt... Mycket.
Och lite Elin-jazz på det - suveränt!

Om man skulle försöka komma ikapp med bloggningen kanske?
BAM!

En kväll på Golden Hits.

I måndags var det dags för rep med det moderna numret inför föreställningen. Glada i hågen trallade vi dit och jobbade hårt i ca. 4 h med Brasken.
Vi dansade glatt med våra kundvagnar, men inte lika glatt efter en stund då det gör ganska ont att dansa på/i/med en kundvagn..
Vi haltade därifrån - men vi fick en hel del gjort.


Sedan var det dags för ännu en kväll på Golden Hits..
Denna kväll började med middag och vin hemma hos mig, Sofie kom och log glatt och vi fortsatte sedan hem till Jossan för lite förfest.
Härligt folk och skön stämning, schlager och Bacardi. Vidare till Golden när vi, via toan, slog oss ner längst fram och beställde in vin. What a night!
Schlagerfeber körde sin grymma show och var sådär härligt goa som bara dom kan vara, vi sjöng glatt med och hela bordet dansade loss.
Vi stängde Golden vid 03 men kvällen var ännu inte slut...
Kagemark utropade glatt: efterfest! - Javisst! Vidare hem till en konstnär där vi drack vin, målade en tavla, snackade schlager och hade det mysigt.
Schlagerfeber minus Säfsund, Varga plus vän, Blingman och Dimitri Stassos, Thomas, konstnären och vi - vilket gäng! Söta kommentarer och en hel del frågor och svar... Somnade efter 06 och vaknade mindre pigga..
Men som vi säger; Living the dream!
























På G. . .

När Sofie och jag väl kom av båten så tänkte vi: på't igen!
Vi åkte hem och svidade om till rockiga outfits, köpte chips och hängde i Skogås med lite Melodifestival och ett gäng sköna människor. Utgång eller inte utgång? Vi körde utgång på Kolingsborg med nya ansikten, men det gillar vi!
Lite VIP, lite cider, lite house, lite Hanna Lindblad, lite bröst och en massa dans.
Vi somnade sedan sött, lite för sent; men vad gör det - man lever bara en gång!









På söndagen drog jag ut till Ingarö för en heldag med J.
Otroligt vackert ställe, lugnt och fridfullt... Jag bar njöt medan jag träffade familj, släkt och vänner. Pulkarace, snöbollskastning, korvgrillning, vacker natur, fika, skratt, filmmys och middag. Perfekt söndag!

Var det nån som sa kryssning?

Förra fredagen drog jag och Sofie på schlagerkryssning, vi var en liten skara - men ack så taggade ;-).. Ler.
Oroliga och varma gick vi på, svidade om till våra svarta outfits för att spexa till det lite och åt sedan en god buffé. Åt så mycket lax att jag såg ut som en lax.
Och drack vin.
Väl tillbaka i hytten så blev det lite fix, lite eller ganska mycket Silence och såklart en hel del Gaga.. På med heelsen, dags för party!
Via en Madras i baren så kollade vi in karaoken, Simon sjöng riktigt bra och vi var nöjda :-) Vi dansade runt i heels och var glada, Bengzing körde show runt midnatt med Snygg-Sanna och vi skrek oss hesa till bland annat WACKO...
Sa jag att vi skrek? Grymt bra show med en söt Bengtzing.
Sedan var det bara in i dimman och ut ur den; när vi somnade gott i våra sängar. Dagen efter tog vi det lugnt med god mat, mys, snack med Bengtzing om allt mellan himmel o jord, grattis Sanna och vi log glatt mest hela tiden.

Helt enkelt: en helt perfekt kryssning!
Tack Sofie för att du finns


Halla balla walla!

Godmorgon världen! Hjälpans vad jag ligger efter med mitt bloggande..
Det har varit fullt upp om man säger så ;-) Söndag morgon och jag sitter här och äter Ballerina Kladdkaka och dricker mjölk, mumma för magen.

Nu ska jag passa på att blogga medan Lilla Sofie sover (..?), för sen ska vi iväg och simma. Om hon vaknar idag det vill säga... Så nu kör vi uppdatering people!

PÖSS o kladdkaka.

Ler stort..

Jag har haft en helt perfekt helg.. Jag är helt mållös. 
Längre uppdatering kommer soon - för ikväll är det Golden Hits som gäller!
Alcazar gästar, vi är ett helt gäng som ska dit och ikväll ska vi glittra som aldrig förr ;-)... Vi syns i dimman!



I gotta feeling - that tonight's gonna be a good night!


RSS 2.0