untz untz!

Idag säger vi Grattis till alla mammor runtom i världen!
Puss och tack för att du finns mamma.. ♥

Och grattis till Tyskland som, inte helt otippat, tog hem segern igår i Eurovision Song Contest! Härlig låt, härlig tjej.. Kul! Gillade även Rumänien, Moldavien, Azerbaijan, Danmark, Albanien och Grekland.. OPA!

Och grattis till Vera som är dagens namnsdagsbarn!

Igår virrade jag runt på IKEA och försökte planera. Gick sådär.
Hade sedan en mysig kväll hemma hos Jossan med vänner och vi hojtade OPA varannan minut och drack lite vin. Efter det blev det dans till kvällens favoriter... Ingen kommentar ;-)

Nu ska jag väcka Sofie och Therese för att softa lite i solen.
Jag behöver koppla av lite..


Fundersam



Vad är det som händer?
Nu ska jag duscha av mig gårdagen och försöka vakna till liv.
IKEA snart. Galej ikväll.


This is my life...

Hjälpans va tiden går fort när man har roligt!
Det har varit fullt upp den här veckan med, men nu tror jag allt att det börjar lugna ner sig lite.. Jag hoppas på det. Och på lite sol..

I måndags firade vi som sagt Therece på Golden Hits med god middag, gott vin och härliga människor. Underbar kväll, trots dåligt med folk, och Schlagerfeber körde sin show med bravur, likaså snygga Bengtzing och Velvet.. Vilka ben!
Mys och prat med Linda, fina hon! Sanna hade otroliga smycken och Velvet är för skön. Tog kort med allt och alla bara för att och trippade sedan vidare till Vickan för lite öl och mer dans, hej till Gregor och Tobias K. och sedan taxi hem...
Pigga och glada!

I tisdags hade jag sista jazzklassen med Maggie. Jag var trött redan innan och efter den klassen kunde jag knappt stå på benen, hon körde slut på oss om man säger så. Övertrötta fixade jag och Marit saker på stan, sushi-mys och på kvällen studsade jag ner till Göta Källare för Sofie's studentskiva.
Rolig kväll, men vilka konstiga människor det finns alltså...

Min onsdag stavades Kulturama och sista dagen med klassen..
Öl-brännboll klockan 13 med klassen och Brask i solsken, mitt lag regerade och vi hade det mysigt i gräset. Sedan gjorde vi oss iordning hemma hos Amanda och skvallrade lite om livet. Klockan 18 var det dags för pizzafest!
Och vilken fest sedan.. Så otroligt lyckat! Härliga spex, tal och alla var uppklädda och på ett härligt humör. Jag gick bara runt och log, och grät lite på sluttampen.. Somnade trött men glad efter 03 at Arin's place.

torsdagen tog vi det bara lugnt, chillade i solen med lyxshake och pratade med folk. Kvällen spenderades hos JJ, vidare till Thea för schlagermys!
Vad fan hände med Anna...? Inte helt okej alltså.

Sedan har vi även hunnit med SATC 2 med tjejerna, härlans!
Och städat. Och dansat. Och fixat. Och nu ikväll kommer Sara förbi för lite fredagsmys och senare ikväll kommer Linn hit och sover över.
Imorrn styrs IKEA och schlagern på kvällen.

Sweet people, det kommer bilder... ;-)

Ingen vila här inte!

Var det nån som sa: mycket att göra?
Svar ja.. Ingen vila här inte, kan man lugnt säga.
Har inte hunnit blogga på flera dagar och har egentligen inte tid nu heller,
men här kommer en liten resumé av de senaste dagarna. För alla intresserade ;-)

I onsdags hade vi den sista koreografiklassen, samt den sista balettklassen. Svettigt, roligt men ändå tråkigt, och min lärare i balett gav oss ett gott skratt då hon denna dag hette Irina och kom från Ryssland under hela lektionen..
Efter lite skönsång (?) så åkte jag hem till J för myskväll, en svettig sådan.
Varför är jag så varm hela tiden?

Jag sökte Danshögskolan i torsdags vilket var väldigt kul, men det gjorde ont och det gick inte speciellt bra. Hur går det ihop kan man fråga sig, men så är det. Efter en lång dag inomhus tog vi oss sedan till en strand för lite Ballerina Klasskaka, sol och årets första dopp! Svinkallt men uppfriskande.

fredagen repade vi inför avslutningsfesten och satte koreografier, chillade i solen och bättrade på brännan tillsammans med Sara, Therese och Amanda. Lyxshake från Max var dagens höjdare, fast glassen på 7eleven var inte helt fel den heller... Till Kungsan för att kolla in Rix Fm-festivalen, Sofie och Therese tävlade med RIXbra motiveringar... vilket resulterade i att Therese vann 1 mobil samt en kväll i VIP-tältet med sina vänner.. Så kvällen spenderades VIP med dricka, snacks och fina vänner.

I lördags sken solen och det var bara att hoppa i jeansshortsen för en dag på Gröna Lund. Väl på plats solade vi och snackade lite skit, kollade in rep av dåliga artister men en bra Linda Bengtzing som programledare.
Pratade med folk, åt, åt lite mer, stekte och brände oss lite.
Hejade även på Linn som jobbade och vi fick åkbiljetter, thanks! ♥
Kul med Sommarkryss, hej till Bengtzing och jag somnade med leende på mina solbrända läppar.. Eller nåt.

I söndags var det audition på Kulturama så där befann jag mig hela förmiddagen och guidade nervösa dansare in i danssalen, log lite snällt och skvallrade med Alexandra och Marit. Vidare till Gröna Lund för Childhood-dagen, och vadå det regnade? Det öste ner. Bra artister, men vädret drog ner allt om man säger så.. Väl hemma kände jag mig febrig, rixtrött och frusen ändå in i benmärgen.

Och nu är det måndag!
Vi har repat Kultuvision Song Contest, haft dancehall, lunchat och planerat samt chillat i parken med den ultimata leken ;-) under ledning av Brask.
Inhandlat present till Therece som fyller år idag har vi även hunnit med..
För ikväll ska hon firas på Golden Hits med middag, vin, glitter, Schlagerfeber och Bengtzing & Velvet!

Om vi är taggade...?

Moffdieten...

dsc02445 (MMS)

Moffdieten...


Chillar med livet tillsammans med fina vän...

dsc02425 (MMS)

Chillar med livet tillsammans med fina vänner.. Första provet är avklarat på DH, nu äter vi lunch i solen :-)


Rysk balett...

dsc02421 (MMS)

Rysk balett...


Sommarkrysset i bilder










Skål för Vickan!

Jag hade en supermysig kväll på Vickan igår med Jossan och Sofie ♥
J och jag åt middag först och log ikapp medan vi skvallrade om livet, vid 22 trippade Sofie in i somrig outfit. Lite vin, lite Hallå hela Pressen, massa folk, massa dans och riktig jävla schlager - vi var så nöjda!
Skön sommarluft, en polis kom förbi - han kunde visst inte hålla sig ;-)
och uteserveringen är alldeles perfekt. Plus för riktigt bra musik inpå småtimmarna, vi dansade tills fötterna blödde och tackade sedan för oss.








Idag har det varit en riktigt svettig dag i dubbel bemärkelse.
Riktigt bra dansdag, speciellt jazzen med Maggie då vi dansade så svetten lackade. Solen har varit på ett bra humör idag vilket vi gillar, och jag har hunnit med en hel del såsom planering, städning och annat.
Men nu är jag supermegatrött. Ska däcka nu och vakna pigg.
Imorgon är det sista koreografilektionen och sista balettklassen, det stavas
c r a z y . . . Klump i magen.


Hej hej sommar!

Vilken sjuhelsikes bra helg jag har haft!
Strålande väder, strålande vänner och strålande humör - vad mer kan man begära?

Kom hem från Örebro i lördags morse och efter att ha fixat lite hemma så drog jag till Gröna Lund med Sofie. Bästa vädret på länge, så vi låg där och stekte och chillade med livet. Sommarkryss-artisterna repade lite, vi åt middag och glass i solen medan vi pratade om allt mellan himmel och jord.
Vid 19 skuttade Jossan in, vi blev sugna på öl och ja vi drack öl och sedan njöt vi av premiären av Sommarkrysset som gästades av Linda Bengtzing och Velvet, Eric Saade, Orup, Alexandra Burke - under ledning av EMD.
Tio minuter in i programmet kände vi av ölen och satt på helspänn och försökte att inte kissa på oss...
Dagens citat: Här står de 4 flickorna på rad.. Vad har vi gemensamt? ;-)

Söndagen var chill. Tvättade lite. Satt i soffan och filosoferade. Sofie kom och vi skrattade gott och länge åt gamla minnen och mindre fina bilder.. Promenerade genom Gamla Stan i solsken och satt och tittade på folk vid Sergels torg.
Min kväll avslutades med middag och mys hos JJ.

Idag vaknade jag trött, somnade om, och vaknade pigg.
Efter en härlig frukost var det dags för skola och Dancehall - trodde jag ja!
Det var visst nästa vecka fick vi veta.. Så då stekte vi lite, fixade inför avslutningsfesten och drack milkshake i solen. Helt okej alltså..
Den moderna klassen hade vi utomhus och körde scenisk impro bland träd, människor, maskrosor, vatten och buskar - givande! Så efter att ha varit utomhus en hel del idag så har man faktiskt fått lite färg på nosen..
Puss och hej till Therese, Paulina och Karro hann jag också med, och så har jag gjort matlådor och skrikit mig hes till Roxette.

Nu ska jag duscha och sedan svida om till något fint.
Ikväll vankas det middag och galej på Vickan!
Det blir nog lugnt, som en viss person skulle ha sagt ;-)


Puss på vädret!

dsc02408 (MMS)

Puss på vädret!


Steker med Sofie på ett soligt Gröna Lund :-)

dsc02398 (MMS)

Steker med Sofie på ett soligt Gröna Lund :-)


Mys med Viola

dsc02386 (MMS)

Mys med Viola


Jordgubbssaft

Jag älskar jordgubbssaft.
Som jag har längtat efter jordgubbssaft.. Och igår fick jag den!
Hade väl från början tänkt mig en filt, bullar och jordgubbssaft med några fina vänner, men köpt jordgubbssaft (som faktiskt var riktigt god) tillsammans med mamma funkade riktigt bra det med.. ♥

Befinner mig i Örebro för att träffa mina nära och kära.
Åkte hit i onsdagskväll efter en bra dag i skolan, hade bland annat en riktigt givande jazzklass - Maggie är för go hon! Sjöng lite med Guddan och hon tycker, fastän inte jag tycker det, att jag utvecklas. Det gillar vi!

Igår åkte jag runt i rasande fart och träffade folk. Vid 8.00 sa jag Godmorgon! till familjen Lindgren junior och fick för första gången träffa underbara Viola - så söt att man smälter.. ♥ Vidare till farmor, via Smörgåsbutiken, till mormor, färgning av hår och middag med mor och far. Mysig eftermiddag och kväll med Eklund som slutade på Lilla Örebro med ett härligt gäng människor och kärlek i luften ;-)

Nu på morgonen har jag varit iväg till vårdcentralen för att kolla upp lite grejer och snart ska jag iväg för att ta en spruta, hej och hå - ingen lugn och ro!
Luncha med Emma därefter och pussa lite på Viola mån tro?

Och så måste jag tillägga att jag älskar detta väder!
Nu får det fanimej räcka... Ge mig sommar.


 


Grattis på namnstagen Linnéa - tack så myc...

dsc02369 (MMS)

Grattis på namnstagen Linnéa - tack så mycket!


JJ back in town...

I måndags så firade vi att JJ var tillbaka i Stockholm - puss på det!
Kvällen började hemma hos fröken Blomberg tillsammans med ett härligt gäng, lite vin, schlager och glada miner. Iklädda snygga outfits skuttade vi sedan till Golden Hits där vi slog oss ner längst fram och beställde in öl. Sjukt skön stämning, Schlagerfeber var på topp, vi var på topp! PUSS på mina fina vänner ♥










Tack mamma :-)

dsc02368 (MMS)

Tack mamma :-)


Uppe med tuppen..

Pigg som en mört sitter jag här med ett glas mjölk och en bulle - mumma!
Ska snart göra iordning lite frukost, för att sedan åka till skolan.
Gick upp tidigt imorse då jag sov hos JJ, promenerade sedan hem i den sköna vårsolen.. Nu ska jag redigera lite pics, och lägga över bilder till den externa hårddisken. Måste nämligen rensa min dator...
Och packa måste jag göra - Örebro ikväll!

Tacka vet jag solen - allt blir så mycket lättare..
Dansade i Kungsan igår med koreografierna Väsen och Stomp - sjukt kul!
En hel del folk, skön stämning och glass.. ;-)


Puss på fina vänner ♥

Jag är ute och går med min kvast... Jag ha...

dsc02364 (MMS)

Jag är ute och går med min kvast... Jag har väl ändå inget bättre för mig ;-)


Dansar i Kungsan ikväll :-)

dsc02363 (MMS)

Dansar i Kungsan ikväll :-)


hjärta.



På torsdag ses vi söta du! ♥

Lady Fucking Gaga

I fredags var det dags...
Äntligen dags.

Vi visste redan innan showen började att det här kommer bli bra, det här kommer bli en riktig jävla show och Gaga kommer vara helt galen.
Så förväntningarna var höga..
När introt till Dance in the Dark startar jublar hela Globen - då visste vi med säkerhet att det här kommer bli awesome..

Som vi hoppade. Som vi skrek. Som vi jublade. Som vi sjöng. Som vi dansade.
Vi svettades och var lyckliga och förundradas över hur otroligt bra Gaga är.
Det är bland det bästa jag sett i hela mitt liv.
Den kvinnan har allt - allt en artist ska ha.
Utstrålning, en jäkla röst och som hon rör sig på scenen.. Sjukt imponerad!
Jag är så oerhört glad över att vi var på plats och fick uppleva denna show.
Ett minne för livet och en start på något nytt, för Gaga spelar verkligen i en helt egen division...


















Jag är en glitterpaljett

Jag har haft en helt underbar helg tillsammans med otroligt fina människor.
Gaga i fredags var amazing, mer om det i en annat inlägg, kvällen avslutades med lite vin hos Thea och sedan somnade jag sött och tryggt hos JJ.

Vaknade upp med ett leende på läpparna och hade en riktigt soft lördag.
Jobbiga beslut på eftermiddagen, slutade i myskväll på Lidingö med Sofie, Lollo, Malin och Marre. Såg en Wallander och The Messenger - riktigt bra filmer!
Lite tacogratäng och godis på det, plus fina vänner - mysig kväll ♥ 

Somnade även denna natt sött hos JJ. Söndagen stavades s l a p p a, därefter lite fix och på kvällen drog vi hem till Lisa för lite härligt schlagerhäng ;-)
Heja Schlagerfeber, kolla blicken, I min väska har jag... och 7ans tabell. 
Samt skratt och djupa samtal.

Och idag är det måndag! Yes!
Har haft en bra dag i skolan; bra samtal med Kattis om framtida träningssätt, lite planering inför avslutningsfesten och annat fix.
Full av energi - eller kanske lite övertrött, jag vet inte.. Men jag passar på att hinna med så mycket som möjligt när jag ändå har tempot uppe..
Så jag har precis städat lägenheten, nu redigerar jag Gaga-bilder och därefter blir det dusch och käk. Och packning inför Örebro på onsdag. För imorgon är det fullt upp med skola, rep och sedan blir det lite dans i Kungsan på deras scen - näjz!

Och ikväll blir det Golden Hits för att spexa till det lite... ;-)
Välkommen hem Jossan, härliga Schlagerfeber, mina fina, Shirley som gästar och kanske ett glas vin...?

 
 

Har en perfekt lördag :-)

dsc02357 (MMS)

Har en perfekt lördag :-)


GAGA TONIGHT!

Ikväll ska vi skrika oss hesa till Bad Romance och freaka loss till Telephone!
Jag tillsammans med fina vänner. Kommer bli awesome....


puss på solen.

Hur kan man vara så trött hela tiden?
Skulle kunna somna på momangen...

Har suttit på alla klasser idag p.g.a mina jäkla höftböjare samt min träningsvärk från vår lilla tur i skogen häromdagen... ;-) Vi hade dock bara 2/4 klasser, så jag har hunnit med att dejta solen lite idag.. Me like! 
Åt lunch ute i gräset med mina fina klasskompisar och diskuterade livet.
Och min eftermiddag har jag spenderat i Kungsan med Marit och sedan även Sofie och Lollo. Vi satt där och njöt av solen trots lite kalla vindar..
De fina japanska körsbärsträden har nu slagit ut, hela Kungsträdgården blommar.. Vi åt lite glass på det och skrattade åt gamla minnen... ;-)


Imorgon! Imorgon! Imorgon! ♥


Myser i Kungsan :-)

dsc02354 (MMS)

Myser i Kungsan :-)


En glad gubbe :-)

Jag sitter här som en trött själ och ska snart natta kudden..
Det blev inte så mycket sömn inatt hos Hotell Karlsson, cirkus 5 h, men det var det värt! Tack fina ni för att ni finns.. ♥ Love.

Igår bar det av hem till Therese tillsammans med Sofie efter en lång dag i skolan och mysig middag hemma. Väl på plats diskuterade vi vår nya livsstil (...) och satte upp lite regler och idéer, shoot! 
Sedan var det bara att slänga på sig träningskläderna och studsa ut i naturen. Prick 21 drog vi iväg på en runda i skogen och längs vattnet och avslutade vårt "lilla pass" hemma i vardagsrummet med styrketräning och stretch.
Det kändes riktigt bra efteråt och vi somnade sedan sött efter té, plugg och solo-dans. Vaknade mindre pigga och åt en brakfrukost, plockade fina vitsippor och log ikapp med solen. Bra start på dagen!
Glad i hågen studsade jag runt på jazzen trots ont, dansade mitt solo - vilket kändes sjukt skönt, åt god lunch, hade balett, sjöng lite med Guddan och skvallrade med Sara.

Efter lite blåbärssoppa och True Blood (sjukt spännande!) så är det nu dags att sova. Imorgon är det en lång dansdag, hoppas min kropp hinner återhämta sig tills imorgon... Just nu gör den bara ont ont ont.

Snart fredag... Vilket mina vänner innebär: GAGA och JJ. Jag längtar ♥
Har förhoppningar på en riktigt bra helg.. Hoppas på myskväll, sol och att jag hinner träffa alla mina fina vänner som är i stan.


"Wiii, shootarna! - Se upp! Här kommer SHOOTARNA!"


Promenad med mina fina!

dsc02332 (MMS)

Promenad med mina fina!


Det är måndag!

Och jag befinner mig inteGolden Hits! ;-)
Vad har hänt...?!
Nej, det behövdes en lugn måndag...
Vi är på't igen nästa måndag då vi firar att Jossan kommer hem från Liverpool och den 24:e blir det att fira Therece som fyller år! Känns bra.

Jag vaknade till solsken imorse, hade en jobbig men givande street-lektion, tänkte äta lunch i solen.. Men då hade solen gått och gömt sig. Kul..
Den moderna klassen var en pina, men bara o lee! Stretchade och fixade, duttade och duschade. Och så har jag sovit en stund på det.

Angående dieten.. ler.
Det är nämligen såhär att vi vill ha "the legs" .. så nu ska vi börja träna.
Alltså springa och sånt. Hur ska det gå?


Det går bra med min diet ;-)

dsc02319 (MMS)

Det går bra med min diet ;-)


?

Vad gör jag från och med 1 juni?
Vad gör jag i sommar?
Vad gör jag i höst?



Alla funderingar, all oro.. Har värsta klumpen i magen.

Och här kommer ett bildregn:























Wiii, shootarna!

De senaste dagarna har verkligen varit som en berg-och-dalbana..
Gaykryssningen med mina vänner var helt awesome och kan nästan inte återberättas för den var så galen - precis som vi trodde att den skulle bli... ;-)

Ett försök till sammanfattning
: Härliga vänner på alla håll, nya bekantskaper,
sprit och chilinötter, lösögonfransar och svarta outfits, party i "fest-hytten",
shoot på flera håll, " i röven.. aaaah ", kundvagn och spex i korridoren, serious talk och lite mindre seriöst, schlagerfeber, kempe + shirley, efterfest baby, in i dimman, hej baren!, laaaaars, suddiga bilder, mer efterfest, tack och godnatt!

Valborg firades på Kolingsborg med Therese, Sofie och Leo.
The After Party ... Lösögonfransarna var fortfarande på, sminket bättrades på lite och sen var det bara att dra på sig ett par paljettights - shoot!
Bengtzing och Velvet uppträdde vid 01 och körde härliga hits. Rikssnygga och jävligt sköna. Avis på deras outfits och deras ben... Man lär ju börja träna.

Sov ut på lördagen. Melodikryss. Häng på soffan. Sov lite till. Myskväll. Film. Godis. Massa skitsnack. Och deeptalk. Och: wiii shootarna! VÄRT.

Sov ut även idag. Strålande sol. Lunch på Brasco i solen. Dock inte sommarvärme. Promenad i kilklackar. Ångest. Tårar. Samtal. Framtid. Redigera bilder.
Kolla facebook. Mer samtal. Gömma sig under täcket.

Och nu: sova.

Det är maj mina vänner!

Gud va skönt med maj månad..
Solen skiner, jag är lagom utvilad efter alla bravader.. All in!
Nu blir det söndagsmys i solen med mina bästa.

Och till lunch tänkte jag mig:



Känns som en bra söndag...

Myskväll!

dsc02316 (MMS)

Myskväll!


The After Party!

dsc02287 (MMS)

The After Party!


RSS 2.0