Positiva torsdagen

Idag vaknade jag till solsken - det tackar vi för!
Denna tid på hösten är så otroligt fin, man blir alldeles glad men inte blir jag piggare för det.. Så trött att ögonen bara klistrar ihop sig hela tiden.

Idag har jag varit på en föreläsning, köpt en dansbok, returnerat böcker, pluggat och just nu tvättas det. Och det ska läsas.. Jävlar i havet vad jag måste läsa till imorgon. Sisådär 80 sidor. På engelska. Jag som trodde jag skulle komma undan engelskan när jag bytte kurs..? Tji - där fick jag.




Gårdagens bästa:

Kladdkaka är bra för magen har jag hört...




Gårdagen var lovely!
Kladdkaka med en massa gott till, Glee där Britney Spears gästade, skräckfilm och underbara vänner. Sen var det dags för sängen! Drömde dock om kladdiga själar...

Plugg.. Kaffe..

dsc02700 (MMS)

Plugg.. Kaffe..


TRENDIGT DISKOTEK

Fan va jag saknar detta.. Saknar dansen, saknar er, saknar Hjälm mig.
Det var fucking awesome!









Sveper kaffe på kaffe..

Ååååh - för trött för mitt eget bästa.
Måste börja träna.

Har mejlat och fixat med att returnera alla böcker, ändrat med folkbokföring, duschat och ja svept kaffe på kaffe.. Nu ska jag plugga vidare lite och sedan ut i solen för en långpromenad. Underbart friskt ute!

Senare: nya säsongen av Glee med Aléx och Timmy. Tack så mycket!


"Jag ska köpa vingar för pengarna.."

Efter Vickan igår så trippade jag in på Donken i Slussen för att köpa mina vingar. Hot wings - bästa! Och en cola på det. Glad i hågen gick jag hem, bytte om och satte mig i sängen för att äta dom. Tror ni det var vingar jag satte tänderna i? Nej, en jävla Chili cheese! Lackade där i sängen och somnade hungrig. Kul...

Livet är en schlager!

Så uppdaterade jag min status på Facebook igår.
Om livet är en schlager just nu? Kan diskuteras.
Men; måndagar är lika med schlagerkör och Vickan/Golden Hits och så även igår.
13 personer gillade min status - betyder det att jag har schlagriga vänner, I think so ;-)

Kören är bland det bästa på länge.
Det är en så himla härlig känsla att stå där tillsammans med duktiga människor och sjunga schlager. Jag menar; kan det bli bättre?!
Hittills har vi hunnit med: Min kärlek, För att du finns, Växeln hallå, Carolamedley, Ring ring och igår körde vi Olé Olé samt My number one. Kommer bli grymt! Dessutom kommer vi ha grymma gästartister...

Hem för att svida om och vidare till VickeliVickan för lite schlager.. Otippat va?
Jag hängde med Jimmy, Oskar, Jossan, Linnéa med vänner och hittade även denna måndag Alex och Lucas i vimlet.. Dance baby! Och många andra sköningar.. Alltid så sjukt bra stämning på V, och vilket ös!
Fina Caroline J var också där med snyggaste väskan, lite vin på det och dans under bordet och allt var som vanligt ;-) Jag dansade järnet, körde stämmor med annat körfolk och beundrade min körledare. Tåje är amazing!





Fångad av en stormvind?

Det blåser så in i bomben i huvudstaden idag. Känns som man ska blåsa bort.. Men det är väldigt vackert idag, sommarfint men höstigt kallt. Underbara höstdag!

Idag var det dags för min första lektion på Dansvetenskap - ja mina vänner jag har bytt kurs. Mycket intressantare, roligare och äntligen förstod jag vad människorna pratade om.. ;-) En väldigt blandad grupp med flera Örebroare, konstiga människor, intressanta människor och framförallt dansfreak till människor. -Tack så myckeeeet!
Kommer bli en hel del att läsa, och det kan bli djupt.. Men jag är ju djup så, ler..

Efter skolan tog jag en skön promenad i solen och åt sedan en god lunch. Thaisoppa med lite tapas bestående av räkor, kräftstjärtar, bläckfiskar i vitlök och piripiri. Hot baby! Somnade en halvtimme på soffan; skulle bara vila ryggen lite..

Nu är det kaffe som gäller.
Samt pricka av de 8 sakerna på dagens lista.

Wuuuuah - redan måndag..

Det är måndag eftermiddag och jag ligger efter i min planering samt undrar vart helgen tog vägen - som vanligt alltså ;-)

Men sicken helg!
I fredags fikade jag med fina Malin och Marre, stod i en lång kö på systemet och stressade runt mellan lägenheter. Gärdet nästa och jag hade en underbar kväll med tacos, vin, Shutter Island, bögar och ickebögar, hångel och lite sömn.
- Men ack så mysigt!

Hård morgon, och lite Glee på det så var det dags för lite schlager tyckte jag.. Bengtzing närmare bestämt! Underbara förvirrade människa - jag bara ler.
Back in the days och jag var som 14 igen. Hon körde sin hits, pratade glatt på mellan allt mellan himmel och jord och vi tog modellbilder. Eh, eller tanken var så iallafall... Kvällen spenderades hemma hos Aléx med mina bögar, lite vin på det och därefter Z to the ipper! Puss bokstavligt talat på Edward af S, alla mina vänner var där och så lite gala på det. Stängde stället med mina bögar, åt vingar för glatta livet och somnade brevid finaste Timmy.













Söndag och så lite Glee va? Duschade och gick sedan på teatern Vilken jävla typ med Katrin och Jessica - grymt as always! Kaffe på det och jag började piggna till, eller... Sveavägen med Sara och Mats samt några andra. Drog i mig en fläskfilé och såg på när folk drack vin. Orolig kväll med all min kärlek till Örebro.

Och nu hörni är det måndag..
Bockar av saker på min lista och springer runt som en virrig höna.
Kör - bara köööööööör!

Nu kör vi teater!

dsc02695 (MMS)

Nu kör vi teater!


Friday baby - tack så mycket!

Fredag förmiddag och min morgon blev inte alls som jag hade tänkt mig..
Hade planerat att gå upp klockan 8 för att fixa en massa saker men efter att ha hostat halva natten så vaknade jag upp med en rejäl huvudvärk.
Dessutom gjorde det så ont bakom mitt vänstra öga att jag fram tills nu bara har kollat med ett öga, vilket har resulterat i att jag har gått in i köksbordet och en dörr. Fråga inte...

Klockan 10 kom jag iallafall upp och tvättade, har duschat och ätit lunch.
Men jag är fan inte pigg. Och jag måste iväg typ nu för att hinna med allt som ska göras. Först blir det stan, därefter fika och kvällen ska spenderas hemma hos Aléx med ett härligt gäng för taco och film-kväll.
Känns som en perfekt fredagskväll!

Igår körde vi sista lasset till Karlis så nu ekar det här på Söder.
Ja, jag "bor" fortfarande på Söder.. Måste fixa tv och internet först, typ.
Vi gjorde en hel del ändringar igår i lägenheten samt planerade lite.
Nu ska jag "bara" köpa en soffa, en tavla och en hylla sen är det typ klart. Ohhhhh yeah. Och framkalla foton. Men - sen ska man ju ha råd med allt det där.

Skickar en stor kram och massa kärlek till mamma.
Hoppas du mår bättre snart ♥

Nu poppar vi loss till RADIO GAGA och svider om för friday baby!


Känner mig som Quasimodo

Nu börjar jag bli trött på att fixa, fast jag gillar ju att fixa. Hur går det ihop..?
Har fått iväg några mejl, brev och samtal nu på förmiddagen.
Men fy tusan vad jag hatar att ringa och att prata i telefon. Telefonfobi mina vänner - och det är så jävla segt..

Åt nyss en god lunch och nu är det dags för en promenad.
Känner mig helt dåsig och jag hoppas på att lite luft kan få mig att må bättre.
Dessutom så dödar min rygg mig, tror det kan bero på att jag har börjat sova på rygg. Somnar som en gudinna men vaknar upp som om jag vore 90 bast.

Senare: packa ihop det sista och köra sista lasset.
Samt beställa kurslitteratur - ja, det sker lite ändringar. Hoppas till det bättre!

Höstmys.

Soft onsdagskväll framför tv:n. Idol är avprickat, just nu ser jag på Berg och snart väntar Välkommen åter. Och så lite glass på det - tack så mycket!

Jag måste komma igång med träningen för jag är så trött hela tiden.
Tror det kan bero på att jag just nu typ sitter fast i soffan. En riktig jävla soffpotatis har jag blivit - och jag gillar inte det.
Det måste bli ändring på det och därmed basta.

Fixat i lägenheten, fixat med papper, fixat med foton.. Mycket fix idag kan man säga. Och så har jag ätit min första middag i lägenheten, inte dåligt ;-)
Blev helt lyrisk när jag tittade på alla foton från i somras och förra året, fan vilka minnen man har! Amazing. Och jag har skapligt många kort från i år..
Hur ska jag få ordning på allt?

- Nu blir det té och lite mer fix kanske?


Timmy och jag på Chokladkoppen i söndags.


Dags att komma hem nu Miss T.


Hittade en härlig bild från Hallå hela pressens sida på Facebook.
Från Vickan - såklart, en galen natt i somras när vi var sådär rockigt snygga... Som bara vi kan vara ;-)


Har jag sagt att jag gillar bögar?


Aléx, jag och Timmy på Zipper i lördags.


Vickan was on fire!

Igår var det ju måndag mina vänner..
Och ni vet vad det innebär ;-)

Jag hostade först upp mina lungor på en föreläsning, bättrade på brännan och fixade med lite saker. Sedan var det dags för schlagerkör - det är så jävla klockrent! Sjukt kul. Tåje är underbar och jag ser fram emot konserten, gästartister och nästa omgång. Kör!

Bara hem och svida om, käka middag och sedan var det dags för nya äventyr.... Vickan såklart! Såg ut som en blöt katt när jag kom fram, men var visst snygg kvällen till ära ändå - tack så myckeeet!
Vickan var verkligen på G denna kväll, me like! Hängde med Sofie och radarparet Engfors & Kördel med vänner och jag fann sedan även en Alex i vimlet.
1 2 3 ge mig Fanta och rosé.. ;-) Runt midnatt kryllade det av snygga bögar och jag dansade med allt och alla. Jag säger då det, man borde vara bög.
Jag stortrivdes och hade en sjukt grym kväll tack vare alla sköna personer.











Only Girl - Rihanna


Nämen!

dsc02686 (MMS)

Nämen! Nya Ballerina Kladdkaka vanilj.. Me like.


Vacker brud

Philipsson har gift sig och det med bravur.
Wow... Vilken vacker brud!


Inget konstigt alls!

Det har blivit mycket mobilbloggande de senaste dagarna..
Det har varit fullt upp - med jag klagar inte ;-) 

Jag har hunnit med en mysig och vettig fika med en vän som jag verkligen behövde prata med. Har varit och sett Resident Evil på bio med Aléx och använt mina 3D-glasgon upp-och-ner -"Håll käften!".
Dessutom har jag lekt Tomb Raider i Paradiset, druckit vin och dansat mig svettig till schlager. Varit sentimental, seriös, oseriös, glad och lycklig.
Jag har även ätit god mat på Jensen's, pysslat på Karlis och dansat runt i body till Sex is on fire. En helkväll med Timmy och Aléx vilket resulterade i black and white-tema, ROBYN, och dance dance dance. Jag och bögarna - fab night vill jag lova. Chokladkoppen besökte vi idag och hälsokväll har vi hunnit med, och så mycket kladdkaka på det. Why not?!



Tack så mycket!

dsc02682 (MMS)

Tack så mycket!


JENSEN'S BABY!

dsc02678 (MMS)

JENSEN'S BABY!


Bästa. Puss!

dsc02677 (MMS)

Bästa. Puss!


Fikar i Gamla stan, äntligen fredag!

dsc02673 (MMS)

Fikar i Gamla stan, äntligen fredag!


Linda - 2006

Hittade lite gamla bilder när jag rensade min sista låda i rummet på söder.
Här är en bild som Patrik Ekenblom har tagit. Söt som socker!


© Patrik Ekenblom


Kluven tjej som borde sova

Nu ska vi se hur mycket jag har fått gjort idag då...
Svar: absolut inte allt jag hade tänkt mig.
Allting kollapsade när jag insåg att jag inte hade word, då kunde jag alltså inte skriva rent mitt CV.. Så där sprack min planering.
När jag sedan skulle vara duktig och skicka låtar till Jennie så kom otekniska Linnéa fram och det funkade helt plötsligt inte, det funkar fortfarande inte.. 
Så jag har lagt ner det för idag.. Det kommer Jennie, det kommer... ;-)
Men lite har jag fått gjort iallafall, plus vilat - för det behöver jag med min
"8-veckors-hosta" som Therese kallar den.

Försöker planera min nästa helg om det ska bli Örebro eller Stockholm, det händer roliga grejer i båda städerna. Det verkar iallafall inte bli Uppsala den helgen, men jag hoppas den styrs snart. Saknar er!

Jag ska snart krypa ner i min nybäddade säng och jag hoppas på en hostfri natt. Imorgon är det fredag, och kvällen ska spenderas med Aléx.. Kommer bli fab!
 


Det är dags..

Jag måste börja träna.
Vill ha sånna där fräna NIKE-skor.
Tack så mycket?


Jobba lite dårå!

Börjar dagen med en dusch, dock sisådär 3 h för sent, men annars kommer jag aldrig att vakna till. Sitter här med huvudvärk och min vanliga kopp té och hostar upp mina lungor. Bättre har man haft det.

Dags att ta tag i min to do-list - jag hoppar av glädje.

Ikväll: tvättar vi.
Imorgon kväll: ser vi på Resident Evil och leker svarta hjältar.

Mycket snack - lite verkstad.

Det är alltid på kvällen och natten man är så effektiv, peppad och taggad på allt. När man sedan vaknar upp dagen efter är allt upp och ner. Varför är det så?

Just nu vet jag inte vad jag vill göra, jag har ingen lust eller ork att göra något - och det skrämmer mig. Och så kan man ju inte ha det heller.
- Så hur ska man lösa det? Ja, det är en bra fråga.
Det är så mycket jag vill göra, men ändå inte. Att det ska vara så svårt att ta tag i saker.. Imorgon väntar en to do-list.

Det känns som att den här hösten kan bli lång, kall och seg.
Men jag hoppas att jag har fel.

Oh sweet summer!



Godnatt från toaletten!

Lär ju få sova på toaletten inatt efter 2 koppar kaffe och 2 koppar té... Hoppsan.


Hualigen!

Fan det här är ingen rolig vecka... Den kan bara bli bättre känns det som.
Seg dag med föreläsningar, vilket gör att jag får huvudvärk på två röda.

Kören igår var en höjdpunkt. Åh så roligt det är! Vi Vickan-tjejer kan vår sak ;-)
- Inget konstigt alls! Tåje är härlig och Carola-medley kan ju inte bli annat än succé?! Kom på vår konsert den 14 nov!

Har haft en mysig kväll med mina bögar som äntligen har kommit hem från Frankrike. Lite brunare och lite mer sugna på att köpa en lägenhet där.. Why not?! Idol och äppelpaj med lite kaffe på det avslutade kvällen perfekt.
Men varför är jag så slutkörd? I don't get it...



All in 2010 hette visst detta år...


Helt slut i huvudet...

dsc02669 (MMS)

Helt slut i huvudet efter alla föreläsningar.. Somnar snart sittandes. Men ska iväg och vattna mina fina blommor på Karlis. Sen borde jag plugga - men det känns inte så lockande då jag inte förstår nåt.. Kul!


Ingen rolig måndag

Jag som brukar älska måndagar..
Inte idag.

Det regnar. Jag vaknade med huvudvärk. Att promenera i ösregn är inte jätteroligt. Det är riktigt segt att plugga. Jag hostar upp mina lungor.
Ständigt trött. Omotiverad.

Och det är bara september...

Tack och godnatt!

Nu är det snart dags att natta kudden.. Halvsover framför Kungarna av Tylösand för att se vad det är för skit. Och det är verkligen skit..
Urdålig tv med ett gäng idioter. Ovärt.

Har haft en nostalgisk kväll med lite RENT.. Kom att tänka på Rent när jag såg att Daniel Engman var med i We will rock you, han är grym..
Saknar "Rent-tiden" - det var tider det ;-)

Ikväll har jag förövrigt skrikit mig hes till Mamma Mia och gråtit en skvätt. Fin film!

Dags för en ny vecka..
Som innebär: plugg, fix, schlagerkör, fika, bio och mer därtill.

Host och godnatt skulle man kunna säga.


Hugo the charmör







La la la la LOLA

Söndag baby och jag befinner mig i Stockholm.
Snabba puckar skulle man kunna säga.

Örebro var underbart och fint som alltid.
I fredags träffade jag härliga människor på löpande band, shoppade lite, åt god sushi och hade sedan en lugn kväll framför tv:n - helt slut i huvud och hals.
Men har dragit i mig dunderpiller så nu är ju frisk som en nötkärna! Eller..

I lördags var det dags för dop i Mosjö kyrka.
Viola Linnéa Lindgren skötte sig exemplariskt och log så sött i sin fina vita virkade klänning. Hugo var cool som attan i sitt vaxhår och lirade runt som en kung. Jag och Johan blev faddrar och jag trippade runt i min viol-inspirerade klänning och klackar. Dock inte GAGA-heels; för det passar sig inte i kyrkan ;-)..
Vi åkte sedan till Nygården för lite grillbuffé, sol och prat. Jag svidade om mätt och glad till andra kläder och tog sedan tåget till Stockholm för lite musikal.
Jag hängde med Aléx på We will rock you på Cirkus och den var sjukt kul!
Gaga-inspirerad musikal med Queen som bas - ni kan väl gissa vem som var nöjd...?

Idag sov jag länge eftersom det var 30-årsfest här på gården igår, vid 06 imorse undrade jag vad de höll på med..
















My day: stan med Aléx och Tommy - hur mysigt som helst.
Nu: boka tågbiljetter.
Senare: dricka mitt nya té framför Mamma Mia.


Fikar med Aléx och Tommy, mysigt!

dsc02664 (MMS)

Fikar med Aléx och Tommy, mysigt!


ÖREBRO


- Promenad med Sara. √
- Luncha + stan med Linn.
- Marieberg, IKEA med mor.
- Sushi med mor och far.
- Träffa Emma, Mia?

Okej, nu kör vi fredag people!


Morgonpromenad med Sara..

dsc02651 (MMS)

Morgonpromenad med Sara.. Bra start på dagen!


Plugga eller sova på tåget är frågan..

dsc02650 (MMS)

Plugga eller sova på tåget är frågan.. Vi får se om den stora latten hjälper mig att vakna till eller inte.. ;-). Mot Örebro iallafall, seg som attan efter 4 h föreläsning.. Sweet dreams.


Gott och blandat





Fix hit och dit.

Fasiken va dagarna går snabbt, hinner inte med..
Har duttat lite i lägenheten - börjar se ut som en antikäffar med allt porslin ;-) Lindgrens rum så att säga.. Alldeles nyss kom jag på att jag inte har ätit nåt sen klockan 11 idag och då blev jag genast superhungrig. Så nu blir det till att laga nåt, tvätta samt plugga resten av kvällen. Plus lite Idol på det.

Imorgon: skola och därefter Örebro.

 


En konstig tisdag

Idag har det varit en konstig dag...
Från huvudvärk, till ångest, via förkylning, till svimfärdig. Och så lite trött på det.

Idag har jag inhandlat en turkos badrumsmatta, en rutig skjorta och lite annat smått och gott. Men för övrigt så går jag bara runt och... är. Det här gillar vi inte.

Kul att IDOL har börjat igen, en hel del riktigt duktiga talanger verkar vi få se i år.. Tänk om man vore så duktig :-)

Fick förresten ett underbart samtal från soliga Alicante idag. Det var bättre än bra! Skönt att höra din röst Therese - väntar på att du ska komma hem... PUSS.

Nejmen, godnatt kanske.


Gårdagens bästa:

♥ Att julshowen med Linda Bengtzing nu är bokad och klar! Den 11:e dec sjunger vi julsånger, värmer oss med glögg och njuter av varandras sällskap. Lovely!

♥ Att jag fick tag på klänningen med klös i, underbaring!

♥ Att schlagerkören äntligen har börjat - och den passar mig som handen i handsken.

♥ Att jag börjar få ordning i lägenheten.

♥ Att jag hade en härlig kväll på V.

Sneak a peak á la Lindgren






Schlagerkväll

Igår var det en kväll i schlagerns tecken - inte mig emot ;-)
Iklädd en klänning med fläckar på småsprang jag runt på Stureplan och fann till slut det jag sökte; Schlagerkören. I 2 h sjöng jag schlagers med andra schlagertokiga människor under ledning av Kristian Tåje och Arvid på piano.
What a feeling! Helt underbart.. Vi sjöng stämmor hit och dit, och jag lekte sopran. Så nu har jag ännu en anledning att längta till måndagar ;-)..

Trippade hem glad i hågen och bytte skor, vidare till V för att fira Jossan som fyllde år. Vi var ett stort glittrigt gäng som sjöng för fulla halsar och dansade i timmar. En hel del deeptalk på det och allt var som vanligt igen.






Grr...

Ikväll så kör vi lite djuriskt....


puss på Bellan!

Klockan 05 imorse sa jag hej då till min fina Isabella.
Det var svårt att hålla tillbaka tårarna, det är det iochförsig varje dag nuförtiden. Nu är hon i England, i skolan och jag sitter här ensam på söder och dricker kaffe. Har sovit ruskigt dåligt inatt så jag är helt slut. Ska iväg till lägenheten en sväng och förbi några affärer på stan.

Ikväll är det dags för Schlagerkör och därefter blir det lite V..
Jag vill gärna komma iklädd en klänning med klös i, vi får se hur det blir.


Hur sött var inte det här?!



Familjemys

I fredags kom min käre mor, far och Isabella hit efter en åktur med öl och varmkorv ;-) Vi fixade lite i lägenheten och hade sedan en mysig kväll hemma med chips och dipp framför tv:n.



lördagen började vi dagen med melodikrysset och fortsatte sedan ut på stan för lite Bondens marknad. Därefter spenderade vi ett par soliga timmar på Gröna lund vilket resulterade i kiss, skratt och sockervadd. Helt snurrig och slut i bena efteråt.. På kvällen hade vi hej då-kalas för Isabella med partyhattar och god mat. Samt ett skönt bad med cyklop..













Det hade vi även idag för det var så roligt ;-) Lugn förmiddag här på söder och när de väl skulle åka till Arlanda fick vi höra att flighten var inställd, och ombokad till imorrn bitti kl. 07.45. Så... Jag har hela familjen kvar en hel dag till.
Just nu virkas det och sedan blir det en promenad runtom söder.
Gäller att ta vara på all tid vi har tillsammans



Vi har hej då-kalas för Isabella..

dsc02642 (MMS)

Vi har hej då-kalas för Isabella.. Dags för chokladtårta!


Jag o Bellan myser i sängen..

dsc02640 (MMS)

Jag o Bellan myser i sängen.. Hon är dock mycket piggare än vad jag är..


Hon ligger i - vad gör jag?

Saknar min fina Therese. Alltså, vad gör du i Spanien medan jag är här i höstrusket? Jag vill också vara utomlands. Blir bara mer och mer sugen..
Thailand kanske?

Idag har det varit en lååång dag, lite för lång tycker jag allt.
Började dagen med en lista och jag tror nog allt att allt är klart.
- Har strukit, varit på föreläsning, handlat saker till skolan, mejlat Jennie, planerat julshow, hetsletat efter en bok till kursen, tillslut beställt boken till kursen, varit iväg till lägenheten med hela mitt rum samt frusit häcken av mig i detta höstväder.

Imorgon är det dags för prov. Eh...
Sedan blir det fix i lägenheten på Karlis, och städning på Söder.
Mor, far och Isabella kommer hit imorgon och stannar hela helgen. Wii!

Nu checkar jag ut..
Tack o godnatt!


Ska sova i mina älsklingar..

 


Första dagen - check!

Då var alltså första dagen på universitetet avklarad. Så, hur känns det?
Efter en väldans massa info så är jag nu helt mosig i huvudet, men jag tror nog att allt blir bra till slut. Stockholms universitet är så sjukt stort, nästan så man går vilse ;-) Mötte upp Emma så vi kunde virra runt tillsammans, me like!
Efter ett par timmar av information så åkte jag in till stan och fikade ett par timmar med Saris. Fina!

Och så lite huvudvärk på det!
Troligen på grund av allt nytt och lite dåligt med matintag..

- Och vadå släppa en bomb.. 6 månader är sjukt lång tid.
Funderar på att joina, why not? ;-)

Nu ska jag natta kudden alldeles strax, imorgon är det dags för första föreläsningen och prov på fredag. Hjälp, vad har jag gett mig in på?!

Fikar med Sara, mysigt!

dsc02635 (MMS)

Fikar med Sara, mysigt!


Okej, nu kör vi!

dsc02634 (MMS)

Okej, nu kör vi!


Välkommen september månad!

Idag är det dags för den första dagen på universitetet. En ny del i mitt liv.
Ny månad - nya tag? Vad händer denna månad kan man fråga sig..
Lite familjemys, Gröna Lund, lite fest, dop, mamma och Therese fyller år, en hel del plugg, fix i lägenheten, höstpromenader och en hel del té kan jag tänka mig.

Bör även komma igång med träningen.. Funderar även på att simma.
Vore bra för min kropp. Vi får se vad plånboken säger..

Kul att man förövrigt vaknar upp med världens hosta. Kul.

Idag säger vi grattis till två fina J som fyller år idag.
Grattis söta Jennie - hoppas du får en fin dag ♥
Och grattis J - 1 september är ett datum att minnas.

Nu styr vi upp lite saker!
Först: skola.
Senare: fika med Sara.


RSS 2.0