Kallt

Var hemma från skolan idag. Kom seriöst inte upp ur sängen imorse. Hur förkyld som helst och mäkta huvudvärken p.g.a allt snor. Försökte få en telefontid på vårdcentralen, orka få en tid IMORGON kl. 8. Inte sant liksom. Har sovit mestadels idag.. Var även på en promenad med Linn, kärlek till henne. Pratade om allt och det var skönt att komma ut en stund. Gjorde lite avtryck i sanden och rensade tankarna.

Saknar den gamla Linnéa Lindgren. Hon som var stark, glad, hade en massa energi, lycklig, hade tid för sina vänner, bra på dans, och mycket mer..
Nu är Linnéa svag, sjuk, har ingen energi, har inte tid för något.

Kul att Bengtzing ska medverka i nästa års Diggilooturné.. Tillsammans med namn som Måns Zelmerlöv, Molly Sandén och Thomas Pettersson. Hade ju i och för sig varit ganska kul med en soloturné för Lindas del, men det kanske också hinns med. Hoppas det.

Nu ska jag äta, värdelöst när man inte känner nån smak.
Sedan in till stan för att kolla på dans. Fixa det sista inför morgondagen...
Jisses.
Kramar en trött Linnéa, trött i själen..

Kommentarer
Postat av: Malin

JAG SAKNAR OCKSÅ HENNE :'(

2007-11-15 @ 22:15:42
URL: http://MaalinR.blogg.se
Postat av: Emma

Mm håller med, saknar dig också! Känns som vi aldrig hinner ses, du har mycket och jag har mycket. Vill att du ska bli frisk. Kan tala för oss tre, MEJ, att vi saknar dig grymt mycket! Krya på dig vännen! Du är värd guld! Vi finns här för dig! Krambäst

2007-11-16 @ 09:20:39
URL: http://vattengalen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0