Linköping...

Imorgon bär det av till Linköping för RixFmFestival. Det ska bli kul.. jag är dock väldigt trött, har varit en ganska tuff vecka.. mycket o göra, att tänka på.. osv.. men det ska bli nice imorrn! Sista Rix .. Bengtzing är där. Vi (jag, marre, malin, emma) är där med Bengan och lakan... kan inte bli annat än en succé!

Igår fyllde min otroliga braiga kompis Andréa 18 år, stort GRATTIS till henne. duärkärlek!
Och idag fyller Emma N. L. 18.. fatta att vi börjar bli vuxna. känns som det var nyss vi gick på mellanstadiet och "busade" i korridorerna.. sinnesjukt. Du är en otrolig vän, finns alltid där (L). love!
Och! Icke att glömma, Emma - fyller 17 idag, hoppas du min galne vän har haft en grym dag! Vi ses snart ;)

Kärlek till er....

Vad hände igår.. jo juste. lång sovmorgon var det ja. jag satte klockan på 8 för att åka med 9 bussen, satte om klockan till 9 för att åka med 10 bussen, satte om klockan till 10 för att åka med 11 bussen... och med 11 bussen tog jag mig in till stan, för en träff med underbara Mia, innan dess samtal med den söta Marita. PA planering som jag kallar duga....  efter prat, så fick jag skjuts av pappa till skolan, religion och sen dans med Tuva. Hur kul som helst, roligast på länge... grym musik och stört kul övningar. I like it! Sen drog jag och magda upp på stan för lunch, lasagne ;) haha! sen till kulturskolan för att träffa Flinjendans&teater+lärare.. överraskningsdags... förväntansfulla gick vi nedför stortorget.. till njoy! för BOX. Shit va det var stört kul och sjukt jobbigt.. helt galet. Tog bussen hem och drog till Andréa för lite firande, vi checkade in Morden och hade jääääätttemys! Tack!

Idag var det modern-folk på dansen med Martina Lindh, hej annorlunda- kul att prova på nya saker :) Jag dansade genom solot för henne och vi gjorde lite ändringar.. Det blir mer Martina på lördag, på workshopen... kul!

Nu ska jag äta lite, ladda... *höhö*.
Imorgon ska vi äga LKPGpubliken brudar, som alltid ;). shake it!
Ta hand om er, kärlek från mig.

Piffig, poffig, puffig.

den här veckan är det mycket som händer.
förra veckan var kul, med många mysiga samtal. hej vad jag diggar mia!

idag har det varit en låång dag, började 8 med dansprat om hösten-framtiden och snurkämnet, Projektarbete 07. fyfan. inte kul nånstans, varförvarförvarför. sen var det vanliga lektioner på dagen, sen idrott.. och sen gjorde jag och monika solot inför lördagen. jag var typ helt seg, men det blir fint, väldigt fint" . efter det fick jag skjuts av M in till stan, åt, sen var det flinjen - kul! träffade allt folk, lekar och mys. stress till bussen, orka springa, sen snack med marre på bussen hem, yeah lööv. och nu så sitter jag här och har en fetingsovmorgon imorrn, börjar 13. det kallar jag nice!

veckan.
imorrn- skola, dans på efterm., dans på kvällen, ska ha bestämt PA. och det är ju troligt... Andréa fyller år!
onsdag. typ jobbig dag, dans på eftermiddagen; med alla danspare, lärare: martina lindh, hej kul! Emma fyller år!
torsdag. jag drar till lkpg och röjer.....
fredag. skola. fira Emma *glad*. blir en najs kväll!
lördag. vigsel, dansa solo. I Lerbäck, 13-16 cirkus, hem till Örebro, dansworkshop mellan 17-19, sen hem till Sara - fira!
söndag. dega. dega. dega. dega. och antagligen plugga. och ta tag i mitt liv.

orka att hon ringde upp! hahah. söt ♥ jag får fan skärpa mig, linnéa- pisk.

okej. PANIK PANIK PANIK.

lördags var mys! tight häck, .. kul sällskap, god mat. ja, malin, han är snygg, hahaha.

Stört söt; Linda i sitt senaste brev; Och till armbandsgänget-snart är det Mcdonalds fest!!!!
ja, vi taggar!

Nu ska jag sova. Skam den som ger sig, mitt PA ska bli bäst. Ska bara komma på vad jag ska göra först.................. Kärlek L.

...

jag vill och behöver veta känslan.. även fast den inte är bra/rolig.. vi är ju kärlek. pallar inte om det är något som är fel... vill veta. du är saknad.

Helgens vrååååååål.

fy fan va vrålsnygg linda är... heelt galet het!
ska färga håret mörkt och klippa kort.
aa. det blev förjävla snyggt.


ska iväg till segersjö snart med familjen.... gårdagen var underbar. ♥

Kärlek. / L.

btw. vigseln; låten: För kärlekens skull - Ted Gärdestad.
kommer bli fint...


helg!

snabbkäkat. snabbduschat. snabbmsn:at. snabbpackat.
åker till stugan över natten med familjen, imorgon är det nämligen Regnamarken - alltid mysigt!
Sen imorgon är det dags för firande av Malin, kommer bli stört kul!
Söndag: till Segersjö för att kolla på... hästar. (eh)...

Kul grej!
Ska dansa på en vigsel den 1 september, så på måndag blir det till att göra koreografi.... över telefon, haha, hur ska det gå till ? Ska bli kul... ska bli grymt kul.

Marre, din blogg ÄGER.
Sofie, hoppas din skolvecka har vart bra...

Måste åka...... helt slut efter första skolveckan. Nästa vecka kör allt igång.. på riktigt. Massa dans DDD.
Ta hand om er, kärlek från mig.

tagga inför torsdag folket. tagga!


Bara för ..

..  att hon är våran Turnédrottning med ett jäkligt snyggt armband på höger arm.

image185

.. och för att hon som jag gillar att ta på rumpor ;)...

image186

.. aaa.. det är ren kärlek!

ooooorka.

trippelorka. jag är förkyld. jag har ont i huvudet. jag har ont i min fot och är allmänt förvirrad.

skolan började idag, det var kul... haha. nejmen, kul att träffa allt folk!
efter skolan (vi fick papper.....) så drog vi upp på stan och käkade glass eller ja.. jag drack jordgubbssmoothie, gott! grattade mia som är toksöt ♥, sedan drog jag hem.. somnade i bilen hem, sov sedan typ 3 h hemma.. har käkat nu, ska hem till andréa och se på morden och käka gula kiwis.. om jag pallar att resa på mig.

puss på fina!

Gbg var så jävla bra.

image183

Göteborg. Goa Göteborg. Som jag verkligen inte hittar i .. (AA). Tur man har Malin. ♥   I söndags morse bar det av till gbg där jag möttes av en superfin Malin eftersom jag inte hittade. Frågade faktiskt en på pressbyrån om hjälp, och orka att hon typ lurade mig... Väl framme möttes man av Emma, Martin, Lina, Janice, Karin tror jag det var.. och en hel del dannyfans, och erikfans.. galna fans , haha. Dagen där spenderades med flurry, skratt, överraskning av Marre. Den galningen kom. Hur hon lyckades med det vet ingen. Men fy fan, nice ju! Hon lurade mig ordentligt där och överraskade inne på Åhléns, orka att jag sa: Va dålig du är. Standarduttryck liksom.. hehe. Sen åt vi på sofies favvoställe, det heter donken. Flum kan man säga. Tillbaka till Lilla Bommen och Rix, då hade det kommit mer folk så det var dags att köra fram armbågarna och puta med rumpan för att få ha kvar sin plats. Orka trycka redan då liksom.. men, vi är ju grymma så. en enkel match. sen var det dags för dans i McFlurrytävlingen tyckte jag och sofie, så vi drog dit och dansade häcken av oss. det var kuuul! Sen tillbaka, soundcheck och sånt. Kl. 18 drog allt i gång, Ramsells yesh, vi diggade hårt. Sen var det Da Buzz, Anders Joh, Magnus C, och så ringer min mobil. Jaha. Moget liksom. "Hej jag heter Anna och ringer från McDonalds ..." ORKA ATT JAG VANN?!? haha. vann alltså tävlingen och fick order att infinna mig bakom scenen vid 19.30 för att få mitt VIP-pass och hälsa på personen som jag valde att presentera. Blir ni förvånade när jag säger att jag valde Linda Bengtzing? höhöh. Anna blev störtnöjd över att det var en brunett, som valde Linda och som hade Lindatröja på sig som vann - klockrent, det är så det ska va´! Nåväl. Väl därbak hejade jag på Linda som sagt. "Hej, Linnéa Lindgren heter jag. -Hej, Linda Bengtzing. - Ja, det är jag som ska presentera dig. Anna berättar och Linda börjar vrålgarva. Aa, det var fan kul. Hängde VIP ett tag, *hööh*, sen träffade jag Gert-Roger-Titti, trevliga! Pratades vid och så.. Sen var det dags. Och ORKA att jag hoppar in på scenen?! :O måste ha sett rätt kul ut.. jag pratar lite med G-R-T . R till mig: Örebro.. du bor alltså i Örebro, lr bor du någon annanstans? L: (eh).... ja? sen presenterade jag henne som: Nu kommer kvinnan med den skönaste humorn, den bästa sångrösten. Hon blev i åt utvald till turnedrottning. . . Hon stavas Kärlek. BRA BÄTTRE BENGTZING.
Här har ni: LINDA BENGTZING! *highfive* Stod sedan bak på scenen och kollade på när bruden körde sitt race alldeles galant. Sedan backstage, pusskramkalas. Möte mellan Linda och kärlek, host.. öh. Sedan väntade vi utanför, för att ge Linda en present o så. Efter en stund (linda skulle fika och sånt tjafs, haha) så kom hon med Johanna. Bråk mellan dom uppstod, lr tjafs iallafall. Johanna tyckte inte att hon skulle gå ut till oss, och resten .. men go som hon är kliver hon rakt ut till oss. Hon fick presenten och visade att hon hade armbandet på sig, (lööööööv) så fint på henne! Vi tog kort, skrek och sprang. FUCK YOU ;). alltså, myyys! sen kissades det, till donken (mums), till centralen. Där planerade vi hösten medan vi väntade på marres nattbuss. Yeah, planer *lööv* . Marre åkte hem efter att vi vinkat av henne. Då bar det av till Lisbergsbyn och malins husvagn där vi skulle spendera natten. Sofie valde (... haha) att gå så javisst. vi gick..... och får vid ett tillfälle höra lögnhals, oh jävlar va live det låter! med raska steg tog vi oss till stället där musiken kom ifrån, värsta poppisnattklubben.. undrar om linda var där? man vet aldrig.. sen var det dags att gå igen (AA)., i en uppförsbacke var det dags att vila tyckte sofie. Vi diggade låtar och skrattade. Vi var väl hemma kanske.. 01.30 eller nåt.. Jag och Sofie delade säng medan Malin den goa låg på golvet på en luftmadrass som var trasig. *helt galet*
Tusen tack för allt familjen Rosén!!!
Vaknade måndag morgon trött och ont i ben. Frulle, spårvagn (pendeltåg... host), centralen, prat. Tåg hem kl. 10.02 med Sofie vid min sida. Mys! Prat, video, sömn, mat och skratt. I Örebro igen kl. 13 typ, tandläkarn, stan -köpte block och sånt stuff. Åt glass, hem, handlade, chillade, duschade, åt 3 sorters pizzor, träffade linn och säkert nåt mer. Nu sitter jag här och är trött... jättetrött. Har ont i min fot också.. palla sånt.

Imorgon börjar skolan. Hurra!
GodNatt alla.
REN KÄRLEK till dom bästa. <3

image184



btw. har köpt flera BENGAN people, visst är jag bra?!

lööööv . .

                                       
favorit i repris. 1. Ulriksdal. 2. Eskilstuna; rixfm.
 "nämen äsch då, vinkvink. uuuhhhuuh. huuuh. "  (Ulriksdal)
 Rix, Eskilstuna... vårat fina lakan med lite folk.

 Bengan 1..... och...  bengan , the real one.
 ramsells!
 jag, marre och bengan.
 fint i stugan (AA)...
 det blev som sagt galet.. ja, det....  spårade typ ur .. *yeah*

Götet imorgon . . .

nämen fy tjuven du.
här kommer den efterlängtade bloggen marre ;) haha. hoppas packningen&städningen går bra...

Eskilstuna rockade verkligen. Jag anlände tidigt till etuna och strömsholmen ... på plats fanns Olafamiljen som hade vart där sen typ 5. Hur orkar dom? sinnesgalet. menmen.. som en mupp stod jag där och inväntade marre, sofie, lollo, natta = brudsen. Micke kom först och hjälpte mig att överleva olafam. Kl. 12 var det insläpp. Då hade Olafam. snackat en jävla massa skit, puttat och tryckt så in i helvete, dragit i mitt hår och målat på sagas väska. Listan kan göras lång. Dom är helt jävla crasy. Sen sprang vi så fort som vinden och Danny&Lindafansen lyckades få hela mitten.. fy fan va nice. Ola på kanten och vi var nöjda. Dagen där spenderades med Bengan1 som dog :|., vi vann kryssningar, det kom regnskurar, det kom sol, vi spelade KUL tennisspel som sofie ägde på , satte uppe vårat finfina lakan (A), och BENGT.... och vi chillade. Sen drog jag&marre till Vilsta Sporthotell för att checka in till våran fiiiiina 4pers stuga som vi skulle spendera natten i. Den vaar gul och fin. Jag bytte om och vi fixade lite och drog sedan tillbaka till centrum och donken för käk. Sedan till Strömsholmen för mys och fix. Kl. 17 var det dags för soundcheck och sådant. Vi öste järnet när dom repade carrie, lögnhals och VS !, dock utan linda♥ som då befann sig i götet.... Kl. 20 drog allt igång, först var det Ramsells vilket medförde headbang, skrik, massa fotografer, sång och skratt. Runt 21 presenterade Micke en brud med energi. Vi= iiiiiiiiiiih. ååh . BEENGTZING. ååh . BENGTZING! Hon var söt som vanligt med galet mellansnack om rynkor, fula miner, frieri till stefan och mycket mycket mer... och icke att förglömma. Bengan (the real one, the blue one,.) hade vi med oss under dagen. Jag hittade innan jag åkte ballonger som typ ser ut som spermier och är över 1 m långa, we like it! Vi döpte han till Bengan och han fick komma upp till Bengan - oh han blev glaaad (AA). DET var humor det. Hon körde först: Sista morgonen och vi garvade, fortsatte in på lögnhals och sedan carrie fast vi sjöng linda ;) och sista låten blev VS och fy 17 va vi dansade, DDD. Det var sjukt kul... När hon var klar hade hon&jennyG bråttom, så vi mosade oss fram genom folkmassan som inte blev så glad på oss... Väntade en stund med pepp om bengt. Ut kom sedan brudochjenny i full fart och hade bråttom som sagt. Snabbt kramochpusskalas, och så fick hon presenten som man kan säga att hon blev glad för..... ren kärlek! sedan drog vi till stationen och sa hejdå till micke och flummade runt. Runt 22.30-tiden kom det regn, och fy fan va mkt regn det kom...... det fullkomligt öste ner. vi tog en taxi, efter att ha snackat med en jävla bitch (ursäkta..) till person som tog imot samtalet på taxi...., och åkte hem till stugan, för; stuuuuuugparty!
Och det är verkligen helt galet va kul vi hade. Man fick ont i magen och typ kinderna för vi skrattade så mkt. Filminspelnigar gjordes - totally crasy. Vi åt en massa gott, sjöng och dansade.
Dagen stavades typ BENGT också... Älska.
HEJ, jag heter Bengt. Jag jobbar på en knappfabrik. Jag har fru - men inga barn. Och en dag kom min chef och sa. - Bengt, är du ledig? Så tryck på knappen med din vänstra hand... Och detta fortsätter i en evighet och är så grymmekul. Speciellt sisådär klockan 4 på natten... vi sov en stund, vaknade- åt godis till frulle, haha, och städade stugan... smög förbi receptionen, för vi var ju 5 personer i en stuga för 4.. inte så populärt. Checkade ut och tog bussen in till stan för käk. Sofie&Nathalie åt på donken medan jag, Marre och Lollo åt på typ ett bistrocafé, och jag åt goood lasagne... haha. Det bar sedan av till stationen efter att ha inhandlat tidningar, hej vadå vi var med på förstasidan? (AA). Så fult men så kul. Hem med tåg vid 14, väl hemma var jag helt seg på kvällen.. och idag har det varit en sån där återhämtningsdag.. men jag känner mig inte ett dugg återhämtad, *ler*. Har städat, städat, packat.., gjort trosor...., ätit goda räkor och druckit god dricka hemma hos andréa och diggat Hejaklacken med HippHipp, älska. VISA HATTARNA! Väl hemma igen åt jag kräftor, packade klart, duschade och nu sitter jag här... planerar det sista. För imorgon bär det av till Götet där jag, sofie och malin (!!!) ska bo i husvagn, oh I like it! Det styrs Rix FM för hela slanten. På plats möter vi även Martin&Emma och eventuellt... Marre om hon hinner/orkar/kan. Kul kommer det bli iallafall, jag är stört taggad. Hoppas på solsken... Kommer hem måndag, då det måste fixas med inköp av block osv.. inför tisdag- då jag börjar skolan. Jag börjar 3:an och känner mig helt plötsligt stor. Hhöhöh, -not. Men det ska faktiskt bli kul trots allt,.. att allt kör igång.. ellerja, att dansen kör igång. (AA)..


   
orka första bilden, andra - vi väntar .. hööh, tredje, in action.
image170
en helt jävla galen Linda.. haha.

 "I lööööv you. Plenty... lööööööööv."
Löööv här mellan Bengan*2.



Tusen tack till:
Marre Mozzarella, Louise Lövbiff-Lax-Lutfisk, ooh Löken, Sofie Salsicha, Nathalie Nachos. Och Linda såklart.

Kärlek från mig.

HEJ JAG HETER BENGT!

seriöst. jag ser ut som en fågelholk och trippen till eskilstuna med brudarna var helt jävla suverän.
imorgon ska jag berätta allt.... eller inte, men nåt..

KÄRLEK till er som var med ..... fy fan va vi rockade.

Vråltaggar

fy 17 va kul det kommer bli !

imorgon kl. tidigt bär det av till eskilstuna för Rix festival, alltså BENGTZING och stugparty a la deluxe ;), kommer bli så gryyymt! nu är snart allt packat & klart, ska bara göra klart lakanet o så... fint (AA). bild kommer..
skitsvårt att veta vad man ska ha med sig, vilket väder blir det liksom?! jag satsar på klänning, (HAHA), fast har jeans med mig... biljetter är bokade. jag är taggad. hoppas inte på regn. och blir det donkan sofie eller? *ler*

måste fixa klart allt... vi hörs! ta hand om er! kärlek från mig ♥

jag gillar läget!

sockerkaka och mjölk är nattmat när den är som bäst.

oh det blir bra hörni! bokat stuga nu, lakanet är på g.. vi planerar på msn, skrattar mest. men det är så det ska va...
kärlek till er; malin, marre, sofie, milla.. msn ikväll, love.
bombning av gb (AA),, haha. imorrn är det mycket som ska hinnas med,.... galet.

väntar spänt på kondomerna.
och undrar&hoppas att dom är självlysande. för vilken hit det skulle va´!

puss från mig!

Brudar!

Sofie; VAAAAAKNA och kom in på msn (AA)!
Marre; RING MIG. Måste boka DDD.
Malin; All kärlek till dig., tänker på dig.

gooodmorgon folket!


Lasagne är mitt namn

mycket på gång....
nämen se godkväll. hemma från en helt otrrrrroligt (heja marre!) härlig helg! för ojoj, minne.
tog som sagt bussen till sthlm i fredags. tog det lugnt fram till 15 då jag mötte upp hetingar på centralen. jag, sofie, therese och martin tog tunnelbanan till bergshamra där vi mötte marre och hej dig gillar jag! därav mitt namn; lasagne. och så är det... köpte lite käk och tejp (AA), tog bussen till Ulriksdal. Vi var där tiiiidigt and so what? Vi hade jävligt kul ... åt, skrattade, sjöng, dansade, tog kort och mycket mer. 18 var det insläpp, 19.30 var det dags för show. Och den här gången var Diggiloo helt jävla suveränt. Innan träffade man på en drös med kändisar, bl.a; Jimmy, Arja, Anna Book, Magnus Hä., Pernilla och hela familjen, nästan... haha, Agneta Sjödin, Johanna Karlsson och sist men inte minst; Lena Phlipsson. Kan säga så här; jag gapade av förvåning. För vilken jackpot. Båda mina favoriter på plats, heja! Kärlek till: pop-låten, loppan, tell him, lögnhals, VS, spanienparti ... och "vinkevink, nämen tihi titta där". haha, linda är söt. Efteråt stannade vi kvar en stund, träffade en gammal vän och skolkamrat till bruden, kul! Haha, ".. vi tältade och så hade hon ställt upp ..." mys! Plötsligt kommer Philipssonskan ut och jag: :O, pratade med henne ... go person. men det märks verkligen att hon tycker att hon är lite speciell lr vad man ska säga, fast det är hon ju iochförsig.. haha. sen prat med linda och kramar, planering o så. Sedan, hur tar vi oss hem?! För det skulle nämligen inte gå några bussar så sent.. så då blev det ; "vi kommer inte heeeeem, ikväll..." och det togs galnaochfina kort. men se o häpna, det gick bussar! skönt... sedan tunnelbana hem, till donken och käkade, sen hem till lägenheten. somnade helt hispig och glad. lördag, trött. stan och shopping, köpte den efterlängtade adidaströjan i svart och guld, yes! och ett par jeans med hög midja. strålande väder, tryckade luft och för lite sömn gjorde mig tröött, satt och degade på centralen och åkte tåg hem vid 15, hemma i örebro och drog direkt till sommarstugan där det vankades kräftskiva med hattar och belysning, trevligt!

nu försöker jag fixa boende.. vilket inte är så enkelt. bananskit. vill ju.. måste gå. om allt annat löser sig, det vet vi ju inte än.. men vi får se :).

och yeah. Bengtzing blev ju vald till Årets Sommarturnédrottning, grattis till henne!! Så värd.

För hon är Drottningen över dom alla. På alla sätt och vis...

image160

   
  

Pusss från mig!


-

Ramsvik, bryggan, 2007.
image159

"Det är kärlek och det är vindar, och det är ögon och dom tindrar..."

Jag taggar med VS-dans i vardagsrummet. För imorgon ska vi äga Diggiloopubliken...!

startklar.

nämen fy 17sing´en.
nu så. nu är allt klart inför morgondagen.. nästan. funderar på skylt och hur vi ska komma hem, haha. galet..  men det löser väl sig .. - på något sätt.
hela dagen har varit typ lång. lite halvseg på nåt vis.. har inte alls gjort det jag skulle ha gjort, utan mest degat. men skönt det med. klockan 8 imorrn bär det av med buss, drar sedan hem till micke&mats genom gamla stan, bada lite, fixa, sen möta snyggingar på centralen, åka en massa, yeah - diggiloo. åker hem igen på lördag, men blir upphämtad av pappa direkt när jag kommer med tåget och åker till stugan för kräftskiva. kommer bli en helnice helg!

btw. så har jag köpt skitheta jordgubbsstrumpor till min mobil (AA).
och här kommer några bilder från Ramsvik!
     
1. Isabella på bryggan. 2. Bella och jag. 3. Min daimcup och Bellas valp. 4. Jag solar (AA).. haha. 5. Bella på stenar. 6. Bella hoppar från bryggan.

Puss and piskout.

Uppgradering

Från glasspinne till Piggelin. Inte illa....

Det är torsdag idag. Alltså innebär det att det är fredag imorgon. Och fredag betyder : en tripp till Stockholm, ; Diggiloo. Och det betyder alltså att jag borde packa, städa, duscha... listan är lång.

Lagar lunch till mig, mamma och Bella. Sen ska jag ta tag i allt. För morgondagen kommer bli stört kul. Det vet jag.

Lindgren is back in action .

jippiyeeey!
mitt internet funkar och ja, jag är glad. låter helt dumt typ, men va fan.. skönt ju. vad har hänt den senaste tiden då?... ja, vi kan väl börja med idag. Drog in till stan för att träffa Jeanette och hej va skoj det var! Oerhört saknad har du varit! Vi tog en runda på stan, jag köpte trots att jag inte skulle köpa nåt; ett vitt linne, en grön tröja, massa hårsaker, en bok och så skrev jag ut ca 260 bilder, oh fy fan va kul. Nu ska det göras fotoalbum ! Vi fikade gott på Gröna Grodan; latte och favoriten - kladdkaka med italiensk glass. Mumma!
Gårdagen var trevlig den med. Var på inskolning (även i måndags) med Isabella på Mosjö Skola.. hon är astaggad att börja där. Jag läste lite och byggde torn av pinnar, kul! Sen drog vi till Säbylund och badade (även i måndags, ja ser ni mönstret, haha..) Linn joinade. Varmt, varmt, varmt! Drog till stan med Stajna och Bella, drog till frissan.. skulle nämligen göra en provlock (permanent..) och ja, den blev fin. (eh....) 300 spänn för ingenting kan jag meddela. Så jag har lagt ned allt med att permanenta och ska istället klippa mig i nån käck frilla nästa vecka. Om jag vågar, höhö . Hem till mat, minigolf och film - Göta Kanal. "Det är nån som grillar!" ja, den är ganska kul.

wooooooow. va kul det är med msn DDD (nördvarning..!) men mys med snack med Malin och Sofie, kärlek!
planering, oh yes, het !


Västkusten ~ Ramsvik 2007. Det var trevligt det.... Det solades en del. Bad, bastu, shopping. Strosande på Smögenbryggan, inne i Hunnebostrand, Kungshamn. Havets Hus i Lysekil. En sjuhelsikes massa glass , heja daimcup! Plocka snäckor. Fiska krabbor. Promenader. Bus. Mycket prat... kissa i skogen! haha. Hett. Massa god mat; krabba, räkor, fisk; rödspätta, kolja, lax och mkt mer. Körsbär. Xider- Strawberry desire. Vattenpipa. Och skåningar som stavas Timmy och Charlie. En mycket trevlig vistelse kort sagt.

OCH PÅ FREDAG ÄR DET SOM SAGT; DIGGILOO! haha. märks det att jag är taggad? måste skriva packlista och planera dagen.. (AA).

Puss och kram!


sommar 2007.

hej alla fina. jag lever och mår sjukt bra. har tyvärr inte tillgång till nån dator för tillfället, sitter just nu hemma hos linn och dom väntar (argt) på mig .. haha. vi ska spela minigolf i den tropiska hettan. för vilken värme! har varit en vecka på västkusten och det var helt underbart! kärlek. timmyochcharlie är bäst. på fredag är det dags för sthlm och Diggiloo och jag är som vanligt; stört taggad. ska bli kul att träffa allt folk igen...... lite shopping blir det nog av också ;) nu ska jag rulla, ta hand om er. Puss Linnéa


RSS 2.0