Feber.

Ännu en helg är avklarad. Eller ja, snarare slut..
Att helgerna jämt och ständigt ska kännas så korta?
Man hinner ju aldrig med allt man har tänkt sig, sen var i och för sig listan ganska lång på saker jag ville göra denna gång..

Fredagen började med stretch med lovely Sabina. Vi var skapligt trötta medan vi låg där i våra positioner, jag vet inte om det gav så mycket mer än gott sällskap.
På den moderna klassen så kände jag av min vänstra höftböjare något rejält så jag fick sitta efter halva klassen och det blev bara sämre och sämre..
Innan Barbro´s pepp-talk så köpte vi lite godsaker och laddade upp oss inför 3 timmars prat. Det var, as always, grymt bra snack och efter det var det dags för balettmetodik. Intressant att höra vad Katarina hade gjort och dessutom diskutera hur man lägger upp en nybörjarklass, good to know..

Fredagskvällen spenderades hemma med rensning av min dator. Den har nämligen slutat fungera, så jag har lämnat den till min bror.. Suck..
Hann även med en träff med Linn på stan, mysprat.. ♥, och sedan så somnade jag gott framför tv:n.

Lördagen stavades pyssel hemma hos Sofie, där Hugo charmade mig varannan minut, därefter åt jag gott hemma och glittrade till mig ordentligt.
Kvällen spenderades at Veronikas place och cocktailparty stod på schemat.
Goda drinkar, gott sällskap, fina klänningar, ostbrickor och färsk frukt och en massa Singstar på det! Vackert!
Vaknade upp söndag med halsont. Trodde det berodde på min falsksång kvällen innan, men icke, för det har hållt i sig ändå tills idag.. Suck.
Tog det lugnt, solade, fixade lite och dansade så mina fötter blödde på söndagsträningen. Kul att ha Mia som fröken! Fröken och jag tog sedan en sväng förbi Mc, efter att hon hade fnittrat klart i telefonen med pojkvännen sin och gullat sådär precis som nykära gör... ♥  Mysprat, milkshake, kallt och skön avslutning på helgen.
High feber när jag kom hem och somnade framför Beck, vaknade upp yr i bollen och åkte hem till Sthlm på måndagsmorgonen...

Tittade på klasserna igår. Alltid lika frustrerande. Men inte värt att bli sämre... Mycket kul framöver att se fram emot.
Maggie är underbar och Joaquin borde ha smisk...... men ett kärt återseende!

Idag skiner solen och jag yrar runt. Då jag inte däckar på soffan.
Hoppas jag är kry imorgon, har dock bara två lektioner..
En klockan 9 och den andra vid 15. Hurra...
Blir nog stan därefter med Sofie och Therese? Med planering inför söndagen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0