En kväll på Golden Hits.

I måndags var det dags för rep med det moderna numret inför föreställningen. Glada i hågen trallade vi dit och jobbade hårt i ca. 4 h med Brasken.
Vi dansade glatt med våra kundvagnar, men inte lika glatt efter en stund då det gör ganska ont att dansa på/i/med en kundvagn..
Vi haltade därifrån - men vi fick en hel del gjort.


Sedan var det dags för ännu en kväll på Golden Hits..
Denna kväll började med middag och vin hemma hos mig, Sofie kom och log glatt och vi fortsatte sedan hem till Jossan för lite förfest.
Härligt folk och skön stämning, schlager och Bacardi. Vidare till Golden när vi, via toan, slog oss ner längst fram och beställde in vin. What a night!
Schlagerfeber körde sin grymma show och var sådär härligt goa som bara dom kan vara, vi sjöng glatt med och hela bordet dansade loss.
Vi stängde Golden vid 03 men kvällen var ännu inte slut...
Kagemark utropade glatt: efterfest! - Javisst! Vidare hem till en konstnär där vi drack vin, målade en tavla, snackade schlager och hade det mysigt.
Schlagerfeber minus Säfsund, Varga plus vän, Blingman och Dimitri Stassos, Thomas, konstnären och vi - vilket gäng! Söta kommentarer och en hel del frågor och svar... Somnade efter 06 och vaknade mindre pigga..
Men som vi säger; Living the dream!
























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0