"Terra det"

Gryyyyyyyyyyyym dag. Wooho. så nice! Började bra med bulle och MER på lucullus, plötsligt kikar Mia in för att köpa sitt dagliga kaffe. *ler*. Vi började sedan dagen med en jazzklass, och det är så sjukt bra musik DDD. Måste fixa den... vi drog sedan till Markurells för att jobba med nya koreografier. Först ut var Mia med sin fras, hur kul som helst. Vi fortsatte efter lunch då även Ingrid lärde oss sin... oj jag är mållös. Dom har så sjukt härlig stil. Jag är inte van vid denna "stilen" och det är verkligen underbart kul att få prova på allt.. Vi bearbetade även våra duetter litegrann - vi terrade hit och dit, och så hade vi lite impro på den imaginära duken ..
Föreställning AVTRYCK kommer bli fränt! Kom och titta vetja!

*Så stört sjukt, jobbigt, blä att dom ändrar-inte vet.-krånglar- aa allt. Giv oss ett svar, NU TACK. och rätt svar, tack...

Dagen fortsatte grymt. Träffade Emma, Malin och Jeanette.. Vi premiärfikade på Gröna Grodan och det var hur fint som helst! Värsta inredningen, hyfsade öppettider, bra utbud på mat... god glass (AA).
Där spenderade vi lite tid och fantiserade om mat i Sicilien, Kroatien osv... vi fantiserade så mycket att vi blev akut hungriga och begav oss till Rosalis, vi gjorde först ett kort besök på foto7:an, yeah.
Väl utanför Rosalis, kommer en Sara springandes, :). Kramkalas och hejhallå. Även John W kom + ett par till. Hela gänget åt sedan och pratade och hade det allmänt mys.
Sedan hem med buss. Och nu är jag trött...... jättetrött. Ska nog sova typ snart...

Pussis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0