Segt med skola. Huvudvärk. Trubbel = dagens ord.

Hej ... fasen va trött jag är.  Och huvudvärk har jag. Veckan har väl inte börjat så bra...eller jag vet inte riktigt. Kärlekstrubbel på alla håll.. kanske inte för min del. eller jo, egentligen.. men nää. Dansen i måndags var dock grym, först jazz med Tuva (nya läraren) - sjukt mysigt och kul. Sen Entré med Maud, som vanligt toppen. Håller på, tillsammans med Magda att förbereda en danslektion inför fredag nu.. vi ska hålla en lektion på idrotten med en killgrupp som ska få göra en dans till en queenlåt och tjejgruppen ska  få dansa till Moulin Rouge. Så lite show blire allt ;) ! Kul.

Måste plugga nu.. engelskaläxa tills imorrn.. biologi och matte ska göras. Orkar inte.. kan inte tänka klart.

Guldmaskgalan på måndag, Linda är ju då nominerad i klassen : Bästa kvinnliga huvudroll... musikal. Starkt motstånd, men jag håller tummarna. Lena+Orup är ju också nominerade i flera klasser, yey. Värda.

Händer i mars..:
- Danslektioner med folk från Danshögskolan
- Mello final den 10:e, hem till Sara - sen Malin. Mys!
- Kryssning den 18:e , röja röja röja. (schlagerkryssning... :D)
- Fira Micke 50 år, i Sthlm. Vara värdinna på la fiesta; 24:e
- Så ska det låta, då jag var på inspelningen, Linda; 16:e.
- 10:e, sista Rent för tösen. Jisses vad tiden har gått snabbt.. (-kärlek-)
- Malin R fyller 19 år DDD. Den 2:a. Grattis het.

Plugg nu. Dusch. Telephoona lite. Sova sen.
Godnatt Sverige.
Puss & Kräm!



~ Heta skor, egobild i svinigt snygg tröja -ler. Svin city!

Lite bilder då...

"Outfit"

Från vänster; Lena i ursnygg klänning, Lena och Orup spexar, båda 2 - slutet, Lena har ont - sjuksköterskedans, och sist men inte minst min outfit... Yes.

Pust. Hemma. Trött. Och så sjukt glad.

Vilken sjudundrande helg! Helt galet... jag har inte riktigt hunnit smälta allt.. Helgen; minne i mitt hjärta.
Vad hände? Kom till sthlm i fredags då, ohoj va taggad jag var då... tog en snabbis på stan; träffade Magda :D, en kortis... sen drog vi hem till Micke. Åt god mat, badade och gjorde oss i ordning..
Showen; det bästa jag någonsin sett .. *helt stum* Oj, vad dom anspelade på sex - precis min humor.. -ler. heta kläder och sjukt bra framträdanden... Karaoke, -asgarvar. Jag sjöng, DET var galet ... Kul!

"Det var det jäävligaste, .. det var det jävligaste jag vart med om..!" ( Orup gäspade när Lena pratade om sin barndom... ni skulle ha sett hennes min..)
Showen; mkt dans... klädbyten, humor.. Lena som prästinna (kan man säga så?), sjuksköterska, hemmafru och mycket mer. Klänningarna var fantastiska! Och japanerna! Icke att glömma! Dom var sjuka..
Hem till Micke&Mats, åt lite - sen sängen. Trött och glad. Köpte; en tröja, affisch och program. Najs.

Lördag: Vaknade, åt frulle. Stan *söder* klockan 11. Var i Pärlshopen och handlade lite, på WAY och köpte bokstäver för att trycka: klockRENT . , Suggcé, Grismakt och ett hjärta. Sen till Weekday; fyndade 2 par jeans (Cheap M.) för endast 200 spänn. Jag är grym på att shoppa smart. 75 % rea, det gillar vi.
Sen genom Gamla Stan, åt god italiensk chokladglass i kylan, man måste liksom äta glass där - tradition. Mot H&M, Drottninggatan o.s.v.
Köpte lite presenter; nalle till Maritas barn, fina saker på Mique, och till mig själv ; en klänning-en tröja-ett linne på H&M och underkläder.
Och rosor till Linda, weei.
Tog tunnelbanan hem till M&M, Bella låtsades att hon körde och var störtnöjd. Alla omkring henne bara log, hon kan verkligen charma alla. Väl hemma, badade och åt sjukt god mat. Gjorde mig iordning, stressade som en tok. Man kan ju inte komma försent.. gaah. Men vi hann, såklart.
Var alltså på RENT för 3:e gången (inget freak!) med M&M. 2:a raden i mitten , myys.
Åh vad hon ger kärlek på scenen, ögonen bara lyser..
Så en superkväll!
Hem till schlagern!  (spelade in såklart.) Så vi åt och kollade på schlagern och skrek och skrattade. Vilken konstig deltävling. Ugglor och falsksång sammanfattar tävlingen. Och skinnbrallor och kycklingdräkt..
Mja. Galet. Hejade på Andreas, lätt. Han var ju lätt grymmast. Dom andra, jisses.

Nu är jag som sagt hemma. Trött .. Åhh vilken helg. Så mysigt. Nu ska jag kolla på alla bilderna och minnas ;). -ler.
Hörs, hasta la vista; Baby !

Malin Rosén: Du är BÄST. Ville bara skriva det... ja. Det är du verkligen.

Kom på: PALLA. skola imorrn....... gah.

Ehh. Pussar! / L.

Storstan, ..mår; prima ballerina!

weeiii . Imorrn kl. 13 tar jag, mamma och Isabella tåget till Sthlm. Gött! Åh vad jag har längtat! Precis färdigpackad, typ... :P. Idag har jag vart inne i stan och träffat Jeanette och Emma. Vi gick på stan och förfrös näsor och händer, fy fasen va kallt - vilken ruskig vind .. Jag köpte guldiga hänglsen och hårsaker, .. sen åt vi pommes, fy va längesen det var.. lite nostalgikänsla faktiskt ;) , sedan bar det hem till Emma, hade det myys. Mor min kom och hämtade mig, M-berg och annat. Hade fått mitt paket från H&M, en vit tunika. Jättefin!
Annars, har packat och fixat här hemma.
Kläder inför sthlm, beslutsångest ,-haha!
Lena&Orup: Svart klänning,guldkofta, svart-guld skärp, gråa strumpbyxor och svarta lackskor.
RENT: Guld-vit tunika, guld-rosett skärp, gråa byxor, svarta stövlar. Och fina hårspännen ;)
Bilder kommer upp efter helgen..
Jag är en jävel på att planera.

Hmm, jag är ruskigt danssugen nu, lääängesen ... segt!

Dags för duschen. Hej o hå, sen sova. Vill att det ska bli fredag nu.
Puss och Kräm, / L.


Bröllopsmässan 07

Bröllopsmässan 07

Bröllopsmässan den 4:e januari i storstan. Jag vann en biljett, haha. Konferencier: Linda Bengtzing. Yeyy. Visst var hon otroligt vacker? Se bara på håret.. vilken uppsättning. Tog visst timmar att göra, men så värt ju. En mycket trevlig dag i Sthlm var det :) Blev rätt taggad på att gifta mig... ojoj. Någon som är sugen? haha. planerar... ;D. Kärlek.

Pulkatider

Hejsan... Några dagar efter Mello. Jag blev nöjd med resultatet. Mkt nöjd. Sebbe var ju lätt bäst, klädde sig som någon påtänd tomte dock; men det fixar han väl inför finalen? ... Nanne höll ju verkligen inte måttet, blev mäkta besviken faktiskt. Måns; vilka ögon. Säger väl alla. Men ååh. Så ja; nöjd.
Hänt sen dess då? I måndags var jag på marieberg med andréa, mys. Skulle shoppa svart kjol var tanken, det spårade snabbt ur då jag insåg att det inte fanns just den modellen jag ville ha.. hög midja. borde ju finnas, men icke. provade typ en vanlig, knälång svart och drog upp den i midjan, vilken syn. såg ut som jag hade två rumpor och njae... inte riktigt vad jag hade tänkt mig. jahpp, trist gav mig ut på jakt efter hänglsen, men fann ingen lycka på den jakten heller.... hepp. okej, vid detta tillfälle var jag inte alls taggad på shopping längre (shit...) så.. bara för shoppandes skull så köpte jag: en svart-guld bh, silvriga strumpor och en het tunika från Gina - guldochvit. fin! och lösögonfransar till dansen ja! en trevlig dag med Andréa :). Tisdags, igår alltså... Pulkaåkning med: Magda, Sara, Jeanette, Jennifer, Josefin, Danne, Thomas, Tobias, Anton och Marcus. På svarta sopsäckar och madrass; det senaste... haha. så sjukt kul ! farligt också. fetaste blåmärket på min högra rumpa (euhm, skinkhalva?...) jaja. ont har jag iaf. sedan bar det hem till josse för värme&snack. sedan stan; la baguette = kärlek. Kycklingbaguette. Mums! Hem en snabbis, bytte om och åkte til Magda. Myskväll. Det var jag, sara, magda, anton och marcus. Vi pratade, skrattade, brottades, såg på film, åt semlor och hade det allmänt mys. lyckad kväll&natt. Vaknade trött, seg och åkte hem lunch för att sedan att just äta lunch&duscha. Träffade Linn och Andréa; såg film (sjuk film), drack te och åt chokladbollar. Precis lagom för mig, lite lagon trött ja.... Riktigt trevligt och fy tusan va gott det var med chokladbollar ! Mera sånt! Hhaa. Imorgon ska jag träffa Jeanette och Emma, stan-fika-prat., bara ses liksom... längesen vi 3. Synd att wajb inte kan :S. meen den 10:e - ;D.
Gaah, sen äre fredag. Storstan! Jag längtar! Nu ska jag skriva packlista... men; vad ska man ha med sig? alltid lika svårt och lyckas alltid ta med mig alldeles för mkt onödiga saker .... -ler.

Jag vill shoppa:
- Jeans
- Svart kjol
- Hängslen - lila, svarta, vita.
- Klänning
- Skor .....

Borde: beställa klipp&färgtid.
Önskar: att man fick som man ville när det gäller the love..
Vill: sy en tunika/klänning. Men det blir nog mamma som får göra det..
Borde verkligen: plugga matte, spanska, biologi och dans. :S

Många måsten här i livet. -segt. 
Åhoj, nu är jag taggad på avokadoröra... hungrig. Så tuddiluuh, käk nu!
Take care / L.

Schlagerfeber råder

Hett. Hett. Jag är taggad. Mello snart :D Yeyy!
Efter att ha legat hemma sjuk i mer än en vecka (vattkoppor; det värsta jag varit med om...) så är det najs med lite härlig underhållning på tv.. Håller på Sebbe, Magnus och.... hmm. Alltså Nanne kommer säkert att gå vidare.. vad annars. Men låten .. tveksam. vi får se... spännande ska det bli iallafall. Schlagernörd som jag är.. (enligt speciellt Anton..) och han har rätt! haha.
Jag och det här med blogg.,.. mm, vet inte om det kommer att funka. men jag ger det en chans. Sjukt kul att läsa andras ju, så jag tänkte dela med mig lite om mitt otroligt häftiga liv också.. -host.

Nåt som är gött; har sportlov nu. Hurra! Så det blir pulkaåkning med vännerna, övernattning, klädpoker (HAHA, slutar aldrig bra..) och storstan den 23-25:e. Ska på LENA&ORUP på fredagen, ska bli oerhört kul att se showen. Den kommer vara... magnifik. det vet jag redan nu. Sedan på lördagen blir det shopping; yes. Och på kvällen RENT med Micke&Mats. Mys. Träffa bruden :). Mer om detta längre fram..
Nu ska jag ladda med Värsta schlagern (grym låt!!) och ska byta om till schlageroutfit, :
Rosa boaorm, paljettklänning och stövlar. Bara för att reta pappa. Han tycker jag är galen. Ha! det tycker även min bror ... (AA). förstår inte varför; vänersborg ligger väl inte så långt bort....? -ler.
Puss och Kräm, take care! / L.

RSS 2.0