förvånad.

jag är en piggelin.

va fränt. mitt förra inlägg blev publicerat. det trodde jag inte.. har apamycket problem med internet här hemma och får titt som tätt utbrott på min käre dator, men just nu verkar den ju fungera..

fortsättning på förra inlägget....

*glömde en viktig grej från tältningen, haha. TYSKEN!
han är allt bra härlig på alla sätt och vis, visst linn och andréa?

sen jobbet slutade har jag typ svullat sjukt mycket, fattar inte att jag kan ha ätit så mycket som jag har gjort. nea gilla mat javisst. igår for jag in till stan, träffade Hanna :), vi hade det mysmys på stan, sen for jag hem till emma, - vi drog upp på stan till the planet och käkade gott, drog sedan till stortorget för rixfm som inte var så jättekul nej, men hej va kul det är att kolla på allt folk! och åka karusell! helskön kväll, malin kom och vi satt utanför slottet och hade det trevligt. sedan hem till emma, säng tack. ont i benen.... och idag; gick upp ganska tidigt och åkte till malins jobb och checkade in placet och han .... han var snygg men dock inte såå snygg som jag förväntade mig, men en trevlig vistelse. sedan hem till emma igen, upp på stan, hem och åt lunch, stan igen och shopping, för yeah jag har fått lön! *nöjd* inte så mkt nej, men skönt med cash. det shoppades: ett vitt linne, en ljusblå klänning/linneaktigt, en brun klänning, en brun väska, armband, halsband, örhängen, kalender, pennor, badring, koppar, tatueringar och en ring.. tror det var allt. och en massa glass har jag ätit!

btw. fasiken va mycket grodor det är i år :O sinnesjukt. en kväll när vi skulle hem till andréa så såg vi minst 35 grodor på ditvägen och antalet sammanlagt (dom vi såg på hemvägen..) blev typ 70 st. galet.
i tisdags såg jag allsången som var skit, sen var det morden och det var typ skumt och sen såg jag Fame och den var kul att se... men den var inte alls som jag trodde den skulle vara.. men bra!

händer:
- Västkusten; Ramsvik på söndag, kommer hem den 5:e aug.
- Shoppa klänning imorgon, sen stan? sen käk....? måste ringa.
borde verkligen städa, vill sova och äta. ska duscha.

tack för dom här orden:

"talangful till tusen, svårt att hitta ord!! dina ögon förmedlar..."
"tack för allt kära linnéa, du finns i mitt hjärta.."



checka in min bilddagbok (Rockhulda) ska försöka hålla den lite mer uppdaterad... ska försöka.


Lindgren tackar för sig.

Vart ska jag börja?

hej på alla fina!
det har hänt så otroligt mycket kul den senaste tiden, har befunnit mig i ett lyckorus utan dess like. ska försöka återberätta lite..

AVTRYCK 2007 är nu slut och det är hur tråkigt som helst. Har dansabstinensbesvär, mia&ingridabstinensbesvär... (jag kan fortsätta länge). sedan jag skrev i onsdags, ..(tror jag det var) så har vi bara jobbat på och haft hur kul som helst. torsdagen mådde jag inte helt prima men tacka härliga människor för uppmuntran! *du har en sådan scennärvaro, koncentration och dansar så otroligt bra att det inte syns på långa vägar att du mår dåligt..* . Skönt att det inte syntes. Mellan föreställningarna kollade hela gänget på en film som har en lång filmtitel och som var väldigt bra.. När vi var klara runt 20-tiden fick jag skjuts av min bror till Hästhagen - fira Thomas ! :). 18 år, yeah. Vi hade det urtrevligt med god mat, beachvolley m.m. Snabbcykling av emmaochmig in till stan så jag hann med 23.15 bussen hem. Sova. Fredagen, yey. Skön dag.. på 15-föreställningen kom Marita o Simon och kollade, Vilgot hade barnvakt; hans ögon är underbarast! Föreställningen gick helt okej, inte en av de bättre men bra. Tack för blomma M&S! Sedan togs det en massa kort med kristinas systemkamera och hej va snygga dom bildeerna blev! Sedan var det mys i köket med sång av Mia och Ingrid om oss, pruttlek och skratt. Pruttlera is the shit. Föreställningen på kvällen gick kanon! hur kul som helst, helflummiga var vi .. vi verkligen röjde runt på golvet. Mamma, pappa och Bella var kollade, och även Malin och Emma, tack för snygg blomma! Sedan hem med 21bussen och fix med presenterna (böckerna) till ca. 03.30 på natten. Skoja inte att jag var trött då.. vet knappt vad jag skrev. Sedan upp tidigt på lördagen, in till stan, mötte kristina, fick skiva, till korthuset för att skriva ut fler bilder. Fix, fix och fix på Donkan med kaffe i ena handen. Sedan drog jag till Nya Teatern. Hela familjen Eklund kom, söt moa! :) jag sminkade mig och gjorde iordning hår och sånt.. det skrevs i böckerna och vips så var det dags för föreställning. den föreställningen gick inte så bra, men oh. den sista. den gick så sjukt bra. finner inte ord om hur bra den gick.

efteråt var det dags för överraskning. oh jo. AVTRYCK 2 av Mia och Ingrid. Och fy fan va vi skrattade. Parodi på föreställningen och det var så sjukt kul. ÄÄÄ... K K K .. T! ä. KKKKK. tttT . Ä K T!
(ni som fattar , fattar..)
sen var det pizza för hela slanten och mys. M&I öppnade presenterna och blev hur glada som helst! *glad*
den finaste present dom någonsin hade fått... yeah. alla var nöjda och glada och svettiga. vi drog till markurells och röjde runt där, duschade och dansade asset av oss. grät när jag skulle åka hem, men tack för betydelsefulla ord från mia och ingrid - ni är bäst! jag kommer lyckas,.. jaaaa.


TACK alla som var med under AVTRYCK 07, en av de bästa tiderna i mitt liv. <3

Annat som hänt...

Jag har tältat med Linn och Andréa, söndag-tisdag. Och det var hur kul som helst. Om vi bortser från Oliver (skitäcklig larvliknande grej med pansarskal..), alla snaajglar, att det var svinigt kallt första natten och på tok för varmt andra natten. Annars var det verkligen mys. Lite oroväckande att det kanske är sista gången vi liksom gör något tillsammans, alla 3.. kanske är sista sommaren tillsammans? ingen kul tanke...
Vi har hunnit med att kolla på film; the holiday (bra, fin, se!), little miss sunshine (inte lika kul som man trodde den skulle vara, man irriterade sig mest på pappan..) och idag såg jag själv GREASE och ja, jag sjöng som en tok, songbook ffs.

tokfia.

Efesos var gott. Jag åt som så många andra kycklingspett, klyftpotatis och gooda såser. Hej tzatziki! Hej fräsch!
Tokmysig kväll med gänget. Störtsköna personligheter. Hela dagen har verkligen varit hur kul som helst.. kärlek.

check this out:
   
emelie&jag. jag i frääscha eyebrown. alla på efesos. mitt hår efter en hel dag..

nu lockar sängen oerhört mycket...
men först.........

GRATTIS THOMAS!!!
Hoppas du får en helt sjukt bra dag. Puss snygg!

Sussninuss.

Btw. MIAAAAAAAAPIA. jag vill ha tejprullen. för imorrn, då jävlar blire tuppkam. eller spikes. akta dig.. du har ingen chans, mooohahhhhhhhhhhaa!

Klackklack .

   
1. Bella lämnade några avtryck... 2. Vi har dragit fina linjer och är i full gång och dansar. 3. Jag in action på slutet. 4. Allt avslutades med ett litet party med god dricka, jordgubbar och ballerina .

Igår var det dags för premiär och det gick jättebra! En helskön dag med god lunch på La Baguette, fix med böckerna, skål med jordgubbar och mycket mer. Lyckat!
Kom hem vid 22-tiden, ganska så trött då.. åt en massa mat (lyckas alltid bli så himla hungrig på kvällen/natten..)
Folk som kom och kollade på mig igår var: mamma, Bella, mormor, farmor, lasse och barbro. Kul!
Nu är det taggning inför dagen. Ska duscha och sen käka. Har ont i halsen, vilket inte är så bra......
blir till att käka halstabletter och dricka varmt. för jag ska vara med och dansa ;)

tack fin för att du bryr dig. du verkligen bryr dig.

Ikväll blir det Efesos för hela slanten. Gänget ´07. Mums!

Ha en bra dag, Kramar i mängder.

Premiär!

morrn!

idag är det premiärdags för AVTRYCK och jag är stört taggad!
jag har dock sovit sämst och har sjukt mycket att göra, så jag kan typ inte koncentrera mig på det jag ska , gah. gårdagen var det genrep och fix med det sista. pepp, mys och skratt. sjukt härligt gäng! kommer sakna <3
kom hem rätt sent, omg. sol :O haha. tog det lugnt och fixade med bilder, drack good varm choklad och åt en halv sockerkaka (AA), åt middag 2 gånger och åt mer sockerkaka.. hoppsan.
veckan är späckad med föreställningar, middag på Efesos, firande och annat. Förstår inte hur jag ska få ihop allt...

Nu ska jag göra iordning mig och käka tidig lunch, huuuuuungrig.

Kom och titta på oss!

image133

Ha en mysig dag! Puss Linnéa

Underbar!

image143 


Fix, bio och annat

hallå hallå.
gårdagen var som sagt helt galen. på dagen var jag och badade med linn, skönt :). vid 17-tiden åkte vi till Hällefors, åt gooood korv på Statoil och begav oss sedan till herrgården. Hur mycket folk som helst, ! Vi hade "platser i det gröna" som mest var... brunt. Iallafall så blev det brunt. Det började regna så fort vi satte oss i våra fina stolar, mamma var typ sjuk, Isabella undrade när vi skulle åka hem och pappa undrade varför i helvete vi hade dragit med honom på detta... jag själv stod fin i min plastponcho eller vad det nu kallas. Sedan började showen, första akten var som sagt seg... ljusglimtar då Bengtzing körde. Regnet ökade och det var bara att skratta. Det började vid ett tillfälle att hagla, då undrade man vad man gjorde där... sedan hade gänget en paus på ca. 30 min, så ovärt för oss andra att vänta i kylan, men nåväl. Andra akten var bättre, som så många andra har sagt. Med spanienparti, Eurythmics, ljuger och annat. Bengtzing gjorde så att man orkade. För hur go var hon inte i sina gummistövlar och rockklänning ?! Kvällen var lång, kall, blöt. Men ändå mysig. Lera överallt, men ändå glädje. Efteråt väntade jag en stund och ut kom sedan Linda. Vi hade en kort pratstund och hon tokälskade min skylt .. haha. Krampusshejdå och mys. Hem sedan, galen bilfärd - halvnaken, kall inlindad i filt och åt en massa mat.

Idag vaknade jag seeent. Igår också faktiskt... hm. Tog en sväng till Marieberg, Willys, Elgiganten osv.. köpte patroner till skrivaren så jag ska sätta igång nu att fixa med presenterna... kommer ta tid och jag har inte tid, gah. Vid 17-tiden är det dags att ta bussen med Linn&Andréa in till stan; bio , najs!

pussis!

DIGGILOO

DIGGILOO STAVAS K Ä R L E K. Mjae. LINDA STAVAS K Ä R L E K. Diggiloo i Hällefors stavas mest; hällregn...... jag är kall och trött nu, vilken kväll. Energiknippet gjorde så att man höll ut...... Tack Linda.

AVTRYCK´s bilder

      


image142

Bä bää vita lamm

heeeeeeeej.
jag mår tokbra.

åter igen så är jag helt jävla chockad över hur tiden kan gå så fort... det är väl som man säger: det går fort när man har kul.. alldeles för fort.. vi håller på och repar och repar, börjar bli bra nu. feedback hit och dit och galna grejer händer. som till exempel; så började mia och ett gäng skrika (först ett bröl) BÄÄ VITA LAMM (och sjöng en bit) bara för att vi andra skulle köra på och ge den känslan vi fick av deras sång (.....) till publiken. helgalet! på eftermiddagen hade vi högläsning, HAHA, mia med sin berättarröst... ojoj. det var tecknat, namnstag, horoskop, stigfur m.m..
ingrid tyckte jag var en crasy girl när jag visade kort på trosgördel och jag kan hålla med, fy fan va fult det är. vi var ett gäng på stan idag för att sätta upp affischer och leta reda på vita trosor som typ har shortslängd... inte lätt att hitta. vi var överallt, men icke..
annrs, så har jag kollat på bilder (yeah, snack med Emelie i telefon, planera (AA)..), sjukt kul.., ätit en massa, duschat osv. sitter just nu och planerar lite med presenterna till mia&ingrid. det kommer bli så gryyyyymt. (A), bra idé linnéa - ja!

och vips så är det liksom helg typ NU? morgondagen ser ut så här: jobbaaaaaa, stan, träffa M&E, hem till Linn, tagga. lördag: DIGGILOO i Hällefors (iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih.) söndag: bio (Harry Potter) och fix med presenterna, skriva ut kort osv...

gött mos kallar jag det.
sen äre måndag, genrep.. sen äre dags för föreställningar och mycket annat kul, som t.ex; filmmys på den stora vita duken+mat, ut och äta med AVTRYCK:s`gänget, fira Thomas, partyparty på lördag kväll ; när allt är liksom över....................... okej, nu börjar jag nästan gråta.
eh. tänker inte mer på det utan slänger in en bild som det bara lyser kärlek om.

image135
dom betyder mycket.

Nerikes A.

hot, very hot.
godkväll. kul dag. väldigt kul dag. vi dansade med våra fina vita kläder DDD, och hej min kjol är kort... måste fixa hotpants-big mama pants ;) provade faktiskt ett par finfina på Åhléns idag med Emma (puss!!), mina lärare tyckte det var hett, väldigt hett... hhaha.
annrs så var det pisk-smisk, rikard ;), prat om framtiden och mys. love them!

och ikväll var det allsång och fin var ju med , nice! så söt, trallande glad.. som alltid.

efter allsången som typ var sämst var det dags för promenad som innehöll: sniglar, BAKAKAKA, grattis och ÖÖH. okej, jag är trött och ska sova nu. på momangen.

juste. vi var ju med i Nerikes idag, värsta uppslaget.. fin bild på mig - eller inte. men checka in, sid 12 första delen, yeah.

puss på er alla!

Offprint? eeh.

godkväll.
offprint är nog inte rätt ord, haha.. menmen, AVTRYCK is the shit! riktigt nice..
har kollat på Göta Kanal, Kanalkampen med familjen, kul film! Har svullat vattenmelon så mycket så jag ser ut som en .. (AA). gott! det är sjukt va tiden går fort när man har roligt,..  liksom inne på 3:e dansjobbsveckan, what?

nu tycker jag det är dags för en fika med vänner.. måste styra upp det, vad händer runtomkring mig liksom? jag är inne i min lilla dansbubbla och bara myser.

orka att min bror + flickvän är på rhodos, :O. jag vill också..

nejmen, kanske lite mer vattenmelon... och jag borde verkligen planera PA.
PISK PÅ DIG LINNÉA.

btw. se till att boka biljetter till föreställningarna.....! 8-).

YEAH. Imorrn ska vi vara med i Nerikes, nice! Och annons på onsdag och lördag; checka in...

Fetingpuss från mig....

Big Mama

Jag är väldans trött... som emelie och jag sa idag; vi är nere i en sån där svacka där mycket är väldigt jobbigt, en liten kris.. hah. men imorrn då jävlar. men det är trist med sådana dagar, t.o.m miafin märkte det ju, hm. måste tagga till..
efter lunchen drog vi en runda på stan och shoppade kläder, yeah va snyggt det blir! jag ska ha en vit kjol och en vit blus/skjorta. wooho. bäst: jag gav mia mitt h&mkort, fatta FET bonus (AA).... haha. menart; hon handlade ju för ett par tusen...
nu blire filmtajm med familjen och mat, tackar gudarna för det. puss så länge!


Sömn, Diggiloopremiär och mera sömn..

tjenixen.
underbart skön helg med mycket sömn. med betoning på mycket... helt sjukt. min kropp behövde visst sova, haha.. minns knappt vad jag har gjort mer.. mest tagit det lugnt och så.. planerat lite dansgrejer och så.. inspirationen bara flödade, mamma gillade inte alla min idéer men (AA).. haha. fick ett kul mejl från Aleksandra om ett dansläger som jag blev ruskigt taggad på att åka på, men orkar man?
haha. willy:s idag; "fan va häftigt. men vadå? jobba, hur går det till? ååh det måste man ju se.. *flin* om ni är bra alltså..." - " Vi är bäst.."
Erik är go.

Och Diggiloopremiären blev ju precis så bra som den skulle bli. Hon klarade det ju med bravu. Kommentarer ur tidningar..
Aftonbladet:

- Linda Bengtzing i högform.
- Linda lyser starkast i det präktiga Diggiloo-paketet.

"Ronneby. Fort. Ta reda på vilken kraft som driver Linda Bengtzing. Häll upp energin på flaska. Kan ble en storsäljare. För Bengtzing lyser starkast när Diggiloo trotsar ösregnet."
Årets show börjar med 1960-talspop och redan där är Linda Bengtzing rätt röst och rätt utrstrålning. I slutet av andra akten springer hon omkring ute i publiken i en klänning som slutar där byxor brukar börja och sjunger "Jag ljuger så bra" så det hällande regnet blåser åt sidan. Bengtzing är bra på allt. Spanien-parti. Eurythmics-låtar.

-
Linda Bengtzing är kryddan som gör att smaken stannar länge.

Linda säger: 
- Hade jag gett en sekund mer hade jag svimmat!
- Luftrörskatarren kan dra åt helvete!
- Jag tyckte så synd om publiken så jag tänkte "här sitter jag med en filt på scenen, det är torrt och jag har folk som lullar med mig, och där sitter i de i ösregnet och är tappra".

Expressen:

- Räddningen - Linda.
- "Plötsligt står hon där; Linda Bengtzing, mitt i publikhavet - med betoning på havet - i en liten klänning och stora stövlar. "Jag ljuger så bra" vrålar hon mot himlen och river av en plaskversion av sin hitlåt. Det nylockade blonderade håret krullar sig och den inplastade parketten, som liknar ett storpack kondomer, tänder till."
- Linda Bengtzing är den avgörande stöten när Diggiloos turnépremiär regnar bort i Ronneby.


image134
Lyser upp...

Så grymt glad för hennes skull.

Regna

åker till sommarstugan nu med familjen,..
Ha en trevlig helg! PussKramKärlek!

Helg..

tjing, tjiipong!

allt väl? jag mår prima, skönt med helg... men viket sjukt väder?! tog en sväng till säbylund med isabella förut idag, när vi väl var i vattnet så började det regna, tillslut öste det ner... galet!

Ruskigt skön dag på jobbet idag! Vi började soft med Stepp (!), 1 h med Mia; hur kul som helst! Vi körde en kombination och yeah det var nice! Efter steppen var det dags för glass&fruktsallad, kaffe/saft - :D.
Långbord med skratt, mat = detgillarvi. Efter fikat fortsatte vi en stund på Markurells för att sedan ta en lång lunch.. Jag, Emelie och Kristofer planerade AVTRYCK- tröjor, oh heta! DDD. måste fixas... orka semesterstängt :S. Eftermiddagspasset började galet med att Mia fick värsta lustkänslorna (HAH..).. vi fick även besök av Monika och Linn :), kul med publik och feedback.

"Om vi inte gör avtryck , innebär det att vi är helt ensamma."

Orka, att alla säger-tycker-tänker olika om framtiden. Hur ska jag veta vem jag ska lyssna på? allt låter ju väldans bra... men som sades ; this is my year.... jag satsar.

Mys med sms från fin, träffas nästa vecka :). Det ska bli kul...

Och! Nästa lördag ska jag på Diggiloo ju DDD, känns helt galet! Men fy så kul. Och idag och NU är det premiär för Diggiloo-gänget. Håller tummarna stenhårt för Linda - all kärlek till dig.

Och hej jag vill ha massage.... (AA). jag kan laga mat vettu,.. haha.
nejmen, ses jatack. nutack. hörstack.

Nu ska jag bannemig sova, för jag är helt slut....


påldans. dans på stan. hud.

tooddeluuuh.

hej på er alla. hoppas allt är bra med er... jag mår superb men har som vanligt ont, haha. har haft en jättekul dag på jobbet.. vi tog en runda på stan och dansade bland annat på likkistan, stortorget, utanför åhléns, utanför nikolai kyrka, på bron vid slottet och längs med drottninggatan.... händelsrikt. oj va folk glor och kollar snett. inte så konstigt kanske ;) men så grymt kul! vi har även haft pajparty, vilket vi hade igår med faktiskt.. nästan alla i gruppen gjorde varsin paj och så gjorde vi en buffé av allt, med två efterrättspajer... mums! vi hade även glassparty (AA) idag. först så köpte jag päronsplit och sen så köpte mia&ingrid piggelin, det var gott!
idag så körde vi även lite med projektorn och den finfina duken, som luktade apa btw..
vi hade helmysiga, galna små samtal idag och det talades om: strippa, påldans, mer naket, - njae, mer hud!, naggiga små... vitaminer, "när jag var liten.." och mycket, mycket mer..

Väl hemma så är det bra väder?! helt chockad och för trött att reagera, wops. typ sov en stund förut, duschat, fotbad osv... nu ska jag mejla; alla mina vänner, alla som jag känner. För ni måste komma o kolla på oss när vi dansar! Se info längre ner i bloggen.... Kom!

* grymt peppad på tåspets till silent shout.  så nu ska jag dansa, jag menar.. gör ju inte det annrs liksom :O ;D.

PussKramKärlek!


Mitt sommarjobb, kom och titta!


image133

Avtryck 2007

- ett dansverk med unga dansare från Örebro län

Nya Teatern, Örebro, 17-21 juli


Allt vi gör registreras någonstans och ger ett avtryck på vår omgivning. Vi vill öka medvetenheten kring vilka avtryck som våra unga dansare vill göra och gör på sitt underlag, sin tid, omgivning och miljö. Kom och se oss göra avtryck...


Under fyra veckor ges 12 unga dansare från Örebro län möjlighet att med feriepraktik inom Örebro läns landsting arbeta fram ett kort men hög kvalitativt dansverk tillsammans med två professionella pedagoger/koreografer, Mia Eklund och Ingrid Sandström.

Föreningen Fröjdans är den sammanhållande länken i projektet som nu genomförs för fjärde året i rad (Järnet 2004, 2005 Stammar 2006).

Syftet med feriepraktik för unga dansare är att ge en fördjupad upplevelse av hur det kan vara att arbeta som dansare.


Arbetet kommer att mynna ut i tio föreställningar på Nya Teatern 17-21 juli.

Spelperiod - tisdag 17 juli t o m lördag 21 juli 15.00 och 19.00 alla dagar.

Biljetter bokas på tel : 019-611 18 03 eller via [email protected]

Vuxen : 60 kr, ungdom ( 16-19 ) 30 kr, barn går gratis.


tokarg!

jag är verkligen riktigt, riktigt irriterad på Alexander Kirkhoff som håller på som han gör... att han har mage?
jag är helt mållös. seriöst liksom? tagga ner förfaaaaaaaaaaaan!


är så trött på han.

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.
känn min ilska.


väljer att ta bort länkarna. bara idioti allting. / Linnea den 7/7...

ger järnet .

image132
så grymt nice bild.


Mycket som händer ...

hejsvejs.
aa, det är mycket på gång. vet knappt själv vad jag gör.. sitter just nu halvt sovande med riktigt ont i mina lår, min rumpa och fötter. inte roligt nånstans, behöver helg nu. men samtidigt är det så sjukt himla kul att jobba! så tokunderbara människor. jag finner inga ord om hur kul det är...
vad har vi gjort då? mycket bra fråga.. jo, igår var radio och intervjuade oss och idag kom Nerikes Allehanda och gjorde ett reportage om oss. fotografen tog en sjuhelsikes många bilder, ska bli spännande att se imorgon vad som kommer med...
kul grej:
Ingrid: "Hmm.. torsten, nej... nejmen, TORKEL! nej, va fasiken."
Kristofer: "Tumult?"
Ingrid: "Ja, så heter det kanske ja.."

och orka att hon har varit utklädd till en prinskorv och dansat tåspets?! och mia med sin blodkroppsdans... och på diagonalen: tänk er att ni har på er rosa tights och svart dräkt. oavsett kön. och så vill jag se en pose. mm, så här.
seriöst. ingrid och mia tillsammans är oslagbara.
KITCHENFUCKER. inga kommentarer... "HÖH. jag sa faktiskt inte fucker. utan kitchenloover. mia ditt snusk."

företällningen börjar verkligen ta form nu och det är så kul att börja jobba med detaljer.. biljetter släpps snart, kom och titta. KOM! ska lägga ut den heta affischen här så fort jag får den. den är snygg!

Annat som händer:
- Igår var det megamys hemma hos Linn. Jag, Andréa, Linn+familj kollade på allsången&morden. Vi mumsade på jordgubbar, 3 sorters glass och brownies. det var sjuuukt gott. eftersom min lärare beordrade oss att äta glass&jordgubbar tog jag det på stoort allvar.
- träffade Emma, Malin, Jeanette igår. Vi var hemma hos Jeanette och kollade på finfinabilder och bara hade mys. Nu befinner The Dolk Family i Dalarna, i 5 veckor framöver.... det orkar vi inte.
- helgen; blir nog sommarstugen med hela fam. + micke&mats. och mormor! det blir najs.
- jag har så sjukt ont.
- dricker asgod trocadero för tillfället och har en vetekudde på mina lår.

lindafronten är det mycket som händer...
bland annat så har hon ju varit sjuk väldigt länge och väldigt mycket. det gillar vi inte alls.. men hon verkar vara på bättringsvägen nu.. premiär på fredag i ronneby. ååh va jag håller tummarna för henne.
sedan har det även skrivits om at hon inte ska på släppa nåt album ... vilket är helt sjukt. så namninsamlingen bör alla skriva på tycker jag.. som btw. var med i dagens aftonbladet. checka in!

http://www.namninsamling.com/site/get.asp?Linda_74

wooho. i dagens expressen så är det ett litet reportage om Diggiloo...
riktigt snygg bild på linda, charlotte, lotta och molly. spännande med lite spanskt..
strippa? haha. och dansa, yeah.

Har precis bokat Diggiloo för hela familjen i Hällefors den 14 juli. Och jag är så stört taggad! Sen blire Diggiloo även i Stockholm i augusti... yes!

Orka att hon inte ska till NKPG. måste planera om... trist.

Nu ska jag äta glass, sen kanske se Pussy om jag inte somnar..... Ha det så bra ni underbara!

"Terra det"

Gryyyyyyyyyyyym dag. Wooho. så nice! Började bra med bulle och MER på lucullus, plötsligt kikar Mia in för att köpa sitt dagliga kaffe. *ler*. Vi började sedan dagen med en jazzklass, och det är så sjukt bra musik DDD. Måste fixa den... vi drog sedan till Markurells för att jobba med nya koreografier. Först ut var Mia med sin fras, hur kul som helst. Vi fortsatte efter lunch då även Ingrid lärde oss sin... oj jag är mållös. Dom har så sjukt härlig stil. Jag är inte van vid denna "stilen" och det är verkligen underbart kul att få prova på allt.. Vi bearbetade även våra duetter litegrann - vi terrade hit och dit, och så hade vi lite impro på den imaginära duken ..
Föreställning AVTRYCK kommer bli fränt! Kom och titta vetja!

*Så stört sjukt, jobbigt, blä att dom ändrar-inte vet.-krånglar- aa allt. Giv oss ett svar, NU TACK. och rätt svar, tack...

Dagen fortsatte grymt. Träffade Emma, Malin och Jeanette.. Vi premiärfikade på Gröna Grodan och det var hur fint som helst! Värsta inredningen, hyfsade öppettider, bra utbud på mat... god glass (AA).
Där spenderade vi lite tid och fantiserade om mat i Sicilien, Kroatien osv... vi fantiserade så mycket att vi blev akut hungriga och begav oss till Rosalis, vi gjorde först ett kort besök på foto7:an, yeah.
Väl utanför Rosalis, kommer en Sara springandes, :). Kramkalas och hejhallå. Även John W kom + ett par till. Hela gänget åt sedan och pratade och hade det allmänt mys.
Sedan hem med buss. Och nu är jag trött...... jättetrött. Ska nog sova typ snart...

Pussis!

v.27

Jobba, jobba, jobba.....

Dags för jobb; 9.15-16.15. Jag håller tummarna för koreografi.....
Efteråt blir det fika på gröna grodan med Emma, Jeanette och Malin. Orka att minst 2 av dom kommer vara bruna... :) yeah. 


Ha en skön dag! Kramis L.

1 juli...

Det känns lite galet. Att det är första juli idag... vad hände liksom? typ en månad sen man slutade, vad har man gjort..?

Idag har jag fortsatt med städningen, blir hur fint som helst ! *nöjd.. haha* . Jag och familjen drog på en shoppingrunda vid lunchtid, jag spenderade mest min tid på IKEA där jag typ handlade lådor, mera lådor och en förvaringsgrej, måste få ordning på all skit.. Ett stopp vid Marieberg gjordes; där det inhandlades: bruna dansbyxor, guld nagellack, hårinpackning och underkläder. När jag kom hem blev det mer pyssel och nu har jag ont i fötterna efter att ha sprungit upp och ner för trappan och euhm ja nåt. Vädret är nu strålande sol så jag är stört taggad på en promenad med tjejerna. Kanske ett dopp också...... om jag lyckas övertala dom. tveksamt, det är ju ändå rätt kallt..

wooho. har kommit på lite nice grejer till mitt PA... om det går.. svårt med syfte , orka..
men det vore grymt! måste inhandla en systemkamera isåfall, mamma var inte taggad på det.. hah.

Nu är jag vrålhungrig, ska käka mammas nygjorda piroger, *tusen tack för det!*

Love from me .

RSS 2.0