Senaste nytt .

NORRKÖPING ROCKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADE! image219

Var bara tvungen att börja bloggen med det. Så. Klart.
En helt underbar dag.. Nu tar vi allt från början.
Kl. 10 åkte jag, mamma och Bella från Näset --> Norrköping. Resan dit beräknades ta en timme, HA ; vilket skämt! Det tog mer än två timmar... seriöst, riktigt jobbigt. Men åh så värt. När vi väl kom dit, HEJ MARRE *kram, kärlek!*, köpte hamburgare för 5 kr (yeah!) och kissade och allt (AA). Sen träffade jag brudsen: Sofie and Milla - lovely girls! Deras chaffis Nicklas fanns även på plats, haha. Vi flummade runt, som vanligt, och rör oss sedan fram till den stoora scenen, sofie utropar: undrar om bengan är här? hon står ju där! *pekar till höger* jag: hon står ju där! *pekar till vänster* och där står hon, haha. hon krockade med Bella och sa: MEHH medan Bella gör sin typiska Bellamin. Bengan+folk drar därifrån och vi chillar vid scenen, diggar musik, skrattar och har mys. Kl. 13.30 var det dags för BENGTZING. Yeah 8-). Hon började, as always, med Ingenting att Förlora, sen Flickor, Medan du sov, Lögnhals och sist men inte minst VS. Vi skrek-sjöng-dansade under hela tiden, det  var kuuul! På lögnhals bjöd hon upp alla barnen upp på scen, galet mycket barn! Sen på VS, säger hon att nu ska det dansas, pekar på oss och säger: NI SKA DANSA! Vi: JA! Hon: Vill ni komma upp på scenen och dansa? Vi: JA. Haha, så vi gick upp och öste verkligen järnet. Hur kul som helst. Och Linda var stört nöjd över oss efteråt. Dom bästa fansen. Ey yo, jag är dansläraren... haha! Sen var det dags signering med Mrs. B., en sjuhelsikes lång kö blev det. Vi snackade lite med LICHÖPING - hon är en go brud! Hon fick present; "men jag ser ju gravid ut?! kolla BRÖSTEN..?" haha, ja och KUL är hon också. Bellan ville ha en autograf så vi stog i kö, hon fick fin auto på armen och så tog vi till några andra. btw så sjöng Bella i mikrofonen när Linda körde och hej va söt hon är! och så pratade Bella om sina röda naglar, så nöjd med dom.. haha. När kön var slut, eller ja, när det var dags för annat och Linda var tvungen att flytta på sig, skulle hon fotas med the boss, det fotot tog en jävla tid, orka gulla med chefen...... haha ;).
Sen kom hon ner, stört snygg och stört glad och allt <3. Vi tog fina och fula kort, pratade en massa, kramades och mysmysmysmysmys och lite mer mys.
Runt 16 var det dags att åka hem, orka.... Inte kul nånstans att säga hejdå till brudsen,
NI STAVAS VERKLIGEN KÄRLEK. Tusen tack för allt.
En underbar dag. Ren kärlek.

Tokstress nu med allt som ska göras, fixas... eh ja allt. Så nu ska jag nog..... sova? NEJ. Äta.. (AA).

först lite pics;

    

LOVE. LOVE. LOVE. LOVE. LOVE.

Kommentarer
Postat av: Marre

Tack vacker för en helt underbar dag! Och nej, verkligen inte kul nånstans att säga hejdå *gömmer sig i hörnet* Men kul var det däremot att shaka loss på scen, vi ÄR dom hetaste dansana någonsin ;) Kan ju inte uttrycka mig så bra som vi har kommit fram till men ja du är SÅ värdefull för mig! Glöm aldrig det. Renaste kärleken till dig!

2007-09-16 @ 22:20:51
URL: http://marreolsson.blogg.se
Postat av: Salci

Nea, Du vet vad jag tänker säga nästan :) .....
TACK!!!! för allt. menar det verkligen.
Och vi måste ses oftare, såhär kan det inte vara ;/ Riktigt orka :P.
Vi rockade och dansade skiten ur VS.
Puss & MassaMiljonersTriljorners kilo kärlek till dig!

2007-09-16 @ 23:04:55
URL: http://s0fies.blogg.se
Postat av: Mikael

Shit va roligt ni verkar ha haft det ;) Önskar att jag varit där också :( Men det får bli en annan gång ;) haha

2007-09-17 @ 07:50:01
URL: http://smurfzing.bloggspace.se
Postat av: Milla

Underbar dag måste ses snart igen :D Tusen tack för en skit underbar dag minne föralltid<3
Puss o kärlek miss you

2007-09-17 @ 15:00:26
URL: http://millaah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0