Stockholm

Hallå...
Hemma från Stockholm, heldag där med underbara vänner. Åkte dit tidigt imorse med fam. kanflod, mysig resa. Vädret i Stockholm var sämst, blåste och småduggade. Usch.. Runt 11 träffade jag Malin och vi gick runt i affärer, kollade och myste. Sen mötte vi Sofie och Lollo. Vi har haft en helt underbar dag, med en massa prat, lite shopping (grå tröja, örhängen och te). Natalie Nachos kom, så vi hann ses också :).
Under dagen träffade jag också: Cissi och Helen H. Mina gamla lärare.. helt galet! Otroligt kul att träffa dom. Sen träffade jag även Simon, Linn, Elina och annat folk. Och Mats Bengtzing, HAHA. Yeah Gullspång buss is the shit. Orka tanterna, eller hur? haha.
Vi fann under shoppingen heta tröjor där det stod; I´M THE MOST IMPORTANT THING IN MY LIFE. och en till. typ jag ljuger så bra. *ler*
Verkligen en heldag med brudsen. TACK TACK TACK för allt. Hoppas ni har en underbar kväll, var ju tvungen att åka hem med 17bussen, sov på bussen och åt sjukt mycket när jag kom hem.

Pussar till Malin, Sofie, Lollo och Natta för ren kärlek.

Nu ska jag snart sova, jättetrött.. Imorgon blir det plugg, dans, och AVTRYCK.
Hörs imorgon! Puss på fina <3


image231
Här har vi en snygging!

Kommentarer
Postat av: Emma, Sofie, Nathalie, Milla och Lollo

Tack tack tack tack själv! Underbart! måste ses oftare! :) Puss och Kärlek, hoppas resan gick bra!

2007-09-29 @ 22:33:09
Postat av: Malin

Tack, igen :) Har ju typ redan sagt allt på sms :P haha.. Men tack alla :)
Ni är älskade!

2007-09-30 @ 23:43:50
Postat av: Emma

Hej fin! Låter härligt med sthlm! gött. Vi var ju också där...fast bara vid båten...haha. Hoppas att allt är bäst med dig! Krambäst <3

2007-10-01 @ 21:35:04
URL: http://vattengalen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0