Recensioner

Det var inte så svårt Linda.....

Schlagerprofilerna;

4. Linda Bengtzing "Hur Svårt Kan Det Va?"
MrR: 5/5
Halleluja! Här har Alla flickor legat med Jag ljuger så bra, och på nåt hörn deltog även Mikas Grace Kelly i den himmelska akten. Det här är en klockren Linda-dänga som garanterat kommer att traska rakt in i Globen. Det är energi, det är lättrallat och det är framförallt en låt som Sverige väntat på i fyra veckor.

MrK: 5/5
Det här är så mycket schlagerextas att jag nästan går sönder. Låten är så mycket Linda Bengtzing att det borde bli parodiskt - men det blir det inte. Det blir bara årets bästa svenska schlager. Dansarna som kallats hiphop-tomtar och allt möjligt annat i kvällstidningarna har jag älskat från första stund, och när en redan blingad Linda fyrar av sitt glittrande leende rakt in i kameran det här är kvällens klaraste Globenfinalist. Se upp, Perelli!



Aftonbladet:
4/5 "Det är värsta energichocken där Mikas hit Grace Kelly hånglar med en Lotta Engberg-schlager som dopat sig med 200 kilo koffein. En tre minuter lång uppvisning som består av lika delar glädje, värme och sexuell frustration."
Expressen: 4/5. "En racer med dubbla turbo och en fartblind Linda Bengtzing vid ratten. Allt låter ungefär som det brukar -som värsta schlagern- när Linda trycker gasen i botten. Globen."
GP: Till Globen. "Låten är bara en ny version av Jag ljuger så bra. Men Lindas framträdande är - så tokigt wow! Hon har energi nog för att driva ett kärnkraftverk och gör verkligen allt vad hon kan röstmässigt av refrängen i sina röda läderhandskar och kortklippta frisyr. Snor Perrellis direktplats."
SvD: 4/6 "Det är glatt, dansant och svensktoppsnära. Hon borde hamna bland de fyra första med denna trudelutt"
DN: 3/5 "Det är lite för mycket av allt - körer, ylande gitarrer, eko-effekter, malplacerade dansare. Bengtzing är betydligt bättre än låten... Kanske hela vägen?"
City: 4/5 "Kraftfull refräng, men inte lika direkt som 'Jag ljuger så bra' som Linda tävlade med 2006. Men en märklig krock uppstår när klämkäcka schlager-Linda omges av tre hiphopsnubbar från Bounce som kör töntifi erad streetdance."
Sydöstran: 5/5 "En explosion i känslor, speciellt glädje och en sjuhelvetes vilja. Det funkar för mig! Det här kan vara en vinnare."

Expressen;

"Linda Bengtzing är också sjukt imponerande. När hon bränner av förkamrarna, det sker vanligtvis 0,1 sekunder in i hennes låtar, är raket-Linda i princip omöjlig att stoppa.
Låt vara att "Hur svårt kan det va?" är en klassisk bonnaschlager, men den är en explosion i 180.
Det kan mycket väl vara Linda Bengtzing som fick flest röster i går."

- "Gladast är helt klart Linda Bengtzing, som gick vidare till finalen i Globen.
Hon springer runt som en actiongubbe."

QX;

 
Melodifestivalen 2008
Jaaaaaaa! Linda & Charlotte är i final!
KARLSKRONA Vilken rysare! Och fy f-n vad glada vi är! Charlotte och Linda gick raka vägen in i Globen efter en fantastisk delfinal i Karlskrona.

Äntligen slapp favoriterna pinna hem med svansen mellan benen. Förhandsfavvisarna Linda Bengtzing och Charlotte Perrelli fick Globenbiljetterna och visst är det nu ett väldigt bra startfält i Globen?

Kvällens två finalister gjorde nämligen Globen sååå mycket skojigare, lyckligare och schlagrigare. När Linda Bengtzing klev upp på scenen en andra gång och fullkomligt strålade i sin megaschlager Hur svårt kan det va? var det nog många med mig som jublade framför teven. Fan vad Linda har växt som artist sedan hon snubblade till final med Alla Flickor.


Kommentarer
Postat av: Vi igen

QX kan det här med schlager -nickande geeks-

2008-03-02 @ 21:52:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0