Julshow 1 & 2

Åh, vad jag ligger efter med mina blogg-inlägg om vad som har hänt..

I december månad har det varit full rulle, jag har bland annat hunnit med 2 julshower..

 

Den första var Julgalan med mitt jobb, men först fick jag och Nicolina snällt arbeta till 22. Sedan drog vi glatt vidare, bytte om i snöstorm och sprang in på Julgalan. Om vi var nöjda? Att vi var! Free bar – det tackar vi för, härliga vänner som var på sitt allra bästa juliga humör och jag glittrade i paljetter.
Vi dansade på Julgalan till 01 till hits och mitt i allt stukade jag foten, rejält, men det gick över… Vidare till Berns för lite mer dans, VIP och vips så var vi på Spy Bar.
En grym natt med mina fina tjejer och tack till café Brasco för en grym kväll!

 


Och lördagen den 11 dec tog jag och Marre tåget till Ronneby, sicken bussresa! Först var det bastuvärme, sedan fick vi inget gjort, men glada var vi!
Och möttes av en söt Malin. Tog ju bara sisådär halva dagen innan vi kom dit…
I Ronneby bodde vi i ett underbart hus hos en härlig tant och där började allt..

Tre apor, svarta outfits, schlager och Lady Gaga – grymt laddade inför kvällen… Sedan trippade vi in på Ronneby Brunn där vi möttes av bra platser, ett jävligt gott julbord och kollegorna var på topp! ;-) Vi åt alldeles för mycket, drack vin och lucia-kören sjöng så vackert. Mysig stämning med mysiga vänner.. ♥ 

Vid 21 började showen och om vi hördes? Vi var nog de enda som hördes..
För de andra gästerna var inte på vår nivå om man säger så. Eller om man ska citera Linda: ”Vilken jävla tur att ni var här, jag hade tagit självmord annars..!”
Så kan man ju också uttrycka det.. Men vi hade en grym kväll med allsång, kollegor, vacker sång och jag var stolt som en tupp.
Vilken show! Vilken kvinna! Vilken kväll! Efter prat med kvällens stjärna och en härlig Evelina så dansade vi glatt och hysteriskt till Mikrofonkåt när vi inte drack hot shots,… Yes, vi somnade lyckliga!
Via Jönköping åkte vi hem dagen efter, chillade och njöt av varandras sällskap.
En underbar helg och ett underbart minne, tack tjejer!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0