I Örebro!

Måndag förmiddag i Örebro.. Solen skiner - men det är ändå inte riktigt sommarvarmt som jag skulle önska.. Fast kanske lika bra det, för idag och dagarna framöver så ska det fixas saker.

Jag kom hit igår kväll efter ett par riktigt intensiva dagar i Stockholm.
Min fina Sofie tog studenten i torsdags - vilken otroligt lyckad dag det blev! Solen tittade precis fram när en glad Sofie med svensk flagga sprang ut och sedan sprutade champagne över oss alla.. En öl i solen på Theas balkong hann jag också med. Vidare till en härlig mottagning med smörgåstårta och härliga människor. Och en kväll som vi sent kommer att glömma.. Vin hos Fröberg med fina vänner, Gamla stan och Stureplan.. What a night!

fredagen var man mindre pigg, men jag hann med en sväng till Radiohuset för att lyssna på Sthlmfinalen av Svensktoppen Nästa. Fina sjöng sjukt bra och var urläcker, tillsammans med Sanna och Linda D på kör.
Dock ingen vinst - men folkets röst! Yeah!

På kvällen var det sittning som slutade hemma hos mig med roliga lekar, fantastiska tjejer och prat om allt mellan himmel och jord..
Somnade sent och vaknade seg.

Sedan har vi även hunnit med lite fika, lite öl, lite hej till JL, planering, fundering, ångest och mer därtill.

Men nu kör vi Örebro ett par dagar..
Nu på morgonen har jag varit iväg hem till fam. Lindgren junior för att pussa på barnen, vidare till en hälsokontroll och så har jag fixat personbevis.
Nu ska det skrivas ansökan. KÖÖÖÖÖR!


Kommentarer
Postat av: Malin

Vad ska du fixa med för ansökningar?

JAG SAKNAR DIG!!!

Love<3

2010-06-14 @ 21:44:05
URL: http://malinarnesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0