1, 2, 3..

Det här med att vara iväg på äventyr 3 dagar i rad - hur tänkte jag där?

I lördags började min och Sofie's helkväll med en lång jävla promenad.
Ja, vi gick fel och så gick vi lite mer fel och sedan sprang vi rätt.
Lite sena, men ack så mysigt!

På en filt tittade och lyssnade vi till Flinkas och Meyer som tolkade Barbro Hörberg. (Hur bra är inte Albin Flinkas?! Marry me.) 
Lina Hedlund gästade med sin vackra nuna, samt stämma och kvällen log emot oss som aldrig förr. Efter lite snick-snack tog vi färjan till Slussen för lite rosé på balkongen och fnisserier. Pratade gamla minnen, goda som dåliga och log åt framtida. Helt plötsligt var vi på Zipper där typ alla var!

Sköna människor, jag hade helt fel kläder i den värmen - men so what?
En sjukt grym kväll, spontan och fantastisk. Tack till Sofie, Chris m vänner, Erik, Denniz, Ubbe och Krille för det. Värt.

Och vips så var det söndag kväll och 2 änglar intog Patricia för första gången.. Änglar på g, iklädda spetsklänningar och höga klackar kan ju bara sluta på ett sätt... Stängning.

The Black and the White Swan (som vi kallades kvällen till ära) hade en helkväll i schlagerns tecken. Mingel, utsikt, vin och så var det dags för Hallå Hela Pressen. På en söndag, what the f*ck? Ja, vi stod längst fram och ja vi dansade bäst.
Eller var det värst? Men HHP like:ade det och vips så var det änglar on stage.
Till tonerna av Jag ljuger så bra dansade vi som aldrig förr (eller som varje måndag..) och studsade sedan ut ur vimlet. HHP körde ett set till, så mer dans, mer svett.. Love it. En mycket trevlig kväll med härliga ansikten och mycket skratt. Livet. Trippade hem vid stängning och somnade sjukt gott...
 Vaknar upp och inser att det är.. måndag! Oh yes!
Lika bra som alltid. Och plus på det; Evelina gästade. Vilken kvinna!
Slutade med rap, sjuka filmer, taxi-resa, efterfest, deeptalk, fniss och så lite mer deeptalk med en fin vän. Tänk vilka fina människor det finns?
Kommentarer
Postat av: Malin W

blogga igeeeeen!!! puss

2012-03-03 @ 19:46:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0