Melodifestival-finalen 2011

När finalen brakade loss träffades vi hemma hos Leo för Mello-mys med lösögonfransar, paljettbyxor och god bål..
Underbara vänner och schlager - är en jävligt bra kombination!
Vi skrek med höga röster till Danny, Eric och Linda och såg ut som frågetecken när The Playtones körde.. Varför var inte Loreen och Love Generation i final? 
Att Linda inte kom på en bättre plats är också en jävligt bra fråga, men att Eric vann tycker jag är kul, fastän Danny var grym.
Och om vi dansar hårt till In the Club ute? Jisses, love it.

Vi fortsatte sedan till Kolingsborg för Mega Mello Party.
Trippade in, köpte öl och dansade glatt till schlagers. Mötte upp fina Micke för att ge dom halsbanden inför kvällen och sedan körde Hallå Hela Pressen igång.
Vi stod längst fram, skrek mest, dansade loss och var rixnöjda. Fuck yeah hit och dit - älskar HHP, så jävla sköna. Mitt i allt dök Barnekow upp och en massa andra härliga människor. En mycket minglig kväll, och så schlagers av Jenny Silver, Le Kid, Dilba och Anniela. HHP kom ut och jag & Nathalie sprutade öl på varandra på VIP-hyllan. Inget konstigt aaaallls! När hon inte hånglade det vill säga..
Mer dans, mer mingel och mer FUC YEA. Landby for president.
Plöstligt var klockan stängning, say what? Efter telefonsamtal och en jobbig bög så tog jag & Barnekow taxi till Berns. Kan bara garva åt den taxi-resan.
Ofta Nathalie, ofta..... Rixnöjd själ.
Väl utanför Berns så skulle de precis stänga, så lite franska på det och sedan hem i strumplästen. Alltså - en jävligt bra kväll.
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0